Kosovo*
- Guest
- Post n°426
Re: Kosovo*
jel otvaraju firme iz eu ili kine na kosovu fabrike za motanje kablova za 300 eur?
- Post n°427
Какве фабрике кад немају струју?
Прво струја и електроенергетска мрежа да се среди па онда фабрике.
Имају производњу ел.енергије, али ЕМС треба да се повеже са Европом, онда могу фабрике какве хоћеш.
Прво струја и електроенергетска мрежа да се среди па онда фабрике.
Имају производњу ел.енергије, али ЕМС треба да се повеже са Европом, онда могу фабрике какве хоћеш.
Last edited by Јанош Винету on Fri Apr 30, 2021 12:17 am; edited 1 time in total
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°428
Јанош Винету wrote:+1
Могу да извршавају тежак притисак колико хоћеш, вакцине нам долазе од Русије и Кине а од Америке и ЕУ имамо тотални распад.
Нити је на тапету улазак у ЕУ, нити НАТО, нити неке паре.
Даљи пропагандни притисак се може ублажити таблоидима и кинеским развојним пројектима.
Цела та играрија би нас одвела све даље од Европе.
Osim NATO, ovo drugo u onoj meri u kojoj je na tapetu - na tapetu je od EU, ne od US.
- Post n°429
Ovo je ono o cemu pricam kad su pare u pitanju.
Reading the statistics just released from Serbian National Bank, the EU investors remain the undisputed leaders in Serbia accounting for 68% of total FDI inflows in 2020.
Reading the statistics just released from Serbian National Bank, the EU investors remain the undisputed leaders in Serbia accounting for 68% of total FDI inflows in 2020.
- Guest
- Post n°430
umanjeno za milijarde koje ti isti investitori dobijaju iz našeg budžeta, naravno da trče u srbiju sada
od 10 do 120k evra po jednom zaposlenom, besplatan prostor + fiskalne olakšice, ko ne bi došao
od 10 do 120k evra po jednom zaposlenom, besplatan prostor + fiskalne olakšice, ko ne bi došao
- Post n°431
Јанош Винету wrote:
Цела та играрија би нас одвела све даље од Европе.
Мислиш, постали бисмо острво негде... најзад излаз на море, а?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°432
Razjasnili nedoumice iz rata.:tm:
http://91.222.7.144/hronika/hag-albanac-iz-maliseva-povukao-optuzbe-protiv-hasima-tacija-tvrdi-da-je-unmik-lazirao-njegove-izjave.html
http://91.222.7.144/hronika/hag-albanac-iz-maliseva-povukao-optuzbe-protiv-hasima-tacija-tvrdi-da-je-unmik-lazirao-njegove-izjave.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°433
The Kosova Security Force is on its first international co-deployment mission with the @USArmy. It’s a significant step forward.
— Albin Kurti (@albinkurti) May 8, 2021
After years of learning and training, we are now ready to give back and contribute to global peace and security. A moment of pride. #StrongerTogether pic.twitter.com/CgSh1X1zz8
- Post n°434
LOLZ
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°435
jel mogu u misiju zajedno sa vojskom srbije ili je dirigovan žreb da se ne sastaju
- Post n°436
neko je oteo aljbina
vratite pravog aljbina
vratite pravog aljbina
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°437
Jel se zna ko stoji iza ovog trolovanja? Zvuci mi kao da nasi pustaju neke balone.
http://www.nspm.rs/hronika/nemacki-cuerts-objavio-novi-non-pejper-koji-predvidja-da-kosovo-dobije-specijalni-status-u-okviru-srbije-na-99-godina-873.000-kosovskih-albanaca-dobija-drzavljanstvo-srbije-zajednicke-izbore.html
http://www.nspm.rs/hronika/nemacki-cuerts-objavio-novi-non-pejper-koji-predvidja-da-kosovo-dobije-specijalni-status-u-okviru-srbije-na-99-godina-873.000-kosovskih-albanaca-dobija-drzavljanstvo-srbije-zajednicke-izbore.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°438
Овај нови документ, према „Цуерсту“, разликује се од осталих предлога тиме што би могао стварно оживети дебату о будућности и међу косовским Албанцима
- Post n°439
mislim da tu ima nešto drugo čime će se mahati:
873.000 косовских Албанаца, треба да добију држављанство Републике Србије.
