A sad ozbiljno: predsednici obično imaju lošiju prvu debatu, oprave se u drugoj. Ako uspeju da ubede Trampa da malo manje prekida Bajdena a malo vise priča o tome šta je on uradio za ove 4 godine, šanse da se Bajden sam ukopa rastu...
Američki izbori 2020.
- Post n°126
Re: Američki izbori 2020.
To i republikance muči: kako, zašto Bajden nije zabagovao na bini, a trebao je? Tramp obećao da će Bajden da zabaguje, zašto nije? Dal mu nisu sipali neku drogu pa je naprasno postao lucidan? Pa rasprave o tome kako naterati Bajdena da zabaguje sledeći put.
A sad ozbiljno: predsednici obično imaju lošiju prvu debatu, oprave se u drugoj. Ako uspeju da ubede Trampa da malo manje prekida Bajdena a malo vise priča o tome šta je on uradio za ove 4 godine, šanse da se Bajden sam ukopa rastu...
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°127
Vilmos Tehenészfiú wrote:To i republikance muči: kako, zašto Bajden nije zabagovao na bini, a trebao je? Tramp obećao da će Bajden da zabaguje, zašto nije? Dal mu nisu sipali neku drogu pa je naprasno postao lucidan? Pa rasprave o tome kako naterati Bajdena da zabaguje sledeći put.
glasine o Bajdenovoj senilnosti ipak su znatno preuveličane.
- Post n°128
i opet, što je babi (levim i desnim budalama) milo... ali nema tu senilnosti. Bajden lupi povremeno, ali je pre svega u pitanju to da čovek muca. mora da priča sporo, zapne mu neka reč pa mora da je zameni drugom, itd.
onolika svinjina galama i upadanje u reč su mogli da do dovedu do toga da Bajden izgubi živce i krene da brza, što bi dovelo do mucanja i svinjine "pobede". Bajden ga je naguzio višedecenijskom praksom negubljenja živaca.
onolika svinjina galama i upadanje u reč su mogli da do dovedu do toga da Bajden izgubi živce i krene da brza, što bi dovelo do mucanja i svinjine "pobede". Bajden ga je naguzio višedecenijskom praksom negubljenja živaca.
- Post n°129
Nisi ti probao modafinil bajo moj
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°130
Nije bas prava rec da je Bajdenova senilnost preuvelicana, bolja rec je da je izinternetovana.
- Post n°133
Што да не, управо сам препознао шта је парафразирао. Што уопште није тешко, урадио сам то хиљаду пута.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°134
Bajdena ne moraju da sminkaju kad umre, vec ga spremili.
- Post n°135
Sa Bajdenom nije problem sad... Problem ce biti za 4 godine, jer nema sanse da on ide za 4 godine na reizbor. U slucaju njegove pobede sledece 4 godine ce biti interna borba u stranci da se generacija Schumera i Pelosi penzionise a da mladi lavovi i lavice preuzmu partiju.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°136
Pa biće Kamala VP, to joj je odskočna daska.
---
---
How GOP voter suppression works in Texas
— Ari Berman (@AriBerman) October 1, 2020
-you can vote with gun permit but not student ID
-no online voter registration
-must be deputized to register voters
-voters under 65 can’t use fear of covid to vote by mail
-only 1 place to drop ballots off in huge Dem counties
- Post n°137
sto se tice prve tacke
U Teksasu mozes da glasas bez bilo kakvog dokumenta sa slikom, ako imas sa sobom: racun za struju, cek iz banke ili paycheck od poslodavca ili voter registation sertifikat sto je dokument koji se izdaje samo za potrebe glasanja.
Ako pak nemas nijedan od tih dokumenata, ni dokument sa slikom, mozes da imas provisional ballot. Na kome glasas kao na obicnom glasackom listicu, i onda imas rok od 6 dana da doneses neki od gore navedenih dokumenata i glas ti se vazi.
Tako da kao sto sam govorio, nikome se ne uskracuje pravo na glas, na osnovu toga sto je neophodno imati dokument sa slikom, a JEDINO JE RAZUMNO DA IMAS DOKUMENT SA SLIKOM, NE MOZ DA KRADETE JEBENO.
ostale stvari su naravno problematicne i moglo bi se reci nezakonite.
U Teksasu mozes da glasas bez bilo kakvog dokumenta sa slikom, ako imas sa sobom: racun za struju, cek iz banke ili paycheck od poslodavca ili voter registation sertifikat sto je dokument koji se izdaje samo za potrebe glasanja.
Ako pak nemas nijedan od tih dokumenata, ni dokument sa slikom, mozes da imas provisional ballot. Na kome glasas kao na obicnom glasackom listicu, i onda imas rok od 6 dana da doneses neki od gore navedenih dokumenata i glas ti se vazi.
