Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Američki izbori 2020.

паће

Američki izbori 2020. - Page 35 Empty Re: Američki izbori 2020.

Post by паће Fri Jan 08, 2021 7:30 am

Gargamel wrote:
    staret wrote:Велики део грађана САД је са становишта неког из Србије или Источне Европе врло наиван, чак бе се то могло сматрати глупошћу.
    naivnost možda, nikako glupost. ovde mi sistem nije neprijatelj, u Srbiji jeste.

Не претеруј.

Само да набројим:
    - приватни затвори
    - три прекршаја кривична
    - civil forfeiture
    - судска збрка где побеђује скупљи адвокат
    - шансе да се форензички докази напросто измишљају (у неким градовима признали и 96%)
    - локалне власти могу да пропишу шта хоће, нпр казну од 500$ дневно ако комунални цинкарош пронађе неподшишан травњак.

То што те систем у начелу не дира, не значи да не може и да неће да ти неограничено јебе кеву ако му се ћефне. Оно, у томе и јесте разлика, што систем код нас јебе и ону већину коју би требало да не дира него да јој титра јајца.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    ♏

Post by ♏ Fri Jan 08, 2021 10:11 am

boomer crook wrote:da troje je valjda umrlo od prirodnih uzroka odnosno nemogucnosti da im hitna pomoc pridje.

Hoćeš reći, umrli su uz insurrection, a ne od insurrectiona? Zavod za javno zdravlje i MNE send their regards...
    паће

Post by паће Fri Jan 08, 2021 10:14 am

♏ wrote:
    boomer crook wrote:da troje je valjda umrlo od prirodnih uzroka odnosno nemogucnosti da im hitna pomoc pridje.

Hoćeš reći, umrli su uz insurrection, a ne od insurrectiona? Zavod za javno zdravlje i MNE send their regards...

Ма ти би побацали кашичице за коју недељу, гледајући СуперЧанакРЖ, од узбуђења. Ово је показна вежба из замућивања статистике на извору.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jan 08, 2021 11:16 am

rumbeando

Post by rumbeando Fri Jan 08, 2021 11:16 am

Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jan 08, 2021 11:20 am

Blue Lives Matters ekipa ubila policajca tako što ga je udarala aparatom za gašenjem požara.

Inače deo mog okruženja je apsolutno uveren da je posredi antifa maskirovka u režiji duboke države. Mislim da će ta teza ovde biti apsolutno dominantna (ne da je bitno, nego eto samo kažem)
    rumbeando

Post by rumbeando Fri Jan 08, 2021 11:28 am

Američki izbori 2020. - Page 35 ErFCNHAVgAMk4IR?format=jpg&name=large
    rumbeando

Post by rumbeando Fri Jan 08, 2021 11:28 am

ili:
    https://www.youtube.com/watch?v=UBp42536IhE
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Jan 08, 2021 11:49 am

Kirko Skaddeng wrote:Blue Lives Matters ekipa ubila policajca tako što ga je udarala aparatom za gašenjem požara.

Inače deo mog okruženja je apsolutno uveren da je posredi antifa maskirovka u režiji duboke države. Mislim da će ta teza ovde biti apsolutno dominantna (ne da je bitno, nego eto samo kažem)

Prilicno naivno.

Spoiler:

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Fri Jan 08, 2021 11:51 am

Мене ово мало подсећа на сцене из Србије, кад је Ного хтео да упадне у парламент, па се предомислио.
    Тако и ови протестанти, упадну у Конгрес а новинар их пита - и шта сад? Овај одговара: ”Па откуд знам.”

Људи бесни, преварени, на ивици нерава због корона вируса и уплашени за сопствену егзистенцију. Речено им је да су покрадени. Без преварене светине.

Написах ”светиње”.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jan 08, 2021 12:01 pm

Sigurno ih korona naročito plaši, tačno se vidi da je to taj profil ljudi.
    kondo

Post by kondo Fri Jan 08, 2021 12:05 pm

Američki izbori 2020. - Page 35 3579118792

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jan 08, 2021 12:06 pm

Džon Alite, fin čovek, malo je fizikalisao za Gotija, nema ni stotinjak ubistava iza sebe.

