Virus
- Post n°876
Re: Virus
Nema odnora dok traje obnova od epidemije. One proletos. Ono kad je bila epidemija, sa 300-400 dnevno, a ne ovo sad ništa, samo par hiljada.
- Post n°877
kapetanm wrote:Eno Vučko reče sutra oko preko tri hiljade i nasmeja se - Šta ja tu mogu..
Kaže, na osnovu informacija koje je imala BIA znalo se da će kovid da potraje pa je upravo zbog toga uloženo u bolnicu.
0_o
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°878
Gašić prisluškivao razgovore dva visokopozicionirana virusa.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°879
Erős Pista wrote:Gašić prisluškivao razgovore dva visokopozicionirana virusa sa Djilasom.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°880
Ali BIA... tacno vidim scenu kako likovi poput onog Glamocanina iz Tabloida i Milovana Brkica savetuju Vucica da nesto preduzme post ce virus potrajati
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°881
KUPI RAKIJE ZA DEZINFEKCIJU
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°882
Istina je da su se spremali, prijatelj arhitekta mi je letos pricao kako se ubijaju od posla jer su dobili da rade projekat kovid bolnice u batajnici, i da je ceo fokus bio u brzini, posto im se biro inace bavi halama i takvim tipom konstrukcija.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°883
to sve ok ali BIA...
_____
- Post n°884
Ma dobro to, Srbi i drkanje na Sluzbu , ima jaci odjek neko da je reko e tamo neki doktori nam rekli ljudi ovo nece da nestane, spremajte kapacitete.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°885
A i uklapa se sa pricom da je virus pusten pa je logicno da Sluzba zna i kad ce biti ugasen
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°886
I meni se čini kao da igra na to.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°887
Ne mogu oni da spreme kapacitete koliko ovo moze da eksplodira ako se pusti. Odnosno mogu, ali neke poljske ili tako nekakve kapacitete... Ali ni to ne moze jer je zima. Ne znam...
- Post n°888
Moguce da je sns prosto digao ruke posle demonstracija i promenio planMór Thököly wrote:Ne mogu oni da spreme kapacitete koliko ovo moze da eksplodira ako se pusti. Odnosno mogu, ali neke poljske ili tako nekakve kapacitete... Ali ni to ne moze jer je zima. Ne znam...
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°889
Mislim da je plan jedino bio da se odrze izbori. Da nije toga bilo verovatno bi se i proletos isto ovako "svedski" ponasali.
- Post n°890
I pre izbora su se ponasali "svedski" a onda je Kon podneo ostavku
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°891
pa odavno je pričao da će da prave samo kovid bolnicu, jednu ili više. Ali ovo će Beograd da napuni za 20 dana, puštaju je 25-og, a dotle ko živ ko mrtav
- Post n°892
Наравно да ће да пита БИА, није ваљда толико луд да пита ове из стручног штаба (чак и без Несторовића).
Елем, сад је питање како ће даље да се шири.
Са једне стране имамо тотални болимекурцизам у угоститељским објектима. И прилично добро поштовање мера у превозу, школама, вртићима, неким пословима и фирмама. Ту вирус може само ограничено да се шири.
Мислим да ће, ако се овако настави, у неком тренутку достићи врхунац, кад људи сами скапирају где се шири и шта не треба чинити.
После тога би требало да се врати на испод хиљаду.
Елем, сад је питање како ће даље да се шири.
Са једне стране имамо тотални болимекурцизам у угоститељским објектима. И прилично добро поштовање мера у превозу, школама, вртићима, неким пословима и фирмама. Ту вирус може само ограничено да се шири.
Мислим да ће, ако се овако настави, у неком тренутку достићи врхунац, кад људи сами скапирају где се шири и шта не треба чинити.
После тога би требало да се врати на испод хиљаду.
- Post n°893
bife u mojoj zgradi je ono ko oko
_____
- Post n°894
Sinoć prolazim glavnom ulicom (koja je šetalište, nije otvorena za automobile), i iz jednog, inače dnevnog kafića (preuređen stan u predratnoh zgradi od tri sprata) piče narodnjaci, čini se uživo, dakle žurka uveliko u toku. Večeras isto. Taj kafić inače nikad nije služio za žurke, nego ono, kafenisanje preko dana.
Ali bizarna scena, cela ulica odjekuje. SUP je inače dvadesetak metara odatle.
Ali bizarna scena, cela ulica odjekuje. SUP je inače dvadesetak metara odatle.
_____
- Post n°895
Erős Pista wrote:I meni se čini kao da igra na to.
Igra? Ili veruje u to?
Hoce li sad prestati pandemija? Pitam za prijateljicu...
— ksenija vucic (@KVucic) November 7, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°896
kod nas već skoro mjesec dana imamo 40% pozitivnih na testovima, a popunjenost covid kapaciteta je 40%, mislim da nemate razloga za brigu
- Guest
- Post n°897
Pitanja javnog zdravlja su takođe i pitanja bezbednosti. Svakako da je bar neki ćata u BIA-i bio zadužen da prati šta se piše i šta se može očekivati u vezi s pandemijom, da su jurili malo tajnije infoe oko dostupnosti medicinske opreme, i da su pripremljeni nekakvi izveštaji i prognoze o tome.
- Post n°898
Плус би у БИА требали да, за разлику од лица у стручном штабу, добију праве цифре.
- Post n°899
vi ko da ste pali s marsa, pa vučić je celu priču oko onih prvih nabavki respiratora, tipa iz egipta preko brazila pa hong konga, sa sve otimanjem na aerodromima spinovao da to radi tajna služba.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°900
Sotir wrote:Плус би у БИА требали да, за разлику од лица у стручном штабу, добију праве цифре.
stvarno misliš a u kriznom štabu nije bilo osoba koje su bile upućene u prave cifre?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.