Virus
- Post n°601
Re: Virus
moj prijatelj koji je lezao na int. nezi na zvezdari kaze da su ljudi koji su doslovce umirali pored njega do poslednjeg plitkog daha odbijali da poveruju u virus i tvrdili da su ih trovali.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°602
jbg ako je trovanje, onda nije nasumičan događaj. potpuno prirodan instinkt ali ljude koji profitiraju na tome treba jednostavno postreljati.
- Post n°603
pa nije nasumican. moj prijatelj, zreo covek u sumraku zivota, odbijao je da nosi masku. vecina starijih muskaraca tamo je, izgleda, imala isti kamikaze instinkt. ne da to opravdava ovu vlast koja nije ni pokusala da ljude usmeri u pravom pravcu.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°604
izrael
Israel’s prime minister, Benjamin Netanyahu, will become one of the first world leaders to get vaccinated when he gets the jab on Saturday.
Israel’s prime minister, Benjamin Netanyahu, will become one of the first world leaders to get vaccinated when he gets the jab on Saturday.
In a statement he said:
I am speaking from quarantine. On Friday, I will leave quarantine and on Saturday evening I will go get vaccinated. I have asked to be the first person to get vaccinated in order to serve as an example and to persuade you that you can and should be vaccinated. By the end of January, we will have many millions of vaccines here. I have worked very hard to bring them to you and I ask you – use them!
A professional team has also determined the order of preference for the vaccines. They have determined: Medical and MDA staff will receive first. Then the elderly and their carers in assisted living. Then the population over 60 and after them those with dangerous pre-existing diseases during the coronavirus period. After them – the rest of the population.
_____
- Post n°605
when he gets the jab
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°606
rumbeando wrote:Arkadija tamo:
Ja danas bila do Rodića u Omladinskih brigada. Pomislila sam da neće biti gužva, ali avaj, srpski domaćini kupuju za slavu. To se kupuju šarani, mesište, pića, kolica svima krcata. Ja kad zovem najužu familiju nikad ne kupujem dva paketa koka kole od 2 litra i 50 piva.
Biće kuku i lele kad to prođe, aprimakne se Nova Godina.
50 piva je za dva, tri dana, ako deca ne piju. Koka kola je i meni sumnjiva.
ja sam bio u lidlu na Adi, gužva je standarda za ovo vreme.
- Post n°607
Ja sam bio pre podne u Maxiju u Rajicevoj. Tamo niko ne ide da se nakupuje za slavu bio sam prvi na kasi
- Post n°608
ficfiric wrote:Oliver Stojković: Realna cena PCR testa bi bila 3.000-4.000 dinara
Kaže čovek da je nabavna cena u Srbiji sada 5 €.
"Povećanje cene od 50 odsto nema ekonomskog opravdanja imajući u vidu da su u pitanju testovi koji su koštali oko 10 evra na početku pandemije, a da im je sada cena pala na pet evra po testu. Pričam vam o cenama po kojima smo mi kao Fakultet recimo nabavljali te testove. Sada ne postoji ekonomsko opravdanje da se cena te usluge poveća” istakao je [profesor Medicinskog fakulteta Oliver] Stojković u jutarnjem programu “Probudi se” na TV Nova S.
A nije loše da i ovo ostane zabeleženo.
https://nova.rs/vesti/drustvo/stojkovic-pcr-test-ne-bi-smeo-da-bude-vise-od-3-000-dinara/u ukupno[m] broju testiranih koji se svakodnevno saopštava udeo PCR testova iznosi oko 30 odsto
- Guest
- Post n°609
ako zanemarim da je interes društva da testiranje bude besplatno, užasno me nervira ovo procenjivanje vrednosti, bez vežine potrebnih podataka
potpunosam ubeđen da o realnoj ceni svega neaju podjednako pojma ni brnabić ni stojković, a ni forum
potpunosam ubeđen da o realnoj ceni svega neaju podjednako pojma ni brnabić ni stojković, a ni forum
- Post n°610
Talason wrote:rumbeando wrote:Arkadija tamo:
50 piva je za dva, tri dana, ako deca ne piju. Koka kola je i meni sumnjiva.
