Stenicama treba reći da su stenice.
opozicija
- Post n°651
Re: opozicija
Ma oće. Osnovaće svetorodnu dinastiju zato što Jeremija piša po nekim stenicama na tviteru.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°652
Realno, ovo ima nula posledica na bilo šta, ali je malo smešno što je ovako puko.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°653
nisam ozbiljan oko krunisanja, samo je jadno sto mu je prva reakcija a de je tebi harvard sirotinjo
_____
????
- Post n°654
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°657
I have just sent a letter to the President @JoeBiden, on behalf of 250 eminent personalities (Europe and Latin America), welcoming the american recognition of the sovereignty of Morocco over its Sahara and supporting the Moroccan autonomy initiative.
— Boris Tadić (@BorisTadic58) February 25, 2021
- Post n°658
Produkcijska kuća Fajerflaj otkupila je prava na ekranizaciju popularnog trilera „Deca zla“. Scenario za TV seriju, od deset epizoda, napisan je tokom 2020. godine, a na proleće se očekuje početak snimanja. Kasting za glumačku podelu je u toku, scenaristi serije su Katarina Mitrović i Bojan Vuletić.
TV serija po romanu Deca zla radi se u saradnji sa Telekomom Srbije, a za režiju su angažovani Ivan Stefanović i Vladimir Tagić.
„Od trenutka kada se roman Deca zla pojavio pred čitaocima, jedan od najčešćih komentara bio je onaj prema kome po tekstu treba snimiti seriju. Čitaoci su u priči prepoznavali slike, osećali su aktere i vizuelizovali su njihove postupke. Iskreno se radujem što će se želja većine njih uskoro ispuniti. Uveren sam da će saradnja sa produkcijom Fajerflaj iznedriti novu dimenziju priče o Nikoli Bobiću, Ani Basti i drugim junacima koji su vas u prethodnom periodu uzbuđivali i terali na razmišljanje. Takođe, nadam se da ćemo se jednom, jednako kao i danas, romanu vraćati i u seriji prepoznati još jedan putokaz, kada govorimo o retkim ovdašnjim trilerima“, istakao je autor ovog bestselera Miodrag Majić.
TV serija po romanu Deca zla radi se u saradnji sa Telekomom Srbije, a za režiju su angažovani Ivan Stefanović i Vladimir Tagić.
„Od trenutka kada se roman Deca zla pojavio pred čitaocima, jedan od najčešćih komentara bio je onaj prema kome po tekstu treba snimiti seriju. Čitaoci su u priči prepoznavali slike, osećali su aktere i vizuelizovali su njihove postupke. Iskreno se radujem što će se želja većine njih uskoro ispuniti. Uveren sam da će saradnja sa produkcijom Fajerflaj iznedriti novu dimenziju priče o Nikoli Bobiću, Ani Basti i drugim junacima koji su vas u prethodnom periodu uzbuđivali i terali na razmišljanje. Takođe, nadam se da ćemo se jednom, jednako kao i danas, romanu vraćati i u seriji prepoznati još jedan putokaz, kada govorimo o retkim ovdašnjim trilerima“, istakao je autor ovog bestselera Miodrag Majić.
_____
????
- Post n°659
zaboravih već nekoliko dana da ti kažem da jedeš govna
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°660
ja sam naravno sklon da okrecem drugi obraz sva cetiri puta, al u ovom konkretom slucaju, sta sam ja tacno lose uradio?
misim ako nije jasno dali su mu neki honorar i sad ce da sisa naprednjacki kurac, a do juce je visio kod onog degenerika Kesica, i na novoj.rs imao misljenje o svemu, tako da eto, tolko je jaka opoziciona javnost, do prve sinekure.
i sta sam ja tu kriv?
misim ako nije jasno dali su mu neki honorar i sad ce da sisa naprednjacki kurac, a do juce je visio kod onog degenerika Kesica, i na novoj.rs imao misljenje o svemu, tako da eto, tolko je jaka opoziciona javnost, do prve sinekure.
i sta sam ja tu kriv?
