Virus
- Post n°101
Re: Virus
"Кужиш, стари мој" би морало да се преради, генерацијски онако.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°102
lomim se da li da postavim link ovde ili na uk politiku. o efektima privatizacije zdravstva. If you are not incandescent with rage, you haven’t grasped the scale of what has been done to us. Vrhunsko istrazivacko novinarstvo u doba korone.
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°103
Tnx!
Monbiot nikad ne promasuje.
Monbiot nikad ne promasuje.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°104
Sotir wrote:За 20 дана је број заражених скочио за преко 5 пута.
Да ли има икаквих података због чега?
За школе не јављају ништа, односно чак испод просека.
Где се сад шири вирус?
Да ли је могуће да је оволики скок само због хладног времена?
ja kada zavrsim setnju kerova dodjem do lokalnog novosrednjeklasnogserbianfusion restorana na pocetku sume i uzmem corbicu za malu decu. elem to je puno ko bulja u sodomi i jedino ja imam tzv. masku. lokalno pojiliste radnicke klase i sns lumpena bife soliter je takodje prepuno uz ocekivane mere zastite. on the other hand u gradskom prevozu svi maske sve po pravilima. ne znam sta da mislim.
- Post n°105
misli na decu!!
u vrticu imamo jednu obolelu vaspitacicu. ovde su deca podeljena u grupe koje nemaju fizickog dodira tako da su raspustili samo njenu grupu na 14 dana. zivo me interesuje hoce li njena infekcija preci i na decu. uzrast te grupice je 3-4 godine. kod sina u skoli jos uvek nista.
a medju studentima brojke samo rastu.
u vrticu imamo jednu obolelu vaspitacicu. ovde su deca podeljena u grupe koje nemaju fizickog dodira tako da su raspustili samo njenu grupu na 14 dana. zivo me interesuje hoce li njena infekcija preci i na decu. uzrast te grupice je 3-4 godine. kod sina u skoli jos uvek nista.
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°106
Ovo u sloveniji i cro ludlo
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°107
bemty wrote:misli na decu!!
ja mislim nas ovde ceka obustava nastave.
- Post n°108
Jel se javlja MNE? jel dobro?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°109
eno pisao covek gore
_____
- Post n°110
922 novih u BiH, 14 umrlih.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°111
boomer crook wrote:bemty wrote:misli na decu!!
ne znam. više mi miriše na odugovlačenje dok sve ne ode u majčinu a onda puni lockdown. problem je u tome što su oni koji veruju ovoj vlasti bukvalno poluživotinje i nemoguće im je objasniti osnovne principe epidemiološke zaštite, a oni koji ne veruju su, čini se, uvereni da je Vučić izmislio pandemiju da bi braćala Andrej prodao više maski.
evo za sutra su zakazali Krizni štab ali sumnjam da imaju zeleno svetlo za drastičnije mere.
- Post n°112
Oni više ne smeju da povuku nikakav potez, jer su preplašeni od političke cene koju će platiti, pre svega od protesta. Logično je da se škole zatvore ili da se nastava uživo svede na minimum, ali oni to ne smeju jer će dobiti pobunu roditelja. Zatvaranje ili ograničenje rada lokala će proizvesti pobunu ugostitelja.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°113
Mislim da vlast vise nema petlju za zatvaranje i nece to uraditi cak i kad dodje do situqcije kad bi bilo logicno
- Guest
- Post n°114
I onda će povući sve poteze odjednom kada dogori. Jednostavno ne može drugačije, ovo se mora uhvatiti za rogove, inače će politička cena biti mnogo veća.
U najmanju ruku imaćemo policijski čas od 9 uveče do 5 ujutru, zatvaranje škola, restorana, punu zabranu okupljanja, i to u roku od par nedelja.
