Virus
- Post n°726
Re: Virus
Srecom nije nesto popularan pa nece biti masovnog ljubljenja
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°731
ama ko je tamo bio asimptomatski superspreder?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°732
To je za Kirka. U smislu, mala je sansa da se izvuce
@Talas
@Talas
- Post n°733
Mór Thököly wrote:Mór Thököly wrote:I posle Irineja, Irinej.
I on ima 70+ godina a mozda bude jos skupova
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°734
ako Maksim dobije Viskonsin mogao bi on
_____
????
- Post n°735
Kirko Skaddeng wrote:U, pa on ima 90 godina...
sokantno, na cemu su
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°736
Зашто мислиш да је био асимптоматски?Marius Lăcătuș wrote:ama ko je tamo bio asimptomatski superspreder?
Један поп је изашао из Ковид болнице да би присуствовао испраћају.
http://rs.n1info.com/Region/a668160/Svestnik-izasao-iz-bolnice-sahrana-Amfilohija.html
- Post n°737
zanemario sam stepen tog ludila
pa ako neka ih sve pobije
meni za ovih par gotivnih, grigorija, jovana, atanasija starijeg (zbog ljubavi ka darku pancevu)....
pa ako neka ih sve pobije
meni za ovih par gotivnih, grigorija, jovana, atanasija starijeg (zbog ljubavi ka darku pancevu)....
_____
#FreeFacu
- Post n°738
Razmisljam, rikne Irinej, pa opet masovna sarana i ljubljenje, pa se opet razboli par vladika, pa opet umre jedan, pa onda opet masovna sarana i tako u krug
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°740
Zvati Sorentina da snima seriju kad budemo nominovali Grigorija.
- Post n°741
disident wrote:Razmisljam, rikne Irinej, pa opet masovna sarana i ljubljenje, pa se opet razboli par vladika, pa opet umre jedan, pa onda opet masovna sarana i tako u krug
Za vladike ne bi trebalo da bude velikog cirkusa. Vec je umro valjevski episkop i nije bilo guzve. Sto se patrijarha tice... tu bi valjda i Kiril morao doci
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°742
Beograd -- Epidemija u Srbiji se u odnosu na ostale evropske zemlje najbrže pogoršava, kaže direktor Kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji Marijan Ivanuša.
- Guest
- Post n°743
imam teoriju da se za pooštravanje mera čeki neki neodređeni "poslednji trenutak" i da je on upravo nastupio. videćemo sutra.
- Post n°744
Au.
Kod mene u firmi pobuna, traze rad od kuće al ne daju
Kod mene u firmi pobuna, traze rad od kuće al ne daju
- Post n°745
Kirko Skaddeng wrote:imam teoriju da se za pooštravanje mera čeki neki neodređeni "poslednji trenutak" i da je on upravo nastupio. videćemo sutra.
Mislim da nije, ali takodje mislim da hoce.
- Post n°746
Сећа ли се неко ситуације после избора?
Ево сад ће после избора морати да прогласи ванредно стање... И кита.
И сад је опет, само да отвори Галерију па ће да уведе мере, и наравно опет ништа.
Данас на радију, идиоти из стручног штаба говоре како морамо да се сами пазимо, како има неких људи који намерно не носе маске и они су психопате. А највише се шири вирус у угоститељским објектима, и треба да се пазимо.
И сад је опет, само да отвори Галерију па ће да уведе мере, и наравно опет ништа.
Данас на радију, идиоти из стручног штаба говоре како морамо да се сами пазимо, како има неких људи који намерно не носе маске и они су психопате. А највише се шири вирус у угоститељским објектима, и треба да се пазимо.
- Post n°748
Sotir wrote:Сећа ли се неко ситуације после избора?
Ako se ovako nastavi nece imati vise gde da smeste pacijente. Naravno, ni to ne znaci da ce posegnuti za zescim merama automatski, ali nije nemoguce
- Guest
- Post n°749
The coronavirus was detected in more than 200 Danish mink farms. There have been 12 cases of the mutations being transmitted to humans.
https://www.politico.eu/article/denmark-coronavirus-mink-kill-all-stop-mutated-spreading-humans/
- Guest
- Post n°750
redovno testiranje osobe bez simptomaU sklopu redovne procedure testiranja, a nakon epidemiološke procene, učinjeno je PCR testiranje na SARS COV2 kojim je potvrđeno da je Njegova Svetost Patrijarh srpski g. Irinej pozitivan bez simptoma i odličnog opšteg stanja. Njegova Svetost je hospitalizovan u COVID bolnici u Beogradu
hospitalizacija osobe odličnog opšteg stanja
lepo je videti da zdravstveni sistem i u ovim uslovima može svim građanima da omogući ovakav tretman.