Poslednji film koji ste (ponovo) gledali
- Post n°401
Re: Poslednji film koji ste (ponovo) gledali
Tnx! Ne znam kako mi je promako taj film, evo sad čitam, i reako bih da ga nisam gledao.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°402
E, da, gledaj ovu seriju City on a Hill, super je!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°403
Odgledaću. Nego nikako da se nakanim da nastavim D Vajer. Zbindžovao sam prve dve sezone u tri dana otprilike, i žao mi jer mislim da sam isuviše bio otupeo pred kraj druge, pa mi svejedno bilo šta gledam. Kao ono kad naskočiš na sladoled, pa ti u jednom trenutku izgubi ukus, ali i dalje moraš da jedeš.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°404
A, pa onda gledaj Vajer... Najbolje je tek pred tobom.
_____
- Post n°405
Lozi te. Druga sezona die beste.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°406
Ja sam isto tako zbindžovala prve dve, ali odma zatim i sledeće tri, pa onda sve zajedno još jednom
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°407
Gledalo se ovo svojevremeno, zapravo gledalo se skoro sve gdje glumi Marky Neki dan sam opet išla gledat Spenser Confidential gdje je on strastveni američki pandur koji nikad ne odoli spašavanju drugih pandura ili pak vatrogasaca pa taman završio u zatvoru gdje čita debele knjige i mlati nacisteЛетећи Полип wrote:
Gledaj ovaj obavezno!
Da, da, to kad se vraćaju u svoju pripizdinu i onda moraju dokazati mještanima da su sačuvali sebe i da ih veliki grad nije progutao dok pokušavaju istjerat pravdu, to je formula koju je teško fulat.Erős Pista wrote:Ma ja uvek volim dobro osvetništvo i pravedništvo, naročito kad se veteran vrati u svoje malo misto, nego mi taj Shooter nešto nije lego onomad. Ali sam vidim da ga ima na HBO GO, pa mu možda dam još jednu šansu.
Wire je top topova, ali nije mi jedna od onih serija kojima se vraćam i gledam i ih sto puta, samo jednom mi bilo dovoljno, iako kažu da na svako novo gledanje nešto novo otkriješ.
- Post n°408
Gledo Shootera sinoc. Nije nezabavno, ali bas cringe dijalozi.
_____
- Post n°409
Bright (2017)
Ima mi top žanrovske elemente: buddy film, krimić i fantasy, dakle plušćina, međutim u urbanom i suvremenom okviru :/ Valjda mi fantasy elementi idu nekako više u srednjovjekovni setting ili donekle londonski steampunk. Naravno, gledat ću dvicu uz nadu da će bit zericu više humora.
Ima mi top žanrovske elemente: buddy film, krimić i fantasy, dakle plušćina, međutim u urbanom i suvremenom okviru :/ Valjda mi fantasy elementi idu nekako više u srednjovjekovni setting ili donekle londonski steampunk. Naravno, gledat ću dvicu uz nadu da će bit zericu više humora.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Guest
- Post n°410
Meni se nije dopao. Da nije Shadowrun okruženja film bi mi bio skroz prazan, a ovako, eto, ima ti orci i to mu je jedini plus.
- Post n°411
Meni Bright deluje kao neki pilot za seriju, koji su na brzinu namontirali u film. Ako je već premisa to što bi trebalo da nas zaintrigira, ona je morala biti razrađenija. Jako malo worldbuildinga ima. Na stranu što uopšte nema hemije između njih dvojice, i što je Vil Smit izgubio šmekersku harizmu.
_____
~~~~~
- Post n°412
Gledala bi takvu seriju. Ma ja bi taj bučkuriš gledala taman da je setting američka srednja škola A Will Smith mi nikad nije ni imao karizmu, ali dobija mi kakvu takvu osobnost uz buddyja kao oslonac.
_____
- Post n°413
Jednom sam probao da odgledam, nešto mi nije išlo. Sad mi baš legao. Dva sata proleteše ko ništa. Džejn Birkin ko slatkiš. Žali bože na šta je onaj pijani Židov pretvorio. Kao one slike pre i posle kreka.
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°414
ja da sam žensko dao bih tom pijanom Židovu da me pretvori u šta hoće.
- Post n°415
Ma volim ja i njega. Ali bio je debil, nemoj se zezamo. Ovo kaže neko ko ima krdo njegovih diskova, i uopšte dinastije Gensburovih.
_____
~~~~~
- Post n°417
Ja se krstim obema rukama na to ko je sve bio homme fatal u Francuskoj. Bukvalno su Gaga i Prele za klasu iznad.
- Post n°418
ćaća wrote:Ja se krstim obema rukama na to ko je sve bio homme fatal u Francuskoj. Bukvalno su Gaga i Prele za klasu iznad.
Пре неко вече сам доживео да, нажалост, и видим на шта је личио Жак Брел. Па јеботе, нешто после пијане журке са Џеријем Луисом и Џејмсом Кобурном у улози родитеља му. А не можеш да ниси видео кад си једном видео.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°420
Bezvezna komedijica, ne bez šarma, sa ludački jakom postavom.
_____
~~~~~
- Post n°421
Those who wish me dead (2021)
Ma čim Taylor Sheridan izbaci nešto novo sjedam ispred laptopa i prepuštam se njegovoj interpretaciji novog starog zapada, prostranstvima Montane, a bogami i zanimljivim ženskim likovima. Nezahvalno je uspoređivati filmove i serije, ali moram priznati da mi je Beth iz Yellowstonea jedno od nazanimljivijih ženskih likova u posljednje vrijeme. That being said, u ovom filmu glavna likuša traži iskupljenje u borbi s vatrenom stihijom, i tehnički to izgleda super, samo mi fali malo dorađenosti, da ne kažem srčanosti u likovima da mi bilo baš ono prepre, ali i ovako može proći. Skroz može proći.
Ma čim Taylor Sheridan izbaci nešto novo sjedam ispred laptopa i prepuštam se njegovoj interpretaciji novog starog zapada, prostranstvima Montane, a bogami i zanimljivim ženskim likovima. Nezahvalno je uspoređivati filmove i serije, ali moram priznati da mi je Beth iz Yellowstonea jedno od nazanimljivijih ženskih likova u posljednje vrijeme. That being said, u ovom filmu glavna likuša traži iskupljenje u borbi s vatrenom stihijom, i tehnički to izgleda super, samo mi fali malo dorađenosti, da ne kažem srčanosti u likovima da mi bilo baš ono prepre, ali i ovako može proći. Skroz može proći.
_____
- Post n°422
Jao, ja sam gledao samo zbog Seridana, ali bas je bzvz film, mnogo ispod nivoa ranijih uradaka. Nekako mi i nedoradjen, neke linije price landaraju. Mozda su gazbrzali zbog pandemije.
_____
- Post n°423
Mada okej vec u biodkopu, nisam se pokajao sto sam iso.
_____
- Post n°424
Nije na razini najboljih ali svakako mi draži od Wind River. Btw, na torrente je stigao, ne treba nit u kino ići, Montana drito ispred kauča.
_____
- Guest
- Post n°425
Gledam Army of the Dead i čudim se kako to da je digitalna tehnologjia stvorila tako lep i konzistentno elegantan efekat bokeha. Kad ono - Snajder koristio čuveni, nebeski dobar, mitski Canon 50mm f/.0.95 da bi u drugom planu i debelom bluru lakše integrisao snimke koji su zbog kovida pravljeni odvojeno. A i da bi mu film bio lepši.
Last edited by San Saba Songbird on 2021-05-25, 08:03; edited 1 time in total