Kosovo*
- Post n°802
Re: Kosovo*
Sede tri ribe u djakuziju, smrtno ozbiljne i pevaju: Sija jarko sunce sa Kosova, a ispod njih na pločicama pekinezer koji bi uskočio. Sa strane wc šolja tihuje. pic.twitter.com/cuzU8a4PIJ
— Vlada Danilovic (@VladaDanilovic) October 22, 2021
- Guest
- Post n°804
Ovo kao da je režirao Ivan Čolović po tekstu Ratka Božovića, a u produkciji Blica.
- Post n°805
Ovo je nestvarno. Jel ovo iz nekog rijalitija, ili prosto Out of Context Serbians?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°806
Kurve,koks i KosovoErős Pista wrote:
Ovo je nestvarno. Jel ovo iz nekog rijalitija, ili prosto Out of Context Serbians?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°807
Turul madár wrote:pesma zapravo ide ne damo te zemljo obilića ne damo te bez krvoprolića
Па не знаш да ли нека има тампон.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°808
Uspeli su! Ubacili su LSD u vodovod! Kraljevi!
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Guest
- Post n°809
паће wrote:Turul madár wrote:pesma zapravo ide ne damo te zemljo obilića ne damo te bez krvoprolića
Па не знаш да ли нека има тампон.
- Post n°810
Dr Bekim Ademi,vaskularni hirurg iz Pristine,upisao je danas doktorske studije na Medicinskom fakultetu u Nisu.Ponosan sam sto cu mu biti mentor u izradi teze o venskim ranama.Pocetak nove saradnje zdravstvenih ustanova i medicinskih fakulteta u Nisu i Pristini… pic.twitter.com/uhwPnjzHeI
— Dragan Milic (@drdraganmilic) October 21, 2021
- Post n°812
evolucija hororaplachkica wrote:Sede tri ribe u djakuziju, smrtno ozbiljne i pevaju: Sija jarko sunce sa Kosova, a ispod njih na pločicama pekinezer koji bi uskočio. Sa strane wc šolja tihuje. pic.twitter.com/cuzU8a4PIJ
— Vlada Danilovic (@VladaDanilovic) October 22, 2021
- Post n°814
Cousin Billy wrote:Ovo kao da je režirao Ivan Čolović po tekstu Ratka Božovića, a u produkciji Blica.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°815
RAMPA ZA BOKSERE LAŽNE DRŽAVE KOSOVO: Odbili poslušnost, pa nisu mogli dalje od Končulja! Evo šta im je tražila srpska policija
https://www.kurir.rs/sport/ostali-sportovi/3793961/rampa-za-boksere-tzv-kosova-odbili-poslusnost-srpske-policije-ucesce-na-sp-pod-znakom-pitanja
OPOMENA ZA SRBIJU: Bokseri lažne države Kosovo moraju da učestvuju na SP u Beogradu!
https://www.kurir.rs/sport/ostali-sportovi/3794421/boks-svetsko-prvensto-srbija-lazna-drzava-kosovo-aiba-opomena
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°816
Joj, blama.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°817
Tokom svečanog početka Svjetskog prvenstva u boksu koje se održava u Beogradu, a koje je prenosio RTS 2, tokom govora predsjednika BSS-a Nenada Borovčanina na ekranu je na engleskom jeziku pisalo "Aleksandar Vučić - predsjednik Srbije".
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°818
Prva vest na Kuriru
OGLASILA SE
VESNA DE VINČA EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Tražili smo da misica koja je pokazala DVOGLAVOG ORLA odmah bude vraćena sa TAKMIČENJA!
ŽENA
26.10.2021. 15:17h 15:44h
Vesna de Vinča, vlasnica agencija Miss Yu, koja godinama organizuje i učestvuje Izbore za mis Srbije, oglasila se za Kurir, nakon što je u javnost isplivala skandalozna fotografija srpske misice koja pokazuje dvoglavog orla, simbol tzv. velike Albanije.
- Zatečni smo i zbunjeni time što smo i mi videli. Kontaktirali smo našu predstavnicu i ona nam je poslala obaveštenje koje je postavila na svoj Instagram profil. Nakon tog čina, i mi smo, a i Valentina tražili od organizatora da bude vraćena sa takmičenja - poručila je De Vinča za Kurir.
Podsetimo, na društvenim mrežama pojavile su se šokantne fotografije srpske misice interkontinental Valentine Petrović, koja se slikala sa misicama Albanije, Crne Gore i tzv. Kosova, gde su sve četiri devojke pokazale albanskog dvoglavog orla.
Na Instagram nalogu, oglasila se i Valentina:
"Želim javno da se oglasim povodom slike koja kruži društvenim mrežama! U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvama da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored devojaka i devojke su me u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo, nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost.
Želim da se izvinim svim priipadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, mojoj porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanju u zamku tuđe loše namere. Ja volim i bodrim svoju državu i njene vrednosti. Naša država je jedini simbol koji nosim u srcu. Jednostavno nisam razmišljala kada je došlo do ovog čina.
Jako, jako mi je žao, zato pored dubokog izvinjenja donela sam odluku da od organizatora tražim dozvolu da napustim takmičenje i tim činom olakšala sebi trenutni pritisak koji nosim.
Baš se kajem, ali prosto to se nepromišljeno desilo. Teško mi padaju sve poruke i kritike, ali u pravu ste. Izvinite, nadam se da ćete me razumeti."
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/BUNT.SVESRBIJA
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°819
Nista, sad u kadu sa Crnogorcevic pa na pojanje
- Post n°820
Kosmički balans je nađen
[/size]
Međutim, usledio je veliki obrt - predstavnice tzv. Kosova, Albanije i Srbije su se slikale zajedno držeći tri prsta, što je otac misice objavio na Instagram storiju.
- Post n°821
_____
- Post n°822
izvinjavam se nije bilo loše namjere samo sam glupa kao kurac
- Post n°823
Ekčli, devojke su pokazale više zdravog razuma od 90% stanovništva.
- Post n°824
nešto najbolje što se desilo srbiji i kosovu u poslednjih 30+ godina
- Post n°825
Pa bukvi. Ali fora je što ovo zapravo potpuno obesmišljava oba gesta u smislu u kojem ih koriste njihovi fanovi.
_____