Poslednji film koji ste (ponovo) gledali
- Post n°726
Re: Poslednji film koji ste (ponovo) gledali
valja li noup dzordana pula, pila?
- Post n°727
Meh.
Ali nije nezabavno. U bioskopu je okej iskustvo. Inace malo previse sajamalanovski. Malopre kaze drugar - ovo je Pilov Signs.
Ali nije nezabavno. U bioskopu je okej iskustvo. Inace malo previse sajamalanovski. Malopre kaze drugar - ovo je Pilov Signs.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°728
zvezda je zivot wrote:valja za sta? valja za koga?
salim se. ja sam cuo da ne valja, ali ko zna, danasnji ljudi nista ne znaju a svasta pricaju.
valja li kao dobar bioskop od tri čuke. dublja značenja bi ostavio po strani, odavno nemam takve ambicije od odlaska u običan bioskop.
recimo da mi je benchmark dobrog bioskopa baza lurmana strictly ballroom 100%, mullen rouge 75%.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°729
https://www.imdb.com/title/tt14349032/
Ceo film niđe veze, al bar se nešto gledalo u 3 ujutru
Ceo film niđe veze, al bar se nešto gledalo u 3 ujutru
- Post n°730
Fata je Fata al dvaput je dvaput.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°731
Sta burzoazija radi, leb ti jebem.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°732
Zaboravljeni Zilnikov uradak Bruklin i Gusinje u kojem Ivana Zigon glumi sa ostalim naturscicima bez razlike. Upravo na RTS 2. Genijalno
- Post n°733
Da vas omot ne zavara, Tilda Swinton se pojavljuje tek u zadnjih desetak minuta filma. Doduse dosta efektno. Inace, je pun kurac nekih gej segmenata. Film je kao neki devedesetominutni spot nekog britanskog late 80's/early90's alternative benda.
_____
~~~~~
- Post n°734
zamisli gej segmenti kod dereka dzarmana
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°735
Da, stvarno beki random alternative band:
The Queen Is Dead - A Film By Derek Jarman (1986)
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°737
Talason wrote:smitsi preuzimaju forum
Бата је био ковач и пре него што је то било кул.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°738
A pre nego što je bio Bata, bio je Kornelije, a Smitsi su persu pogotovu otkad su otkačili onu tetku što kuka i otkad je glavni bata preuzeo bend.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°739
sto sam stariji to mi je morisi drazi, a uvek mi je bio drag
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°740
morisi, mlad čovek, pun patnje, toliko toga ga muči, a želeo je da jebe
a šta je sa vama?
a šta je sa vama?
- Post n°741
šta hvali?
_____
#FreeFacu
- Post n°742
_____
~~~~~
- Post n°744
Prikladno vremenima, jebi ga.
_____
~~~~~
- Post n°745
Levijatan je film koji srpske filmadzije pokusavaju da snime vec dvadeset godina, a nikako im ne ide. Tu mislim na sve one fejl socijalne drame - sutra jutra, hadersfilde, ledine, klopke, otadzbine itd. Svi tropovi su tu - neki smoreni ljudi blenu, piju, puse, impulsivno se jebavaju - ali to ovde fercera! Jer ima neka radnja, neki scenario, neki glumci koji umeju da glume, i konacno neki jebeni drustveni komentar. Pravi se neka poenta, i to sa dosta efektnim twistom na kraju.
_____
~~~~~
- Post n°746
iritantan.
previše nerazrađenih priča pokušano da su ugura u 1 film. mnogo slepih ulica i epizoda bez smisla i reda.
gluma onako, neloša ali opet često iskarikirana u banalnoj asocijativnosti ("ti si jugoslav? menjaj ime, neće ti zemlja potrajati", tako nešto, npr).
nekoliko uloga su potpuni višak (milena radulović npr), a likovi su ostali uglavnom neizgrađeni.
muzika ok, ko voli džez. fotografija dosta dobra, kostimografija i scenografija isto.
iritantan jer je mogao da se napravi svedeniji film sa jasnom radnjom i dobrim ulogama, neki potencijal je postojao ali je vrv scenario negde debelo zaribao.
- Post n°747
Ta simbolika sa "Jugoslavom" je u startu totalni promašaj.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°748
Bolje da se zvao Srbokap
A taman htedoh da gledam neki domaci film posle 100 godina. Privukli me kamera I epoha ('70)
A taman htedoh da gledam neki domaci film posle 100 godina. Privukli me kamera I epoha ('70)
- Post n°749
joooooj miki
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°750
Летећи Полип wrote:
Levijatan je film koji srpske filmadzije pokusavaju da snime vec dvadeset godina, a nikako im ne ide. Tu mislim na sve one fejl socijalne drame - sutra jutra, hadersfilde, ledine, klopke, otadzbine itd. Svi tropovi su tu - neki smoreni ljudi blenu, piju, puse, impulsivno se jebavaju - ali to ovde fercera! Jer ima neka radnja, neki scenario, neki glumci koji umeju da glume, i konacno neki jebeni drustveni komentar. Pravi se neka poenta, i to sa dosta efektnim twistom na kraju.
kako možeš da gledaš ovakve filmove kad sve to imaš na svakom trenutku oko sebe. bukvalno ono hičkokovo, kad čistačica ode u bioskop da gleda angažovani film o iskorišćavanju sirotinje za bedne poslove.
_____
#FreeFacu