Psihofizicki sam se spremao da glasam za Djilasa kad bude bio jedini kandidat za predsednika, ali sad izgleda da nece tako biti
opozicija
- Post n°201
Re: opozicija
Necu glasati za Djordjevica tog, kacim samo jer je smesno kako opozicija zamislja ulazak u SNS biracko telo.
Psihofizicki sam se spremao da glasam za Djilasa kad bude bio jedini kandidat za predsednika, ali sad izgleda da nece tako biti
_____
????
- Post n°202
ficfiric wrote:buffalo bill wrote:Stranka Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića i udruženje Građanski demokratski forum potpisaće danas u podne, kako je najavljeno, u Medija centru u Beogradu, sporazum o saradnji.
https://www.danas.rs/politika/zelenovic-i-vuletic-u-jednoj-koloni/
Nisam ni znao da je zglajzn'o Olenik
Vuletić je nedavno izabran za predsednika GDF nakon što je Aleksandar Olenik podneo ostavku zbog lošeg izbornog rezultata.
Koliko sam čuo, Zelenović pokušava da izgradi malo ozbiljniju nacionalnu priču (s obzirom da od demokratskog ujdinjenja očigledno nema ništa), pa je ovo u sklopu tog napora. Elem, mislim da on naprosto nije dovoljno ideološki pismen i da su mu se GDF-ovci prodali kao nekakvi okej prozapadni partneri koji pritom imaju uticaja i na kulturnu/građansku scenu (verovatno su g i NALEDovci i embahade posavetovali u tom smislu). Istina je međutim, da su oni kurac na biciklu i paraziti koji su uništili svaki politički projekat kojeg su se dotakli, a pritom je i sve očiglednije da im je cilj samo da se uvale u naprednjačku vlast u okviru afirmativne aakcije za ispodcenzusnu opoziciju.
Mislim da će to i Zelenović da provali relativno ubrzo, ali šteta što troši vreme na budale.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°203
"Ti izbori će služiti da Vučić ponovo pokuša da na silu ubaci u parlament neki novi UDS, neke nove Čanke i Olenike, Čomićke i Zelenoviće, Čede i Metle, pa da njima maše pred strancima i pokazuje ih kao opoziciju u parlamentu, simulirajući višestranačje", kaže jedan od osnivača SSP i bivši savetnik Borisa Tadića.
_____
????
- Post n°204
Па_лепо_им_је_рекао.гифJanko Suvar wrote:"Ti izbori će služiti da Vučić ponovo pokuša da na silu ubaci u parlament neki novi UDS, neke nove Čanke i Olenike, Čomićke i Zelenoviće, Čede i Metle, pa da njima maše pred strancima i pokazuje ih kao opoziciju u parlamentu, simulirajući višestranačje", kaže jedan od osnivača SSP i bivši savetnik Borisa Tadića.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°205
Za likove iz GDF sam mislio da ih sluzba je poubacivala, jos dok je Jankovic vodio PSG. Fino su razjebavali svaku ideju da se napravi nesto iole ozbiljno na temelju Jankarine popularnosti nakon predsednickih izbora.
Sto se tice ukrupnjavanja, jos u vreme szs-a, nadao sam se da ce DS izaci iz te price i da ce napraviti neki svoj savez sa onima koji nisu u szs. Da jedna kolona budu Molodja, kum, Jeremija, Boskic a druga Lutara, PSG, itd. Sto se tice ovih boranija poput GDF-a - ili da pridju nekom od njih ili da nestanu.
Sto se tice ukrupnjavanja, jos u vreme szs-a, nadao sam se da ce DS izaci iz te price i da ce napraviti neki svoj savez sa onima koji nisu u szs. Da jedna kolona budu Molodja, kum, Jeremija, Boskic a druga Lutara, PSG, itd. Sto se tice ovih boranija poput GDF-a - ili da pridju nekom od njih ili da nestanu.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°206
Pa oni su već sad "nestali", odnosno ne postoje ni u kom smislu osim što izdaju nekakva saopštenja. Pokret bez članstva, glasova ili bilo čega drugog.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°207
Pa sad, te kriterijume ne ispunjava skoro niko, toliko su iscepkane organizacije. Npr, DS ima vise clanova ali nema glasace i saopstenja
Mislim, napisao sam sta bih voleo da se desi, ne bih imao nista protiv ni da jebeni Sule i Leka udju u savez sa DS-om - i mislim da treba. Mada, ovo potpisivanje tesko da ima veze sa onim sto bih ja voleo
Mislim, napisao sam sta bih voleo da se desi, ne bih imao nista protiv ni da jebeni Sule i Leka udju u savez sa DS-om - i mislim da treba. Mada, ovo potpisivanje tesko da ima veze sa onim sto bih ja voleo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°209
Erős Pista wrote:Pa oni su već sad "nestali", odnosno ne postoje ni u kom smislu osim što izdaju nekakva saopštenja. Pokret bez članstva, glasova ili bilo čega drugog.
