Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

opozicija

nalog sa ženinog laptopa

opozicija - Page 17 Empty Re: opozicija

Post by nalog sa ženinog laptopa Mon Dec 21, 2020 10:31 pm

opozicija - Page 17 Scree220

_____
    THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at 
    speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and 
    sun. People have visited the moon, we have sent space probes to 
    all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are 
    picked up by children in the nursery.
    kondo

Post by kondo Tue Dec 22, 2020 12:55 am

opozicija - Page 17 132190924_10158756127552225_6557505438358179194_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=4nnCfG25w2wAX90BD0g&_nc_ht=scontent.fbeg1-1

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Tue Dec 22, 2020 12:58 am

u pravu je.

_____
    ????
    Notxor

Post by Notxor Tue Dec 22, 2020 1:00 am

u pravu si i nisi u pravu a žutaći gube.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Tue Dec 22, 2020 1:01 am

psiholoski gledano.

_____
    ????
    bela maca

Post by bela maca Tue Dec 22, 2020 1:01 am

u srbiji koja je bila prekorumpirana!

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Jan 01, 2021 12:45 pm

Tek sad stigoh da pogledam. Lutara baš dobar, ali je to naravno nebitno, niti će ostaviti neki utisak. SNS-ovka besramna, DSS-ovka tupava, ali glavni utisak je nešto sasvim drugo - POKS-ovac nastupa kao ljuta opozicija. Dakle, ušli smo u fazu 2, oni sad stvarno treba da skupljaju opozicione glasove.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Thu Jan 07, 2021 11:02 pm

Vladika Grigorije je tokom jučerašnjeg gostovanja na Newsmax Adria istakao da ima plan za Srbiju, ali da ne želi da ga otkriva, jer je za to prerano. Međutim, kako saznaje Nova.rs ideja episkopa diseldorfskog i cele Nemačke nije da se uključuje lično u politički život, već da kroz personalna rešenja, po ugledu na Crnu Goru, ponudi građanima ljude za koje bi mogli da glasaju.

“Vladika Grigorije je duhovno dete episkopa Atanasija i mitropolita Amfilohija. Od svakoga je učio i pokupio ono najbolje. Upravo je po ugledu na Amfilohija odlučan da i Srbiji predloži njenog Zdravka Krivokapića i na taj način omogući narodu izbor”, navodi izvor Nova.rs iz Srpske pravoslavne crkve.

Na pitanje našeg portala da li je tačno da je Grigorije već odlučio koga bi predložio Srbiji, naš sagovornik je istakao da vladika sasvim sigurno ima plan, ali poznajući ga, on sa tim svojim planom neće izaći dok ne proceni da je za to vreme.

Vladika je upoznat sa time koliko je ko sposoban da doprinese Srbiji, i Koliko nam je poznato taj spisak koji je pomenuo u emisiji se gotovo svakodnevno uvećava jer mu se javljaju naši mladi ljudi sa svih kontinanata”, odgovara naš sagovornik.
    Grigorije je pre svega vladika
    Na pitanje našeg portala da li sam vladika planira da se uključi u politiku i da se njom aktivno bavi, naš izvor poručuje da je Grigorije pre svega Episko i da će to sasvim sigurno i ostati.

“Politika nas svuda okružuje i hteli mi to ili ne, svako od nas se, na ovaj ili onaj način, bavi politikom. Ipak, Grigorije je episkop i to će i ostati. Njegova zainteresovanost za stanje srpskog društva ne proističe iz političkih pobuda, već iz brige prema sopstvenom narodu. Budite sigurni da neće ostati nem na molbe svojih braća i sestara da im pomogne. Način na koji će to učiniti biće u skladu sa njegovim položajem i pozicijom”, zaključuje naš sagovornik.

biskup Grgur ce vam kaze za koga da glasate i onda za njega glasate i to vam je reseno. Politika!

