Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

opozicija

Janko Suvar

opozicija - Page 9 Empty Re: opozicija

Post by Janko Suvar Wed Oct 21, 2020 12:32 pm

Necu glasati za Djordjevica tog, kacim samo jer je smesno kako opozicija zamislja ulazak u SNS biracko telo.

Psihofizicki sam se spremao da glasam za Djilasa kad bude bio jedini kandidat za predsednika, ali sad izgleda da nece tako biti opozicija - Page 9 1949538119

_____
    ????
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Oct 21, 2020 12:41 pm

ficfiric wrote:
    buffalo bill wrote:Stranka Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića i udruženje Građanski demokratski forum potpisaće danas u podne, kako je najavljeno, u Medija centru u Beogradu, sporazum o saradnji.

https://www.danas.rs/politika/zelenovic-i-vuletic-u-jednoj-koloni/

Nisam ni znao da je zglajzn'o Olenik opozicija - Page 9 3363120308

Vuletić je nedavno izabran za predsednika GDF nakon što je Aleksandar Olenik podneo ostavku zbog lošeg izbornog rezultata.

Koliko sam čuo, Zelenović pokušava da izgradi malo ozbiljniju nacionalnu priču (s obzirom da od demokratskog ujdinjenja očigledno nema ništa), pa je ovo u sklopu tog napora. Elem, mislim da on naprosto nije dovoljno ideološki pismen i da su mu se GDF-ovci prodali kao nekakvi okej prozapadni partneri koji pritom imaju uticaja i na kulturnu/građansku scenu (verovatno su g i NALEDovci i embahade posavetovali u tom smislu). Istina je međutim, da su oni kurac na biciklu i paraziti koji su uništili svaki politički projekat kojeg su se dotakli, a pritom je i sve očiglednije da im je cilj samo da se uvale u naprednjačku vlast u okviru afirmativne aakcije za ispodcenzusnu opoziciju.

Mislim da će to i Zelenović da provali relativno ubrzo, ali šteta što troši vreme na budale.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Wed Oct 21, 2020 12:53 pm

"Ti izbori će služiti da Vučić ponovo pokuša da na silu ubaci u parlament neki novi UDS, neke nove Čanke i Olenike, Čomićke i Zelenoviće, Čede i Metle, pa da njima maše pred strancima i pokazuje ih kao opoziciju u parlamentu, simulirajući višestranačje", kaže jedan od osnivača SSP i bivši savetnik Borisa Tadića.

_____
    ????
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Wed Oct 21, 2020 1:02 pm

Janko Suvar wrote:
    "Ti izbori će služiti da Vučić ponovo pokuša da na silu ubaci u parlament neki novi UDS, neke nove Čanke i Olenike, Čomićke i Zelenoviće, Čede i Metle, pa da njima maše pred strancima i pokazuje ih kao opoziciju u parlamentu, simulirajući višestranačje", kaže jedan od osnivača SSP i bivši savetnik Borisa Tadića.

Па_лепо_им_је_рекао.гиф

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Oct 21, 2020 1:09 pm

Za likove iz GDF sam mislio da ih sluzba je poubacivala, jos dok je Jankovic vodio PSG. Fino su razjebavali svaku ideju da se napravi nesto iole ozbiljno na temelju Jankarine popularnosti nakon predsednickih izbora.

Sto se tice ukrupnjavanja, jos u vreme szs-a, nadao sam se da ce DS izaci iz te price i da ce napraviti neki svoj savez sa onima koji nisu u szs. Da jedna kolona budu Molodja, kum, Jeremija, Boskic a druga Lutara, PSG, itd. Sto se tice ovih boranija poput GDF-a - ili da pridju nekom od njih ili da nestanu.

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Oct 21, 2020 1:27 pm

Pa oni su već sad "nestali", odnosno ne postoje ni u kom smislu osim što izdaju nekakva saopštenja. Pokret bez članstva, glasova ili bilo čega drugog.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

ficfiric

Post by ficfiric Wed Oct 21, 2020 1:51 pm

Pa sad, te kriterijume ne ispunjava skoro niko, toliko su iscepkane organizacije. Npr, DS ima vise clanova ali nema glasace i saopstenja

Mislim, napisao sam sta bih voleo da se desi, ne bih imao nista protiv ni da jebeni Sule i Leka udju u savez sa DS-om - i mislim da treba. Mada, ovo potpisivanje tesko da ima veze sa onim sto bih ja voleo

_____

Uprava napolje!

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Wed Oct 21, 2020 2:29 pm

borba za zapad u DSu

_____
    ????
    паће

Post by паће Wed Oct 21, 2020 2:31 pm

Erős Pista wrote:Pa oni su već sad "nestali", odnosno ne postoje ni u kom smislu osim što izdaju nekakva saopštenja. Pokret bez članstva, glasova ili bilo čega drugog.