Post by MNE Fri Jan 08, 2021 12:17 pm

policija ima svoje u civilu u svakoj grupi, kao što je imala na BLM protestima tako je imala i ovdje
    rumbeando

Post by rumbeando Fri Jan 08, 2021 12:46 pm

Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jan 08, 2021 12:52 pm

reakcije na tviteru su čisto zlo, oduzmite joj decu, uhapsite je, da izgubi kuću i posao itd
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jan 08, 2021 12:55 pm

ja sam protiv hapšenja zbog nasilnih ulazaka u simboličke centre moći. ali njen God Emperor se godinama zalagao za to i bilo bi izuzetno licemerno od nje da se sama ne prijavi policiji, tim hrabrim momcima u plavom.
    rumbeando

Post by rumbeando Fri Jan 08, 2021 12:59 pm

A day after members of Congress were relocated to secure locations as a mob of Trump supporters stormed the Capitol, raising fears about widespread transmission of the coronavirus, a House member revealed on Thursday that he had tested positive for the virus.
    Representative Jake LaTurner, Republican of Kansas, announced on Twitter — hours after sharing space with colleagues on the House floor throughout a late-night session to confirm President-elect Joseph R. Biden Jr.’s Electoral College victory — that he had received a positive test, prompting further concern that the virus might have spread more widely.
    While in lockdown on Wednesday, Representative Susan Wild, Democrat of Pennsylvania, told CBS News by phone that “about half” of the people sheltering in the secure location in the Capitol complex had refused to wear masks, even though masks were made available. When asked which lawmakers had declined to cover their faces, Ms. Wild said they had been “people from the Republican delegation.”
    “It’s what I would call a Covid superspreader event,” she said. “It’s exactly the kind of situation that we’ve been told by the medical doctors not to be in, you know — close proximity — especially with people who aren’t wearing masks.”
    It was not immediately clear whether Mr. LaTurner had been in the same location as Ms. Wild, though Ms. Wild said roughly 300 to 400 people were being held in the room with her.
    https://www.nytimes.com/live/2021/01/07/us/electoral-vote?name=styln-transition&region=TOP_BANNER&block=storyline_menu_recirc&action=click&pgtype=Article&impression_id=4564f5f0-519a-11eb-bb2c-5586c476384f&variant=1_Show#lawmakers-fear-a-coronavirus-outbreak-after-sharing-close-quarters-in-lockdown
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jan 08, 2021 1:04 pm

Kirko Skaddeng wrote:ja sam protiv hapšenja zbog nasilnih ulazaka u simboličke centre moći. ali njen God Emperor se godinama zalagao za to i bilo bi izuzetno licemerno od nje da se sama ne prijavi policiji, tim hrabrim momcima u plavom.

i sada sledi osveta demokrata
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jan 08, 2021 1:06 pm

Američki izbori 2020. - Page 35 12310
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jan 08, 2021 1:14 pm

ne znam, meni je bilo žao ove, sve što je rekla i kako je rekla mi je izgledalo potpuno debilno
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jan 08, 2021 1:16 pm

Pokušavam da mi bude žao ali mi ne ide Američki izbori 2020. - Page 35 3579118792

I got maced for storming the Capitol and the Revolution!

Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Jan 08, 2021 1:42 pm

Ma ovi ljudi su većinom blente potpuno nesvesne toga šta su uradile. Potpuno se slažem da su američki zakoni po ovim pitanjima prestrogi (mnogi iz OWS su ozbiljno najebali zbog mnogo manje ozbiljnih stvari nego što je storming the fucking Capitol), kao što mislim da su rules of engagement koji su doveli do ubistva one nesrećnice varvarski. Ježim se od poziva na law and order i sablažnjavanja nad ljudima koji iznose predmete iz zgrade kongresa - jer je u njima esencija moronskog republikanizma, a i zato što u njima jasno prepoznajem iste takve naprednjačke jeremijade zbog "paljenja skupštine" i "iznošenja fotelja". Ako mene pitaš, jebo demokratiju u kojoj se bar na svakih 10-20 godina ne upadne u skupštinu. Ovo je samo simbolička potvrda onoga što je već odavno postalo jasno - da su postojeće američke institucije šuplje i da nisu nikakve "svetilje" demokrartije, nego naprosto kulise za vladavinu elita.

