Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

boomer crook

Virus - Page 25 Empty Re: Virus

Post by boomer crook Wed Dec 16, 2020 7:50 pm

moj prijatelj koji je lezao na int. nezi na zvezdari kaze da su ljudi koji su doslovce umirali pored njega do poslednjeg plitkog daha odbijali da poveruju u virus i tvrdili da su ih trovali.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Dec 16, 2020 7:52 pm

jbg ako je trovanje, onda nije nasumičan događaj. potpuno prirodan instinkt ali ljude koji profitiraju na tome treba jednostavno postreljati.
    boomer crook

Post by boomer crook Wed Dec 16, 2020 7:57 pm

pa nije nasumican. moj prijatelj, zreo covek u sumraku zivota, odbijao je da nosi masku. vecina starijih muskaraca tamo je, izgleda, imala isti kamikaze instinkt. ne da to opravdava ovu vlast koja nije ni pokusala da ljude usmeri u pravom pravcu.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    boomer crook

Post by boomer crook Wed Dec 16, 2020 8:00 pm

izrael

Israel’s prime minister, Benjamin Netanyahu, will become one of the first world leaders to get vaccinated when he gets the jab on Saturday.
    In a statement he said:

I am speaking from quarantine. On Friday, I will leave quarantine and on Saturday evening I will go get vaccinated. I have asked to be the first person to get vaccinated in order to serve as an example and to persuade you that you can and should be vaccinated. By the end of January, we will have many millions of vaccines here. I have worked very hard to bring them to you and I ask you – use them!
    A professional team has also determined the order of preference for the vaccines. They have determined: Medical and MDA staff will receive first. Then the elderly and their carers in assisted living. Then the population over 60 and after them those with dangerous pre-existing diseases during the coronavirus period. After them – the rest of the population.

_____
    паће

Post by паће Wed Dec 16, 2020 8:11 pm

when he gets the jab

Virus - Page 25 1

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Dec 16, 2020 8:20 pm

rumbeando wrote:Arkadija tamo:
    Ja danas bila do Rodića u Omladinskih brigada. Pomislila sam da neće biti gužva, ali avaj, srpski domaćini kupuju za slavu. To se kupuju šarani, mesište, pića, kolica svima krcata. Ja kad zovem najužu familiju nikad ne kupujem dva paketa koka kole od 2 litra i 50 piva.

Biće kuku i lele kad to prođe, aprimakne se Nova Godina.

50 piva je za dva, tri dana, ako deca ne piju. Koka kola je i meni sumnjiva.

ja sam bio u lidlu na Adi, gužva je standarda za ovo vreme.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Dec 16, 2020 8:37 pm

Ja sam bio pre podne u Maxiju u Rajicevoj. Tamo niko ne ide da se nakupuje za slavu  Virus - Page 25 2304934895 bio sam prvi na kasi
    rumbeando

Post by rumbeando Wed Dec 16, 2020 9:43 pm

ficfiric wrote:Oliver Stojković: Realna cena PCR testa bi bila 3.000-4.000 dinara

Kaže čovek da je nabavna cena u Srbiji sada 5 €.
    "Povećanje cene od 50 odsto nema ekonomskog opravdanja imajući u vidu da su u pitanju testovi koji su koštali oko 10 evra na početku pandemije, a da im je sada cena pala na pet evra po testu. Pričam vam o cenama po kojima smo mi kao Fakultet recimo nabavljali te testove. Sada ne postoji ekonomsko opravdanje da se cena te usluge poveća” istakao je [profesor Medicinskog fakulteta Oliver] Stojković u jutarnjem programu “Probudi se” na TV Nova S.

A nije loše da i ovo ostane zabeleženo.
    u ukupno[m] broju testiranih koji se svakodnevno saopštava udeo PCR testova iznosi oko 30 odsto
    https://nova.rs/vesti/drustvo/stojkovic-pcr-test-ne-bi-smeo-da-bude-vise-od-3-000-dinara/
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Dec 16, 2020 9:49 pm

ako zanemarim da je interes društva da testiranje bude besplatno, užasno me nervira ovo procenjivanje vrednosti, bez vežine potrebnih podataka

potpunosam ubeđen da o realnoj ceni svega neaju podjednako pojma ni brnabić ni stojković, a ni forum
    kondo

Post by kondo Wed Dec 16, 2020 10:11 pm

Talason wrote:
    rumbeando wrote:Arkadija tamo:

