Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Crna Gora

Nektivni Ugnelj

Crna Gora - Page 15 Empty Re: Crna Gora

Post by Nektivni Ugnelj Thu Sep 10, 2020 9:05 am

boomer crook wrote:Srecom to se ne odnosi na njihove glasace.

Inace u nekom sirem drustvu xperata cuo sam tezu da je CG data vucicu u zamenu za kosovo. meni to zvuci potpuno bolidno ali eto da cujete sta ljudi pricaju.

Bilo je i na forumu bolida  Crna Gora - Page 15 2304934895 koji nisu bas tako rekli, ali imaju na umu da kad Srbija treba da daje ustupke re:Kosovo nije zgoreg da se para nacionalnog frusta malo "otpusti" na drugoj strani, a ionako je Milo zreo za pa-pa. Pri tom ne kosta nista, CG ostaje na evroatlantskom putu, a tu su i "osiguraci"
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Sep 10, 2020 9:06 am

Mislim, hocu reci da ne verujem da je tako banalno kao kod tih "eksperata"
    Esterházy Márton

Post by Esterházy Márton Thu Sep 10, 2020 9:07 am

boomer crook wrote:Vladu formira skupstinska vecina. Sporazum 3 je sporazum o formiranju te vecine. Do novih izbora ima najmanje 2 godine. Ono sto se medo i DF nadaju da ce im priteci prebezi iz DPS koji ce u zamenu za zastitu omoguciti da se rese eksperata i koalicionih partnera. Jos uvek mozete mila zameniti za vucicevog satelita i najbolja opcija za CG je da milo ostane cvrsta i monolitna opozicija.

Svi ce da jure prebege iz DPS, to je potpuno jasno. Mislim da DF ovde trazi odredjene ustupke oko ulaska dela politicara u vladu zbog nezadovoljstva dela radikalnih biraca. Objektivno, do sada je DF napravio najvece ustupke.

Ne vidim  kao neki poseban problem pravljenje politicko-ekspertske vlade, jer svi kljucni dogovori bice doneti konsenzusom. 

AV ce u CG da se pita kao i do sada. Onoliko koliko mu to dozvole EU i SAD.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Sep 10, 2020 9:12 am

Esterházy Márton wrote:
    boomer crook wrote:Vladu formira skupstinska vecina. Sporazum 3 je sporazum o formiranju te vecine. Do novih izbora ima najmanje 2 godine. Ono sto se medo i DF nadaju da ce im priteci prebezi iz DPS koji ce u zamenu za zastitu omoguciti da se rese eksperata i koalicionih partnera. Jos uvek mozete mila zameniti za vucicevog satelita i najbolja opcija za CG je da milo ostane cvrsta i monolitna opozicija.

Svi ce da jure prebege iz DPS, to je potpuno jasno. Mislim da DF ovde trazi odredjene ustupke oko ulaska dela politicara u vladu zbog nezadovoljstva dela radikalnih biraca. Objektivno, do sada je DF napravio najvece ustupke.

Ne vidim  kao neki poseban problem pravljenje politicko-ekspertske vlade, jer svi kljucni dogovori bice doneti konsenzusom. 

"Radikalni" glasaci ce verovatno dobiti zadovoljenje onim cega nema u Deklaraciji - kulturna pitanja. Za drzavljanstvo ce biti povuci-potegni.
    Esterházy Márton

Post by Esterházy Márton Thu Sep 10, 2020 9:17 am

boomer crook wrote:Srecom to se ne odnosi na njihove glasace.

Inace u nekom sirem drustvu xperata cuo sam tezu da je CG data vucicu u zamenu za kosovo. meni to zvuci potpuno bolidno ali eto da cujete sta ljudi pricaju.