_____
????
- Post n°661
Ne vredi, iz krajnosti u krajnost. Pre nekog vremena kampanja protiv Telekoma a za Telenor, onda kampanja protiv Telenora i Telekoma, kampanja protiv političara na tv sa nac frekvencijom, pa reklama za kockarnice, sad kampanja protiv serije koja će se emitovati na Telekomu...
— Šutanovac Dragan (@SutanovacDragan) March 3, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°664
cakani, opet te nešta muči
realno bojim se da te ne nađu jedno jutro obešenog u šupi
nemoj da se uzbuđivaš, da pozajmim od šojića taj narodni lingo
realno bojim se da te ne nađu jedno jutro obešenog u šupi
nemoj da se uzbuđivaš, da pozajmim od šojića taj narodni lingo
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°665
nista me ne muci, isterao Nemanja govna na cistinu, svaka mu cast. Takodje, nemam supu.
_____
????
- Post n°666
evo jedan lep Atanasijev tekst. Koliko se inace rasplinjava u tekstovima, ovde je sasvim sazet, cak i dirljiv pomalo. Ne znam da li je to do toga sto ima dvaes i kusur godina od kako je pisano ili do Maksimovog prevoda.
https://teologija.net/aja-sofija-velika-crkva-hristova/
ило је то с пролећа 1964. године – тешке године за православну браћу Јелине у Константиновом Граду, због познатих антигрчких поступака Турака, поводом Кипра. Био сам тада на Теолошкој академији на Халки (њен рад је и дан-данас забрањен од Турака). Беше почео Велики и Часни пост. У Манастиру Свете Тројице на Халки, протопсалт Станицас са својим студентима је певао: „Покајања двери, отвори ми, Животодавче…“ Тада сам доживео и разумео православну Византију: у свој својој величини, смирено се каје, пред Живим и Истинитим Богом. Тако једноставно, као што се умивамо ујутру, или као што свакодневно једемо свој хлеб.
Пошао сам са једним колегом и пријатељем, студентом теологије на Халки, да посетим и поклоним се „Аја-Софији“, како сам то име слушао у мојој земљи, и не знајући добро шта те речи значе. За мене као Србина била је то Велика Црква Христова. О њој сам само слушао, и то ми је било нешто као сан.
https://teologija.net/aja-sofija-velika-crkva-hristova/
ило је то с пролећа 1964. године – тешке године за православну браћу Јелине у Константиновом Граду, због познатих антигрчких поступака Турака, поводом Кипра. Био сам тада на Теолошкој академији на Халки (њен рад је и дан-данас забрањен од Турака). Беше почео Велики и Часни пост. У Манастиру Свете Тројице на Халки, протопсалт Станицас са својим студентима је певао: „Покајања двери, отвори ми, Животодавче…“ Тада сам доживео и разумео православну Византију: у свој својој величини, смирено се каје, пред Живим и Истинитим Богом. Тако једноставно, као што се умивамо ујутру, или као што свакодневно једемо свој хлеб.
Пошао сам са једним колегом и пријатељем, студентом теологије на Халки, да посетим и поклоним се „Аја-Софији“, како сам то име слушао у мојој земљи, и не знајући добро шта те речи значе. За мене као Србина била је то Велика Црква Христова. О њој сам само слушао, и то ми је било нешто као сан.
_____
????
- Guest
- Post n°667
Raskošno pisanje. Zaista može biti i da je do prevoda.
Koliko se sećam, Atanasije je imao izuzetno racionalan odnos prema pandemiji, nije pripadao kovidiotskoj struji u SPC.
- Post n°668
sad ne mogu da nađem one rečenice koje je napisao o darku pančevu, ubiću se
_____
#FreeFacu
- Post n°669
Janko Suvar wrote:misim ako nije jasno dali su mu neki honorar i sad ce da sisa naprednjacki kurac, a do juce je visio kod onog degenerika Kesica, i na novoj.rs imao misljenje o svemu, tako da eto, tolko je jaka opoziciona javnost, do prve sinekure.
