Virus
- Post n°376
Re: Virus
Nema mera, nema para, ako vam treba neka pomoc, molite se bogu, ko vas jebe.
_____
????
- Post n°378
То је мера, али за демографску политику. "Јебите се" - и кад народ послуша, ето бољитка.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°379
ovih deset hiljada ono doslovce hush money
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°380
ide gaaaaas
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°381
jel poceo da ludi?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°382
Čuj počeo.
On je mučenik stvarno ograničen kao letva, kapiram da su mu sad prvi put objasnili redove, a do logaritama nisu uspeli da stignu jer je glup kao tri kurca, za sledeći pokušaj ćemo im poslati licenciranog burunđanskog konsultanta, evo npr. Mau...
On je mučenik stvarno ograničen kao letva, kapiram da su mu sad prvi put objasnili redove, a do logaritama nisu uspeli da stignu jer je glup kao tri kurca, za sledeći pokušaj ćemo im poslati licenciranog burunđanskog konsultanta, evo npr. Mau...
- Post n°383
Pelemiš kaže da su neke jače mere za slabiće, treba samo apelovati na svih sedamnaest inspektora da počnu da kažnjavaju i to će se sve rešiti.
- Post n°384
Prekjuce je rekao kako cemo imati najvecu stopu rasta u 2020. i najvecu stopu rasta i u 2021. I onda rekao sto je jos vaznije imacemo i najveci ukupan rast tokom 2020 i 2021.
Debil.
Inace, ovo mi je bas cudno sto su odustali od mera za ugostiteljske objekte. Juce sam cula od nekih sto se motaju po vladi, a onda jos jedan rezimski tenkre sto trenira kod mene potvrdio doslovce isto sto sam cula.
Debil.
Inace, ovo mi je bas cudno sto su odustali od mera za ugostiteljske objekte. Juce sam cula od nekih sto se motaju po vladi, a onda jos jedan rezimski tenkre sto trenira kod mene potvrdio doslovce isto sto sam cula.
- Post n°385
Janko Suvar wrote:10.000 dinara dodatnih za sve zdravstvene radnike + ce im povecaju plate od sl godine.
Sta bi sa onim povecanjem od proletos?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°387
Zavrsio je sa virusom, sad jebe majku siptarima.
_____
????
- Post n°388
wrote:Pelemiš kaže da su neke jače mere za slabiće, treba samo apelovati na svih sedamnaest inspektora da počnu da kažnjavaju i to će se sve rešiti.
A pre sedam meseci:
LJUDI, UZMITE SE U PAMET
LEKARI DEMONSTRATIVNO NAPUSTILI KONFERENCIJU! Preti italijanski scenario, šta vam je još potrebno da ostanete kući?
...
Danas je najgori dan za Srbiju, imamo 7 preminulih i 115 zaraženih
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°389
Margit Savović wrote:Prekjuce je rekao kako cemo imati najvecu stopu rasta u 2020. i najvecu stopu rasta i u 2021. I onda rekao sto je jos vaznije imacemo i najveci ukupan rast tokom 2020 i 2021.
Debil.
pazi moje iskustvo je sledece: prevoz SVI maskirani, skole deca nose maskice, kafici RASPAD.
_____
- Guest
- Post n°390
Ok malo mi je jasnije. Otvaranje Galerije, pa 1.500, pa tek onda drama i nekakvo zatvaranje necega.
- Post n°391
pa sta im je problem da ugost. objektima ogranice rad do 21 vec sada? mislim da su procenili da su zdravstveni kapaciteti dovoljni za sada.
_____
- Post n°392
Pa nocni derneci i svadbe su najgori izvori korone koliko sam uspela da izvucem od svih ljudi koji su je fasovali.boomer crook wrote:Margit Savović wrote:Prekjuce je rekao kako cemo imati najvecu stopu rasta u 2020. i najvecu stopu rasta i u 2021. I onda rekao sto je jos vaznije imacemo i najveci ukupan rast tokom 2020 i 2021.
Debil.
pazi moje iskustvo je sledece: prevoz SVI maskirani, skole deca nose maskice, kafici RASPAD.
- Post n°393
Pa da, ali nipošto samo izlasci, evo znam pozitivne koji nisu sigurni, ali osnovano sumnjaju na playdates (izlasci za people with kids) i radno mesto.
- Post n°395
Ja mislim da uz mere predostrožnosti na kancelarijskom poslu ne bi čovek trebalo da se zarazi. E sad, frizeri i drugi ljudi koji rade sa mušterijama su u većem sosu, izvesno.
- Guest
- Post n°396
ova vlast je navikla da se protiv neprijatelja bori medijski, informerom i ostalim sličnim sredstvima
to je poprilično efikasno protiv opozicije, dok protiv korone nema očekivane efekte
ja radim od marta bez odlaska u neke kancelarije (uz par izuzetaka, kada sam podlegao pritiscima), mislim da je to jedini način, šiša me ćera, polako počinjem da živim kao Solarijanac, jedino nemam robote (još uvek)
jedan momenat me je prestravio, čak i meni počinju da nedostaju drugi ljudi, ma koliko me nervirali
ne mogu da zamislim kako je normalnim ljudima
to je poprilično efikasno protiv opozicije, dok protiv korone nema očekivane efekte
ja radim od marta bez odlaska u neke kancelarije (uz par izuzetaka, kada sam podlegao pritiscima), mislim da je to jedini način, šiša me ćera, polako počinjem da živim kao Solarijanac, jedino nemam robote (još uvek)
jedan momenat me je prestravio, čak i meni počinju da nedostaju drugi ljudi, ma koliko me nervirali
ne mogu da zamislim kako je normalnim ljudima
- Post n°397
Zamisli kako je meni bilo u martu i aprilu!!!!
- Post n°399
koji momenat te je prestravio
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°400
Pakleno!!!Talason wrote:napisao sam da ne mogu!