dr Zlatibor wrote:Napravili smo nekih 500 mesta za Beograd za vikend. Imamo rezervu i to su banja Selters u Mladenovcu i Banja Koviljača u Loznici koji će ući sa svojim kapacitetima u roku od dan, dva...
- Spoiler:
dr Zlatibor wrote:Napravili smo nekih 500 mesta za Beograd za vikend. Imamo rezervu i to su banja Selters u Mladenovcu i Banja Koviljača u Loznici koji će ući sa svojim kapacitetima u roku od dan, dva...
Kirko Skaddeng wrote:Pa mi ni ovde na topiku ne možemo da se dogovorimo da smo u stanju medicinske katastrofe. Kao, nema mesta u Beogradu, ali drugde ima, NiJe kAo JuL.
Skuvani smo kao žabe.
Kirko Skaddeng wrote:Pa mi ni ovde na topiku ne možemo da se dogovorimo da smo u stanju medicinske katastrofe. Kao, nema mesta u Beogradu, ali drugde ima, NiJe kAo JuL.
Skuvani smo kao žabe.
Talason wrote:... koleginica iz Rumunije, Cveta po srpski. ...
Niko je ne zove, ona sama dodje.паће wrote:Talason wrote:... koleginica iz Rumunije, Cveta po srpski. ...
Наша зубарка у крају се звала Флорика. А у улици имамо 1 Светлану... ајд сад ти погоди како се зове.
Paće, ne paziš šta pričaš, to je problem.Vilmos Tehenészfiú wrote:Niko je ne zove, ona sama dodje.паће wrote:
Наша зубарка у крају се звала Флорика. А у улици имамо 1 Светлану... ајд сад ти погоди како се зове.
Talason wrote:Lumina?
Ferenc Puskás wrote:Paće, ne paziš šta pričaš, to je problem.Vilmos Tehenészfiú wrote:
Niko je ne zove, ona sama dodje.
MNE wrote:ljudi tih godina imaju respiratorne probleme i bez virusa, takođe može doći do upale pluća koja nije uzrokovana covidom čak i kad je virus prisutan u organizmu
ficfiric wrote:I mene interesuje kako kada coveka zgazi autobus, znaju bez obdukcije da je bas od toga umro
nema veze s mozgom ovo što pišeš, izviniMarius Lăcătuș wrote:malo ste prsli, doslo je do toga da je MNE glas razuma ovde, jbga. naravno da 1925 ne treba da ulazi niukakvu kovid statistiku. na njega niko nije bacio PCR test, sve i da je usao kod lekara bilo mu je presudjeno cim je prosao kroz vrata kao i sve sto je duboko u zoni van ocekivanog zivotnog veka na ovim prostorima (pa makar to bio i CG krs).