Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

opozicija

Daï Djakman Faré

opozicija - Page 33 Empty Re: opozicija

Post by Daï Djakman Faré Wed May 05, 2021 1:08 am

Erős Pista wrote:Dinosaurusi su umreli od opozicioni humor.
    opozicija - Page 33 3579118792

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    ficfiric

Post by ficfiric Wed May 05, 2021 12:24 pm

Otkrivamo: DS poslala pismo Đilasu, prete prekidom saradnje

https://nova.rs/vesti/politika/otkrivamo-ds-poslala-pismo-djilasu-prete-prekidom-saradnje/

Demokrate Zorana Lutovca poslale su pismo predstavnicima Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, u kojem ih, kako saznaje Nova.rs, optužuju za preotimanje članstva u Paraćinu i upozoravaju da njihova dalja saradnja neće biti moguća ukoliko se sa ovakvom praksom nastavi. Ovo bi mogao biti glavni razlog zahlađenja odnosa između dve stranke, koje su do juče zastupale iste ciljeve i zajedno radile na platformi za promenu izbornih uslova u dijalogu sa vlašću.

U pismu koje je Izvršni odbor Demokratske stranke poslao stranci Dragana Đilasa, a u koji je Nova.rs imala uvid, piše:

„Poštovani, prema našim saznanjima članovi SSP-a koriste bazu članstva Demokratske stranke, pozivaju naše članove u Paraćinu i nagovaraju ih da se iščlane iz DS-a i učlane u SSP. Takva praksa je jako štetna za naše partnerske odnose i dodatno otežava situaciju prouzrokovanu jako teškim okolnostima u kojim funkcionišemo. Obaveštavamo vas da ukoliko se ne prekine sa takvom praksom dalja partnerska saradnja između naše dve organizacije neće biti moguća“.

Pismo je potpisao predsednik Izvršnog odbora DS Dušan Kostadinović.

Predsednik SSP Dragan Đilas na pitanje da li u ovim navodima ima istine i da li se tim povodom čuo sa Zoranom Lutovcem za Nova.rs kaže:

„Nema. Naša politika nije da odnose sa drugim strankama komentarišemo u medijima“.

Lutovac, sa druge strane, nije odgovorao na pitanja portala Nova.rs, dok je zamenica predsednika DS Dragana Rakić potvrdila da su poslali pismo SSP.

„Da, Izvršni odbor Demokratske stranke je poslao dopis Izvršnom odboru SSP-a u kojem ukazuje na postupke pojedinih lokalnih organizacija te partije koji nisu u duhu partnerstva koje zajednički pokušavamo da izgradimo. To partnerstvo je svima preko potrebno i naš IO je smatrao da u redovnoj međustranačkoj komunikaciji na to treba skrenuti pažnju i sve podsetiti. Verujemo da ćemo lokalne nesporazume otkloniti upravo takvom, otvorenom i iskrenom, međusobnom komunikacijom“, kaže Rakić i dodaje da se i uprkos ovome zalažu za jedinstven nastup opozicije u predstojećem dijalogu sa vlašću o izbornim uslovima.

„DS se potpuno otvoreno i javno zalaže za jedinstven nastup opozicije, jer znamo da je to jedini način da se smeni ovaj režim. Zbog toga ćemo naše dnevne probleme u funkcionisanju rešavati dijalogom i dogovorom. Ne želimo da time opterećujemo javnost koja sa nestrpljenjem i punim pravom, od opozicije očekuje dobre vesti i rešenja, a ne međusobna trvenja. Mi u DS činimo sve što je u našoj moći da ta rešenja i lepe vesti „donesemo“ građanima već sviknutim na svađe, podele i međusobne optužbe“.

Prema nezvančnim saznanjima Nova.rs Stranki slobode i pravde u Paraćinu je pristupilo troje bivših i jedan doskorašnji član DS.

