Mór Thököly wrote:A i nekako svi gledaju na razlicite strane, nisu saborni
Tako nam je i na grbu
Mór Thököly wrote:A i nekako svi gledaju na razlicite strane, nisu saborni
the l and d letters look like deformed dicks pic.twitter.com/RzO8Xl3hbv
— fucked up🤪 (@josephcoke2ass) December 17, 2020
Italy's Prime Minister announced today that he has ordered a national lockdown for the Christmas and New Year's holidays as the country continues to see a surge in cases and deaths. https://t.co/P9c2wMitYi
— Axios (@axios) December 18, 2020
Aj prestani da pretpostavljas, majketi. Imam lekare u porodici - znam kakva je situacija sada u Srbiji po bolnicama. Takodje se ne osecam kao da me je bog nesto sacuvao trenutno.Vilmos Tehenészfiú wrote:
Ako sve prodje dobro, kad se vrate svi pravo u crkvu da upalite svecu sto vas je Bog sacuvao. Ne zelis da znas kakva je situacija sada u Srbiji po bolnicama.
Sotir wrote:За ових месец дана у БГ је сигурно оболело преко 10%. Али пре тога збирно је сигурно било и мање. Тако да мислим да је 30% оптимистично, а 20% сигурно.
ficfiric wrote:Ali nisu bas svi ludaci. To sto ce drzava pustiti sva slavlja, ne znaci da ce masa da pojuri. Znam par likova kojima je danas slava ali niko nista ne pravi.
Наравно.Talason wrote:frljate se procentima, bez ikakvog osnova, ha sad ću da napišem 20 op evo ga 30
ficfiric wrote:Ali nisu bas svi ludaci. To sto ce drzava pustiti sva slavlja, ne znaci da ce masa da pojuri. Znam par likova kojima je danas slava ali niko nista ne pravi.
Kirko Skaddeng wrote:Sad sa klincem prošetao po kraju. U ribarnici ima ribe još uvek, slabo se kupovalo.
Osećam prilično olakšanje.
iz nekog razloga imunitet kod sars virusa se ne oslanja samo na antitijela(srećom), poneke studije tvrde da taj imunitet traje godinama a kod nekih imunitet stečen nakon prvog sarsa funkcioniše i kod ovog(bar djelimično)Mór Thököly wrote:Sotir wrote:За ових месец дана у БГ је сигурно оболело преко 10%. Али пре тога збирно је сигурно било и мање. Тако да мислим да је 30% оптимистично, а 20% сигурно.
Ma 20% je nista, pogotovu sto je vecina bila asimptomatska ili blagih simptoma, dakle antitela na minimumu i veoma kratko. Dakle prenosioci mogu da budu ponovo za metar dana