opozicija
- Post n°527
Re: opozicija
Zapravo je istina.plachkica wrote:rujević ima teoriju da je antonijević kažnjen zbog republike srpskeOvo je vest dana, tiha kultura poništavanja ljudi na primeru @AntonMilan koja ne govori ništa o njemu, ali mnogo govori o miljeu.
— Nemanja Rujević (@strani_placenik) January 29, 2021
Potcrtavam da nemam nikakve insajderske informacije, ali evo kako meni to izgleda (niz) pic.twitter.com/YaOIuluELr
Rekli su mi i da je ceo sarajevski OSF tim pretio otkazom.
- Post n°529
Propustili ste nešto izuzetno smešno, što mom oštrom oku, udbaškom mentalitetu i neizmernoj zlobi nije promaklo.
— Dogecoin Customer Relations Manager (@lukewarmbrandy) January 31, 2021
Computer enhance pic.twitter.com/ef0WXrqlvF
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°530
- Guest
- Post n°531
Zadrigli ocvali frajeri prave ustanak uz prasetinu.
- Post n°532
I am honored to sign on behalf of @AddAcademy a letter to @POTUS calling him to be THE CLIMATE PRESIDENT.
— Aleksandra Jerkov (@AleksJerkov) January 29, 2021
Letter was published in @nytimes and among 150 signees are @JeffBezos @johnpodesta @LeoDiCaprio @Janefonda @Ford @Apple @KatiPiri @DMiliband @amazon @HP #ClimateAction pic.twitter.com/A22SVQWuEA
- Post n°534
Margit Savović wrote:Zapravo je istina.plachkica wrote:rujević ima teoriju da je antonijević kažnjen zbog republike srpskeOvo je vest dana, tiha kultura poništavanja ljudi na primeru @AntonMilan koja ne govori ništa o njemu, ali mnogo govori o miljeu.
— Nemanja Rujević (@strani_placenik) January 29, 2021
Potcrtavam da nemam nikakve insajderske informacije, ali evo kako meni to izgleda (niz) pic.twitter.com/YaOIuluELr
Rekli su mi i da je ceo sarajevski OSF tim pretio otkazom.
Naravno da je istina, samo se na Burundiju zanemaruje dokle je krenula da dobacuje sarajevska šoven-genocid ekipa. Plus Bajden. Ne bih voleo da sam bosanski Srbin u naredne 4 godine, ovo je novi čin viktimizacije koja uveliko traje. A onoliko ste se smejali Bajroviću, Mujanoviću i Suljagiću kao šarlatanima.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°535
I djilasi,djb pa cak i dveri su skpirali duh vremena i stavili zene za potpredsednice stranakaKirko Skaddeng wrote:Ne može, apsolutno ne može u 2021. da se radi bez žena, aman bre više s time, ko to pokuša biće otresen iz politike kao slina.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°536
plachkica wrote:I am honored to sign on behalf of @AddAcademy a letter to @POTUS calling him to be THE CLIMATE PRESIDENT.
— Aleksandra Jerkov (@AleksJerkov) January 29, 2021
Letter was published in @nytimes and among 150 signees are @JeffBezos @johnpodesta @LeoDiCaprio @Janefonda @Ford @Apple @KatiPiri @DMiliband @amazon @HP #ClimateAction pic.twitter.com/A22SVQWuEA
JEL UKUSNA PICA, BOTINO?!?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°537
To, Đido!
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°538
Svi (do sada) podrzavaju rezim AV i opozicija, i dalje, nema blagu ideju kako tome da doskoci.
- Post n°539
_____
~~~~~
- Post n°540
Kirko Skaddeng wrote:Ne može, apsolutno ne može u 2021. da se radi bez žena, aman bre više s time, ko to pokuša biće otresen iz politike kao slina.
Čuo vas je! Ako narod hoće žene...
http://www.nspm.rs/hronika/pokret-slobodna-srbija-pss-izabrao-rukovodstvo-lidija-martinovic-predsednica-predsednistva.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°542
Летећи Полип wrote:Nemoguće je tome doskočiti. Upravo zato i ne škodi ovako skupljati političke poene. Šta ima da se izgubi? Zapad će se naljutiti i uskratiti im podršku?
Kod koga skuplja politicke poene? Ti kod kojih mozda misli da skuplja nece nikad glasati za njega
- Post n°543
Hoću da kažem, trenutačni inejblerski odnos Zapada prema Vučiću me jako frustrira, i prija mi što neko na političkoj sceni to ventilira. I mislim da nisam jedini.
Last edited by Летећи Полип on Tue Feb 02, 2021 12:36 pm; edited 1 time in total
_____
~~~~~
- Post n°544
Летећи Полип wrote:Skupio je kod mene jedan. Nedovoljno da glasujem, ali polako!
Hoću da kažem, trenutačni inejblerski odnos Zapada prema Srbiji me jako frustrira, i prija mi što neko na političkoj sceni to ventilira. I mislim da nisam jedini.
- Post n°545
_____
~~~~~
- Post n°547
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°549
- Post n°550
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together