Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

Anonymous
    Guest

Virus - Page 33 Empty Re: Virus

Post by Guest Thu Nov 05, 2020 8:13 pm

Mislim da je neko i ovde preneo. Da, nije to tajna.
    disident

Post by disident Thu Nov 05, 2020 8:16 pm

Marius Lăcătuș wrote:viđen sam za koronaša, sa popriličnom izvesnošću. koleginica je fasovala, po mišljenju lekara vrlo verovatno a ujutro radi PCR test za finalnu potvrdu. juče je bila ceo dan na poslu, od 10 do 18, nosila je masku i ne prica puno ali svejedno, imali smo timski sastanak koji je trajao dobrih 2 sata i ja sam sem na početku bio bez maske da bi mogao da govorim, sedeo sam na 2m od nje, ne znam da li sam mogao ili nisam.  
    rano je za simptome, za sada se tripujem ali se ne osecam baš perfektno, kunjam i letargičan sam. bilo bi  dobro da je zbog trampare i ovog usranog vremena napolju. danas preko dana je bilo mojih standardnih 35.5C, veceras evo vec 36C. ako ujutro ode na 37 jebigica.
    nije mi frka zbog korone ali ne voleo da dodjem u stanje da ne mogu da izadjem 3-4 puta dnevno da prošetam kuče, sam sam u bgd, tu je i mačor, oboje treba da se hrane 2x dnevno, nema ko da se bavi njima. to mi je jedina ozbiljna drama, pogotovo ako bude morala bolnica. niko nece da dolazi kod mene bolesnog da ih tetoše, znači moram ja.
    Gugla setnja pasa cena oglasi  Virus - Page 33 2304934895

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    kapetanm

Post by kapetanm Thu Nov 05, 2020 8:29 pm

Ma možda nije korona, možda reaguješ na morbidno vreme napolju. Čim osećaš miris i ukus dunje toliko da je repliciraš, nije ništa
    kapetanm

Post by kapetanm Thu Nov 05, 2020 8:37 pm

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=11&dd=05&nav_category=12&nav_id=1759309

Jel rekoše još  sutra ima mesta po bolnicama
    kondo

Post by kondo Thu Nov 05, 2020 8:37 pm

Ovaj kontakt je bio juče, kapiram biće hod po iglama do sledeće srede. Ako i dalje budem mirisao dunju, OK sam. Zapravo se ne tripujem nego je ovo prvi svestan kontakt ovog tipa, ko zna koliko ih stvarno bilo.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    boomer crook

Post by boomer crook Thu Nov 05, 2020 8:38 pm

Marius Lăcătuș wrote:Ovaj kontakt je bio juče, kapiram biće hod po iglama do sledeće srede. Ako i dalje budem mirisao dunju, OK sam. Zapravo se ne tripujem nego je ovo prvi svestan kontakt ovog tipa, ko zna koliko ih stvarno bilo.

pa da. ja sam bio ispizdeo na dimitrijevica prvo ali onda sam shvatio da ko zna koliko smo slicnih kontakata vec imali a da nismo ni svesni i da je on imao dovoljno samosvesti da se relativno brzo testira.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Nov 05, 2020 8:39 pm

Realno, bitno je da li je zarazena osoba nosila masku. Ako jeste, sanse su male
    паће

Post by паће Thu Nov 05, 2020 8:39 pm

Поздравдер нам сејлорку.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...

Post by MNE Thu Nov 05, 2020 11:07 pm

izađi prošetaj kuče i ako si pozitivan, nećeš nikoga zaraziti napolju ne brini(sem ako nemaš običaj da kašlješ ljudima u facu)
    kondo

Post by kondo Thu Nov 05, 2020 11:16 pm

prošetao sam je, nikog nisam sreo, pritom me kuče zajebava, ispišalo se na spratu ispod mog. kažnjava me što je ne nosim. da nije ovako mnogo slatko, bio bi ljut.
    žozefina, ponašaj se!

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 06, 2020 1:49 pm

Zabrana okupljanja vise od pet ljudi unutra i napolju.
    kondo

Post by kondo Fri Nov 06, 2020 2:01 pm

ovo se pretpostavljam ne odnosi na firme

_____
    #FreeFacu

Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Nov 06, 2020 2:04 pm

Kirko Skaddeng wrote:Zabrana okupljanja vise od pet ljudi unutra i napolju.

Vot? Kad stupa na snagu?