У том смислу бисмо могли ми Бурунђани да измислимо неку вртуелну странку и да вртимо тако којекаква саопштења и подмећемо их на твићи и фејсари као да нешто постојимо.
Бешмисве ако не бисмо прешли цензус, макар као бурунђанска мањинска странка.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°210
ficfiric wrote:Pa sad, te kriterijume ne ispunjava skoro niko, toliko su iscepkane organizacije. Npr, DS ima vise clanova ali nema glasace i saopstenja
Razumem šta hpćeš da kažeš, i tačno je da niko nije zavidnoj situaciji, ali kad bi kojim čudom za mesec dana bili nekakvi relativno slobodni izbori, DS bi sigurno dobio par procenata, kao i ove stranke iz SzS - NS, SSP, Dveri, itd.
Za GDF ne bi rodbina glasala, to je bizarno koliko su to ljudi bez ikakvog poverenja li sposobnosti da ga stvore.
Uostalom, videli smo ih u UDS-u, sa nekom hevi kampanjom i redovnim gostovanjem na nacionalnim medijima, pa još i uz nekakvu pomoć Čankove glsačke mašine, i opet ne vredi, ne mogu ni da priđu cenzusu, čak ni onom spuštenom. Možda jedino kad bi mogli da se daju negativni glasovi.
_____
- Post n°211
Ma, naravno da ne donose nista a da prave stetu, videli smo kad su bili u PSG-u
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°212
Слажем се са председником @sns_srbija да је нови сазив Народне скупштине бесмислен без опозиције, и да су једино решење за политичку кризу због које већ пет месеци немамо ни Скупштину ни Владу — ванредни избори на свим нивоима. Владајући режим је признао да је бојкот успео.
— Бошко Обрадовић (@BoskoObradovic) October 21, 2020
_____
????
- Post n°213
pa ne znam, i mene zanima koja je to viša sila šapnula vučiću da je sve ovo goli penis a ovaj to poslušao. sa naglaskom na ovo na kraju rečenice.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°214
Ma, Vucic baca kosku kao i svih ovih osam godina
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°215
Bar jedna ciljana grupa je EU/SAD, u smislu "da, znam da je skupština sranje ali eto biće uskoro* novih izbora, nemojte da me smarate na tu temu".
- Post n°216
+1
_____
- Post n°217
to sigurno. dobro jutro čaršijo na sva četiri stuba
- Post n°218
Mór Thököly wrote:dobro jutro čaršijo na sva četiri stuba
Za himnu Srbije
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°219
2. Обавезујемо се да, све док се не испуне тражени услови да изборни процес буде
слободан и поштен, на евентуалним изборима нећемо учествовати. Покушај формирања
власти на основу резултата таквих „избора“ сматраћемо актом рушења уставног поретка;
такву власт сматраћемо нелегитимном и против ње се борити свим врстама отпора и
грађанске непослушности
Gde su i sta rade potpisnici sporazuma sa narodom? Sada upadanje u skupstinu ili neke druge vrste otpora i gradjanske neposlusnosti ne bi odgovarale vlastima, istice rok za sastavljanje vlade. Je li spremio Nogo one plasticne cevi? Je li Jeremija napunio baterije na raftingu?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°220
Споменик српским жртвама које су октобра 1941. убилe, мучилe, спаљивалe немачке окупационе снаге у знак одмазде због напада комуниста. У Драгинцима и околним селима је убијено 2950 људи, међу којима је било и 305 деце млађе од 10 година. pic.twitter.com/eqI8L0MI7b
— Млађан Ђорђевић (@mladjandj) October 27, 2020
da je Marinika Tepic jos uvek antifasistkinja, njoj bi sad smetalo ovo "zbog napada komunista", ovako nista.
_____
????
- Post n°223
To ima mnogo vise smisla od ovoga sto sad radi opozicija
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°225
Janko Suvar wrote:razmisljanja jednog imbecila
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started