Beograd
- Post n°801
Re: Beograd
ko je prvi poceo da parcelise trotoare prema tezgi-kiosku a ne coveku je pitanje koje mori srbijanske urbaniste vec 30 i kusur dina
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°802
Lep sam kraj odabrala
ovo mi ispod terase
Tokom noći na Karaburmi su se dogodila dva odvojena incidenta u kojima su teške povrede zadobila dva mladića koja su prevezena u Urgentni centar na reanimaciju.
U 23.12 u ulici Marijane Gregoran kod broja 33 u nogu je upucan mlađi muškarac, a nešto kasnije na uglu ulica Marijane Gregoran i Vojvode Micka mladić starosti 20 godina isečen je nožem.
ovo mi ispod terase
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°803
Uvek je K'burma bila malo tvrđi kraj ali to momci rešavaju između sebe, ne uvlače civile u to (nisam čuo za bombaške napade i slično).
- Post n°804
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°805
ih, to ponavljaju kao papagaji i Franseze i Semi i Alite, šta ima veze što smo se ubijali, mi smo se ubijali između sebe
i ti kao ono ok, tih 19 za koje se zna da si ubio no problem, idemo dalje
i ti kao ono ok, tih 19 za koje se zna da si ubio no problem, idemo dalje
- Post n°808
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°810
zarkovo
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°811
Piše na tabli: "Prva faza prve linije beogradsko metroa". (rofl)
— Ksenija Radovanović (@ksenologija) April 22, 2021
Pa, kako je to započela "izgradnja metroa"? Noću, na zelenoj površini i bez podatka o broju dozvole.
- skver Venizelosova, Vojvode Dobrnjca, Knez Miletina @prijavi_problem pic.twitter.com/vA12Xq21TP
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°812
Биће трофазни метро? Или само та 1 линија?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°813
FOTO Nesreća u Beogradu na vodi: Tobogan odsekao prst dečaku https://t.co/xkd0N8dmTp
— nova.rs (@novarsonline) April 25, 2021
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°814
I Blic objavio pa brže-bolje sklonio.
https://www.google.com/search?q=jeziva-nesreca-u-beogradu-tobogan-odsekao-prst-decakuJEZIVA NESREĆA U BEOGRADU Tobogan odsekao prst ...https://www.blic.rs › vesti › beograd › n2fyh7w
Пре 40 мин — Kaže da se otkačio komad metala na toboganu koji je odsekao dečaku prst. „Metal se otkačio dok su se spuštali i odsekao je dečaku prst.
https://www.blic.rs/vesti/beograd/jeziva-nesreca-u-beogradu-tobogan-odsekao-prst-decaku/n2fyh7w404
STRANICA NIJE PRONAĐENA
- Post n°815
Морала је да буде нека жешћа фрик несрећа да се тако нешто деси.
Код нас на игралиштима су стране справе, Хагс углавном. Трпе малтретирања годинама. Гледам редовно и пратим на више игралишта
Код нас на игралиштима су стране справе, Хагс углавном. Трпе малтретирања годинама. Гледам редовно и пратим на више игралишта
- Post n°816
Sotir wrote:Морала је да буде нека жешћа фрик несрећа да се тако нешто деси.
Лош превод. "Accident" не мора да значи несрећу, него пре незгоду, случајни догађај.
Несрећа је тек кад дође до штете, рањавања, смрти.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Korisnik
- Post n°817
Pa i došlo je do "ranjavanja" - izgubio je prst.
- Post n°818
Хоћеш ли и уганут чланак назвати несрећом?
Тј не знам, блатоиде видим само кад неко овде донесе насловницу, можда се то већ и десило.
Тј не знам, блатоиде видим само кад неко овде донесе насловницу, можда се то већ и десило.
_____
- Korisnik
- Post n°819
U svakoj nezgodi imaš element nemanja sreće.
- Post n°821
da... meni je zika u glavi prvenstveno muzicar pa sam ga stavio na muzicki RIP topik, iako je malo kontraintuitivno
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°822
Kako je Stole Piksi sa zdravljem?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°823
Teo sam kazem piksi next
Ali evo, da napisem jos jedan lament nad bepgradom, inspirisan nekim arhitektom koji upravo malopre bio na n1
Inace bih hteo o svemu da pricam i pisem, ali jebeno ne stizem sve da pokrijem jer mi aksa tu
Znaci ladno ovaj eko protest neke arhitekte pokrenule. Misim ja sam bio sa nekim arhitekticama u vezi, i moram da priznam da sam zaista imo neku krivu predstavu o toj struci, da se tu kida matematika 3d max i fazon politika, a ono kurac samo takav, doslovno crtanje sloodnim kurcem
I kaze na n1 napravio neki eksperument on ispred skupstine, i zakljuxio da nas jasu konji
I sad ce takav genije sto mi prodaje pricu o odrzivim gradovima, nesto sto su americke civilizacije sa jebenih anda praktikoval3 fazon pre 1000 godina i fejlovale pritom, da mi sutra prodaje sargarepu sa tasmajdana i platane za poneti
Oce kurac
Ali evo, da napisem jos jedan lament nad bepgradom, inspirisan nekim arhitektom koji upravo malopre bio na n1
Inace bih hteo o svemu da pricam i pisem, ali jebeno ne stizem sve da pokrijem jer mi aksa tu
Znaci ladno ovaj eko protest neke arhitekte pokrenule. Misim ja sam bio sa nekim arhitekticama u vezi, i moram da priznam da sam zaista imo neku krivu predstavu o toj struci, da se tu kida matematika 3d max i fazon politika, a ono kurac samo takav, doslovno crtanje sloodnim kurcem
I kaze na n1 napravio neki eksperument on ispred skupstine, i zakljuxio da nas jasu konji
I sad ce takav genije sto mi prodaje pricu o odrzivim gradovima, nesto sto su americke civilizacije sa jebenih anda praktikoval3 fazon pre 1000 godina i fejlovale pritom, da mi sutra prodaje sargarepu sa tasmajdana i platane za poneti
Oce kurac
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°824
Mr.Pink wrote:... nesto sto su americke civilizacije sa jebenih anda praktikoval3 fazon pre 1000 godina i fejlovale pritom
Где су то оманули? Ако су оставили трага за собом, значи да су трајали ихај ипо.
То што су их спичили конквистадори, тако можеш да кажеш да је и Помпеја оманула. Наишло нешто чега нико није био свестан док се правило.
_____
- Post n°825
Posle par godina rekonstrukcije i utrošenih 20 miliona evra kredita, tramvaji prosto lete Dušanovom ulicom.
— Ne davimo Beograd (@nedavimobgd) April 29, 2021
Snimak od večeras: Đorđe Veličković pic.twitter.com/vjSfVhehEX
_____
★
Uprava napolje!