Virus
- Post n°851
Re: Virus
Jel onaj koji se kaci na prst isti kao ovaj koji imam na smart narukvici za trcanje?
_____
????
- Post n°852
Iskreno ne znam, mozda cak i jesteJanko Suvar wrote:Jel onaj koji se kaci na prst isti kao ovaj koji imam na smart narukvici za trcanje?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°853
Kirko Skaddeng wrote:I ovaj izmišlja neku novu, do sada neviđenu barbarogenijsku nauku
Оно што је још важно да знате јесте чињеница, да ваш организам, може са успехом да се избори сваки дан са овом малом количином коронавируса (са неколико десетина па до пар стотина вируса), а да се не разболите! И како време пролази, а ви сваки дан или сваких неколико дана унесете тај мали број честица коронавируса и ваш имунитет лако победи ту малу количину коронавируса, онда се ваш организам осећа све способнијим и јачим и све се успешније бори са коронавирусом, и све је теже коронавирусу да га инфицира. То је оно што се зове „имунитет стада“. У исто време, то би било моје објашњење такозваног „мадридског чуда“, то јест, необјашњиво опадање броја новозаражених и тешко болесних особа у Мадриду, иако су превентивне мере у том граду „ослабљене“ и све ради до поноћи!
То се дешава када је удео људи у некој популацији који је био у контакту са малим количинама коронавируса, пришао близу 50% укупне популације становника! Практично, коронавирус тада све „теже“ налази нове здраве и на болест осетљиве појединце који до тада нису никада имали контакт са коронавирусом. Такав сценарио ће вероватно бити све чешће виђан у свету, па и Србији. Можда се то деси код нас већ негде средином децембра, најдаље до Нове Године! Кажем - можда!
dobije super ideje čovek ako zanemari rezultate eksperimenta, tako i ovo, deluje logično ako se zanemare rezultati testiranja na antitela
- Post n°854
Nisam ljubitelj Zujovica ali ovde odgovarao na pitanja o lekovima, sta moze kuci da se leci, kako prepoznati kad je vreme za hospitalizaciju, itd
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°855
i broj obolelih zdravstvenih radnika, koji ni 9 meseci posle borbe sa korona virusom
nisu stekli imunitet već se malo, malo pa neko zarazi čim popusti pažnja.
nisu stekli imunitet već se malo, malo pa neko zarazi čim popusti pažnja.
- Post n°856
Да бре, све чекам да чујем колико је њих оздравило и вратило се на посао.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°857
kaže vučić da je neko upaljačem palio električne sklopke u novoj bolnici u batajnici,
sve u želji da sabotira izgradnju bolnice. bia će naći počinioce.
ja ne znam, ne znam da li mi je gore da on laže o tome, ili da je stvarno neko pokušao
sabotažu izgradnje bolnice.
sve u želji da sabotira izgradnju bolnice. bia će naći počinioce.
ja ne znam, ne znam da li mi je gore da on laže o tome, ili da je stvarno neko pokušao
sabotažu izgradnje bolnice.
- Post n°858
plachkica wrote:kaže vučić
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°859
ficfiric wrote:Nisam ljubitelj Zujovica ali ovde odgovarao na pitanja o lekovima, sta moze kuci da se leci, kako prepoznati kad je vreme za hospitalizaciju, itd
pregledao sam 2/5 za sada, ali već mogu da kažem da si ljubitelj Žujovića
- Post n°860
PREMINUO SLAVIŠA ŽIVKOVIĆ: Direktor Puteva Beograd umro u 42. godini od korone
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°861
— Sputnik V (@sputnikvaccine) December 3, 2020
- Post n°862
može, ne pravim pitanje
vuk vidor ionako tvrdi da je bolja od pfizera...
vuk vidor ionako tvrdi da je bolja od pfizera...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°863
Jel skodi ako se uzmu tri? I pfizer i sputnik i ona treca
- Guest
- Post n°864
Warner Bros. will release all of its 2021 movies, including big-budget movies like “Dune,” on streaming and in theaters at the same time. It's a gloomy assessment of the prospects for a return to cinemas. https://t.co/ZV8YywCJyK
— The New York Times (@nytimes) December 3, 2020
- Post n°865
Gremlinificfiric wrote:plachkica wrote:kaže vučić
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°866
Janko Suvar wrote:a moglo je neko sranje da me mimoidje jebem mu mater, al sta sad.
Zajebi sad to kukanje, nego je l' valja onaj rtanjski?
- Post n°867
kapetanm wrote:Jel skodi ako se uzmu tri? I pfizer i sputnik i ona treca
ne skodi, ali ce prva koju uzmes da neutralise efekat ostalih.
_____
Warning: may contain irony.
- Guest
- Post n°868
Mene, znajući organizacione kapacitete našeg zdravstva, jako brine hladni lanac u našoj zemlji i neću biti miran dok ne primim onu koja se čuva na sobnoj temperaturi.
- Post n°869
brate ti ni tada neces biti miran, jer sobna temperatura moze biti i 18 a i 25
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°871
Kirko Skaddeng wrote:Mene, znajući organizacione kapacitete našeg zdravstva, jako brine hladni lanac u našoj zemlji i neću biti miran dok ne primim onu koja se čuva na sobnoj temperaturi.
modernina ce biti ok u obicnom zamrzivacu, onom kucnom. (ali ce kostati vise jer su patentirali taj neki deo slagalice koji dopusta da se ne cuva na minus osamdeset, i u planu im je da naplacuju vise nego pfizer. znam da sam vec rekla, ali vredi ponavljati.)
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°872
ja imam trač da su juče u srbiju stigle komponente za sputnik, i da će se praviti ovde.
pošto kupila, toliko prodala
- Post n°873
kapetanm wrote:Jel skodi ako se uzmu tri? I pfizer i sputnik i ona treca
Шта једну, дај пет карата!
wrote:Janko Suvar wrote:a moglo je neko sranje da me mimoidje jebem mu mater, al sta sad.
Zajebi sad to kukanje, nego je l' valja onaj rtanjski?
Зајеби чај, тинктура је много бољи плацебо.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°874
plachkica wrote:ja imam trač da su juče u srbiju stigle komponente za sputnik, i da će se praviti ovde.
Nemamo tehnologiju, nemamo kapacitet.
Ove godine praktično nemamo ni vakcinu protiv gripa, tek sad su prve količine stigle, da kažem, "drugom ešelonu" zdravstvenih radnika - laborantima i tako to. Ono čudo "torvaksflu" je navodno proizvedeno u Torlaku u 100.000 doza ali niko nije ni reč rekao o tome na koji način je posle decenije i po obnovljena proizvodnja, ko su ljudi koji su vodili projekat itd.
Svaka vest o tome da ćemo možda proizvoditi vakcinu u Srbiji (a pričala je i bahata džiberka o tome) je paravan za neko grozomorno igranje sa zdravljem.
- Post n°875
Кад сам хтео да примим домаћу вакцину против грипа, рекли су ми да би требало да по примању седим пола сата у чекаоници да виде да ли има алергијске реакције, као и да се благо речено не отимају о исту. Заправо ником је код мене нису ни дали.