Нема бановања, нема брисања. Океј, схватио сам. Но то ми не оставља превише избора.boomer crook wrote:No Country wrote:Да ја овако дивљам по форуму би бих одавно банован.
aman nema ovde banovanja zbog ludjenja vec samo stalkovanje glede RL.
Virus
- Guest
- Post n°676
Re: Virus
- Post n°677
Logicno, letos su se mladi zarazavali na splavovima i na drugim dernecima gde stari ne idu. Sad je cist efekat zatvorenog prostora. Moraju starci da se paze kao na prolece. Moracu kevu i ujake da ispreslisam kao kad sam ih strasila u martu.Vilmos Tehenészfiú wrote:El mogu ja da kazem nesto konkretno o koroni, pretty please?
Gradska bolnica je napunila jednu od dve zgrade za zarazene u roku od 3 dana. Druga se puni velikom brzinom. U prvom piku u Gradskoj su uglavnom bile osobe preko 60 godina starosti, u drugom piku uglavnom ispod 40 godina starosti, a u ovom trecem svi od reda, od omladine do penzionera.
- Guest
- Post n°678
Vilmos Tehenészfiú wrote:El mogu ja da kazem nesto konkretno o koroni, pretty please?
Gradska bolnica je napunila jednu od dve zgrade za zarazene u roku od 3 dana. Druga se puni velikom brzinom. U prvom piku u Gradskoj su uglavnom bile osobe preko 60 godina starosti, u drugom piku uglavnom ispod 40 godina starosti, a u ovom trecem svi od reda, od omladine do penzionera.
Državno rukovodstvo se ne buni, narod se ne buni, ja više ne znam šta da kažem, okružen sam neprijateljima.
- Post n°679
E pa eto. I u moju firmu uslo ponovo znam ljude. Jbg opis posla im je i komunikacija i kontakti uostalom kao i moj. A vitalni, ne puse, ne piju.
Imace pre par sati odjednom mi oci zakrvavile jezivo...el nije bilo reci o tome na pocetku epidemije?
Imace pre par sati odjednom mi oci zakrvavile jezivo...el nije bilo reci o tome na pocetku epidemije?
- Post n°680
@ Kirko Ja samo mogu da ti kazem da su se lekari iz Gradske kad su culi u cetvrtak popodne da opet idu u full covi19 mode napili posle posla. Pola od njih je vec prelezalo koronu od raznoraznih zarazenih pacijenata koje su primali tokom vremena kada nisu bili korona bolnica. Po njihovo fizicko zdravlje je najbolje kada su korona bolnica, tada imaju najmanje sanse da se zaraze. Obrnuto vazi za mentalno zdravlje, ludis od monotonog posla.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°681
No Country wrote:Нема бановања, нема брисања. Океј, схватио сам. Но то ми не оставља превише избора.boomer crook wrote:
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°682
No Country wrote:Нема бановања, нема брисања. Океј, схватио сам. Но то ми не оставља превише избора.boomer crook wrote:
Da pokleknes pred Kondom? Ccc.
Stavi ga na IL i miran si
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°683
meni idete na pet kuraca i ti i Kondo sa tim vasim stavovima, al ja bih apelovao da ne ides s foruma. Polemika mora postojati, treba se razgovara.
_____
????
- Guest
- Post n°684
meni je često potreban korektiv kada pokleknem pred četničkim i htonskofašističkim impulsima u sebi, a nema od NC-a boljeg čoveka za to pričaću sa njim o tome za 29 dana, kada mu oprostim to što me je uporedio sa Uskokom, osobom koju najviše prezirem od svih koje sam upoznao u internet sferi za ovih četvrt veka.
ta praksa nebanovanja je takva kakva je, za određen broj moderatora ona je stvar principa i neće je menjati zbog pojedinačnih slučajeva. zato - IL.
ta praksa nebanovanja je takva kakva je, za određen broj moderatora ona je stvar principa i neće je menjati zbog pojedinačnih slučajeva. zato - IL.