„Dvoje je napustilo stranku 2008. i 2012. godine, jedan prošle godine, dok četvrti član DS nije aktivan od 2016. Oni su po pristupanju SSP kontaktirali neke svoje stare kolege iz DS. Ti ljudi su potom zvali ljude iz vrha stranke i obavestili ih da o ovome. To je jedna lokalna priča i mislim da je prenaduvana, da nema mnogo veze sa samim vrhom dve stranke i sa tim je završeno, bar u Paraćinu se više nije dešavalo“, kaže sagovornik portala Nova.rs.

Da li je reč o prenaduvanom balonu ili je to realnost u njihovim odnosima znaju sami akteri. Ipak, da nije nevažno jasno je i ako se uzme u obzir činjenica da je predsednik demokrata javno zamolio da se DS više ne svrstava u grupaciju oko Dragana Đilasa, „jer su oni posebni akteri koji podržavaju iste zahteve“.

_____

Uprava napolje!

Летећи Полип

Post by Летећи Полип Tue May 11, 2021 10:47 pm

http://www.nspm.rs/prenosimo/ako-na-beogradske-izbore-izadje-vise-od-900-hiljada-gradjana-sns-nema-sanse-da-pobedi.html

To, Đido!

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Thu May 13, 2021 11:57 am

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović rekao je sinoć u emisiji Dobar,loš, zao da njegova organizacija neće da podrži Mariniku Tepić za predsedničkog kandidata opozicije.

On je odgovarajući na pitanje zašto Dveri nisu podržale Mariniku Tepić u Jagodini naglasio da ne vidi logiku da svi sada moramo da učestvujemo u njenoj predsedničkoj kampanji.

– Nismo bili u Jagodini iz prostog razloga što Marinika Tepić ima pravo na svoju kandidaturu za predsednika Srbije i na neku ličnu kampanju u tom pravcu. Mi iz Dveri nećemo da podržimo Mariniku Tepić za predsedničkog kandidata – istakao je Obradović.

Prema njegovim rečima, Vučića može da pobedi samo neko ko je nesumnjivi patriota.

– Ne može da ga pobedi neko ko je potpisao predlog skupštinske deklaracije o genocidu u Srebrenici. Nema šanse da će ogroman broj birača glasati za tu osobu. To nema nikakve veze sa Marinikom Tepić koja je veliki opozicionar i veliki borac, ali ona ne može da bude zajednički kandidat.

Za lidera Dveri kao predsednički kandidat nije prihvatljiv ni vladika Grigorije, jer ne želi da meša crkve ličnosti i politiku. Obradović je u DLZ „skicirao“ foto-robot budućeg zajedničkog predsedničkog kandidat opozicije.

_____
    ????
    kondo

Post by kondo Thu May 13, 2021 3:35 pm

Poštovani Gari,

Pokret Ne davimo Beograd otpočeo je obuku kontrolora i formiranje tima za kontrolu izbora, kako bismo spremno dočekali predstojeće gradske izbore. Molimo vas da u okviru svojih mreža i kontakata pozovete građane i građanke da se uključe u obuku za kontrolore i na taj način doprinesu da izborni process bude pravedan.

Iako pregovori o izbornim uslovima pod okriljiljem EU još uvek traju i ne znamo da li će se steći uslovi da građani slobodno izraze svoju volju na izborima, neophodno je na vreme motivisati, obučiti i pripremiti dovoljan broj ljudi kako bi se sva izborna mesta u našem gradu kontrolisala. Zato smo se, bez obzira na opravdane dileme, odlučili da počnemo ovaj process na vreme, a vas molimo da u okviru svojih mogućnosti doprinesete.

Link za prijavu: http://bit.ly/prijava_za_kontrolore
    Vest za mreže: https://nedavimobeograd.rs/ne-davimo-beograd-otpoceo-obuku-kontrolora-prijavi-se/

Naši aktivisti će kontaktirati sve prijavljene i pozvati ih na obuku za kontrolore, u terminima koji će biti usklađeni sa slobodnim vremenom prijavljenih.