_____
    ????
    bela maca

Post by bela maca Thu Jan 07, 2021 11:09 pm

samo nam je još to trebalo

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Thu Jan 07, 2021 11:12 pm

ja sam provalio tek sad tu oko bozica da srbi i dalje nemaju papu

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    kondo

Post by kondo Thu Jan 07, 2021 11:18 pm

kako si pogan janko kao da nisi srbin

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Jan 07, 2021 11:52 pm

Ne postoji nijedan čovek koji može da bude spasitelj, potrebno je napraviti sistem da ne bismo svaki put ponovo tražili nekog spasitelja, rekao je večeras vladika diseldorfski i nemački Grigorije, dodajući da ima plan da okupi što više mladih ljudi koji su spremni da se žrtvuju za Srbiju kako bi napravili sistem u kome ništa neće zavisiti od jednog čoveka.

“Sistem mogu da naprave mladi ljudi u koje ja verujem i sa kojima razgovaram i to je moj plan. Moj plan je da skupimo što više mladih ljudi koji su obrazovani, pošteni, pametni, hrabri i koji hoće da dođu u Srbiju ako već nisu tu, a ako jesu da se žrtvuju, da napravimo pre svega pravni sistem. Ne želim da išta zavisi od jednog čoveka”, rekao je vladika Grigorije u “Pregledu dana” Newsmax Adria.

Na konstataciju da veliki broj ljudi misli da bi on bio spasilac, on je odgovorio da zna “da je to interesantno pitanje za ljude”, ali da ne postoji nijedan čovek koji može da bude spasitelj.

“Potrebno je napraviti sistem da ne bismo svaki put ponovo tražili nekog spasitelja”, napomenuo je vladika Grigorije.

“Ako nešto mogu da učinim za moj narod i ako to narod očekuje, ja želim da skupim 30, ako je moguće i 300 ljudi, između 30 i 60 godina, koji su spremni da se žrtvuju za Srbiju”, rekao je on, navodeći. kako kaže, jedan divan primer ovih dana među nekim mladim ministrima koji su se vratili u Crnu Goru iz Japana, Amerike, Evrope i koji se prosto žrtvuju za svoju otadžbinu.

To je, ja mislim put koji možemo očekivati i to je ono što nas može izvesti iz ovoga u čemu se sada nalazimo, a što možemo oceniti “kao nešto što uopšte i ništa ne valja”.

i lazar krstić (29) se tako vratio i žrtvovao.

koje banalnosti.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Thu Jan 07, 2021 11:58 pm

Sinisa Mali savrsen politicar sviju politickih struja u zemlji.

_____
    ????
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jan 08, 2021 12:57 am

buffalo bill wrote:
    Ne postoji nijedan čovek koji može da bude spasitelj, potrebno je napraviti sistem da ne bismo svaki put ponovo tražili nekog spasitelja, rekao je večeras vladika diseldorfski i nemački Grigorije, dodajući da ima plan da okupi što više mladih ljudi koji su spremni da se žrtvuju za Srbiju kako bi napravili sistem u kome ništa neće zavisiti od jednog čoveka.

“Sistem mogu da naprave mladi ljudi u koje ja verujem i sa kojima razgovaram i to je moj plan. Moj plan je da skupimo što više mladih ljudi koji su obrazovani, pošteni, pametni, hrabri i koji hoće da dođu u Srbiju ako već nisu tu, a ako jesu da se žrtvuju, da napravimo pre svega pravni sistem. Ne želim da išta zavisi od jednog čoveka”, rekao je vladika Grigorije u “Pregledu dana” Newsmax Adria.

Na konstataciju da veliki broj ljudi misli da bi on bio spasilac, on je odgovorio da zna “da je to interesantno pitanje za ljude”, ali da ne postoji nijedan čovek koji može da bude spasitelj.

“Potrebno je napraviti sistem da ne bismo svaki put ponovo tražili nekog spasitelja”, napomenuo je vladika Grigorije.

“Ako nešto mogu da učinim za moj narod i ako to narod očekuje, ja želim da skupim 30, ako je moguće i 300 ljudi, između 30 i 60 godina, koji su spremni da se žrtvuju za Srbiju”, rekao je on, navodeći. kako kaže, jedan divan primer ovih dana među nekim mladim ministrima koji su se vratili u Crnu Goru iz Japana, Amerike, Evrope i koji se prosto žrtvuju za svoju otadžbinu.

