Nema sad vađenja! Nije dosta što administrira krivulje i tablice, mora Rumbi još i tvoj posao obavljati dok ti drndaš vunicu. You had one job.паће wrote:rumbeando wrote:
Izvini, ali moram pošto me neverovatno nervira: potencirati nešto ili insistirati na nečemu, NE potencirati na nečemu NI insistirati nešto.Talason wrote:ja ne mogu više ovo, užasno mi je dosadno, nemam ništa protiv, ali jednostavno ne mogu više da čitam neprekidna jezička proseravanja
Virus
- Post n°751
Re: Virus
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°752
prsli smo
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°753
oni testovi što smo juče dočekali, nisu sa kućnu upotrebu
http://rs.n1info.com/Vesti/a685007/Direktorka-Apoteka-Beograd-Gradjani-da-ne-rade-sami-testove.html
http://rs.n1info.com/Vesti/a685007/Direktorka-Apoteka-Beograd-Gradjani-da-ne-rade-sami-testove.html
- Post n°754
Da, i Gojković o tome govorio na KZŠ malopre.
http://www.politika.rs/sr/clanak/469079/Doktor-Gojkovic-apeluje-na-gradane-da-ne-koriste-brze-testoveDoktor Gojković apeluje na građane da ne koriste antigenske testove
Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković apelovao je na građane da ne nabavljaju antigenske testove koji su se pojavili u apotekama, jer su oni namenjeni za privatne zdravstvene ustanove.
Gojković je, na konferenciji za štampu, upitan za „kućne testove” koji su se pojavili u apotekama, kazao da se radi o nesporazumu.
„Agencija za lekove dala je dozvolu za promet antigenstkih testova. Međutim, oni su isključivo i jedino planirani za kvalifikovano zdravstveno osoblje, privatne zdravstvene institucije. To nisu testovi za građane, odnosno samouzorkovanje brisa”, objasnio je on, prenosi Tanjug.
Gojković je rekao da je nadležna zdravstvena inspekcija već na terenu i da treba da utvrdi kako je došlo do takvog propusta, te je zamolio građane koji su nabavili antigenske testove da sami uzorkuju, to ne čine, jer to mora da učini stručno lice.
„Prilikom nestručnog uzimanja brisa može se dobiti lažno pozitivan ili lažno negativan test, a i lice koje uzima uzorak može da povredi samo sebe nestručnim delovanjem, čime bi imali još veći problem”, naglasio je on.
Gojković je istakao da nije cilj da se građanima brani samotestiranje, ali ovi testovi nisu registrovani za takvu svrhu.
Prema njegovim rečima tu postoji i pitanje načina odlaganja uzoraka, testa, jer se radi o infektivnom otpadu koji zahteva posebnu tehniku odlaganja, skladištenja, kao i uništavanja.
„Molim građane da ne uzimaju te testove jer su oni namenjeni isključivo za privatne zdravstvene ustanove. Ako se u budućnosti pojavi kvalitetan test samoprocene mi ćemo to omogućiti građanima”, naglasio je Gojković.
...
- Post n°755
boomer crook wrote:
prsli smo
Јес, сад више не вреди ни да помажем спрдати.
Малопре замало да се потамбурам са госпојом око практично ничега. А тек је децембар.
Ајмо сви на тиждамзабраниш.
п.с. за Отоа: имао сам, па сам сад у пензији.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°756
Izgleda da ti i jedna moja drugarica, sto je odlucila da ostane u Srbiji, imate istog psihoterapeuta. I ona fura pricu da, ako vec zivis u Srbiji, onda nemas bas nista od toga da pricas o negativnim stvarima oko tebe, kad ionako ne mozes ninasta da utices, samo upadas u mentalitet zrtve. To sto ti se na dnevnoj bazi desavaju negativne stvari kao direktna posledica funkcionisanja drzave, pa nema veze, kazes sebi da je svuda isto...Marius Lăcătuș wrote:pišete gluposti, samo sam vam rekao da se uzbuđujete oko nečega što se ne može promeniti i da je mnogo lakše da promeniti zemlju boravka nego peru žiku a posebno upadati u mentalne stupore zbog toga.... evo ga i janko srbski patrijota.... oh wait.... na putu ka USoA....jbga
U letnjem talasu ovaj pera zika nije imao u svom neposrednom krugu zarazene osobe a sada raspon ide od "drugarice su mi u bolnici" do "u mom selu ima mrtvih". Bas sve isto kao letos, kako da ne.
