The incubation period of COVID-19, which is the time between exposure to the virus and symptom onset, is on average 5-6 days, but can be as long as 14 days. Thus, quarantine should be in place for 14 days from the last exposure to a confirmed case.
Virus
- Guest
- Post n°851
Re: Virus
- Post n°852
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°853
Sad kad ode na sarmu.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°854
President Trump's chief of state Mark Meadows has COVID-19
_____
????
- Post n°855
Није јео сарме.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°856
Ove nedelje imamo 4 sahrane u Bg dnevno u proseku više od očekivanog broja sahrana na dan.
Umiru stariji od 70 godina, a za mladje od 70 imamo da broj sahrana oscilira izmedju 10 i 15 bez tendencije rasta još od avgusta.
Sad mora da se vodi bitka za starce! Meni je greota da ne dam mami da ide na pijacu, ali ostalo ću joj braniti.
Umiru stariji od 70 godina, a za mladje od 70 imamo da broj sahrana oscilira izmedju 10 i 15 bez tendencije rasta još od avgusta.
Sad mora da se vodi bitka za starce! Meni je greota da ne dam mami da ide na pijacu, ali ostalo ću joj braniti.
- Post n°857
Priznaj da ti nije žao vremena da brojiš sahrane
- Post n°858
Ne brojim ja svaki dan, a i da nema ko drugi, brojala bih.
Brojim to, gledam svaki dan kako se krece trzisna kapitalizacija NLB banke u nadi da razbucam Malijev korumpirani povezani deal sa KomBank, pratim novcanu masu i intervencije NBS na deviznom trzistu jer vrebam sta radi nekompetentna vlast, itd.
Brojim to, gledam svaki dan kako se krece trzisna kapitalizacija NLB banke u nadi da razbucam Malijev korumpirani povezani deal sa KomBank, pratim novcanu masu i intervencije NBS na deviznom trzistu jer vrebam sta radi nekompetentna vlast, itd.
- Post n°860
ja sam gledo al ne kad je iziso, u mojim ranim dvadesetim, nego ko matorko pre ~10 godina.
nije me se dojmio, tebi?
nije me se dojmio, tebi?
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°861
Врхунски филм.
Заправо најбољи филм Аронофског, после је имао још добрих филмова, али ниједан као Пи.
Заправо најбољи филм Аронофског, после је имао још добрих филмова, али ниједан као Пи.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°862
Jeees, ali nisam ja sad u tom stadijumu.Sotir wrote:Margit, jesi li gledala Pi od Aronofskog?
Imala sam kratku epizodu 20007-me kad mi je aritmomanija bila na vrhuncu. Sve sam morala da izračunam. Pa ja sam na PPP i sletela da bih sa kurdijem rešavala zadatke.
- Post n°863
Нако, чудна тема, занимљиво снимљен.nalog sa ženinog laptopa wrote:ja sam gledo al ne kad je iziso, u mojim ranim dvadesetim, nego ko matorko pre ~10 godina.
nije me se dojmio, tebi?
Највише ми смета поставка филма што ликови нешто истражују нешто врло темељно (ко сад Маргит број преминулих), а онда зато одлепе. Обично је обрнуто, одлепе па онда нешто као истражују.
- Post n°865
horoskopski znak se gleda a ne neka tamo krvna grupa npr.
- Post n°866
prvo sam pomislio da buffalo bill daje 2667 slaganja na sotirov post
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°867
2667 subotom >>> 5000 utorkom
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°868
Marius Lăcătuș wrote:2667 subotom >>> 5000 utorkom
Nije bitno, nece biti novih mera uskoro, a mozda ni uopste. Imena umrlih su izbrisana iz brojnog stanja, polozena na oltar ekonomije. Bice posle spomenik na Uscu - Večni najmanji pad Dži Di Pija.
- Post n°869
Jel sabirao neko cifre zadnijih deset dana da kazem, jel smo presli brojku od dvadesetak hiljada obolelih zvani no?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°870
Слажемо се као озбиљни истраживачиnalog sa ženinog laptopa wrote:prvo sam pomislio da buffalo bill daje 2667 slaganja na sotirov post
- Post n°871
Da nema ljudi kao što sam ja, ti bi lutao u mraku!Sotir wrote:Нако, чудна тема, занимљиво снимљен.nalog sa ženinog laptopa wrote:ja sam gledo al ne kad je iziso, u mojim ranim dvadesetim, nego ko matorko pre ~10 godina.
nije me se dojmio, tebi?
Највише ми смета поставка филма што ликови нешто истражују нешто врло темељно (ко сад Маргит број преминулих), а онда зато одлепе. Обично је обрнуто, одлепе па онда нешто као истражују.
- Post n°872
Eno Vučko reče sutra oko preko tri hiljade i nasmeja se - Šta ja tu mogu..
- Post n°873
3,000 u nedelju >>> 10,000 u petak
_____
#FreeFacu
- Post n°874
Статистичари да отворе кладионицу за 10, 20, 50, 100... ко наближи датум да добије појене доле лево.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°875
Kod mene u firmi ni govora o radu od kuće iako realno moja služba opet može 80% da završi, a prošli put su mene prvog lansirali. Sad iz demagoških razloga moraju svi makar crkli