Tako da kao sto sam govorio, nikome se ne uskracuje pravo na glas, na osnovu toga sto je neophodno imati dokument sa slikom, a JEDINO JE RAZUMNO DA IMAS DOKUMENT SA SLIKOM, NE MOZ DA KRADETE JEBENO.
ostale stvari su naravno problematicne i moglo bi se reci nezakonite.
_____
????
- Post n°138
ja malo guglao i nasao ovo:
https://www.votetexas.gov/register-to-vote/where-to-get-an-application-2.html
https://www.votetexas.gov/register-to-vote/where-to-get-an-application-2.html
_____
- Post n°139
Vidi sta sam ja guglajuci nasao:Janko Suvar wrote:sto se tice prve tacke
https://www.votetexas.gov/register-to-vote/need-id.html
_____
- Post n°140
Samo da napomenem da je ovaj voter registration certifikate koji Janko spominje dokument bez slike koji se salje registrovanim glasacima pocetkom godine. To je nekad bilo dovoljno. Sad to vise ne moze, ali moze ovo, sto ima sliku i sto mora da se licno vadi na istom mestu gde se izdaju vozacke dozovole:
https://www.dps.texas.gov/DriverLicense/electionID.htm
PS Provisional ballot je kurac od ovce. Oni to bacaju u djubre.
https://www.dps.texas.gov/DriverLicense/electionID.htm
PS Provisional ballot je kurac od ovce. Oni to bacaju u djubre.
In 2018, more than 1.8 million voters were told by their election officials to cast a provisional ballot. Of those, nearly 385,000 voters ended up casting a ballot that never counted. The reasons for these rejections can be complex, but one big reason stands out. In 27 states, if an otherwise eligible registered voter shows up at the wrong polling location, she is given a provisional ballot that is then automatically rejected.
_____
- Post n°141
pa dobro sad. Kad glasas pre dana za glasanje, early voting pocinje od 13tog ovog meseca, mozes da glasas na bilo kom mestu za glasanje i to daje vreme od dve nedelje da se glas posalje gde treba. Samo ako glasas na sam dan glasnja treceg novembra, moras da glasas na onom mestu koje ti je dodeljeno.
Koje mesto ti je dodeljeno mozes videti online, a mozes i u lokalnim novinama i tvu, gde je to objasnjeno na osnovu adrese.
Tako da, da ako neko nije imao adekvatna dokumenta, cekao je do poslednjeg dana i dosao je na pogresno mesto, onda nece biti racunat taj glas, al to je do glasaca malo onda jebiga.
Koje mesto ti je dodeljeno mozes videti online, a mozes i u lokalnim novinama i tvu, gde je to objasnjeno na osnovu adrese.
Tako da, da ako neko nije imao adekvatna dokumenta, cekao je do poslednjeg dana i dosao je na pogresno mesto, onda nece biti racunat taj glas, al to je do glasaca malo onda jebiga.
_____
????
- Post n°142
Дакако, али колико се сећам управо је један од марифетлука био да те преместе у на друго БМ а не јаве ти, или ти јаве а не преместе те. Промил тамо, промил овде...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°143
Jel i Bajden dobio koronu?
Odlažu se izbori?
Odlažu se izbori?
- Post n°144
Ma, folira se trampara
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°145
Ne vidim kako ovo može biti dobro za njega. Dve nedelje će biti van žive kampanje, mesec dana pred izbore, a mitinzi su njegova glavna snaga.
Last edited by Kirko Skaddeng on Fri Oct 02, 2020 9:10 am; edited 1 time in total
- Post n°147
nikako, skrece paznju na reakciju vlasti na virus, a to mu ne treba, osim toga neizvesnost nije dobra ni za koga.
_____
????
- Guest
- Post n°148
plus jedan. a ako razvije simptome, može da se pozdravi sa novim mandatom, to bi bila potvrda da je bukvalno sve radio pogrešno.Janko Suvar wrote:nikako, skrece paznju na reakciju vlasti na virus, a to mu ne treba, osim toga neizvesnost nije dobra ni za koga.
- Post n°149
ja sto sam gledao bidena, ili su mu ugradili neki mandzurijski implant u buljsona, ili u mozak
da se razumemo, ja prvi podrzavam robote kao kandidate
da se razumemo, ja prvi podrzavam robote kao kandidate
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°150
kae twitter gazda da oni kapitalisti koji drustveni zivot odvajaju od posla, da cemo njih prve uza zid
kakav vucicizam. coek bi da zadrzi poso i privilegije cak i u slucaju da i mi pobedimo
i twitter cemo privatizovati i napraviti od njega partijski bilten
kakav vucicizam. coek bi da zadrzi poso i privilegije cak i u slucaju da i mi pobedimo
i twitter cemo privatizovati i napraviti od njega partijski bilten
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk