opozicija
- Post n°177
Re: opozicija
ako se ovaj lik kandiduje za predsednika i bude mu "brale" slogan, ja cu uzeti slovacko drzavljanstvo.
_____
????
- Post n°178
Lol, ne bese li ovaj pizdek kod Raduleta?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°179
Малокурски? Слабо пратим, но био сам уверен да ће се ухлебити код Напредњака. Изгледа да је нешто зарибало... или ово и њима најављује рекет, као пре неки дан коцкарницама?
- Post n°180
Koliko se secam, jos pre sedam osam godina isao je trac da je malagurski hteo po svaku cenu da se uhlebi u sps, ali je dobio bananu licno od dacica. Posle toga je krenuo sa voditeljskim poslom
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°181
- Post n°182
Mór Thököly wrote:
A ako mu to ne bude slogan?
Биће му надимак.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°184
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°185
ne vidim sta drugo moze da kapitalizuje :tm: osim "brale" mim, tako da to ce mu biti slogan. Ja sam dovoljno star da se secam kad su se svadjali Radun i Djordje Vukadinovic da l je Vuk Jeremic patriota medju demokatama, tako da nije prvi put da oni ovakve stvari rade. Samo ovde je dosta jadnije, sve, Zbog Drustvenih Mreza Takozvanih.
Zelenovic i ovaj lik, obojica kandidati za predsednika, Zelenovic 5 posto, ovaj 3, forum ponovo ubedjen da je to dokaz da opozicija oce proevrpskog kandidata.
Zelenovic i ovaj lik, obojica kandidati za predsednika, Zelenovic 5 posto, ovaj 3, forum ponovo ubedjen da je to dokaz da opozicija oce proevrpskog kandidata.
_____
????
- Post n°187
A i sta ce ti slovensko drzavljanstvo u 1 Texasu
- Post n°188
Mediji su došli u posed audio snimka na kom se čuje kako Nebojša Zelenović govori o planu opozicije, citirajući Mlađana Đorđevića, kako da dođe na vlast.
Na snimku se čuje da Zelenović govori o planu opozicije da prepusti rešavanje kosovskog problema predsedniku Aleksandru Vučiću, objašnjavanjući da to znači da opoziciji u Srbiji nije problem da se to pitanje reši, već da je neophodna "žrtva".
"Znaš koja je to perverzija da Mlađa Đorđević stavi orden, na reveru drži znak tajne službe ruske i izađe on da se bavi politikom. I šta on kaže - 'pustićemo Vučića da reši Kosovo, a onda ćemo da mu slomimo vrat'. To znači da nama nije problem da se to reši nego nama treba žrtva, boli nas du*e za Kosovo", izgovara Zelenović na tom snimku.
_____
????
- Guest
- Post n°189
Nije rekao ništa posebno zanimljivo, osim što taj stav koji kritikuje baštini ponajveći deo opo scene, koja i ne želi da se bakće s Kosovom nego da AV to "reši" a da oni odmah zatim nekako uskoče na vlast na talasu tuđeg gneva (jer nije njihov) i podrške ambasada. Boldrikovski, ali tu smo gde smo.
- Post n°190
Malagurski je pre tri godine ucestvovao u Jeremijinoj kampanji, ako se ne varam
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°191
Kao krox maglu se secam. Ja sam cuo da ga je Dzeremaja odjebo.
_____
- Post n°192
Radjeni su neki klipovi u to vreme i to je valjda radio on. Sad vec ne mogu ni da se setim
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°193
vrlo je originalan slogan imao, mi smo kritična masa, tako nešto
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°194
Erzsébet Biszak wrote:vrlo je originalan slogan imao, mi smo kritična masa, tako nešto
То није била Чанкова парола?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°196
"Ако нам заиста лежи на срцу будућност Србије, добробит и достојанство свих који у њој живе, наша је обавеза да учинимо све што можемо да недужне жртве комунистичког терора 1944. и 1945. године буду спасене од заборава – да се њиховим сенима поклонимо." - Леон Којен
— Млађан Ђорђевић (@mladjandj) October 20, 2020
_____
????
- Guest
- Post n°198
Stranka Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića i udruženje Građanski demokratski forum potpisaće danas u podne, kako je najavljeno, u Medija centru u Beogradu, sporazum o saradnji.
https://www.danas.rs/politika/zelenovic-i-vuletic-u-jednoj-koloni/
- Post n°199
Janko Suvar wrote:"Ако нам заиста лежи на срцу будућност Србије, добробит и достојанство свих који у њој живе, наша је обавеза да учинимо све што можемо да недужне жртве комунистичког терора 1944. и 1945. године буду спасене од заборава – да се њиховим сенима поклонимо." - Леон Којен
— Млађан Ђорђевић (@mladjandj) October 20, 2020
Jel ima tvoj glas?
- Post n°200
buffalo bill wrote:Stranka Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića i udruženje Građanski demokratski forum potpisaće danas u podne, kako je najavljeno, u Medija centru u Beogradu, sporazum o saradnji.
Nisam ni znao da je zglajzn'o Olenik
Vuletić je nedavno izabran za predsednika GDF nakon što je Aleksandar Olenik podneo ostavku zbog lošeg izbornog rezultata.
_____
★
Uprava napolje!