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Sotir

Post by Sotir Fri Nov 06, 2020 2:05 pm

Како се односи на кафиће?
    Може пет унутра укупно, или за столом?
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 06, 2020 2:07 pm

Erős Pista wrote:
    Kirko Skaddeng wrote:Zabrana okupljanja vise od pet ljudi unutra i napolju.

Vot? Kad stupa na snagu?
    Objavljuju na parče, znaće se sve brzo. Počinju polako i sa raspuštanjem škola, od sledeće srede svi na mini raspustu, i OŠ i srednje škole. Verovatno će to produžiti.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 06, 2020 2:08 pm

A za kafiće i restorane je jasno: nema zabava, žurki, moš vas pet za stolom i to je to. Bilo je to već u jednoj fazi.
    Sotir

Post by Sotir Fri Nov 06, 2020 2:10 pm

То је и даље курац.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Nov 06, 2020 2:11 pm

Jel za Bgd ili za celu Srbiju?

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 06, 2020 2:14 pm

Videćemo, verujem za celu Srbiju, to je glavni krizni štab. Jeste kurac od mere ali je početak, sad će pojačavati.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 06, 2020 2:26 pm

A mutated form of coronavirus found in Danish mink has been identified in 214 people as the British government removed the country from its list of non-quarantine air bridges.

According to experts, the strain of the virus found in mink being farmed for fur in 207 farms concentrated in Jutland is sufficiently different to raise concerns about what it might mean for future vaccines.

Denmark’s prime minister, Mette Frederiksen, said the strain “could pose a risk that future vaccines won’t work”.

Frederiksen’s comments, in which she called for “immediate action” adding that the “eyes of the world are on us”, came as more than 280,000 people in the north Jutland region were put into lockdown over the spread of the mutated virus.

Frederiksen told a news conference on Thursday: “From tonight, citizens in seven areas of north Jutland are strongly encouraged to stay in their area to prevent the spread of infection..

“We are asking you in north Jutland to do something completely extraordinary. The eyes of the world are on us.”

The World Health Organization said on Friday it was looking at biosecurity in other countries where there are mink farms after Denmark ordered a nationwide cull of the animals.

Maria van Kerkhove, the WHO’s technical lead for Covid-19, told a WHO news briefing in Geneva that the transmission of the virus between animals and humans was “a concern” with a second expert saying the risk was higher in mink.

“We are working with regional offices … where there are mink farms, and looking at biosecurity and to prevent spillover events,” van Kerkhove said.

Mink farmers protest in Holstebro in western Jutland on Friday. Photograph: Bo Amstrup/EPA
    While relatively little is known about the new mutation, Magnus Heunicke, the Danish minister for health and elderly affairs, told a recent press briefing that there is no sign yet that the mutant virus causes more serious symptoms of Covid-19.

However, concern is centring on the fact that most mutations of the virus so far identified have been similar enough for there to be hope that vaccines in development will work on them; the new mutation reportedly diverges to a greater degree.

Equally alarming has been the rapid spread of the variation, which has jumped from 12 infections to well over 200 in a short period of time, according to Denmark’s infectious diseases agency. The mutation had originally been identified in five mink farms.
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Fri Nov 06, 2020 2:27 pm

Covid-20

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    kondo

Post by kondo Fri Nov 06, 2020 2:31 pm

Evropski Vuhan 2020, ladno.

_____
    #FreeFacu

Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 06, 2020 2:32 pm

Ili izuzetno pojačan oprez, što je verovatnije.
    Margit Savović

Post by Margit Savović Fri Nov 06, 2020 2:32 pm

Hoce li vise ovo govno da prodje, kako koju potkoznu na bradi resim, tako mi nova iskoci. Sve mi od maske iskace, nisam to ranije imala.
    boomer crook

Post by boomer crook Fri Nov 06, 2020 2:35 pm

Kirko Skaddeng wrote:
    Erős Pista wrote:

Vot? Kad stupa na snagu?
    Objavljuju na parče, znaće se sve brzo. Počinju polako i sa raspuštanjem škola, od sledeće srede svi na mini raspustu, i OŠ i srednje škole. Verovatno će to produžiti.

Bilo bi lepo ali sumnjam. Odnosno to je planirani raspust. Vec bi bila neka mera da proglase i pon i uto neradnim ali izgleda da to nisu ucinili.

Post by Sponsored content

Similar topics

-
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 7:55 am