Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

Anonymous
    Guest

Virus - Page 28 Empty Re: Virus

Post by Guest Tue Nov 03, 2020 4:57 pm

boomer crook wrote:
    No Country wrote:Да ја овако дивљам по форуму би бих одавно банован.

aman nema ovde banovanja zbog ludjenja vec samo stalkovanje glede RL.
    Нема бановања, нема брисања. Океј, схватио сам. Но то ми не оставља превише избора.
    Margit Savović

Post by Margit Savović Tue Nov 03, 2020 5:03 pm

Vilmos Tehenészfiú wrote:El mogu ja da kazem nesto konkretno o koroni, pretty please?

Gradska bolnica je napunila jednu od dve zgrade za zarazene u roku od 3 dana. Druga se puni velikom brzinom. U prvom piku u Gradskoj su uglavnom bile osobe preko 60 godina starosti, u drugom piku uglavnom ispod 40 godina starosti, a u ovom trecem svi od reda, od omladine do penzionera.
    Logicno, letos su se mladi zarazavali na splavovima i na drugim dernecima gde stari ne idu. Sad je cist efekat zatvorenog prostora. Moraju starci da se paze kao na prolece. Moracu kevu i ujake da ispreslisam kao kad sam ih strasila u martu.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Nov 03, 2020 5:08 pm

Vilmos Tehenészfiú wrote:El mogu ja da kazem nesto konkretno o koroni, pretty please?

Gradska bolnica je napunila jednu od dve zgrade za zarazene u roku od 3 dana. Druga se puni velikom brzinom. U prvom piku u Gradskoj su uglavnom bile osobe preko 60 godina starosti, u drugom piku uglavnom ispod 40 godina starosti, a u ovom trecem svi od reda, od omladine do penzionera.

Državno rukovodstvo se ne buni, narod se ne buni, ja više ne znam šta da kažem, okružen sam neprijateljima.
    kapetanm

Post by kapetanm Tue Nov 03, 2020 5:13 pm

E pa eto. I u moju firmu uslo ponovo znam ljude. Jbg opis posla im je i komunikacija i kontakti uostalom kao i moj. A vitalni, ne puse, ne piju.
    Imace pre par sati odjednom mi oci zakrvavile jezivo...el nije bilo reci o tome na pocetku epidemije?
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Tue Nov 03, 2020 5:16 pm

@ Kirko Ja samo mogu da ti kazem da su se lekari iz Gradske kad su culi u cetvrtak popodne da opet idu u full covi19 mode napili posle posla. Pola od njih je vec prelezalo koronu od raznoraznih zarazenih pacijenata koje su primali tokom vremena kada nisu bili korona bolnica. Po njihovo fizicko zdravlje je najbolje kada su korona bolnica, tada imaju najmanje sanse da se zaraze. Obrnuto vazi za mentalno zdravlje, ludis od monotonog posla.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Nov 03, 2020 5:23 pm

No Country wrote:
    boomer crook wrote:

Нема бановања, нема брисања. Океј, схватио сам. Но то ми не оставља превише избора.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Nov 03, 2020 5:39 pm

No Country wrote:
    boomer crook wrote:

Da pokleknes pred Kondom? Ccc.

Stavi ga na IL i miran si

_____

Uprava napolje!

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Tue Nov 03, 2020 5:43 pm

No Country wrote:
    boomer crook wrote:

meni idete na pet kuraca i ti i Kondo sa tim vasim stavovima, al ja bih apelovao da ne ides s foruma. Polemika mora postojati, treba se razgovara.

_____
    ????
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Nov 03, 2020 5:47 pm

meni je često potreban korektiv kada pokleknem pred četničkim i htonskofašističkim impulsima u sebi, a nema od NC-a boljeg čoveka za to  Virus - Page 28 2849097393 pričaću sa njim o tome za 29 dana, kada mu oprostim to što me je uporedio sa Uskokom, osobom koju najviše prezirem od svih koje sam upoznao u internet sferi za ovih četvrt veka.

ta praksa nebanovanja je takva kakva je, za određen broj moderatora ona je stvar principa i neće je menjati zbog pojedinačnih slučajeva. zato - IL.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Nov 03, 2020 6:06 pm

Да се не лажемо - да, људи јесу били бановани због дивљања и троловања, нпр. баш тај Ускок, а Зупер је био банован и за мање. То што Кондо ради је доста гадана врста насиља на коју се ви фино смејуљите, јер ваљда имате неких својих и не нарочито дичних разлога за то. Да сам ја урадио пола од тога био бих одавно покојни, уопште немам грам сумње око тога.