50 piva je za dva, tri dana, ako deca ne piju. Koka kola je i meni sumnjiva.

ja sam bio u lidlu na Adi, gužva je standarda za ovo vreme.

kad si bio u lidlu na adi? u ponedeljak je zatvoreni deo parkinga bio skoro pun do vrha, nikad to nisam tamo video. u 7 uveče.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Dec 16, 2020 10:16 pm

večeras, oko 18:30, tada je po guglu najveća gužva, ali ada je manje posećena generalno, nema mnogo ljudi koji dolaze peške
    kondo

Post by kondo Wed Dec 16, 2020 10:17 pm

Večerašnja depresivna pipi i/ili kaka šetnja sa Žozefinom, na slučajnom uzorku od najmanje 50 ljudi napolju, na prste jedne ruke oni koji nose maske. Mislim da je pobedila teška nihilistička kurcobolja, niko nikome ništa ne veruje, živimo najgori od svih sistema naših života. Nada kaput. Ja bi sve otvorio, samo bi zatvorio bolnice i poslao lekare na odmor do Sv.Jovana.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Dec 16, 2020 10:45 pm

Nebitni su podaci i utisci o prodavnicama. Grupna slavlja su "superspreader" događaji i ona će napraviti ogromnu štetu sve i da 80% ljudi odluči da to preskoči ove godine. Jednostavno ovo što sad ide nije smelo da se dozvoli ali sada dockan, treba se psihološki pripremati za punu ličnu izolaciju do proleća, neće biti predaha ni pauze. 

Jebigica.

Post by MNE Wed Dec 16, 2020 10:46 pm

rumbeando wrote:
    kod nas u državnim ustanovama već odavno ne može da se dobije test na zahtjev(a da ti bude od koristi jer ti većina država traži da bude svježiji od 48h kad ulaziš) a u privatnim košta 80e
    kondo

Post by kondo Wed Dec 16, 2020 11:03 pm

koji ste sad pa vi kurac da se poredimo sa vama

_____
    #FreeFacu

Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Dec 16, 2020 11:04 pm

NATO ftw
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Dec 16, 2020 11:16 pm

Oni su sad za nas ozbiljna drzava, promenili su vlast na izborima. Jes da je prvi put u istoriji, ali onda je onda, a sada je sada.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Wed Dec 16, 2020 11:18 pm

Mór Thököly wrote:Oni su sad za nas ozbiljna drzava, promenili su vlast na izborima. Jes da je prvi put u istoriji, ali onda je onda, a sada je sada.
    kolko tolko Virus - Page 25 2348298330

_____
    ????
    disident

Post by disident Wed Dec 16, 2020 11:25 pm

Mene opet drmnula temperatura 37,1/37,2  Virus - Page 25 712528002

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete

Post by MNE Wed Dec 16, 2020 11:32 pm

MNE wrote:33.68
    28.99
    30.58
    27.97
    32.67
    28.33
    30.88

30.44% prosjek, a prosle ned je bio 30.58% skoro isto, iz nekog razloga pritisak na zdravstveni sistem blago opada bar tako kazu

31.54
    24.58
    27.87
    33.75
    29.94
    22.84
    27.68

28.31% čitava 2 procenta manje, ali obzirom da još nismo ni u sredini sezone respiratornih virusa ovo je odlično samo nek nastavi
    kondo

Post by kondo Wed Dec 16, 2020 11:33 pm

talasone skini krpu

_____
    #FreeFacu

disident

Post by disident Wed Dec 16, 2020 11:34 pm

Marius Lăcătuș wrote:talasone skini krpu

Jao brate ovu debilcinu kad vidim na fb dodje mi da pojedem monitor

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    kondo

Post by kondo Wed Dec 16, 2020 11:35 pm

ako sto samo meni da krene kiselina

ja bi mu razbio pivsku flasu o glavu bez pardona, pre neki dan sam zamalo krenuo da rusim stalaze u idei zbog neke budale

_____
    #FreeFacu

Post by MNE Wed Dec 16, 2020 11:38 pm

izgleda svaki drugi Miroljub neka teska budala
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Dec 16, 2020 11:39 pm

Marius Lăcătuș wrote:ako sto samo meni da krene kiselina

ja bi mu razbio pivsku flasu o glavu bez pardona, pre neki dan sam zamalo krenuo da rusim stalaze u idei zbog neke budale

Ali koji zbitoglav seljački

Post by Sponsored content

Similar topics

-
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 7:31 am