- Guest
- Post n°685
Да се не лажемо - да, људи јесу били бановани због дивљања и троловања, нпр. баш тај Ускок, а Зупер је био банован и за мање. То што Кондо ради је доста гадана врста насиља на коју се ви фино смејуљите, јер ваљда имате неких својих и не нарочито дичних разлога за то. Да сам ја урадио пола од тога био бих одавно покојни, уопште немам грам сумње око тога.
А сад збиља ћао, жао ми је што нећу имати са ким да опричам америчке изборе и баскетицу и дабоме Бики, ал јебигенце.
А сад збиља ћао, жао ми је што нећу имати са ким да опричам америчке изборе и баскетицу и дабоме Бики, ал јебигенце.
- Post n°686
Kirko Skaddeng wrote:Uskokom, osobom koju najviše prezirem od svih koje sam upoznao u internet sferi za ovih četvrt veka.
nemoguce
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°688
Zašto mene na IL? Ja trpim svakojaka proseravanja matore džukele ali nemam razloga da trpim da me podlac proglašava za Amfilohijevog svetitelja i generalno za amfilofiličara. Boli me kurac da li je zao, bolestan ili ima neku šestu meni nedokučivu agendu, ali prosto sve ima svoje granice. To nije polje diskusije koju pominje Šukri, prosto je lik takav - zao i podao. Pritom ni luk jeo ni luk mirisao, dotle ovu štroku u usta na forumu mesecima uzeo nisam.
A ti si Fićo mentol što se uplićeš u stvari sa kojima ne umeš da se nosiš. Da si uz moje pobrisao i njegove splačine i to samo na moj račun, kome još smeta nek se žali za sebe pa ajde, iskulirao bi te, ovako si težak WTF.
A ti si Fićo mentol što se uplićeš u stvari sa kojima ne umeš da se nosiš. Da si uz moje pobrisao i njegove splačine i to samo na moj račun, kome još smeta nek se žali za sebe pa ajde, iskulirao bi te, ovako si težak WTF.
Last edited by Marius Lăcătuș on Tue Nov 03, 2020 6:18 pm; edited 1 time in total
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°689
Пакао су други људи.
Ја исто мислим да је Ускок неправедно банован.
Зупер је откривао РЛ људи или макар покушавао да то учини, а Ускок није никада. Није ни псовао, био је релативно пристојан.
Он није ”ботовао” за Ану Брнабић, он је заиста истински волео њену појаву а можда и политику. Више ни не знам шта је формални разлог за његово константно бановање.
Занима ме како подноси овај вирус, на селу са својим пчелама? Вероватно боље него сви ми заједно. То вам је Србија, аутентична. Зли пчелари са села који (и на интернету) добацују свим женама које прођу испредсеоске продавнице форума.
Ја исто мислим да је Ускок неправедно банован.
Зупер је откривао РЛ људи или макар покушавао да то учини, а Ускок није никада. Није ни псовао, био је релативно пристојан.
Он није ”ботовао” за Ану Брнабић, он је заиста истински волео њену појаву а можда и политику. Више ни не знам шта је формални разлог за његово константно бановање.
Занима ме како подноси овај вирус, на селу са својим пчелама? Вероватно боље него сви ми заједно. То вам је Србија, аутентична. Зли пчелари са села који (и на интернету) добацују свим женама које прођу испред
Last edited by Јанош Винету on Tue Nov 03, 2020 6:22 pm; edited 1 time in total
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°690
Slazem se za Uskoka. Mislim nije bas da mogu da razumem da se nekom dopada pojava Ane Brnabic, al to je validno i to je ocigledno validno za nemali broj ljudi u zemlji, tako da nije trebalo banovati zbog toga.
_____
????
