Kosovo*
- Post n°251
Re: Kosovo*
Ма само дајте паре и измислите нешто где ћемо седети на вишој столици од осталих, све може.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°252
Pa tako je i Tito vodio politiku, ali su njemu stvarno davali i pare i visoke stolice.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°253
Овог пута столица и не мора да буде много висока, само да се зове да је нешто, дај шта даш.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°254
uredna?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°255
Погрешно питање. Важнија је тврдоћа.
_____
- Post n°256
onaj francuski identitarista gujon postao nek vd u seljakovicevom ministarstvu.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°258
užasan lik, seljaković
meni najgrozniji u sistemu
čisto zlo, kreator ove uloge SPC
meni najgrozniji u sistemu
čisto zlo, kreator ove uloge SPC
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°259
boomer crook wrote:onaj francuski identitarista gujon postao nek vd u seljakovicevom ministarstvu.
Bizar.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°260
Janko Suvar wrote:za Srbe u rasejanju
I one koju se tako osećaju
- Post n°261
Ali to je stvarno bezobrazluk po vise osnova.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°263
http://www.nspm.rs/hronika/danijel-server-bajden-ce-se-vratiti-tradicionalnoj-americkoj-politici-na-balkanu-davanje-podrske-teritorijalnom-integritetu-i-suverenitetu-svih-drzava-ukljucujuci-kosovo-srbiju-i-bih.htmlИскрено говорећи, мислим да је Александар Вучић сасвим јасно ставио до знања да не жели да буде председник Србије који ће признати Косово као независну и суверену државу, а то је оно што је потребно за стварну нормализацију. Ако он то није спреман, тај аспект ће бити одложен на велико разочарање косовских власти
_____
- Post n°264
Minimum minimuma za Albance i ostale je Kosovo u UN.
- Guest
- Post n°265
Pa nema ništa više od toga, to je veće i važnije od nekakvog eksplicitnog priznanja od Srbije.
- Post n°266
ja i dalje ne kapiram na koju foru ih je vučić odradio
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°267
buffalo bill wrote:Pa nema ništa više od toga, to je veće i važnije od nekakvog eksplicitnog priznanja od Srbije.
pa to i ja mislim
- Post n°268
Marius Lăcătuș wrote:ja i dalje ne kapiram na koju foru ih je vučić odradio
koga je odradio?
- Guest
- Post n°269
Nema šta da ih odradi, u Srbiji nema funkcionalne demokratske većine da progura takvu odluku na bilo koji način. Teško da legitimno mogu da kažnjavaju Srbiju zbog toga što neće da prizna Kosovo; mogu da recimo na neki način još uspore/blokiraju proces EU integracija ali to i za njih otvara novu Pandorinu kutiju a ovde ionako malo koga boli k za to tj malo ko veruje u celu priču (EU je u suštini sama sebi oduzela tu šargarepu).
- Post n°270
Mór Thököly wrote:Marius Lăcătuș wrote:ja i dalje ne kapiram na koju foru ih je vučić odradio
koga je odradio?
ne znam koga je odradio ali evo deveta godina vlasti se zavrsava i ono o cemu su svi zvonili da je postavljen da prizna kosovo u razmenu za trajnu vladavinu, cini mi se da fali prva polovina. uzeo je celu nagradu za nesto sto nije uradio a ne deluje ni da ce.
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°271
Pa odradio je 2013. kroz Briselski sporazum, "otkočio" je tadašnje procese u vezi odnosa Srbije sa EU. I to je bilo to, teza da je "obećano nezavisnost Kosova" ionako nje bila ništa više od kafanskog tračanja. Niko ni polu-normalan iz sveta diplomatije nije onda mislio da je priznavanje nezavisnosti realna opcija, pa malo ko to i danas misli.
- Post n°272
Tramp je pokvario plan. Očekujem priznanje 28. juna, ako ne ove onda iduće godine.
- Guest
- Post n°273
http://rs.n1info.com/Vesti/a678192/BCBP-Gradjani-Srbije-se-ne-odricu-Kosova.html
BCBP: Građani Srbije se ne odriču Kosova
Polovina građana Srbije podržava dijalog Beograda i Prištine, a više od 90 odsto ne oseća nikakvu korist od njega i skoro tri četvrtine smatra da dijalog ništa nije promenio, pokazuju podaci istraživanja javnog menjenja koje je sproveo i dostavio medijima Beogradski centar za bezbednosnu politiku.
U saopštenju BCBP se navodi da mišljenje građana Srbije o kosovskom sporu karakterišu suprotstavljeni stavovi - podržavaju dijalog Beograda i Prištine, a ne vide mogućnost suživota Srba i Albanaca, podržavaju sporazume iz Brisela i Vašingtona, ali ne vide korist od njih.
Navodi se da jedna petina građana misli da je krajnji cilj vlasti očuvanje teritorije Srbije u skladu sa Rezolucijom 1244, dok polovina smatra da bi to bio i idealni ishod pregovora. Istraživanje je pokazalo da se građani ne odriču Kosova, dok u isto vreme žele pomirenje i normalne odnose, ali ne misle da ovakvi pregovori vode tome.
Takođe, polovina građana smatra da sporazum nikada neće biti postignut, a četvrtina da će se to dogoditi u narednih tri do pet godina.
Dve trećine građana smatra da u skorijoj budućnosti neće doći do normalizacije odnosa bez obzira na ishod dijaloga, dok ostatak vidi sporazum kao preduslov za to.
Čak tri četvrtine građana ne bi prihvatilo da kosovski Albanci budu javni zvaničnici u Srbiji ili da budu u braku sa nekim od članova njihove porodice, a dve trećine odbija da im budu nadređeni na poslu.
Donekle ohrabruje da bi dve trećine građana prihvatilo kosovske Albance kao stanovnike iste države i kao komšije, navodi se u saopštenju.
https://bezbednost.org/publikacija/kosovo-sta-gradjani-znaju-misle-i-osecaju/
- Post n°274
U saopštenju BCBP se navodi da mišljenje građana Srbije o kosovskom sporu karakterišu suprotstavljeni stavovi - podržavaju dijalog Beograda i Prištine, a ne vide mogućnost suživota Srba i Albanaca, podržavaju sporazume iz Brisela i Vašingtona, ali ne vide korist od njih.
Direktan odraz sizofrenicne rezimske propagande na ove teme.
_____
- Post n°275
Pa okej, ali to je već duže vreme the new normal, npr. kao što ipak pretežno hoće u EU zbog fondova, investicija i tržišta rada uprkos dobro poznatoj činjenici da te zapadnoevropske države vode samo izopačeni masoni i pederski satanisti bez kučeta i mačeta.