Virus
- Post n°627
Re: Virus
kao sto sam pominjao (kad je vlasnik gomexa bio kandidat za poslanika PSG) moj dobar drugi radi u Gomexu, i kaze da mu je sad postao deo svakodnevice, jedna od stvari koje mora da uradi svakog dana, da se svadja sa retardirma koji nece da stave masku u radnji i koji su spremni da vide dokle ce to da ide.
al ono bukvalno svaki dan po nekoliko puta za iste pare, svadja do same granice nasilja.
al ono bukvalno svaki dan po nekoliko puta za iste pare, svadja do same granice nasilja.
_____
????
- Guest
- Post n°628
Jao kad budemo glorious vaccinated master race. Beži paore bez antitela, idi raspadaj se negde.
- Post n°629
Ma, naci ce se vec neki razlog/opravdanje da preko veze uleti prvi pod iglu.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°630
Isto, sta sam sve ja cuo i pickarao se dok nisam dao otkaz.Janko Suvar wrote:kao sto sam pominjao (kad je vlasnik gomexa bio kandidat za poslanika PSG) moj dobar drugi radi u Gomexu, i kaze da mu je sad postao deo svakodnevice, jedna od stvari koje mora da uradi svakog dana, da se svadja sa retardirma koji nece da stave masku u radnji i koji su spremni da vide dokle ce to da ide.
kakav je to stres i maltretiranje
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°631
Велики број људи који су скоро прележали корону омогућава да се Свети Никола ипак прослави са гостима који имају имунитет. Сваки домаћин има бар једног имуног госта, прославите Славу заједно. А има и доста имуних домаћина. Нема разлога ограничавати се на "круг породице".
— Damir Okanović (@DamirOkanovic) December 16, 2020
- Post n°632
Ви што сте прележали, требали би да вам дају значку "имуни гост" да можете да идете од славе до славе.
- Post n°634
Ženi juče preminula koleginica od korone, a poslali je da se leči kući. Ne znam ni šta da joj kažem. Ćuti i ona, jer vrv ide uskoro da radi u bataju, a kad za njih nema mesta u bolnicama onda jbg sve..
— Proka (@vulgaran) December 17, 2020
Tuga bre, mlada žena 51god
— Proka (@vulgaran) December 17, 2020
- Guest
- Post n°635
Sotir wrote:Ви што сте прележали, требали би да вам дају значку "имуни гост" да можете да идете од славе до славе.
Ne kaže se uzalud "Imunog gosta dva sata dosta a imunog svata posadi kod vrata!"
- Post n°636
ja sam spremio žutu traku za oko ruke, fluorescentnu
- Post n°637
Kirko Skaddeng wrote:Marius Lăcătuș wrote:ako sto samo meni da krene kiselina
ja bi mu razbio pivsku flasu o glavu bez pardona, pre neki dan sam zamalo krenuo da rusim stalaze u idei zbog neke budale
Ali koji zbitoglav seljački
Аууу ово немам... може дефиниција, за речник?
Sotir wrote:Ви што сте прележали, требали би да вам дају значку "имуни гост" да можете да идете од славе до славе.
Каже се "имућни гост", ниси пратио на часу.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°638
Kaže Redoran tamo da u Turskoj privatnici rade PCR za 3600 dinara.
Ja sam juče uradio kvalitetan PCR test kod sertifikovane privatne laboratorije sa veoma dobrom reputacijom.
Pozvao i zakazao dolazak na kuću (potpuno regularna opcija), došla devojka u skafanderu i sa ful opremom. Završili test za pet minuta. Rezultati danas na telefon i mejl. Cena 300 lira iliti 3600 RSD ugrubo.
Nema veće kazne od zabijanja onih štapića u nozdrve, sve do očnih jabučica. Ko na to dobije još i pozitivan nalaz stvarno je baksuz.
- Guest
- Post n°639
паће wrote:Kirko Skaddeng wrote:
Ali koji zbitoglav seljački
Аууу ово немам... може дефиниција, за речник?Sotir wrote:Ви што сте прележали, требали би да вам дају значку "имуни гост" да можете да идете од славе до славе.
Каже се "имућни гост", ниси пратио на часу.
Teška, tupa osoba okorelih antisocijalnih i prostačkih stavova i manira koji su toliko snažno uvreženi da su se somatizovali u vidu neprijatne i odbojne kvrgave fizionomije.
- Post n°640
Kirko Skaddeng wrote:Teška, tupa osoba okorelih antisocijalnih i prostačkih stavova i manira koji su toliko snažno uvreženi da su se somatizovali u vidu neprijatne i odbojne kvrgave fizionomije.паће wrote:
Аууу ово немам... може дефиниција, за речник?
Ушло у историју, благодарим.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°642
паће wrote:Kirko Skaddeng wrote:
Teška, tupa osoba okorelih antisocijalnih i prostačkih stavova i manira koji su toliko snažno uvreženi da su se somatizovali u vidu neprijatne i odbojne kvrgave fizionomije.
u hrvatskoj sam cula za чавоглавост, u istom znacenju. kao cavao u koji je udarao cekic, i fizicki i mentalno
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°643
bemty wrote:паће wrote:
u hrvatskoj sam cula za чавоглавост, u istom znacenju. kao cavao u koji je udarao cekic, i fizicki i mentalno
Uh, kakvo sve značenje još može da ima čavoglavost u
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°644
bemty wrote:паће wrote:
Додао и то, хвала.
_____
- Post n°645
Kirko Skaddeng wrote:Teška, tupa osoba okorelih antisocijalnih i prostačkih stavova i manira koji su toliko snažno uvreženi da su se somatizovali u vidu neprijatne i odbojne kvrgave fizionomije.
Odmah u SANU da te zaposle da ubrzaš onaj njihov rečnik što se izdaje već više od 60 godina, a tek je na 2/3 azbuke.
- Post n°646
Cijela Galija porobljena, osim jednog sela čavoglavih Gala.fikret hadžiabdić wrote:bemty wrote:
Uh, kakvo sve značenje još može da ima čavoglavost uHrvatskojHrvata
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°648
Nezvanično, iz više izvora, razmatra se otvaranje lokala za vikend. Ne znam šta bih rekao.
- Post n°650
Bio bih iznenadjen da ne otvore lokale za vikend i normalizuju radno vreme pred praznikemstislaw wrote:Nezvanično, iz više izvora, razmatra se otvaranje lokala za vikend. Ne znam šta bih rekao.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete