Sotir wrote:Од последица, прележао је.
bemty wrote:kaze se upokojio se
Ok, evo ispravicu se: Prestavio se gospodu od posledica korone
Sotir wrote:Од последица, прележао је.
bemty wrote:kaze se upokojio se
boomer crook wrote:pomesala je pokojnog rista i pokojnog gavrilovica. mislim cisto ako se spremas na neko valjanje s penom na ustima dok vices autosovinizam i libtard.
Amfilohije: Poplave su opomena zbog Končite Vurst, to je "dokaz da nas Bog još voli"
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije doveo je u vezu pobedu Končite Vurst na Evroviziji sa nevermenom koje je zadesilo Srbiju i BiH.
Amfilohije je rekao da se Končita Vurst "afirmiše kao Isus" i da su poplave koje su pogodile zemlju zapravo "znak da nas Gospod voli" i da nas iskušava kako bismo se "vratili na pravi put", rekao je on za "Novu TV".
boomer crook wrote:dobro sorry mislio sam da ces sada pasti u neko ludilo. eto.
Janko Suvar wrote:boomer crook wrote:dobro sorry mislio sam da ces sada pasti u neko ludilo. eto.
sve ok, al mislim da sam do sad pokazao da sam dugicast koliko se moze biti.
bemty wrote:ju ju ju tacno, pomesala sam ih. a na brzinu sam radi provere ubacila maestralni organ tamo gde se ubacuje (gugl) i prvi link bio na naslov 'preminuo pop kome je penis bio maestralni organ' i tako sam potvrdila svoju pogresnu hipotezu.
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić rekla je da je tek juče u Službenom glasniku objavljena Odluka Vlade Srbije o obrazovanju Kriznog štaba za suzbijanje kovida, što ukazuje da su svi članovi tog tela mesecima lažno predstavljali.
...
"Premijerka Brnabić, ministar Lončar, lekari Kisić Tepavčević, Kon i drugi, otišli su i korak dalje pokušavajući pre nekoliko dana da se opravdaju objasnivši da postoji nekakav zaključak od 13.marta o formiranju Kriznog štaba, iako on nikada nije objavljen na sajtu Vlade, u službenim aktima ni toliko, a navodni primerak tog zaključka objavljen je tek pre nekoliko dana u tabloidima i to sa oznakom 'privatna arhiva'", dodala je Tepić.
Ona je ocenila i da je naknadno proizvedeni zaključak Vlade "čisto izigravanje zakona", s obzirom da je jedini nadležni za epidemiju Zakon o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti i komisija u skladu sa tim zakonom, a ne "izmišljeni i nezakonitim zaključci".
"Svoje nesnalaženje u prikrivanju ovog skandala nisu ipak mogli da sakriju, te nakon višednevne propagande da objasne kako je 'Zaključak o osnivanju Kriznog štaba' pravo rešenje i da nema potrebe da se igde objavljuje, samo par dana kasnije, u petak 30. oktobra, ipak ceo poduhvat preokreću i sada objavljuju u Službenom glasniku prvi put Odluku o obrazovanju Kriznog štaba", smatra Tepić.
Ko Tabloid,samo za pristojnityErős Pista wrote:Istina, oko parstvari sebas nalupala. Oko nekih drugih je opet pokazala da ima neke insajderske informacije koje su se pokazale tacnim..
Hoce reci da nju (tj SSP) neko zaista i hrani podacina, ali da oni ne prave nikakvu selekciju i bacaju sve sto im dodje pod ruku.
Štonokažu, gde je pečat?kapetanm wrote:https://www.srbija.gov.rs/dokument/479994/pravni-osnov-za-donosenje-zakljucka-o-obrazovanju-kriznog-staba-za-suzbijanje-zarazne-bolesti-covid-19.php
Pukovnikovica.disident wrote:Ko Tabloid,samo za pristojnityErős Pista wrote:Istina, oko parstvari sebas nalupala. Oko nekih drugih je opet pokazala da ima neke insajderske informacije koje su se pokazale tacnim..
Hoce reci da nju (tj SSP) neko zaista i hrani podacina, ali da oni ne prave nikakvu selekciju i bacaju sve sto im dodje pod ruku.
disident wrote:Ko Tabloid,samo za pristojnityErős Pista wrote:Istina, oko parstvari sebas nalupala. Oko nekih drugih je opet pokazala da ima neke insajderske informacije koje su se pokazale tacnim..