Za sva pitanja slobodno nam pišite na: kontrolaizbora@nedavimobeograd.rs

Hvala na pomoći.

Ne davimo Beograd

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu May 13, 2021 4:18 pm

na vreme hahaha, 5 godina posle osnivanja
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri May 14, 2021 10:43 am

Poslušah Boška u DLZ. Kaže da se nije vakcinisao i da smatra da svako mora da ima slobodu izbora.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    disident

Post by disident Fri May 14, 2021 11:08 am

Erős Pista wrote:Poslušah Boška u DLZ. Kaže da se nije vakcinisao i da smatra da svako mora da ima slobodu izbora.
    Nisi video da je on pre tri dana bio kod jednog od najpopularnijih domacih antivaks jutjubera teoreticara zavere,prave kladionica debilcine Maria i sta je sve tamo rekao o pederskom lobiju, udaru na pORoDiCu , vakcinama,"novom svetskom" i ceo taj gas?  opozicija - Page 33 2304934895

Evo iz bunkera

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri May 14, 2021 11:33 am

Ovaj Mario je baš ono najgori lumpenski šljam. Čime se taj čovek bavio u životu pre ovoga?

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

disident

Post by disident Fri May 14, 2021 11:41 am

ne znam, sta je bilo popularno od prevara pre bitkojina u 2020 za njih? 

Pre nego sto je otkrio da moze da se zaradjuje od Qanon debila kao alex jons za sirotinju https://ba.voanews.com/a/rse-qanon-balkan/5681308.html
      mario je bio.......

_____
    Pristalica krvne osvete
    plachkica

Post by plachkica Fri May 14, 2021 11:42 am

jel to ovaj lik?

plachkica

Post by plachkica Fri May 14, 2021 11:44 am

znam da nije, valjda, nego, je l autor ovog niza boškova ciljna grupa i koliko uopšte tih budala može da ima u srbiji?
    disident

Post by disident Fri May 14, 2021 11:44 am

plachkica wrote:jel to ovaj lik?

Nije, mario izgledom imitira onog poznatog engleskog robijasa(stao mi mozak za ime), otuda brkovi i cela 

_____
    Pristalica krvne osvete
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri May 14, 2021 11:45 am

disident wrote:ne znam, sta je bilo popularno od prevara pre bitkojina u 2020 za njih? 

Pre nego sto je otkrio da moze da se zaradjuje od Qanon debila kao alex jons za sirotinju https://ba.voanews.com/a/rse-qanon-balkan/5681308.html
      mario je bio.......

:ljaksofon: :ljaksofon: :ljaksofon:

_____

disident

Post by disident Fri May 14, 2021 11:49 am

plachkica wrote:znam da nije, valjda, nego, je l autor ovog niza boškova ciljna grupa i koliko uopšte tih budala može da ima u srbiji?
    Pa msm da se tu kida sa radulom oko fan baze  opozicija - Page 33 1844795956
    Salu na stranu, 80% ljudi koje znam je u pandemiji dozivelo lom mozga i sad se sumnja u sve i ne veruje nikome, sklopilo se 30 godinja trovanja i postmodernizam. Sreca u toj nesreci je sto to nema neki uticaj na njihov zivot i odluke, pa vecina glasa za sns po automatizmu ili ne obraca puno paznje na to.
     E sad da li je ova pandemija pomerila veci procenat njih ka ovim sns alternativama, posto se sada po prvi put i sns jasno oglasio po tim temama je pitanje za neko ozbiljno predizborno istrazivanje. 
    Svakako bosko ne gubi nista ovim iz svoje glasacke baze, a nove glasace ne bi uspeo da pridobije i da nema ovu pricu. Takoreci win-win

_____
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri May 14, 2021 11:51 am

ujedinjeni narod srbije je sve to, tri debila iz kladionice i reda ispred nekog šaltera
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri May 14, 2021 11:55 am