Dosta me brine odnos pozitivnih rezultata i pratećih hospitalizacija: previše pozitivnih, premalo hospitalizacija, jer se testira više, svuda po Evropi. Izgleda mi kao da je ovo vrh ledenog brega u odnosu na ono što stiže za mesec dana.
U najmanju ruku imaćemo policijski čas od 9 uveče do 5 ujutru, zatvaranje škola, restorana, punu zabranu okupljanja, i to u roku od par nedelja.
Dosta me brine odnos pozitivnih rezultata i pratećih hospitalizacija: previše pozitivnih, premalo hospitalizacija, jer se testira više, svuda po Evropi. Izgleda mi kao da je ovo vrh ledenog brega u odnosu na ono što stiže za mesec dana.
Last edited by Kirko Skaddeng on Wed Oct 21, 2020 1:08 pm; edited 1 time in total
- Post n°115
Pisao sam jos pre nedelju dve da su na univerzitetu nezvanicno odlucili da sve prelazi na online nastavu 1 novembra, sto se uklapa u to kako su nama na ff organizovali nastavu, kombinovani model do 1 kada prelazimo svi online.boomer crook wrote:bemty wrote:misli na decu!!
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°116
dobro sam zafaljujem, krećem danas na lagani trening atrofirao sam skroz na ovoj stolici dobiću šuljeve, prošlo je 20 dana otkako sam prvi put izmjerio da imam temp a 10ak dana otkako me je prošla, dostaboomer crook wrote:Jel se javlja MNE? jel dobro?
- Guest
- Post n°117
MNE wrote:dobro sam zafaljujem, krećem danas na lagani trening atrofirao sam skroz na ovoj stolici dobiću šuljeve, prošlo je 20 dana otkako sam prvi put izmjerio da imam temp a 10ak dana otkako me je prošla, dostaboomer crook wrote:Jel se javlja MNE? jel dobro?
- Post n°119
Da, iskuliraj bar dva meseca od treniranja i fizickog napora, bice posle ceo zivot za nabijanje kondicije
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Korisnik
- Post n°120
Poštovani,
— Institut za javno zdravlje Crne Gore (@ijzcg) October 17, 2020
Svrab u preponama može predstavljati ozbiljan zdravstveni problem i razlog za brigu. Uzroci ovoga problema nerijetko imaju i javnozdravstvene implikacije i mogu ukazivati na čitav niz infekcija i zaraznih bolesti.
Predlažemo da se obratite svom izabranom ljekaru.
- Post n°121
Слика уз вест, ЉПБ чеше јаја.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°122
512 na 7249 testiranih
u bolnici 490, na respiratoru 27
u bolnici 490, na respiratoru 27
_____
????
- Post n°123
Malo sam sondirala kod ljudi jer me zanimaju tuđe procene situacije.
Niko ne očekuje policijski čas u Srbiji više. Nakon što ti svi kažu da će biti izlaska na ulice, pitam za fundamentalniji razlog i ekonomisti mi listom kažu da nema više para za pomoć onima bez prihoda, jedan psiholog mi je rekao da se policijski čas teško nameće dvaput, a frizeri koji su mi najvažniji u fokus grupi jer sve čuju mi kažu da se u sektoru usluga kriza već uvukla i da neki koji su zabravili salone u martu više nisu ni otvarali.
Niko ne očekuje policijski čas u Srbiji više. Nakon što ti svi kažu da će biti izlaska na ulice, pitam za fundamentalniji razlog i ekonomisti mi listom kažu da nema više para za pomoć onima bez prihoda, jedan psiholog mi je rekao da se policijski čas teško nameće dvaput, a frizeri koji su mi najvažniji u fokus grupi jer sve čuju mi kažu da se u sektoru usluga kriza već uvukla i da neki koji su zabravili salone u martu više nisu ni otvarali.
- Post n°125
Da, kad krene pomor onda ce biti sto niste preduzeli nesto..bukvalno ce cekati par hiljada dnevno da zakatanče jer ustav jbg