А сад збиља ћао, жао ми је што нећу имати са ким да опричам америчке изборе и баскетицу и дабоме Бики, ал јебигенце.
    nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Tue Nov 03, 2020 6:07 pm

Kirko Skaddeng wrote:Uskokom, osobom koju najviše prezirem od svih koje sam upoznao u internet sferi za ovih četvrt veka.

nemoguce

_____
    THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at 
    speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and 
    sun. People have visited the moon, we have sent space probes to 
    all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are 
    picked up by children in the nursery.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Nov 03, 2020 6:10 pm

Ali jeste. Meni je prva asocijacija na njega "ovaj drka u gaće".
    kondo

Post by kondo Tue Nov 03, 2020 6:16 pm

Zašto mene na IL? Ja trpim svakojaka proseravanja matore džukele ali nemam razloga da trpim da me podlac proglašava za Amfilohijevog svetitelja i generalno za amfilofiličara. Boli me kurac da li je zao, bolestan ili ima neku šestu meni nedokučivu agendu, ali prosto sve ima svoje granice. To nije polje diskusije koju pominje Šukri, prosto je lik takav - zao i podao. Pritom ni luk jeo ni luk mirisao, dotle ovu štroku u usta na forumu mesecima uzeo nisam.

A ti si Fićo mentol što se uplićeš u stvari sa kojima ne umeš da se nosiš. Da si uz moje pobrisao i njegove splačine i to samo na moj račun, kome još smeta nek se žali za sebe pa ajde, iskulirao bi te, ovako si težak WTF.

Last edited by Marius Lăcătuș on Tue Nov 03, 2020 6:18 pm; edited 1 time in total

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Tue Nov 03, 2020 6:16 pm

Пакао су други људи.

Ја исто мислим да је Ускок неправедно банован.
    Зупер је откривао РЛ људи или макар покушавао да то учини, а Ускок није никада. Није ни псовао, био је релативно пристојан.
    Он није ”ботовао” за Ану Брнабић, он је заиста истински волео њену појаву а можда и политику. Више ни не знам шта је формални разлог за његово константно бановање.

Занима ме како подноси овај вирус, на селу са својим пчелама? Вероватно боље него сви ми заједно. То вам је Србија, аутентична. Зли пчелари са села који (и на интернету) добацују свим женама које прођу испред сеоске продавнице форума.

Last edited by Јанош Винету on Tue Nov 03, 2020 6:22 pm; edited 1 time in total

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Tue Nov 03, 2020 6:20 pm

Slazem se za Uskoka. Mislim nije bas da mogu da razumem da se nekom dopada pojava Ane Brnabic, al to je validno i to je ocigledno validno za nemali broj ljudi u zemlji, tako da nije trebalo banovati zbog toga.

_____
    ????
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Nov 03, 2020 6:21 pm

Marius Lăcătuș wrote:Zašto mene na IL? Ja trpim svakojaka proseravanja matore džukele ali nemam razloga da trpim da me podlac proglašava za Amfilohijevog svetitelja i generalno za amfilofiličara. Boli me kurac da li je zao, bolestan ili ima neku šestu meni nedokučivu agendu, ali prosto sve ima svoje granice. Pritom ni luk jeo ni luk mirisao, dotle ovu štroku u usta uzeo nisam.

A ti si Fićo mentol što se uplićeš u stvari sa kojima ne umeš da se nosiš. Da si uz moje pobrisao i njegove splačine i to samo na moj račun, kome još smeta nek se žali za sebe pa ajde, iskulirao bi te, ovako si težak WTF.