To je, ja mislim put koji možemo očekivati i to je ono što nas može izvesti iz ovoga u čemu se sada nalazimo, a što možemo oceniti “kao nešto što uopšte i ništa ne valja”.

koje banalnosti.

Krstic je 29  opozicija - Page 17 2304934895
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Fri Jan 08, 2021 11:03 am

velika svadja izbila na tnjiteru oko preosvecenog Grigorija.  Nacelno su se podelili na dve struje :

-oni koji misle da su te budalastine sto episkop govori nekakva opozicija. "vama onda niko ne odgovara, jel vam onda Vucic dobar" pristup zivotu i politici

-Olenik i slicni kojima je poslednji dobar pravoslavni svestenik bio pokojni Germogen.  

Jovana Gligorijevic (bivajuci u ovoj drugoj grupi) izasla sa nekom potpuno idiotskom tezom da je Grigorije ukrao nesto. Retvitovao je Ikodonovic (vaterpolista, naprednjak i all around moron) i sad ona histerise da joj ljudi prete zbog njega. 

Meni samo zao sto nisu svi kao mi ovde u Novom Sadu srecni da imaju pastirsku ruku Irineja Bulovica da im pokaze put  opozicija - Page 17 2304934895

_____
    ????
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Fri Jan 08, 2021 11:13 am

e da oglasio se i ovaj 

_____
    ????
    kapetanm

Post by kapetanm Fri Jan 08, 2021 7:35 pm

Mór Thököly wrote:
    buffalo bill wrote:

koje banalnosti.

Krstic je 29  opozicija - Page 17 2304934895

Krstic je (29). Zagradu si zaboravio
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Jan 09, 2021 8:51 pm

Jeremić bi zvao Lompara, Pajtića, Grujičić da mu ‘pomognu za strategiju razvoja države’

kraj vica
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Jan 09, 2021 8:51 pm

opozicija - Page 17 2849097393 opozicija - Page 17 3579118792 opozicija - Page 17 3984128386

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Jan 09, 2021 9:01 pm

Mór Thököly wrote:
    Jeremić bi zvao Lompara, Pajtića, Grujičić da mu ‘pomognu za strategiju razvoja države’

kraj vica

Nije kraj!

On je rekao i da bi „pozvao istoričara Nila Fergusona, jer je za jasan pogled u budućnost neophodno imati jasno razumevanje prošlosti, zatim jednog od najvećih geopolitičkih analitičara u svetu Iana Bremera“, kao negovog bivšeg „cimera“ s Kembridža, a pozvao bi i vodećeg svetskog stručnjaka za razvoj veštačke inteligencije Demisa Hasabisa, koji to vodi u kompaniji Gugl.
    „Takođe, jednog od osnivača Pejpala Pitera Tila, kao i ministra zdravlja Nemačke Jensa Špana. Oni su moji prijatelji i u njihove kvalitete sam se i lično uverio“, rekao je Jeremić.

_____

Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sat Jan 09, 2021 9:02 pm

Koji je to kreten. Da li on stvarno misli da će da impresionira nekog s ovim.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Sat Jan 09, 2021 9:18 pm

Al ga je šuknuo Vučiću sa ovom listom prijatelja...

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Jan 09, 2021 9:25 pm

Sto je najgore, mislim da nije do impresioniranja, bojim se da stvarno u to veruje. U krajnjoj liniji, jebo Lompara, generic "strucnjak za identitet" (nekad je tu ulogu mogo da igra Dobrica, Matija, Ljuba Tadic, Nikola Milosevic, itd). Najveci uzas je Grujicic.

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jan 09, 2021 9:27 pm

Možda ga je Nestor odbio pa aj daj Danicu
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Jan 09, 2021 9:28 pm

Bukvy.

_____

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Fri Nov 08, 2024 7:43 pm