Virus
- Post n°826
Re: Virus
Prica se da ce mozda produziti malo taj raspust posle 16tog. Samo glasine
- Post n°827
prividjaju mi se legije vidrica koje polako prilaze sa ludackim sjajem u crvenim okicama, podizu se na zadnje noge i pevaju onako visoko cipendejlovski VRATI MI VRATI BUNDU! BUNDU! VRATI MOJU BUNDU!
(radim nesto mnogo dosadno ovde)
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°828
Видрице? То неки нови назив за нерца, или само ја још нисам чуо?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°829
Opet si slušala Spotify!
Inače, upravo sedim u nekoj kladži i u pozadini ide Tek je 12 sati.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°830
Erős Pista wrote:
Opet si slušala Spotify!
Inače, upravo sedim u nekoj kladži i u pozadini ide Tek je 12 sati.
То је из категорије "кад ће ово срање да изађе из моде (и буде замењено горим)"... а онда прође 25++ година и оно се врти као неспорна класика.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°831
To ko kad sam ja isla da radim PCR u Zavodu za biocid, pa mi jedan zaposleni nije dao da idem stazicom nego me poterao da hodam preko trave. Ja pitam sto, a on mi pokazao kako dvojica u zastitnoj opremi stoje na dizalici i skidaju gnezdo strsljenova sa krova zgrade. Hahahaha, strsljenovi uzvracaju udarac!bemty wrote:prividjaju mi se legije vidrica koje polako prilaze sa ludackim sjajem u crvenim okicama, podizu se na zadnje noge i pevaju onako visoko cipendejlovski VRATI MI VRATI BUNDU! BUNDU! VRATI MOJU BUNDU!
- Post n°832
Primer onoga sto sam pre neku stranu objasnjavala pacetu. Naravno da znamo dosta toga i da imamo i sredstva i metode da znacajne mutacije identifikujemo/pratimo.Kirko Skaddeng wrote:However, concern is centring on the fact that most mutations of the virus so far identified have been similar enough for there to be hope that vaccines in development will work on them; the new mutation reportedly diverges to a greater degree.
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°833
O čemu bre priča ova žena na televizoru? Nemušti bahati unjkavi retard.
- Guest
- Post n°834
Da, naravno da nema nikakve zabrane okupljanja, to je jedna, da kažemo, obavezna obaveza na nivou preporučene obaveze ili obavezne preporuke koja će u nekom trenutku u budućnosti biti regulisana zakonom ali za sada radite ono što kažemo.
- Post n°835
Ko prica?wrote:O čemu bre priča ova žena na televizoru? Nemušti bahati unjkavi retard.
- Post n°836
Бар ти се не виде од маскеMargit Savović wrote:Hoce li vise ovo govno da prodje, kako koju potkoznu na bradi resim, tako mi nova iskoci. Sve mi od maske iskace, nisam to ranije imala.
- Post n°837
ne moze vise od pet ljudi, osim u slucajevima kad moze.
_____
????
- Post n°838
Nikad nisam čuo množinu za nerc. Uvek se kaže bunda od nerca. Jel nerčevi ili nercovi ili nerci ko lanci i katanciпаће wrote:Видрице? То неки нови назив за нерца, или само ја још нисам чуо?
- Post n°839
Ја бих рекао нерчеви, по аналогији са херчевима у картама.
_____
- Post n°840
Vizoni
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°841
Ал ти је визон.
То нема везе са бизмом?
То нема везе са бизмом?
_____
- Post n°842
Bio sam u kontaktu sa pozitivnom osobom, sad cemo da pozovemo da vidimo kakva je procedura, da se testiramo ako je moguce, ako ne da se izolujemo na neko vreme, dok se ne pojave simptomi, ako se pojave.
_____
????
- Post n°843
otvoreno ili zatvoreno? maska?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°845
opet nije to 28 dana kasnije. izolacija i polako. meni zena vec drugi dan tihuje a ja joj doturam princes krofne. jos dan ili dva ovoga bez simptoma i izbacujem je napolje iz sobe.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°846
ja sam tako u junu, i zaobišlo me.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°847
ma da, sve ok, ne brinem se... samo kazem, opet se desava, opet su redovi za testiranje, opet su ljudi koje znam, znaci povecava se.
_____
????
- Post n°848
boomer crook wrote:opet nije to 28 dana kasnije. izolacija i polako. meni zena vec drugi dan tihuje a ja joj doturam princes krofne. jos dan ili dva ovoga bez simptoma i izbacujem je napolje iz sobe.
Koliko dana treba da se tihuje ako se ne pojave simptomi? Ja sam bio u kontaktu sreda 14h. Plan mi je da se u nedelju odjavim tj privalim nekome na ručak, trenutno sam samac i mrzi me da kuvam, loše se hranim.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°849
14 dana je maksimalni period inkubacije. A u nedelju ćeš bukvalno biti najopasniji jer je četiri dana otprilike prosek dužine inkubacije do pojave simptoma.
Sori jbg ali tihovanje nema nikakvog smisla ako ne traje bar 7-10 dana.
Sori jbg ali tihovanje nema nikakvog smisla ako ne traje bar 7-10 dana.
- Post n°850
dobro dobro, prezivecemo i to
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.