Bio na N1, brzim preletom preko članka rekao bih da nije naprasno postao režimski relativizatorski smrad.
https://rs.n1info.com/vesti/majic-i-beljanski-svikli-smo-da-vucic-iznosi-sokantne-detalje-iz-istraga/
- Post n°670
Objasnio je istog dana, a ja se nisam setio da napisem odma na forumu da demantujem, da je prodao autorska prava izdavackoj kuci i da su oni sklopili ugovor sa MTSom nevezano za njega. Nije rekao kako ide sa honorarom i da li ga uopste ima, ili se sve zavrsava izmedju njega i izdavaca.
Do mene je krivica, moguce je da nema nikakve odnose sa rezimom i da sam ja preterao, verovatno jer sam hteo da verujem da je takav.
Povlacim kritiku i izvinjavam se ako se neki forumas informise preko mene doveo sam ga u zabludu.
Do mene je krivica, moguce je da nema nikakve odnose sa rezimom i da sam ja preterao, verovatno jer sam hteo da verujem da je takav.
Povlacim kritiku i izvinjavam se ako se neki forumas informise preko mene doveo sam ga u zabludu.
_____
????
- Post n°671
ovaj Atansijev tekst sam izgleda postovao na pogresnom topiku, al nema veze ionako je Atanasije bio vise opozicija nego bilo ko drugi o kome pisem ovde.
Ne znam nije se javno izjasnjavao o merama, ali ono sto je govorio episkopski savet u CG je uglavnom sve bilo odgovorno koliko moze biti, u takvim okolnostima kakve su bile.
Takodje Atansije je pisao stalno i o svemu (neko je okacio sliku gde rediguje knjigu Justinovih pisama iz bolnickog kreveta), a mislim da nigde nista nije rekao o ukrajinskoj stvari, verovatno najvecem problemu, koje ce sad da muci crkvene ljude generaciju. To nije slucajno sigurno.
Ne znam nije se javno izjasnjavao o merama, ali ono sto je govorio episkopski savet u CG je uglavnom sve bilo odgovorno koliko moze biti, u takvim okolnostima kakve su bile.
Takodje Atansije je pisao stalno i o svemu (neko je okacio sliku gde rediguje knjigu Justinovih pisama iz bolnickog kreveta), a mislim da nigde nista nije rekao o ukrajinskoj stvari, verovatno najvecem problemu, koje ce sad da muci crkvene ljude generaciju. To nije slucajno sigurno.
_____
????
- Guest
- Post n°672
Ne znam da li se izjašnjavao, pobrkao sam njegovu izjavu sa izjavom Atanasija Rakite
- Post n°673
http://91.222.7.144/hronika/danas-valentina-rekovic-nekadasnja-clanica-pokreta-1-od-5-miliona-usla-u-stranku-slobode-i-pravde.html
_____
~~~~~
- Post n°674
kostunica vas nije lustrirao, al vas nije nije lustrirao dovoljno
[size=13]Igor Jurić and Dragan Djilas liked[/size]
[size=15]Tatjana Vojtehovski
@TVojtehovski
·
10h
Marija Lukić osnovala Fondaciju za pomoć ženama žrtvama seksualnog nasilja.
Ovo je najbolja čestitka za 8. Mart koju smo mogle da dobijemo.
Bravo Marija, uradila si ogromnu stvar za žene u Srbiji i regionu i tek ćeš.[/size]
[size=13]Igor Jurić and Dragan Djilas liked[/size]
[size=15]Tatjana Vojtehovski
@TVojtehovski
·
10h
Marija Lukić osnovala Fondaciju za pomoć ženama žrtvama seksualnog nasilja.
Ovo je najbolja čestitka za 8. Mart koju smo mogle da dobijemo.
Bravo Marija, uradila si ogromnu stvar za žene u Srbiji i regionu i tek ćeš.[/size]
_____
????
- Post n°675
_____
~~~~~