Američki izbori 2020.
- Post n°227
Re: Američki izbori 2020.
svakako bi objasnilo besmisleno graktanje od debatepopkica wrote:S obzirom da je Tramp zakasnio u utorak na veče debate pa nije bilo vremena da se testira na kovid, da li mislite da je znao da je (možda) zaražen i namerno hteo da zarazi Bajdena, ubije ga i tako ga se reši?
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°228
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 3, 2020
- Post n°229
Abbott says move, which also requires early voting clerks to let poll watchers observe ballot delivery, is an election security measure.
— Chuck Lindell (@chucklindell) October 1, 2020
Clerks said the multiple dropoff spots were to help voters, particularly amid questions about Postal Service efficiency.
To put this in perspective:
— Aman Batheja (@amanbatheja) October 1, 2020
Washington DC:
68 square miles
700,000 residents
Dozens of ballot drop-off boxes
Harris County, Texas
1,777 square miles
4.7 million residents
1 ballot drop-off location https://t.co/LAbAeBMLbv
- Post n°230
Travis i Haris, junaci bosansko-američkih viceva.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°231
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°232
Here’s the video in case you missed it...pic.twitter.com/FmEuHBLRGT
— CHIZ (@CHIZMAGA) October 5, 2020
- Post n°233
Ziv je Tesak, umro nije...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°234
bljuv
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°235
sara silverman 50 godina, svaka cast
_____
????
- Post n°236
The Trump campaign is leaving a ticket for Tupac Shakur at tonight’s VP debate because Kamala Harris called him her favorite rapper alive
— Amber Athey (@amber_athey) October 7, 2020
_____
????
- Post n°237
Pise tamo the answer
Što se Trampa tiče, on je ove izbore izgubio, samo treba neko da skupi muda od ovih njegovih da mu to saopšti. Postoji par država gde early voting i vote by mail u stvari nešto znači i gde se mogu praviti neke predikcije na osnovu tih brojeva. To su Nevada i Florida recimo. Na Floridi su brojke trenutno jako loše za republikance.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°238
Zakukaće mnoga Sučeljavanja i Geopolitike
- Post n°239
Meni je bitan samo Andricev venac.
_____
- Post n°240
To cemo videti. Zavisi sta je ugovorio u onome sto nije napisano i koliki je udeo americkog biznisa u tome. No, sa novom ekipom za Balkan ce Vencu biti sigurno komplikovanije.
- Post n°242
Kad bi Biden zabranjivao fracking postojala bi objektivna opasnost da zabrani nesto drugo...
- Post n°243
_____
- Post n°244
Dok se ne prebaci na sledecu stranu ja nista ne mogu da kazem, samo vrtim onaj klip sa Sarom Silverman.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°245
https://www.google.com/amp/s/www.bbc.com/news/amp/election-us-2020-54465139
Ili se oseca gore nego sto tvrdi ili je naprosto uvideo da nema leba od debate.
Ili se oseca gore nego sto tvrdi ili je naprosto uvideo da nema leba od debate.
_____
- Guest
- Post n°246
Ma jedva je čekao izgovor da odustane od debate. Mene je jako iznenadilo da je pristao i na prvu debatu - siguran sam da je, kao medijski čovek, vrlo svestan svojih limita u komunikaciji.
- Post n°247
Pa ja mislim da je ocekivao da ce dovesti Bajdena do pucanja. Sad kad je video da ne ide, nema smisla ni da ucestvuje.
Inace, ovako ce se ponasati i za rezultate, ako bude iole tesno - mrzi me sudija itd. Samo sto je sve manje verovatno da ce biti tesno.
Inace, ovako ce se ponasati i za rezultate, ako bude iole tesno - mrzi me sudija itd. Samo sto je sve manje verovatno da ce biti tesno.
_____
- Guest
- Post n°248
Možda bude antiklimaks, da se prosto otalja kampanja do izbora, bez nekog truda, kečeva iz rukava i oktobarskih iznenađenja.
- Post n°249
Meni se to trenutno cini najizglednijim.
Tim pre sto se ni druga strana bas ne satire.
Tim pre sto se ni druga strana bas ne satire.
_____
- Post n°250
on u sustini jedva ceka on da odustane od svega toga - debate, izbora i predsednikovanja. njega sve ovo smara i ne dobija uopste vise the kicks kakve je dobijao u pocetku i zamenice uskoro ovu igracku nekom drugom. mogao je da derail-uje americku demokratiju u potpunosti u novembru - napravio je sve uslove za to - ali prosto u ovom momentu nema fokus sa za to (pogotovo sad otkako se razboleo). svi potezi koje je povukao zadnjih 2 nedelje su izuetno kontraproduktivni. malteme sabotira sam sebe.Kirko Skaddeng wrote:Ma jedva je čekao izgovor da odustane od debate. Mene je jako iznenadilo da je pristao i na prvu debatu - siguran sam da je, kao medijski čovek, vrlo svestan svojih limita u komunikaciji.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place