U prve dve nedelje jula je umiralo 10-15 ljudi vise dnevno od ocekivanog broja u Beogradu. To je onaj period kada su prijavljivali 11 - 13 mrtvih za celu Srbiju.
Virus
- Post n°51
Re: Virus
Beograd umire kao tokom druge nedelje avgusta (4-5 na dan iznad proseka), s tim sto sada stariji od 71 godine umiru vise nego tada, a mladji od 71 godine manje nego tada.
U prve dve nedelje jula je umiralo 10-15 ljudi vise dnevno od ocekivanog broja u Beogradu. To je onaj period kada su prijavljivali 11 - 13 mrtvih za celu Srbiju.
- Post n°52
Mislim da je jos rano da se poredi sa julom.
Inace, utisak mi je da je u Srbiji slabije nego letos - nemamo raspade sistema kao u Novom Pazaru i jos nekim mestima. Mozda je u Beogradu sad gore ali u ostatku Srbije sigurno nije
Inace, utisak mi je da je u Srbiji slabije nego letos - nemamo raspade sistema kao u Novom Pazaru i jos nekim mestima. Mozda je u Beogradu sad gore ali u ostatku Srbije sigurno nije
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°53
kako su oni u julu uopšte zaustavili talas bez radikalnih mera? nisam bio tu pa nisam to baš pohvatao.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°54
Marius Lăcătuș wrote:kako su oni u julu uopšte zaustavili talas bez radikalnih mera? nisam bio tu pa nisam to baš pohvatao.
Пошто НК није ту, да покушам: "уклонили смо ометаче, послали их по комшилуку, све се средило".
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°55
Svi ljudi koje ja imam na instagramu da dernece nocu su tada prelezali koronu. Pa nije ona mecka da juri po sumi.Marius Lăcătuș wrote:kako su oni u julu uopšte zaustavili talas bez radikalnih mera? nisam bio tu pa nisam to baš pohvatao.
- Post n°56
Bice urnebes ako uvedu obavezno vakcinisanje zdravstva,MUP-a i VS uz ovu kolicinu antivax ludila ,Mark my wordsMarius Lăcătuș wrote:što vojska? to treba da se raspusti
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°57
Ma to je prosto, u tim institucijama to ide po komandi
- Post n°58
Iznenadio bi se kako je islo 2009 , sad je 200% ludjeMór Thököly wrote:Ma to je prosto, u tim institucijama to ide po komandi
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°59
Свакако ће бити неког пасивног отпора МУПовских говеђих глава, али не очекујем побуну на Баунтију.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°60
Eh, kad Krizni stab definise mere imunizacije, nadleznosti inspekcije i razmotre sto je neophodno, vakcinisace se kao bele lale
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°61
Btw, mi ako budemo dobili u januaru Pfizer vakcinu to 99% znaci da smo se nakacili na neki kontingent koji je vec kupljen/rezervisan za EU. Ne vidim kako drugacije.
- Guest
- Post n°62
Dopustiću (sa velikim oklevanjem) mogućnost da bi ova vlast, pod određenim okolnostima, mogla da objavi i poneku neistinu.
- Post n°63
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°64
Sram te bilo.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°65
Kirko Skaddeng wrote:Dopustiću (sa velikim oklevanjem) mogućnost da bi ova vlast, pod određenim okolnostima, mogla da objavi i poneku neistinu.
Jasno, no kazem za slucaj da eventualno nije neistina
- Post n°66
E, ja znam kad su slagali. Najavili su da ce se utakmice EP2020 igrati u Srbiji ali nista od toga
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°67
rujević pojašnjava, ne znam koliko je ovo tačno
Nabavljaju se preko Kovaks globalne mreže koju koordinira SZO, pa toliko sleduje Srbiji, ali se još ne zna koje će tačno oni sve imati na raspolaganju. To zavisi od daljeg toka kliničkih studija i odobrenja za upotrebu.
— Nemanja Rujević (@strani_placenik) November 12, 2020
- Guest
- Post n°68
Ne sleduje Srbiji apsolutno ništa dok ne pristupimo Covax inicijativi. Možda se od 15. septembra nešto izmenilo ali mi do tog datuma nismo napravili nijedan korak ka tome.
- Guest
- Post n°69
“In signing the agreement on September 18, the Republic of Serbia joined the global COVAX program, which will provide us with equal access to a COVID-19 vaccine. The goal of this program is securing safe vaccines which are available to everyone, and by participating, the citizens of our country will have access to a safe vaccine at the same moment as other program participants,” said Ana Brnabić, Prime Minister of Serbia. “By joining COVAX, which shortens the wait time for a vaccine and increases the volume of doses available, our country takes full responsibility in the fight against the COVID-19 pandemic. We are proud to have become part of COVAX.”
https://www.gavi.org/news/media-room/boost-global-response-covid-19-economies-worldwide-formally-sign-covax-facility
https://www.gavi.org/news/media-room/boost-global-response-covid-19-economies-worldwide-formally-sign-covax-facility
- Post n°70
na ovom spisku nas ima
https://www.gavi.org/sites/default/files/covid/pr/COVAX_CA_COIP_List_COVAX_PR_29-10.pdf
https://www.gavi.org/sites/default/files/covid/pr/COVAX_CA_COIP_List_COVAX_PR_29-10.pdf
- Guest
- Post n°71
što se tiče temperature, nije to nerešivo, meni je magnet bio stalno u tečnom helijumu na -269
to kažem kao ilustraciju, ovo je problem koji može da im reši bilo koji meser za nedelju dve
to kažem kao ilustraciju, ovo je problem koji može da im reši bilo koji meser za nedelju dve
- Guest
- Post n°72
Super.plachkica wrote:na ovom spisku nas ima
- Guest
- Post n°73
Beograd -- Episkop mileševski Atanasije Rakita zaražen je koronavirusom i nalazi se na bolničkom lečenju u Beogradu.
- Post n°74
Dosao Kinez u kafanu, narucio slepog misa... i tako je nestala Srpska pravoslavna crkva
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°75
Big, if true...
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.