Američki izbori 2020.
- Post n°201
Re: Američki izbori 2020.
Kao Srbin i samim tim fan svakog cepidlacenja, I approve this message.
_____
????
- Post n°202
rumbeando wrote:Erős Pista wrote:Nije nasilno, jer se obraca prvenstveno britanskoj publici.
Manje od 40% čitalaca sajta Guardiana je britanska publika.
https://www.similarweb.com/website/theguardian.com/#overview
Lol, dobro.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°203
hteo si da imas emotivno distancirane roditelje i da internalizujes veciti emovitni manjak i potrebu da te ljudi vole i approve-uju ?zvezda je zivot wrote:sta ti je zivot. pre neki dan pricao devojci kako bih voleo da se menjam s trampom, da imam njegov zivot. i sad se ovo desi. zato nikad se ni sa kim ne menjas pre nego sto umre.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°204
Ladno, al standard.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°205
Jedan jebe drugi ladi.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°206
Daï Djakman Faré wrote:hteo si da imas emotivno distancirane roditelje i da internalizujes veciti emovitni manjak i potrebu da te ljudi vole i approve-uju ?zvezda je zivot wrote:sta ti je zivot. pre neki dan pricao devojci kako bih voleo da se menjam s trampom, da imam njegov zivot. i sad se ovo desi. zato nikad se ni sa kim ne menjas pre nego sto umre.
ne verujem u te rosebud fore. ima ljudi s ovakvim i onakvim roditeljima pa traze ljubav i moc, jer jbga. a tramp sve ima.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°207
ne bi bio toliko fascinirian njime niti bilo cime da su oni pruski roboti mama i tata. svakako ne bi imao nikakvih interesosavanja. bukvalno jedino sto bi radio u zivotu bi bilo popunjavanje te emotivne rupe i distraktovanje sebe od popunjavanja iste.
mislim burazer mu se ubio jer nije mogao da hendla takav zivot. little donnie nekako hendla, ali vidimo po koju cenu.
mislim burazer mu se ubio jer nije mogao da hendla takav zivot. little donnie nekako hendla, ali vidimo po koju cenu.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°208
Burazer ti se ubio, kreni ti za njim!
Trampe, Trampe, ej Donalde Trampe!
_____
- Post n°209
Zamisli kakav bi tek emotivni bagaz imao da ga otac ostavio kao bebu, a majka mu se onda smucala po Indonezijama tamo, i onda ga gurnula babi i dedi da brinu o njemu, dok se ona zajebava, to bi bio horor kakva licnos izidje iz toga
_____
????
- Post n°210
vel, ne bih da ulazim dublje u ovu temu jer ipak govorimo o mojoj zelji, to je dosta licno,neprijatno mi da elaboriram.
misim ne mozes da trazis pa ni da zamislis srecan zivot, bar ja ne mogu, a tramp ima veliki americki zivot, nije cudo sto je toliki fan orsona velsa i gradjanina kejna.
misim ne mozes da trazis pa ni da zamislis srecan zivot, bar ja ne mogu, a tramp ima veliki americki zivot, nije cudo sto je toliki fan orsona velsa i gradjanina kejna.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°211
Ili sta bi bilo da mu je otac umro pre nego sto se rodio, a majka nakon toga isla iz jedne veze sa alkohliocarem nasilnikom u drugu, pa ga onda zajedno sa babom tukla.
Takav covek bi postao serijski silovatelj, boze me prosti.
Takav covek bi postao serijski silovatelj, boze me prosti.
_____
????
- Post n°212
То мора да је Трудо?Janko Suvar wrote:Zamisli kakav bi tek emotivni bagaz imao da ga otac ostavio kao bebu, a majka mu se onda smucala po Indonezijama tamo, i onda ga gurnula babi i dedi da brinu o njemu, dok se ona zajebava, to bi bio horor kakva licnos izidje iz toga
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°213
Trudo je dosta epskiji ovako, on se kao Bus sto kazu rebelled into mediocrity. To je za dramu neku.
_____
????