изабрани гувернер Косова требало да буде и заменик председника Народне скупштине Србије
амбасадор Србије при УН, према овом нон пејперу, требало би да има заменика одређеног од приштинских власти.
873.000 косовских Албанаца, треба да добију држављанство Републике Србије.
изабрани гувернер Косова требало да буде и заменик председника Народне скупштине Србије
амбасадор Србије при УН, према овом нон пејперу, требало би да има заменика одређеног од приштинских власти.
- Post n°440
Zuerst reported its political leaning and policy as follows: "The German news magazine ZUERST! will serve German - not foreign - interests."[1] Immediately after its first issue the State Office for the Protection of the Constitution announced that the content of the magazine was against the "unending de-nazification efforts", advocating revisionist theories on national boundaries, and the terrorist activities of the "South Tirolean Freedom Fighters" in the 1960s.[1]
In 2019 the editor Manuel Ochsenreiter was accused of sponsoring a group of radical Poles who staged a false flag arson attack of Hungarian culture center in Uzhhorod in order to discredit the government of Ukraine. The Poles testified in court that Ochsenreiter, who had long lasting ties to Russian government and separatists in Ukraine, passed them money and instructed them as to the way of conducting the arson for it to have most media impact.[10]
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Zuerst!
In 2019 the editor Manuel Ochsenreiter was accused of sponsoring a group of radical Poles who staged a false flag arson attack of Hungarian culture center in Uzhhorod in order to discredit the government of Ukraine. The Poles testified in court that Ochsenreiter, who had long lasting ties to Russian government and separatists in Ukraine, passed them money and instructed them as to the way of conducting the arson for it to have most media impact.[10]
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Zuerst!
- Post n°441
A, okej, sve jasno.
_____
- Post n°442
Meni ovo bazdi na DSSovštinu.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°443
Шта, неко из ДССа има чиме да потплати овог јахача волова?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°444
Više od autonomije, manje od nezavisnosti + naivna fiksacija na legalističke instrumente kao rešenje za kosovski (ili bilo koji drugi) problem. Koštunijeva škola.
Naprednjaci ne razmišljaju u takvim okvirima. Oni politiku vide kao da sednemo u neki ćošak u kafiću, pa da se dogovorimo ko ljudi.
Naprednjaci ne razmišljaju u takvim okvirima. Oni politiku vide kao da sednemo u neki ćošak u kafiću, pa da se dogovorimo ko ljudi.
_____
~~~~~
- Post n°445
Osim kad zapravo ne žele da se dogovore.
_____
- Post n°446
Ili zele da vode isfantaziran odnos jednakih pa kao ono je bio onaj nonpejper, a sad da vidite da ima i drugi pa da se nadjemo na pola. U svakom slucaju ovo je potpuno irelevantno.
- Post n°447
Hoću da kažem, ti ljudi su limitirani na pijačarski mentalitet proste trgovine. Zato su i nesposobni da dođu do bilo kakvog rešenja izuzev "razgraničenja", ili priznanja u zamenu za neki neposredni benefit za Srbiju, ne mareći za sudbinu tih ljudi dole.
_____
~~~~~
- Post n°448
Oni hoce da im daju nesto. Ali to nesto im niko nece dati. I tako sedimo i blejimo dok nesto ne pukne.
- Post n°449
To da.
_____
~~~~~
- Post n°450
Једног дана ће на и другој страни такође бити пијачар, који ће им нешто дати.
Уствари, већ смо имали Трампа, он је био тај пијачар али нису ни са њим успели да истргују, ваљда је почетна позиција катастрофално лоша па ни он није ништа дао.
Уствари, већ смо имали Трампа, он је био тај пијачар али нису ни са њим успели да истргују, ваљда је почетна позиција катастрофално лоша па ни он није ништа дао.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.