Zanimljivo je ovo kod Bojića, Boškić vrda sve vreme, ali ostavlja utisak da se u svemu slaže sa Bojićem. Taman je ostavio sebi deniability da kaže - pa ne, nisam ja rekao da korona ne postoji. I stvarno nije, ali je rekao - sigurno postoji nekakva pošast koja ubija ljude (ostavljajući da konspirolozi popune ostatak čime hoće - 5G, vazduh, čipovi, votevr). Ili kaže - ovo je sve veliki eksperiment (šta sve? nek svako sam odluči).

_____

boomer crook

Post by boomer crook Fri May 14, 2021 12:24 pm

disident wrote:
    plachkica wrote:znam da nije, valjda, nego, je l autor ovog niza boškova ciljna grupa i koliko uopšte tih budala može da ima u srbiji?
    Pa msm da se tu kida sa radulom oko fan baze  opozicija - Page 33 1844795956
    Salu na stranu, 80% ljudi koje znam je u pandemiji dozivelo lom mozga i sad se sumnja u sve i ne veruje nikome, sklopilo se 30 godinja trovanja i postmodernizam. Sreca u toj nesreci je sto to nema neki uticaj na njihov zivot i odluke, pa vecina glasa za sns po automatizmu ili ne obraca puno paznje na to.
     E sad da li je ova pandemija pomerila veci procenat njih ka ovim sns alternativama, posto se sada po prvi put i sns jasno oglasio po tim temama je pitanje za neko ozbiljno predizborno istrazivanje. 
    Svakako bosko ne gubi nista ovim iz svoje glasacke baze, a nove glasace ne bi uspeo da pridobije i da nema ovu pricu. Takoreci win-win

uh bas si u pravu za ovih 80%. sve ovo i za "trans" pricu i za koronu sam cuo od vise ljudi. ono prijateljstva su pucala na takvim spikama. 

moj drugar vise ne govori sa zajednickim drugom zato sto je kada je napomenuo da misli o tome da se iseli iz srbije dobio je sumanutu pridiku o tome kako ce mu tamo napolju dete nasilno terati da promeni pol.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri May 14, 2021 12:29 pm

Zar nije to deo srpske tradicije?

_____

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Fri May 14, 2021 11:32 pm

oni su potpuno deluzivni

_____
    ????
    ficfiric

Post by ficfiric Fri May 14, 2021 11:39 pm

SNS je plivao u lovi u kampanji 2012. Imali su vise para od DS-a koji je tad drzao gomilu budzeta i JP-ova. SNS je tad u svojim rukama imao samo opstinu Vozdovac. Toliko su se razbacivali sa parama da su doveli i Djulijanija

_____

Uprava napolje!

disident

Post by disident Sat May 15, 2021 1:20 am

Bosko zaredjao po dnu kace
    opozicija - Page 33 Scree179

_____
    Pristalica krvne osvete
    ficfiric

Post by ficfiric Sat May 15, 2021 10:48 am

Krenuo je u kampanju, dok ostatak opozicije prica samo o broju pregovaraca i tako tim sranjima

_____

Uprava napolje!

Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sat May 15, 2021 10:56 am

Bole radi ono što mora da bi politički preživeo. Od staža u SZSu nije dobio ništa. Sad mu preostaje ili da se sliže s Vučkom, ili da se vrati saradnji s DJBom. Ali za potonje ima caka. Prošli put je on takorekuć bio domaćin, a za DJB je bilo "wtf, šta ovi rade". Sada su stvari ipak drugačije. Dok se on zajebavao sa SZSom, DJB se etablirao u tim krugovima, i praktično predvodi narativ. Sada će, ironično, Dveri morati da se dokazuju da su dovoljno ludi.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    disident

Post by disident Sat May 15, 2021 11:01 am

_____
    Pristalica krvne osvete

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Fri Nov 08, 2024 9:56 pm