У том смислу бисмо могли ми Бурунђани да измислимо неку вртуелну странку и да вртимо тако којекаква саопштења и подмећемо их на твићи и фејсари као да нешто постојимо.

Бешмисве ако не бисмо прешли цензус, макар као бурунђанска мањинска странка.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Oct 21, 2020 3:23 pm

ficfiric wrote:Pa sad, te kriterijume ne ispunjava skoro niko, toliko su iscepkane organizacije. Npr, DS ima vise clanova ali nema glasace i saopstenja

Mislim, napisao sam sta bih voleo da se desi, ne bih imao nista protiv ni da jebeni Sule i Leka udju u savez sa DS-om - i mislim da treba. Mada, ovo potpisivanje tesko da ima veze sa onim sto bih ja voleo

Razumem šta hpćeš da kažeš, i tačno je da niko nije  zavidnoj situaciji, ali kad bi kojim čudom za mesec dana bili nekakvi relativno slobodni izbori, DS bi sigurno dobio par procenata, kao i ove stranke iz SzS - NS, SSP, Dveri, itd.

Za GDF ne bi rodbina glasala, to je bizarno koliko su to ljudi bez ikakvog poverenja li sposobnosti da ga stvore.

Uostalom, videli smo ih u UDS-u, sa nekom hevi kampanjom i redovnim gostovanjem na nacionalnim medijima, pa još i uz nekakvu pomoć Čankove glsačke mašine, i opet ne vredi, ne mogu ni da priđu cenzusu, čak ni onom spuštenom. Možda jedino kad bi mogli da se daju negativni glasovi.

_____

ficfiric

Post by ficfiric Wed Oct 21, 2020 3:55 pm

Ma, naravno da ne donose nista a da prave stetu, videli smo kad su bili u PSG-u

_____

Uprava napolje!

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Wed Oct 21, 2020 4:47 pm

_____
    ????
    kondo

Post by kondo Wed Oct 21, 2020 8:37 pm

pa ne znam, i mene zanima koja je to viša sila šapnula vučiću da je sve ovo goli penis a ovaj to poslušao. sa naglaskom na ovo na kraju rečenice.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Oct 21, 2020 9:00 pm

Ma, Vucic baca kosku kao i svih ovih osam godina

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Oct 21, 2020 9:43 pm

Bar jedna ciljana grupa je EU/SAD, u smislu "da, znam da je skupština sranje ali eto biće uskoro* novih izbora, nemojte da me smarate na tu temu".
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Oct 21, 2020 9:53 pm

+1

_____

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Oct 21, 2020 10:45 pm

to sigurno. dobro jutro čaršijo na sva četiri stuba
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Oct 22, 2020 1:09 pm

Mór Thököly wrote:dobro jutro čaršijo na sva četiri stuba

Za himnu Srbije

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Mon Oct 26, 2020 2:02 pm

2. Обавезујемо се да, све док се не испуне тражени услови да изборни процес буде
    слободан и поштен, на евентуалним изборима нећемо учествовати. Покушај формирања
    власти на основу резултата таквих „избора“ сматраћемо актом рушења уставног поретка;
    такву власт сматраћемо нелегитимном и против ње се борити свим врстама отпора и
    грађанске непослушности

Gde su i sta rade potpisnici sporazuma sa narodom? Sada upadanje u skupstinu ili neke druge vrste otpora i gradjanske neposlusnosti ne bi odgovarale vlastima, istice rok za sastavljanje vlade. Je li spremio Nogo one plasticne cevi? Je li Jeremija napunio baterije na raftingu?

_____

Uprava napolje!

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Tue Oct 27, 2020 2:31 pm

da je Marinika Tepic jos uvek antifasistkinja, njoj bi sad smetalo ovo "zbog napada komunista", ovako nista.

_____
    ????
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Oct 27, 2020 2:47 pm

pa to ti je i smisao tvita

napadnu komunisti, pa se nemci svete srbima
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Tue Oct 27, 2020 6:43 pm

razmisljanja jednog imbecila

opozicija - Page 9 ElWlxxFWMAEs9bm?format=jpg&name=medium

_____
    ????
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Oct 27, 2020 6:51 pm

To ima mnogo vise smisla od ovoga sto sad radi opozicija

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Oct 27, 2020 7:58 pm

Da oni objasne EU šta EU treba da radi?

boomer crook

Post by boomer crook Tue Oct 27, 2020 8:01 pm

Janko Suvar wrote:razmisljanja jednog imbecila

opozicija - Page 9 ElWlxxFWMAEs9bm?format=jpg&name=medium

opozicija - Page 9 S07E14_09

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Fri Nov 08, 2024 8:02 pm