- Post n°214
Erős Pista wrote:Burazer ti se ubio, kreni ti za njim!
pa mozemo da spekulisemo kakva bi bio ali cinjenica je da se obamina licnost ne ocitava toliko jasno u javnosti. tramp je ipak otvorena knjiga i to je kinda deo njegovog populistickog sarma - we all get to participate. a pravi zadatak za ovu kastu opinion-making race peddlera - koji svi odreda obozavaju obamu - bio npr bio da osvetlaju intersekcionalnost obaminog kukavickluka i boje koze, tj. da vidimo koliko su obamina formativna iskustva informisana bojom koze. ja sam prilicno siguran da je to kljucni sastojak jer kako bi se drugacije zadesilo da prvi crni presdenik bude zapravo najkukavicniji predsednik? lambert the sheepish lion president.Janko Suvar wrote:Zamisli kakav bi tek emotivni bagaz imao da ga otac ostavio kao bebu, a majka mu se onda smucala po Indonezijama tamo, i onda ga gurnula babi i dedi da brinu o njemu, dok se ona zajebava, to bi bio horor kakva licnos izidje iz toga
ni ja ne kontam kome majka isla iz jedne veze sa alkosem-nasilnikom u drugu ?
_____
- Post n°215
omg dostizemo harper mp40 nivo: ljudi su zlti jer imaju mali kurac i visoki su metar i zilet. sta nam je tema o otkrivanju seksa s 15. godina zakasnjenja dala
a tabu oko obame je u tome sto niko ne sme da kaze da je melez. niko sem Suvara ne sme da pomene njegovu majku.
a tabu oko obame je u tome sto niko ne sme da kaze da je melez. niko sem Suvara ne sme da pomene njegovu majku.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°216
taj sto mu je otac umro pre nego sto se on rodio i posle majka bila sa alkohlicarima nasilnicima, je serijski silovatelj Vilijam Klinton. Otac mu takodjer bio poligamista.
Ako je neke poente bilo u ovom sto ocu da kazem (osim da ne volim liberale) je da je pogresno traziti uzroke Trampovog doba u porodicnoj istoriji i psihologiji nekoj jeftinoj. To su politicki fenomeni, nisu licni, zato kazem kad bi se ista mera primenila na demokrate, onda to deluje neprijatno i ruzno da se Klintonu pominje majka.
Ne znam tacno sta bi znacila intersectionality kukavicluka, ali mi pada na pamet ova stvar. Ta Nahasi Koats kaze da Obama prakticno nije imao crnih fugura u zivotu kad je bio mali, jer ga majka ostavila u belo predgradje sa babom i dedom. Tako da su mu formativne crne figure uglavnom sa televizije i uglanvom sportisti.
Koats to predstavlja kao pozitivnu stvar, jer je bio redak primer da nije oko sebe gledao kako crnci bivaju degradirani, vec su svi njegovi crni uzori (dakle ti sportisti) slavljeni u drustvu.
Ne mislim da je to nesto bitno za njegovu politiku, nego eto ajde.
Crni nacionalisti su odavno primetili da svi crni politicari omiljeni u beloj liberalnoj javnosti, nisu potomci robova.
Edit:
Sto se tice licnosti Obamine, ne slazem se. Covek je apsolutno opsednut sobom i svojim imidzom i jeste doneo u predsednistvo jedan rijaliti duh, kad je pravio intervjue sa jutjub zvezdama, trljao laktove sa holivusdskom elitom, serovao svoje spotifaj liste i generalno bio klosar. Takodjer je pokazivao bas nimalo interesovanja za partiju ispod predsendstva zbog cega je ista gubila temeljno.
samo uvod ovaj iz 2009e jer je jezivo:
edit2 kacim klip od ovih liberatijanaca jer su origjnal skinuli krindza radi.
Ako je neke poente bilo u ovom sto ocu da kazem (osim da ne volim liberale) je da je pogresno traziti uzroke Trampovog doba u porodicnoj istoriji i psihologiji nekoj jeftinoj. To su politicki fenomeni, nisu licni, zato kazem kad bi se ista mera primenila na demokrate, onda to deluje neprijatno i ruzno da se Klintonu pominje majka.
