Virus
- Post n°726
Re: Virus
Ispade da jedino mene zanima sta Eros kači po forumu.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°727
Verovatno je do adblockera ili tako nekog dodatka na Hromu, Lisici ili gde već.
- Post n°728
Ma pustite, sumanut lik, kači linkove na fotke direktno sa Gmaila, možda bi nas i zanimalo da nije toliko digitalno nepismen.
- Post n°729
Кад видим то гмаило, одмах се машам за ктрл-Њ.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°730
Vilmos Tehenészfiú wrote:Ispade da jedino mene zanima sta Eros kači po forumu.
A nekad je znao ceo PPP da dodje na jedan topic i da ga ceka da dodje kuci da okaci sliku
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°731
Janko Suvar wrote:nahranice nas kurcem.
znaci ruska
- Post n°732
Vilmos Tehenészfiú wrote:U cemu je fora, zasto je ove slike ne vidim? jel do mog brauzera (Opera) ili...?Erős Pista wrote:
Fora je da lik pokušava da linkuje slike direktno iz svog mejla kome mi naravno nemamo pristup umesto da ih okači na Imgur ili neki drugi hoster ili Google pretragom slika (nakon snimanja na svoj disk i uploada na taj servis) nađe gde već postoje na nekom javnom sajtu pa ih linkuje odatle.
- Code:
https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=7dcb9cc916&attid=0.1&permmsgid=msg-f:1684966575310131561&th=1762342c43c45169&view=fimg&sz=s0-l75-ft&attbid=ANGjdJ8EoG3Cm5L8X4DeaSxZ4QXxgePeT3VyhOvPu-YazV_gYoGLoIS-ENg7EktkiHmQSIok_OLn3C0zztcWW8aWdQJ9neaWwK09J46bpt9l2PIMxcHd51YxfjrXjHg&disp=emb
- Post n°733
Hvala, zaista nismo to već konstatovali u daleko grubljem obliku.
- Post n°734
Ja sam sela i čekam da okači sliku. Igraću neku igricu dok Eros ne okači.
- Post n°735
Evo ti yamb https://www.yamb.rs
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°736
Fićo, ovaj zvuk vrtenja kockica je oddly satisfying.
- Post n°737
Stari zvuk je ubadao u mozak
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°738
Кад смо били у Рима, поред фонтане ди Треви сам нашао радњу која продаје производе од камена. Звала се Marmi line. Купио сам за једно 50е ствари.Margit Savović wrote:Fićo, ovaj zvuk vrtenja kockica je oddly satisfying.
Малу плочицу SPQR (гипс, али личи на травертин), пиксла од розе мермера за томпусе, и још неке ситнице.
Још увек чувам камени тањирић, са малим каменим коцкама. Скроз је олд скул кад бациш унутра. Осећао сам се скроз као докони римски легионар.
- Post n°739
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°740
Lepa ti je ova slika, vredelo je cekati.
Sotire, a ja imam kutijicu za kockice koju sam kupila u gift sopu pored Tadz Mahala. Napravljena je u imitaciji mermera sa samog Tadza sa onim uklesanim laticama u plavoj i crvenoj boji. Isto sam neracionalno to kupila, ali mi isto tako izaziva radost kako ti kazes.
Do tada su mi kocke stajale u nekoj skrnavoj crnoj valjkastoj plasticnoj kutiji od John Player Special cigareta.
Sotire, a ja imam kutijicu za kockice koju sam kupila u gift sopu pored Tadz Mahala. Napravljena je u imitaciji mermera sa samog Tadza sa onim uklesanim laticama u plavoj i crvenoj boji. Isto sam neracionalno to kupila, ali mi isto tako izaziva radost kako ti kazes.
Do tada su mi kocke stajale u nekoj skrnavoj crnoj valjkastoj plasticnoj kutiji od John Player Special cigareta.
- Post n°741
MNE wrote:"43.61%
41.73%
37.68%
40.48%
50.71%
39.79%
32.7% prosjek za predzadnju nedjelju 40.95%
36.57%
34.32%
31.91%
35.63%
40.16%
34.83%
31.5% prosjek za zadnju nedjelju 34.98%"
da apdejtujem
31.83%
28.86%
31.52%
28.42%
34.9%
29.18%
32.24% prosjek 30.99%
dakle i dalje pad, i vjerovatno bi bio veći da nije bilo masovnih okupljanja jelte
31.22
34.43
27.17
31.39
31.14
31.67
27.04
30.58% prosjek, minimalan pad nailazi zima i vise su ljudi unutra
- Post n°742
wrote:Hvala, zaista nismo to već konstatovali u daleko grubljem obliku.
Izvini, nisam primetio tvoju poruku.
- Post n°743
Ако те занима ово камење од сувенира, да отворимо нову тему.Margit Savović wrote:Lepa ti je ova slika, vredelo je cekati.
Имам и индијски шах од камена, као и игру солитер од полудрагог камења.
- Post n°744
jos uvek mu zlopamtimo to !ficfiric wrote:A nekad je znao ceo PPP da dodje na jedan topic i da ga ceka da dodje kuci da okaci sliku
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°745
Sotir wrote:
Још увек чувам камени тањирић, са малим каменим коцкама. Скроз је олд скул кад бациш унутра. Осећао сам се скроз као докони римски легионар.
Тачкице или римски бројеви?
Sotir wrote:
Имам и индијски шах од камена, као и игру солитер од полудрагог камења.
Пошто ли је квадрат у том солитеру, пита се стручњак за алтернативне инвестиције, уметник раније познат као доктор.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°746
Назад на тему, госпојина тетка дваред негативна, нема шта да се види, разиђи се, грађанине.
_____
- Post n°747
kurir.rs/vesti/drustvo/3578273/bocan-harcenko-ekskluzivno-za-kurir-u-srbiju-stize-ruska-vakcina-za-laboratorijsku-kontroluAmbasador Rusije u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko kaže ekskluzivno za Kurir da su u toku pregovori između nadležnih institucija Rusije i Srbije o isporuci ruske vakcine "sputnik V" Srbiji. On dodaje da u našu zemlju uskoro stiže partija vakcine za laboratorijsku kontrolu.
- Kao što je naglasio predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin, Rusija se zalaže za to da efikasne i bezbedne vakcine protiv virusa korone budu dostupne svima u svetu, pa je spremna da isporuči drugim zemljama preparate koje su razradili ruski naučnici. Trenutno su pregovori između nadležnih institucija Rusije i Srbije o isporuci u Srbiju ruske vakcine "sputnik V" u razvijenoj fazi. Po njihovom završetku će biti poznati svi modaliteti isporuke, odnosno termini i količina doza - kaže Bocan-Harčenko i dodaje:
- U Srbiju uskoro stiže partija vakcine za laboratorijsku kontrolu. Detaljno su sva ta pitanja, na veoma konstruktivan način, razmotrili predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić i ministar industrije i trgovine Ruske Federacije Denis Manturov tokom njihovog razgovora 30. novembra.
Bocan-Harčenko kaže da se razmatra i mogućnost da se "sputnjik V" proizvodi u Srbiji.
- U vezi sa interesovanjem srpske strane razmatra se i mogućnost zajedničke proizvodnje vakcine "sputnik V" u Srbiji. Ali, naravno, to zahteva više vremena, jer se radi i o transferu tehnologija i o pripremi stručnjaka - kaže on.
- Post n°749
Фали само "Србин победијо".
_____
- Post n°750
Ima gore desno, samo u buducem vremenu
_____
★
Uprava napolje!