ja sam bio u lidlu na Adi, gužva je standarda za ovo vreme.
kad si bio u lidlu na adi? u ponedeljak je zatvoreni deo parkinga bio skoro pun do vrha, nikad to nisam tamo video. u 7 uveče.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°611
večeras, oko 18:30, tada je po guglu najveća gužva, ali ada je manje posećena generalno, nema mnogo ljudi koji dolaze peške
- Post n°612
Večerašnja depresivna pipi i/ili kaka šetnja sa Žozefinom, na slučajnom uzorku od najmanje 50 ljudi napolju, na prste jedne ruke oni koji nose maske. Mislim da je pobedila teška nihilistička kurcobolja, niko nikome ništa ne veruje, živimo najgori od svih sistema naših života. Nada kaput. Ja bi sve otvorio, samo bi zatvorio bolnice i poslao lekare na odmor do Sv.Jovana.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°613
Nebitni su podaci i utisci o prodavnicama. Grupna slavlja su "superspreader" događaji i ona će napraviti ogromnu štetu sve i da 80% ljudi odluči da to preskoči ove godine. Jednostavno ovo što sad ide nije smelo da se dozvoli ali sada dockan, treba se psihološki pripremati za punu ličnu izolaciju do proleća, neće biti predaha ni pauze.
Jebigica.
Jebigica.
- Post n°614
kod nas u državnim ustanovama već odavno ne može da se dobije test na zahtjev(a da ti bude od koristi jer ti većina država traži da bude svježiji od 48h kad ulaziš) a u privatnim košta 80erumbeando wrote:U Francuskoj PCR test košta izmedju 54 i 70 evra
— Dusan Mladjenovic (@Kukumakalo) December 15, 2020
U Čileu 31 evro
Rusiji 22 evra
UAE 57 evra
Kipru 60 evra
Mađarskoj 55 evra
Bugarskoj 55 evra
U Srbiji od 1.januara 75 evra.
- Post n°615
koji ste sad pa vi kurac da se poredimo sa vama
_____
#FreeFacu
- Post n°617
Oni su sad za nas ozbiljna drzava, promenili su vlast na izborima. Jes da je prvi put u istoriji, ali onda je onda, a sada je sada.
- Post n°618
kolko tolkoMór Thököly wrote:Oni su sad za nas ozbiljna drzava, promenili su vlast na izborima. Jes da je prvi put u istoriji, ali onda je onda, a sada je sada.
_____
????
- Post n°619
Mene opet drmnula temperatura 37,1/37,2
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°620
MNE wrote:33.68
28.99
30.58
27.97
32.67
28.33
30.88
30.44% prosjek, a prosle ned je bio 30.58% skoro isto, iz nekog razloga pritisak na zdravstveni sistem blago opada bar tako kazu
31.54
24.58
27.87
33.75
29.94
22.84
27.68
28.31% čitava 2 procenta manje, ali obzirom da još nismo ni u sredini sezone respiratornih virusa ovo je odlično samo nek nastavi
- Post n°621
talasone skini krpu
_____
#FreeFacu
- Post n°622
Jao brate ovu debilcinu kad vidim na fb dodje mi da pojedem monitorMarius Lăcătuș wrote:talasone skini krpu
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°623
ako sto samo meni da krene kiselina
ja bi mu razbio pivsku flasu o glavu bez pardona, pre neki dan sam zamalo krenuo da rusim stalaze u idei zbog neke budale
ja bi mu razbio pivsku flasu o glavu bez pardona, pre neki dan sam zamalo krenuo da rusim stalaze u idei zbog neke budale
_____
#FreeFacu
- Post n°624
izgleda svaki drugi Miroljub neka teska budala
- Guest
- Post n°625
Marius Lăcătuș wrote:ako sto samo meni da krene kiselina
Ali koji zbitoglav seljački