All that said, krivica za ovo što se desilo i što će se tek desiti je apsolutno na republikanskoj žgadiji - ne, ne samo na Trampu, nego na narativu koji već godinama huška ove ljude da urade ovo što su uradili utvrđujući ih u uverenju da za patriote nema "mejsa", nema kazne, nema zatvora. Ovo drndarenje o "revoluciji" nije Tramp - to je direktan izvod iz Tea Party luđenja. I evo nas gde smo - nikome ko ih je huškao na ovo neće dlaka s glave faliti, Tramp istina uskoro više neće biti predsednik, ali svi ostali će ostati kongresmeni i senatori, a ova nesrećnica i njoj slični će po svemu sudeći zaglaviti ćorku. Možda izgleda glupo što se ova nesrećnica u istom dahu čudi što su je mejsovali i priznaje da je pokušala da izvede "revoluciju", ali nije isključeno da veruje u neki narativ koji u potpunosti "pegla" ove prividne kontradikcije - npr da će po Q-ovom naređenju policija da poskida šlemove i pridruži im se u revoluciji i istrazi pedofila.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    disident

Post by disident Fri Jan 08, 2021 1:54 pm

Erős Pista wrote:Ma ovi ljudi su većinom blente potpuno nesvesne toga šta su uradile. Potpuno se slažem da su američki zakoni po ovim pitanjima prestrogi (mnogi iz OWS su ozbiljno najebali zbog mnogo manje ozbiljnih stvari nego što je storming the fucking Capitol), kao što mislim da su rules of engagement koji su doveli do ubistva one nesrećnice varvarski. Ježim se od poziva na law and order i sablažnjavanja nad ljudima koji iznose predmete iz zgrade kongresa - jer je u njima esencija moronskog republikanizma, a i zato što u njima jasno prepoznajem iste takve naprednjačke jeremijade zbog "paljenja skupštine" i "iznošenja fotelja". Ako mene pitaš, jebo demokratiju u kojoj se bar na svakih 10-20 godina ne upadne u skupštinu. Ovo je samo simbolička potvrda onoga što je već odavno postalo jasno - da su postojeće američke institucije šuplje i da nisu nikakve "svetilje" demokrartije, nego naprosto kulise za vladavinu elita.

All that said, krivica za ovo što se desilo i što će se tek desiti je apsolutno na republikanskoj žgadiji - ne, ne samo na Trampu, nego na narativu koji već godinama huška ove ljude da urade ovo što su uradili utvrđujući ih u uverenju da za patriote nema "mejsa", nema kazne, nema zatvora. Ovo drndarenje o "revoluciji" nije Tramp - to je direktan izvod iz Tea Party luđenja. I evo nas gde smo - nikome ko ih je huškao na ovo neće dlaka s glave faliti, Tramp istina uskoro više neće biti predsednik, ali svi ostali će ostati kongresmeni i senatori, a ova nesrećnica i njoj slični će po svemu sudeći zaglaviti ćorku. Možda izgleda glupo što se ova nesrećnica u istom dahu čudi što su je mejsovali i priznaje da je pokušala da izvede "revoluciju", ali nije isključeno da veruje u neki narativ koji u potpunosti "pegla" ove prividne kontradikcije - npr da će po Q-ovom naređenju policija da poskida šlemove i pridruži im se u revoluciji i istrazi pedofila.
    Odlicno receno 1+

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Fri Jan 08, 2021 1:55 pm

https://www.theguardian.com/us-news/2021/jan/08/trump-incites-anger-among-acolytes-let-down-by-lack-of-support

Pripadnici JVuO razbijaju radio aparate nakon govora NjKV. Centralna Srbija, 1944. kolorizirano.

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 1:47 pm