Virus
- Post n°51
Re: Virus
stigli rezultati iz batuta, i zena i ja negativni.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°52
a antitela?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°53
nismo to radili, trebao nam je PCR test zbog ulaska u grcku
moja zena je letos radila test na antitela u grckoj, castio neki lab efendija sa ostrva koji je ozenjen marijom iz beograda, negativna
ja nisam a ni necu, sigurno ih nemam.
moja zena je letos radila test na antitela u grckoj, castio neki lab efendija sa ostrva koji je ozenjen marijom iz beograda, negativna
ja nisam a ni necu, sigurno ih nemam.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°54
Imamo novozaraženih koliko i juče (~220) ali na broju testiranih od oko 60% od jučerašnjeg.
- Post n°55
mene nisu testirali na ulazu u grcku, srbi im nisu zanimljivi.
_____
#FreeFacu
- Post n°57
buffalo bill wrote:Imamo novozaraženih koliko i juče (~220) ali na broju testiranih od oko 60% od jučerašnjeg.
znaci ocekujem uskoro 500-600
- Post n°58
Mór Thököly wrote:si uso?
ušo. na prevod izvoda iz knjige venčanih, zvaničnog sudskog tumača za grčki. bilo malo povuci potegni, tražili boravak u EU, nekako se smilovali.
_____
#FreeFacu
- Post n°59
E super.
Ludilo je sta rade, ali to je samo hos 1 (doduse mali, ali ipak) pokazatelj nasih opadajucih odnosa sa Helenskom republikom
Ludilo je sta rade, ali to je samo hos 1 (doduse mali, ali ipak) pokazatelj nasih opadajucih odnosa sa Helenskom republikom
- Guest
- Post n°60
Sweden will shift away from its early coronavirus strategy of opting against lockdown measures and instead embrace restrictive measures adopted by most of its neighbors amid growing case numbers in the country.
Anders Tegnell, Sweden's state epidemiologist, is set to meet with local health officials next week to discuss which measures to put into place in response to outbreaks in the capital Stockholm and nearby city Uppsala, The Telegraph newspaper reported.
- Post n°63
greška, jbg, ko radi taj i greši. bitno je da umire neko drugi (ili treći)
- Post n°64
И они су се дозвали памети, боље пред јесен него касније. Ове цифре у Европи су страшне.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°65
Kirko Skaddeng wrote:Sweden will shift away from its early coronavirus strategy of opting against lockdown measures and instead embrace restrictive measures adopted by most of its neighbors amid growing case numbers in the country.
Anders Tegnell, Sweden's state epidemiologist, is set to meet with local health officials next week to discuss which measures to put into place in response to outbreaks in the capital Stockholm and nearby city Uppsala, The Telegraph newspaper reported.
joj kako cu ovo da nabijam na nos denajerima koji svako malo pa postave o tome kako je u svedskoj sve super
_____
Warning: may contain irony.
- Guest
- Post n°66
The Governor of Campania's hot take on #Halloween: "a monument to imbecility." #covid19italia pic.twitter.com/phn3KA7nqW
— Roeland Scholtalbers (@rscholtalbers) October 18, 2020
- Post n°68
pomislio bi covek kad ovo gleda da je on protiv halovina.
ovde su se roditelji organizovali da deca crtaju bundeve i stave u prozor pred halloween. onda u neko doba dana krenu u setnju s roditeljima, i kad god vide bundevu u prozoru njihov roditelj im ubaci slatkis u koficu. dosta je zgodno kad se zivi u malom mistu gde su svi na internetu pa se ovakve stvari mogu dogovoriti.
(ja svojoj deci nista od ovog nisam prenela ekeke )
ovde su se roditelji organizovali da deca crtaju bundeve i stave u prozor pred halloween. onda u neko doba dana krenu u setnju s roditeljima, i kad god vide bundevu u prozoru njihov roditelj im ubaci slatkis u koficu. dosta je zgodno kad se zivi u malom mistu gde su svi na internetu pa se ovakve stvari mogu dogovoriti.
(ja svojoj deci nista od ovog nisam prenela ekeke )
_____
- Post n°69
У тамоу се зна, ако гори светло над улазом, куцај. Ако не, прескочи.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°70
jasno, ali ovo je kovid varijanta, bez kucanja.
_____
- Post n°71
Кад су за две недеље умели да смисле бесконтактну доставу пице, ово није проблем.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°72
Nisam ovo znao. A pitao sam se kako znaju gde da kucaju.паће wrote:У тамоу се зна, ако гори светло над улазом, куцај. Ако не, прескочи.
- Post n°73
Нисам ни ја, док нисам случајно оставио упаљено једне године кад нисмо учествовали.
_____
- Post n°74
Mora i svetlo i bundeva ispred ulaza.Kirko Skaddeng wrote:Nisam ovo znao. A pitao sam se kako znaju gde da kucaju.паће wrote:У тамоу се зна, ако гори светло над улазом, куцај. Ако не, прескочи.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°75
_____