- Guest
- Post n°691
Marius Lăcătuș wrote:Zašto mene na IL? Ja trpim svakojaka proseravanja matore džukele ali nemam razloga da trpim da me podlac proglašava za Amfilohijevog svetitelja i generalno za amfilofiličara. Boli me kurac da li je zao, bolestan ili ima neku šestu meni nedokučivu agendu, ali prosto sve ima svoje granice. Pritom ni luk jeo ni luk mirisao, dotle ovu štroku u usta uzeo nisam.
Ti njega na IL. On tebe. Kao sede, iskusne glave kao što jeste. Šta je tu toliki problem nije mi jasno.
- Post n°692
Janko Suvar wrote:Slazem se za Uskoka. Mislim nije bas da mogu da razumem da se nekom dopada pojava Ane Brnabic,
Овде се увек сетим оног лика што јој се ономад набацивао.
Углавном одолим импулсу да то и напишем, али мора понекад. Оно типа на сваких 10 пута.
- Post n°693
Marius Lăcătuș wrote:A ti si Fićo mentol što se uplićeš u stvari sa kojima ne umeš da se nosiš. Da si uz moje pobrisao i njegove splačine i to samo na moj račun, kome još smeta nek se žali za sebe pa ajde, iskulirao bi te, ovako si težak WTF.
Kao prvo, nisam mod. Batalio sam sve sto ima vee sa tim prilikom jednog banovanja.
Kao sto sam napisao, upao sam na admin nalog i izbrisao post da bih NC-a mogao posle toga da pitam sta ima od toga.
Daj bre, imate zilion godina a ludujete i secete vene. Vekovima su naucnici radili na tome da produze zivotni vek ljudi a vi plodove njihovog rada tracite na ove budalastine.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°694
Pa kažem, mene ič ne zanima šta misli da bi ga stavljao na IL, ne čitam ga kao ni svakog drugog ko praktikuje robotizovano, neinformisanje ponavljanje opštih mesta iz 1990. Ali postoje granice. Nema šanse da mi ne upadne u oči takva provala ljudskog zla kada krene opštemestašenje forumskim četnicima pravoslavljem i slično. Jbga. Mislim najluđe je što su ovde najebavali verbalno i likovi poput Vase i Pište, za nebilivit.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°695
kapetanm wrote:E pa eto. I u moju firmu uslo ponovo znam ljude. Jbg opis posla im je i komunikacija i kontakti uostalom kao i moj. A vitalni, ne puse, ne piju.
Е јуче сам најзад седео са особом која лично зна неког коронаша, из шире родбине.
Можда, али не на темама о вирусу, него оно око мамурлука.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°696
Drugar s kojim sam bio na kafi u prosli cetvrtak danas dobio simptome, testirao se i pozitivan je. Aj ce vidimo dal cu da zakacim.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°697
Molim te, ne lupaj. Ne bi bio banovan kao što ni Lakatuš nije, iako se ponaša kao potpuni idiot. Možda će biti, ako većinski procijenimo da ozbiljno ugrožava funkcioniranje foruma. Meni izgleda da je na samoj granici, koju naravno i prekoračuje, ali odluka još nije sazrela. Nije vreme. Sačekajmo povoljniji trenutak kad se promijene odnosi snaga na forumu.No Country wrote:Да се не лажемо - да, људи јесу били бановани због дивљања и троловања, нпр. баш тај Ускок, а Зупер је био банован и за мање. То што Кондо ради је доста гадана врста насиља на коју се ви фино смејуљите, јер ваљда имате неких својих и не нарочито дичних разлога за то. Да сам ја урадио пола од тога био бих одавно покојни, уопште немам грам сумње око тога.
Btw i sam sam dobivao najstrašnije uvrede ovdje i nije mi padalo na pamet da tražim banove kad će im već bog suditi.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°698
Zvučiš kao Tompson, zabrinjavaš
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°699
Raspon nije baš mali, teško da si od njega dobioErős Pista wrote:Drugar s kojim sam bio na kafi u prosli cetvrtak danas dobio simptome, testirao se i pozitivan je. Aj ce vidimo dal cu da zakacim.
- Post n°700
pre će biti obrnuto.
_____
#FreeFacu