lolčina
opozicija
- Guest
- Post n°976
Re: opozicija
vrati važnost srednjoj klasi i spreči zastrašujuće posledice klimatskih promena.
lolčina
lolčina
- Post n°977
Janko Suvar wrote:
Transformacija privrede u cirkularnu ekonomiju
- Post n°978
Kao u mom omiljenom vicu.
- Sta to pravis?
- Portabl.
- Portabl sta?
- Ne znam jos, tek sam napravio drsku.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°979
Sve je već napisano
https://privreda.gov.rs/wp-content/uploads/2020/05/Industrijska-Strategija-Vlade-Srbije-F01.pdf
Влада доноси:
Стратегију Индустријске политике републике Cрбије од 2021. до 2030. године
...
Због дугорочне одрживости и будућих генерација, једнако је важна и циркуларна економија, коју ћемо развијати много више него до сада.
...
Хоризонтална индустријска политика се бави питањима образовања, подстицања иновативности,
дигиталне трансформације, инвестицијама, инфраструктуром, интернационализацијом и
циркуларном економијом, додирујући се у свим овим областима са темом изградње повољног пословног окружења за лако обављање посла од стране индустријских играча.
...
Тема која почиње да добија примат у ЕУ концепту индустријског развоја је циркуларна економија и смањење загађења животне средине.
...
- Потребно јасно стратешко усмерење државе за трансформацију привредног модела у правцу циркуларне економије и смањења емисија гасова са ефектом стаклене баште.
...
Неопходно је ускладити домаће прописе са прописима ЕУ у области циркуларне економије и климатских промена.
...
- Као сектори који у Републици Србији имају највећи потенцијал за примену концепта циркуларне економије идентификовани су прерађивачка индустрија (посебно прехрамбена), грађевинарство, дрвна индустрија, као и примарна пољопривреда.
...
- Post n°980
rio tinto jeste bio tema razgovora palmera i opozicije, marinika je izdala neko saopštenje,
a neki mladunac iz psg-a brani rio tinto na tviteru kao da mu budućnost od toga zavisi.
a neki mladunac iz psg-a brani rio tinto na tviteru kao da mu budućnost od toga zavisi.
- Post n°981
Jebo opoziciju koja za glavnu temu sa Stejt departmentom ima poslovanje kompanije koja nije čak ni domicilno američka.
Demisioniranje od politike.
- Post n°982
Ne znam kontekst, možda si u pravu u knkretnom slučaju, ali mislim da treba pritiskati tamo gde je tanko, a ovde je očgledno tanko. Ima stvari od kojih vlast ne sme da odustane, jer joj je to u prirodi, i Rio Tinto je jedna od njih. Tu onda treba pritiskati.
Pohisterisali su (režim i njegovi mediji) oko ekologije u poslednjih par nedelja - sve zbog Rio Tinta.
Pohisterisali su (režim i njegovi mediji) oko ekologije u poslednjih par nedelja - sve zbog Rio Tinta.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°983
Del Cap wrote:Jebo opoziciju koja za glavnu temu sa Stejt departmentom ima poslovanje kompanije koja nije čak ni domicilno američka.
Онда је некако другачије америчка... мада кажу да капитал нема своју земљу.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°984
bolje da se opozicija zadrži na unakazivanju tema kao što su kosovo, pristojnitizam, mediji i slična sranja o kojima su i do sada laprdali. sada će stručnjaci za ništa iz opozicije da se poseru i po ekološkoj politici o kojoj naravno većina nema blage veze, ali zajahali bi bilo šta samo ako pomisle da će im doneti lični ćar. septička jama.
- Post n°985
Stovse tice kradje od Tomasevica, Zeleni je svoju listu nazvao Sabac je nas jos 2016. Krao ga je dok se jos to nije smelo
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°986
pazi kad se marinika tepić dovati ekoloških tema, znaj da su ekologija i životna sredina najebale, isto kao i pod ovim nakazama. sve ekološke probleme protiv kojih se sada protestuje i diže neka frka, započela je i projektovala prethodna vlast, samo nisu stigli da sve realizuju.
- Post n°989
Del Cap wrote:Jebo opoziciju koja za glavnu temu sa Stejt departmentom ima poslovanje kompanije koja nije čak ni domicilno američka.
Nego, koliko pregovaraca je bilo - dva ili je pretvoreno u kozacku skupstinu gde je svaki siljokuran mogao da dodje
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°990
izgleda da je gore od kozačke skupštine
Izuzetan razgovor sa Metjuom Palmerom.
— Boris Tadić (@BorisTadic58) June 5, 2021
Razgovarali smo o stanju demokratije u Srbiji, ekonomiji, ekološkim i demografskim problemima, Kosovu, problemu slobode medija i političkoj situaciji u regionu. pic.twitter.com/T8lxgYK44G
- Post n°991
posle morskih plodova i palacinjaka sa orasima neko bi mogao biti jeban.
-------
https://vasudeva.forumburundi.com/viewtopic.php?t=1908
-------
https://vasudeva.forumburundi.com/viewtopic.php?t=1908
_____
????