opozicija
- Post n°427
Re: opozicija
Spomenarski spisak jednog štrebera na pitanje: šta ću biti kad porastem.
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°428
Koordinator Danice Grujucic i Najla Fergusona
Slom mozga
Slom mozga
- Post n°429
Informer wrote:ISTORIČAR ČEDOMIR ANTIĆ POSTAVIO GRIGORIJA NA MESTO: Nije ti Srbija autokratija, nego zemlja koja ima demokratski Ustav i demokratsko uređenje!
Istoričar Čedomir Antić prokomentarisao je danas odluke vladike Grigorija koji ssprema političku karijeru i tom prilikom ga postavio na mesto
- Imamo vladiku koji sprema političku karijeru i hoće jednoj državi koja ipak ima demokratski ustav i ide na izbore da uspostavi alternativu kao da smo mi neka autokratija po liku i obrazu Crne Gore Mila Đukanovića - rekao je Antić.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°430
Ne kapiram, pa i CG ima demokratski ustav i ide na izbore.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°432
koji je to vinski podrum koji se pripisuje grigoriju? ako je tvrdoš, on je osnovan mnogo pre njega.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°433
Marius Lăcătuș wrote:koji je to vinski podrum koji se pripisuje grigoriju? ako je tvrdoš, on je osnovan mnogo pre njega.
Ето, неко други уради а на њега набеде, неправда.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°434
Erős Pista wrote:Ne kapiram, pa i CG ima demokratski ustav i ide na izbore.
Tri karte za Holivud politika
- Post n°435
[size=15]Srdjan Dragojevic
@srdjandrago
·
53s
Odakle Grigorije u 21-om veku, vele mnogi, kako citam. Prenebregli su cinjenicu da mi, politicki, ne zivimo u 21-om veku vec 18-tom. Pod Otomanskim jarmom. Iz takvog anti-istorijskog corsokaka se moze izaci samo pomocu recepata epohe u kojoj smo zarobljeni. Pa polako napred.[/size]
_____
????
- Post n°439
Janko Suvar wrote:ne ladzume
Хтео је да каже да треба да организујемо производњу свиња и кренемо да тргујемо са Аустроугарском, да накупимо капитала да истерамо Турке.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°440
ja sam za, al samo ako neko pridavi onog Teodorovica gajtanom, deluje mi ko govno potencijalno.
_____
????
- Post n°441
Sve je "potencijalno govno" - i torta i ruska salata i peceno prase i kulen
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°442
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Korisnik
- Post n°443
spominje se neki Marius ali mu nema komentara
- Post n°444
Верни народ и укупну јавност протеклих празничних дана, помућених епидемијом и страдањем људи и њихове имовине у земљотресу на Банији, додатно су збуниле изјаве Епископа диселдорфског и немачког г. Григорија, које су искључиво политичког, чак и страначког карактера, и немају додирних тачака са вером у Христа Спаситеља или са мисијом Православне Цркве.Свети Архијерејски Синод се осећа обавезним да, с тим у вези, све оне који односне политичке изјаве приписују Српској Православној Цркви или их на било који начин доводе у везу са њом, обавести да се ради о искључиво личном ставу и ангажовању појединца, и то не у својству архипастира словесног Народа Божјег него искључиво у својству грађанина. Колико је дозвољена и благословена политичка или државно-правна активност епикопâ и клирикâ о томе расуђује и просуђује, аутономно и самостално, на основу свога канонског поретка, искључиво Црква.Из Канцеларије Светог Архијерејског Синода
Српске Православне Цркве
_____
????
- Post n°445
Niko ne sme Vucica da napada pod budnim okom IB-a i Potpirija
- Guest
- Post n°446
Kud se ne oglasiše pre mesec dana kad se ep. Sergije javio sa političkim ocenama
EPISKOP SERGIJE: Dok god raspinju Vučića, znam da nam je dobro krenulo
https://www.novosti.rs/vesti/drustvo/945221/episkop-sergije-dok-god-raspinju-vucica-znam-nam-dobro-krenulo
- Post n°447
ontheotherhand wrote:spominje se neki Marius ali mu nema komentara
Lakatuš? Đe?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°448
Nana Nana2 weeks ago (edited)
Da li ce I ova pretnja smrcu upucena Marku biti samo "sala" ludaka pod nikom Marius Lacatus kao I ona upucena Darku Mitrovicu ?
Ludacke "sale" nisu uopste smesne , jer ludaci ne poznaju granice .
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°449
počastvovan sam pominjanjem no nažalost ja sam lakatuš samo ovde
_____
#FreeFacu
- Post n°450
buffalo bill wrote:Kud se ne oglasiše pre mesec dana kad se ep. Sergije javio sa političkim ocenama
EPISKOP SERGIJE: Dok god raspinju Vučića, znam da nam je dobro krenulo
https://www.novosti.rs/vesti/drustvo/945221/episkop-sergije-dok-god-raspinju-vucica-znam-nam-dobro-krenulo
Ne postizavaju. Evo saće...
Srpska Pravoslavna Crkva (predsednika)