Ne znam tacno sta bi znacila intersectionality kukavicluka, ali mi pada na pamet ova stvar. Ta Nahasi Koats kaze da Obama prakticno nije imao crnih fugura u zivotu kad je bio mali, jer ga majka ostavila u belo predgradje sa babom i dedom. Tako da su mu formativne crne figure uglavnom sa televizije i uglanvom sportisti.
Koats to predstavlja kao pozitivnu stvar, jer je bio redak primer da nije oko sebe gledao kako crnci bivaju degradirani, vec su svi njegovi crni uzori (dakle ti sportisti) slavljeni u drustvu.
Ne mislim da je to nesto bitno za njegovu politiku, nego eto ajde.
Crni nacionalisti su odavno primetili da svi crni politicari omiljeni u beloj liberalnoj javnosti, nisu potomci robova.
Edit:
Sto se tice licnosti Obamine, ne slazem se. Covek je apsolutno opsednut sobom i svojim imidzom i jeste doneo u predsednistvo jedan rijaliti duh, kad je pravio intervjue sa jutjub zvezdama, trljao laktove sa holivusdskom elitom, serovao svoje spotifaj liste i generalno bio klosar. Takodjer je pokazivao bas nimalo interesovanja za partiju ispod predsendstva zbog cega je ista gubila temeljno.
samo uvod ovaj iz 2009e jer je jezivo:
edit2 kacim klip od ovih liberatijanaca jer su origjnal skinuli krindza radi.
Last edited by Janko Suvar on Sat Oct 03, 2020 7:57 am; edited 2 times in total
_____
????
- Post n°217
sve okej suvare samo sto nismo pricali o tome nego o tome dal je lepo ili ne biti tramp. it was a trivial pursuit all alongJanko Suvar wrote:Ako je neke poente bilo u ovom sto ocu da kazem (osim da ne volim liberale) je da je pogresno traziti uzroke Trampovog doba u porodicnoj istoriji i psihologiji nekoj jeftinoj. To su politicki fenomeni, nisu licni, zato kazem kad bi se ista mera primenila na demokrate, onda to deluje neprijatno i ruzno da se Klintonu pominje majka.
a poslednjeg bi slusao ta nehisi coatsa na tu temu, rasnog profitera koji bukvalno pokusava da se uglavi u njegovu senku
_____
- Post n°218
a pa onda se izvinjavam, previse sam uozbiljio.
lepo je biti trampara, jebes slovenacke manekenke, imas neograniceno para, pijes suze liberaske. Pruski roditelji umrli davno.
lepo je biti trampara, jebes slovenacke manekenke, imas neograniceno para, pijes suze liberaske. Pruski roditelji umrli davno.
_____
????
- Post n°219
Janko Suvar wrote:
hvala bogu. ne verujem da ga na burundiju sejmuju s pozicije da dzaba sve kad je prazan iznutra nesrecnik.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°220
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°221
pa cekaj, ko je sad mp40, i am losing the plotzvezda je zivot wrote:Janko Suvar wrote:
hvala bogu. ne verujem da ga na burundiju sejmuju s pozicije da dzaba sve kad je prazan iznutra nesrecnik.
_____
- Guest
- Post n°222
Боље је живети 100 година као богаташ него један дан у беди.
Овај Шуки ће завршити у таблоидима, нема грешке.
Овај Шуки ће завршити у таблоидима, нема грешке.
- Post n°223
sta to znaci?
EDIT: Kao u smislu ubicu nekog?
EDIT: Kao u smislu ubicu nekog?
_____
????
- Guest
- Post n°224
Евидентан таленат за трач/ кликбејт, плус идеолошки на истој страни. Match made in heaven.
Ед: ма не, не, професионално, ево ти пророкујем сјајну каријеру.
Ед: ма не, не, професионално, ево ти пророкујем сјајну каријеру.
- Post n°225
S obzirom da je Tramp zakasnio u utorak na veče debate pa nije bilo vremena da se testira na kovid, da li mislite da je znao da je (možda) zaražen i namerno hteo da zarazi Bajdena, ubije ga i tako ga se reši?