Ti njega na IL. On tebe. Kao sede, iskusne glave kao što jeste. Šta je tu toliki problem nije mi jasno.
    Sotir

Post by Sotir Tue Nov 03, 2020 6:30 pm

Janko Suvar wrote:Slazem se za Uskoka. Mislim nije bas da mogu da razumem da se nekom dopada pojava Ane Brnabic,
    Virus - Page 28 3579118792
    Овде се увек сетим оног лика што јој се ономад набацивао.
    Углавном одолим импулсу да то и напишем, али мора понекад. Оно типа на сваких 10 пута.
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Nov 03, 2020 6:30 pm

Marius Lăcătuș wrote:A ti si Fićo mentol što se uplićeš u stvari sa kojima ne umeš da se nosiš. Da si uz moje pobrisao i njegove splačine i to samo na moj račun, kome još smeta nek se žali za sebe pa ajde, iskulirao bi te, ovako si težak WTF.

Kao prvo, nisam mod. Batalio sam sve sto ima vee sa tim prilikom jednog banovanja. Virus - Page 28 1844795956

Kao sto sam napisao, upao sam na admin nalog i izbrisao post da bih NC-a mogao posle toga da pitam sta ima od toga.

Daj bre, imate zilion godina a ludujete i secete vene. Vekovima su naucnici radili na tome da produze zivotni vek ljudi a vi plodove njihovog rada tracite na ove budalastine.

_____

Uprava napolje!

kondo

Post by kondo Tue Nov 03, 2020 6:31 pm

Pa kažem, mene ič ne zanima šta misli da bi ga stavljao na IL, ne čitam ga kao ni svakog drugog ko praktikuje robotizovano, neinformisanje ponavljanje opštih mesta iz 1990. Ali postoje granice. Nema šanse da mi ne upadne u oči takva provala ljudskog zla kada krene opštemestašenje forumskim četnicima pravoslavljem i slično. Jbga. Mislim najluđe je što su ovde najebavali verbalno i likovi poput Vase i Pište, za nebilivit.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    паће

Post by паће Tue Nov 03, 2020 6:32 pm

kapetanm wrote:E pa eto. I u moju firmu uslo ponovo znam ljude. Jbg opis posla im je i komunikacija i kontakti uostalom kao i moj. A vitalni, ne puse, ne piju.

Е јуче сам најзад седео са особом која лично зна неког коронаша, из шире родбине.

Imace pre par sati odjednom mi oci zakrvavile jezivo...el nije bilo reci o tome na pocetku epidemije?

Можда, али не на темама о вирусу, него оно око мамурлука.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Nov 03, 2020 6:42 pm

Drugar s kojim sam bio na kafi u prosli cetvrtak danas dobio simptome, testirao se i pozitivan je. Aj ce vidimo dal cu da zakacim.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Tue Nov 03, 2020 6:49 pm

No Country wrote:Да се не лажемо - да, људи јесу били бановани због дивљања и троловања, нпр. баш тај Ускок, а Зупер је био банован и за мање. То што Кондо ради је доста гадана врста насиља на коју се ви фино смејуљите, јер ваљда имате неких својих и не нарочито дичних разлога за то. Да сам ја урадио пола од тога био бих одавно покојни, уопште немам грам сумње око тога.

А сад збиља ћао, жао ми је што нећу имати са ким да опричам америчке изборе и баскетицу и дабоме Бики, ал јебигенце.
    Molim te, ne lupaj. Ne bi bio banovan kao što ni Lakatuš nije, iako se ponaša kao potpuni idiot. Možda će biti, ako većinski procijenimo da ozbiljno ugrožava funkcioniranje foruma. Meni izgleda da je na samoj granici, koju naravno i prekoračuje, ali odluka još nije sazrela. Nije vreme. Sačekajmo povoljniji trenutak kad se promijene odnosi snaga na forumu. 
    Btw i sam sam dobivao najstrašnije uvrede ovdje i nije mi padalo na pamet da tražim banove kad će im već bog suditi.

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
    kondo

Post by kondo Tue Nov 03, 2020 6:50 pm

Zvučiš kao Tompson, zabrinjavaš

_____
    #FreeFacu

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Nov 03, 2020 6:51 pm

Erős Pista wrote:Drugar s kojim sam bio na kafi u prosli cetvrtak danas dobio simptome, testirao se i pozitivan je. Aj ce vidimo dal cu da zakacim.
    Raspon nije baš mali, teško da si od njega dobio
    kondo

Post by kondo Tue Nov 03, 2020 6:53 pm

pre će biti obrnuto.

_____
    #FreeFacu

Post by Sponsored content

Similar topics

-
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 6:48 am