Ali ovde se desava nesto zanimljivije od toga - neko njuskanje Dveri i SPSa je u toku. Mislim da ovaj Jagodinac nije u krivu kad kaze da je ovo obracun sa SPSom.
opozicija
- Post n°751
Re: opozicija
Ali ovde se desava nesto zanimljivije od toga - neko njuskanje Dveri i SPSa je u toku. Mislim da ovaj Jagodinac nije u krivu kad kaze da je ovo obracun sa SPSom.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°753
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°754
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Korisnik
- Post n°755
Today I found out my grandma’s new “boyfriend” was in fact a romance scammer. He used the name “Bram” on Facebook and shared images with her of himself. This was his profile on @Facebook. It has since been reported and flagged. pic.twitter.com/TD3TjpRqr2
— Nikki Vargas (@MsNikkiVargas) April 25, 2021
- Post n°757
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°758
Eto nekome je to pivo
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°760
Neprijatno zaista gledati te likove gracke kako obilaze gradove koje je i bog zaboravio
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°761
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°762
Mr.Pink wrote:Jes, ko neka siparica kad se uvati prvi put za kurac
Neprijatno zaista gledati te likove gracke kako obilaze gradove koje je i bog zaboravio
:tadić mazi tele:
- Guest
- Post n°764
Pokret slobodnih građana podržava inicijativu koju je pokrenuo Milan Janić, da se deo autoputa Beograd-Zagreb kroz Srbiju nazove po nedavno preminulom kantautoru Đorđu Balaševiću.
— Slobodni građani (@pokretslobodnih) April 26, 2021
:point_right:https://t.co/6YI265ZEm8 pic.twitter.com/Fn3G1Qvwol
- Post n°765
_____
????
- Post n°766
Izvanredan razgovor u Vašingtonu sa Filipom Rikerom i Metom Palmerom o presudnom značaju demokratije u Srbiji za budućnost Zapadnog Balkana. pic.twitter.com/Fypf5z932B
— Boris Tadić (@BorisTadic58) April 28, 2021
_____
????
- Post n°767
Počinje dijalog sa delom opozicije koji je odbio posredovanje evroparlamentaraca
Predstavnici vlasti i dela opozicije koji je odbio posredovanje Evropskog parlamenta, sastaće se prvi put u međustranačkom dijalogu o izbornim uslovima.
Sa predstavnicima vladajućih i opozicionih stranaka u 17 časova u Domu Narodne skupštine Srbije sastaće se predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić.
Na sastanak je pozvan i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je ranije izjavio da će se odazvati ukoliko ne bude imao predsedničkih obaveza.
U dijalogu će učestvovati predstavnici vladajućih stranaka – Srpske napredne stranke (SRS), Socijalističke partije Srbije (SPS) i Srpskog patriotskog saveza (SPAS).
Od opozocionih, pozivu su se odazvale Demokratska stranka Srbije (DSS), Srpska radikalna stranka (SRS), pokret Dveri i Dosta je bilo (DJB).
Nadam se da ni vlast, ni lažna opozicija, ni opozicija neće pokušati da od današnjeg sastanaka napravi predstavu i performans. To bi bilo za žaljenje i pokazalo da je prava namera da se ovi razgovori uguše i ostanu samo razgovori sa EU tutorima. https://t.co/1DD7RsN5pS
— Saša Radulović (@SasaRadulovich) April 28, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°768
_____
- Post n°769
Ajmo bez guglanja, ko je za Alo lider opozicije pic.twitter.com/q2aX9kuTt6
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) April 28, 2021
_____
- Post n°770
Састанку поред странака владајуће коалиције СНС, СПС, СДПС, ПУПС, СПАС, Покрета социјалиста учествују и опозиционе странке као што су ДСС, Доста је било, Двери, СРС, али и Странка модерне Србије.
Ali SMS, veliki evroentuzijasti. Ma komedija.
_____
- Post n°771
Erős Pista wrote:Ajmo bez guglanja, ko je za Alo lider opozicije pic.twitter.com/q2aX9kuTt6
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) April 28, 2021
Da nije izasao da ga bije?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°772
Erős Pista wrote:Ali SMS, veliki evroentuzijasti. Ma komedija.
MJ je u fazonu - volimo Evropu ali necemo da se svadjamo pred svetom, problemi ostaju u kuci. Mozda je i Macura u tom fazonu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°773
Erős Pista wrote:Govna.
Нрдуле? Јео јој из руке?
_____
- Post n°774
ficfiric wrote:Erős Pista wrote:Ali SMS, veliki evroentuzijasti. Ma komedija.
MJ je u fazonu - volimo Evropu ali necemo da se svadjamo pred svetom, problemi ostaju u kuci. Mozda je i Macura u tom fazonu
Ma, pocelo je od MJa i smradikala onda se javio i DJB, pa Dveri i sad vidim i SMS. Pocelo je kao od "principijelnih" argumenata o tome da necemo "iznositi prljav ves pred strance" (zvale 90e, hoce nazad svoju uzrecicu), ali se sad vise i ne pretvaraju da je u pitanju kolosek za saradnike vlasti.
_____
- Post n°775
_____
★
Uprava napolje!