Meni je najludje sto cela Evropa poostrava mere a Srbija bi da ih popusta. O, pardon, poskupeo PCR test za strance.
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°757
Nego, ovo sto Srbija trazi PCR test stranim drzavljanima na ulasku od 20tog - jel se to odnosi i na decu?
Edit: nasla (valjda), ne odnosi se na decu mladju od 12 godina. Odgovara nam.
Edit: nasla (valjda), ne odnosi se na decu mladju od 12 godina. Odgovara nam.
_____
- Post n°758
Vi stvarno mislite da dolazite u Srbiju za praznike?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°761
To je bilo @lalinea
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°762
Da, moram da dođem iz raznih razloga. Radije bih na Tenerife ali jebiga.
- Post n°763
ja ne (jer ne zelim da zavisim od srpskog zdravstvenog sistema u ovom stanju). Ali ostatak porodice, da.Vilmos Tehenészfiú wrote:Vi stvarno mislite da dolazite u Srbiju za praznike?
_____
- Post n°764
I tebi je OK da oni idu u Srbiju koja je trenutno pakao sa tendencijom da bude jos gore?
_____
- Post n°765
Kad baš morate...
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°766
Pa ne idu ljudi iz zajebancije i obestiVilmos Tehenészfiú wrote:I tebi je OK da oni idu u Srbiju koja je trenutno pakao sa tendencijom da bude jos gore?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°767
vidi, meni je drago da je tebi zivot tako crno-beo da su ti svi izbori jasni i laki. da je nama tako, i da je sve idealno, ne bi ni oni ni ja bili ni ovde gde smo sada, ni za praznike ni oko prznika, a kamoli u Srbiji. ali eto, nije nam svima isto, neki zavrsimo na black dogu od ove godine i treba nam, pored lekova, i tri nedelje totalne samoce. doovidjenja.Vilmos Tehenészfiú wrote:I tebi je OK da oni idu u Srbiju koja je trenutno pakao sa tendencijom da bude jos gore?
_____
- Post n°768
ova tema je danas otišla u tri kurca
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°769
Hm, dobro ime za kafanu - "Kod tri kurca"
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°770
Menjaj zaglavlje fićo
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°772
disident wrote:Pa ne idu ljudi iz zajebancije i obestiVilmos Tehenészfiú wrote:I tebi je OK da oni idu u Srbiju koja je trenutno pakao sa tendencijom da bude jos gore?
Nadam se da ne idu da unuci vide babu i dedu, kao sto su moji poznanici uradili i odmah fasovali koronu od unuka.
lalinea wrote:vidi, meni je drago da je tebi zivot tako crno-beo da su ti svi izbori jasni i laki. da je nama tako, i da je sve idealno, ne bi ni oni ni ja bili ni ovde gde smo sada, ni za praznike ni oko prznika, a kamoli u Srbiji. ali eto, nije nam svima isto, neki zavrsimo na black dogu od ove godine i treba nam, pored lekova, i tri nedelje totalne samoce. doovidjenja.Vilmos Tehenészfiú wrote:I tebi je OK da oni idu u Srbiju koja je trenutno pakao sa tendencijom da bude jos gore?
Ako sve prodje dobro, kad se vrate svi pravo u crkvu da upalite svecu sto vas je Bog sacuvao. Ne zelis da znas kakva je situacija sada u Srbiji po bolnicama.
_____
- Post n°774
A i nekako svi gledaju na razlicite strane, nisu saborni
- Post n°775
čiji su, odlični su
_____
#FreeFacu