Đilas: Do kraja godine očekujem slobodne izbore i odlazak ovog režima u istoriju
opozicija
- Post n°676
Re: opozicija
ako vas je brinula situacija u zemlji, samo da znate da ce se to resiti uskoro
Đilas: Do kraja godine očekujem slobodne izbore i odlazak ovog režima u istoriju
_____
????
- Post n°678
Za Nikšić:
— Aleksandar Olenik (@olenikadvokat) March 13, 2021
Da je večna Crna Gora!
_____
????
- Post n°679
[size=15]Бошко Обрадовић
@BoskoObradovic
[/size]
[size=23]Да ли то
@sns_srbija
планира да упада по фирмама и кућама и да присилно вакцинише? Да ли грађани Србије имају уставно право да одлучују о своме здрављу? Да ли имамо право да сумњамо у ову власт и непроверене вакцине? Да ли имамо право на слободу избора?[/size]
_____
????
- Post n°680
Ja se malo plasim, posto Danilo Vucic deluje kao nasilna osoba, bice nam njegova vladavina vrlo teska, ali sta da radimo.
_____
????
- Post n°681
„Pre dve godine okupili smo se da pobedimo ovaj fašisoidni režim, da spasimo Srbiju od ugnjetača, tlačitelja, lopova, kriminalaca. Mi imamo plan gde je prva okosnica ne samo odgovornost i smena režima, već i povratak pravde. Za to postoje tri ključna zakona – Zakon o poreklu imovine, ali onaj pravi, a ne onaj kojim su pre par dana zapravo legalizovali nelegalnu imovinu“, ističe potpredsednica SSP Marinika Tepić i objašnjava:
„Zakonom za koji se zalaže SSP biće oduzeta sva nelegalno stečena imovina. Drugi važan zakon jeste Zakon o specijalnom antikorupcijskom tužiocu koji će biti usmeren na istraživanje koruptivnih radnji svih javnih funkcionera, od predsednika, ministara, načelnika… Uveli bi i tužilačku policiju koja bi bila podređena antikorupcijskom tužiocu, a ne političkoj figuri u ministarstvu unutrašnjih poslova, pa se onda gube predmeti u nekim fiokama.Treći zakon će se baviti povratkom časti građana, odnosno lustracioni zakon. Onda neće biti floskula kazniće nas građani na sledećim izborima ako nismo dobro radili. Ne, nećete ni moći da se kandidujete na sledećim izborima kada samostalna tela i pravoduđe budu dokazali da ste se ogrešili o građansku čast, najavljuje Marinika Tepić.
_____
????
- Post n°682
У Бразили и Румунији су користили тај метод, антикорупцијску антиполитичку батину да прогурају наводно аполитичну и технократску а заправу десну владу.
Код нас то не може да буде, нас апсолутно не тангира корупција.
Пљачка државних ресурса за приватне и партијске циљеве се сматра за прерогатив власти, као нешто што је уобичајена привилегија владајућих.
Код нас то не може да буде, нас апсолутно не тангира корупција.
Пљачка државних ресурса за приватне и партијске циљеве се сматра за прерогатив власти, као нешто што је уобичајена привилегија владајућих.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°683
Aman, pola zemlje krade. Krade iz kase, iz magacina, na meri, u samoposluzi, Pola zemlje se ugradilo u neke koruptivne priče, i preko toga preživljava. Kada im pomeneš sistemsku borbu protiv korupcije, diže im se kosa na glavi.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°684
Sad ce stranka Dragana Djilasa da napravi zakon o poreklu imovine i onda se vise nece krasti.
_____
????
- Post n°685
Pa samo stavis na koliko se odnosi tj ne odnosi se 1000 dinara, nego na, lupam, preko 100k evra
- Post n°686
Али то је јако лоша ствар.Летећи Полип wrote:Aman, pola zemlje krade. Krade iz kase, iz magacina, na meri, u samoposluzi, Pola zemlje se ugradilo u neke koruptivne priče, i preko toga preživljava. Kada im pomeneš sistemsku borbu protiv korupcije, diže im se kosa na glavi.
Људи се терају у нелегалне токове да би преживели, а неки имају и леба преко погаче, луксуз који не би могли имати без корупције.
Ми смо катастрофално дубоко корумпирано друштво на свим нивоима, таквима је једноставно владати.
Сви су корумпирани, од председника скупштине станара до министра војног, сви имају путера на глави подједнако.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°687
https://nova.rs/vesti/politika/lekar-koji-je-uzeo-28-odsto-u-zajecaru-vratio-medalju-vucicu/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°688
Zasto na ovu temu? Izdao je opoziciju, izdao je bojkot
Last edited by ficfiric on Mon Mar 29, 2021 4:13 am; edited 1 time in total
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°689
Nije dobio memo da je Vuciv preuzeo politiku LDP
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°690
Lepo mi je legla ova vest, kao i pomisao o posledičnoj Pusijevoj histeriji. Time rečeno, treba imati u vidu i da je ovo bio jako dobar kandidat. Čovek je em neokaljan politički, em doktor u vreme pandemije. Njegova kampanja je bio rad u covid bolnici, gde je mogao da pomogne i moralno zaduži jako veliki broj ljudi. Doktor je sigurno najcenjenije zanimanje u Srbiji, i taj autoritet se lako ume pretvoriti u politički. Karadžić, Jovan Rašković, Rada Trajković...
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°691
Sva tacno + nije istovremeno bilo parlamenatarnih/predsednickih izbora, tako da je zaista isao protiv lokalnih SNS vucibatina.
_____
- Post n°692
... i veceg dela opozicije. Npr, Jeremija je pozivao na bojkot u nedelji pred izbore
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°693
Летећи Полип wrote:Doktor je sigurno najcenjenije zanimanje u Srbiji, i taj autoritet se lako ume pretvoriti u politički. Karadžić, Jovan Rašković, Rada Trajković...
Nestor
- Post n°695
Procitao sam clanak i vec mi se vise sere od ovog doktora nego od Vucica. Da li postoji iko na politickoj sceni Srbije ko ne prica tako da ostavlja utisak da ce te udaviti i ucemeriti na slavi.
- Post n°697
Pa to jeste nas nacionalni problem, poprilicno smo svi isti. Ovde ti dodje curica graficki dizajner od 25 godina i pocne da ti prica kako lek za rak postoji ali ga Rotsildi kriju.
- Post n°699
desi gari jbt
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°700
pustila sam 15 sekundi, idem da skočim s terase
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together