U zamenu za Kosovo. Crna Gora - Page 15 3579118792 

Srbija je prepuna raznih eksperata-placenika i glupandera na svim stranama "politickog" spektra koji ozbiljno rijalitizovanom i zatucanom birackom telu mogu da prodaju razne magle. Dejan Jovic je sve fino objasnio na temu jacanja pozicije Srbije u regionu, a i jos par ljudi ovde pa da se ne ponavljam.
    Esterházy Márton

Post by Esterházy Márton Thu Sep 10, 2020 9:21 am

Mór Thököly wrote:
    Esterházy Márton wrote:

"Radikalni" glasaci ce verovatno dobiti zadovoljenje onim cega nema u Deklaraciji - kulturna pitanja. Za drzavljanstvo ce biti povuci-potegni.

Svakako. To znaju i ljudi u DF, koji, pritom, uopste nije homogena struktura i cisto sumnjam da ce kao nekadasnji antirezimski projekat da prezivi post-DPSovsku CG. Ukoliko ta identitska pitanja budu otvorena u medijskom duhu tolerancije i u skladu sa EU standardima, destigmatizacija srpskog pitanja u CG bice prilicno brzo okoncana.
    ćaća

Post by ćaća Thu Sep 10, 2020 9:44 am

Mór Thököly wrote:
    Esterházy Márton wrote:

Ja mislim da je dvojno državljanstvo bitno pitanje, nevezano za mogućnost galasanja, i to ne samo za tzv. Srbe.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Sep 10, 2020 9:47 am

ćaća wrote:
    Mór Thököly wrote:

Ja mislim da je dvojno državljanstvo bitno pitanje, nevezano za mogućnost galasanja, i to ne samo za tzv. Srbe.

Jeste bitno, samo kazem da ce oko toga vrv biti povuci potegni
    ćaća

Post by ćaća Thu Sep 10, 2020 11:51 am

Vijesti objavile intervju Krivokapića za Die Welt, iz kojeg je jasno da će on biti premijer.
    plachkica

Post by plachkica Thu Sep 10, 2020 11:51 am

oko državljanstva:

Na pitanje da li će se menjati Zakon o državljanstvu koji zabranjuje dvojno - crnogorsko i srpsko, rekao je da to pitanje ne treba dovoditi u vezu sa biračkim pravom, što se u Crnoj Gori često čini.

"Jedan građanin može da ima pravo samo jednog glasa. Ako glasate u Srbiji, ne možete glasati u Crnoj Gori. Pitanje da li će neko imati dvojno državljanstvo je drugo pitanje. Ako vi plaćate porez negde drugde, vi možete imati pasoš crnogorski, ali ne možete glasati u Crnoj Gori jer ovde nemate prebivalište. To pitanje prebivališta je do sada bilo zloupotrebljavano", ocenio je on.

http://rs.n1info.com/Region/a638049/Krivokapic-Brine-me-sto-me-niko-iz-regiona-nije-zvao-Vucica-ni-ne-poznajem.html
    ćaća

Post by ćaća Thu Sep 10, 2020 11:52 am

Btw, perfektan intervju.
    Esterházy Márton

Post by Esterházy Márton Thu Sep 10, 2020 1:11 pm

Krivokapić je najavio da će anagažovati međunarodne organizacije kako bi sagledale situaciju u Crnoj Gori, da se napravi "dubinska analiza stanja" u kojem je država.

"Angažovaćemo međunarodne institucije da ne bi bilo da je neko to radio da bi stanje prikazao gorim nego što jeste, već da to bude realna analiza koja će nam ukazati na mnogobrojne probleme kojih smo svakim danim sve svesniji", rekao je on.

Ovo isto oko organizovanog kriminala, i sve ce samo da se odmota.

Btw, o Medou partibrejkeru...

Medojević: PzP podržava Sporazum

"Istina je da me nosilac liste Zdravko Krivokapić nije konsultovao niti informisao, ali to je vjerovatno zbog toga što je on kao Crnogorac, suverenista i prozapadno i evroatlanski orjentisan političar, odlično znao da je tekst sporazuma 99% identičan sa osnivačkim aktima PzP i našim Programom", rekao je Medojević
    ćaća

Post by ćaća Thu Sep 10, 2020 1:46 pm

Ja koliko se sećam i Medo se izjašnjava kao Crnogorac. Makar jeste ranije.
    Margit Savović

Post by Margit Savović Thu Sep 10, 2020 1:49 pm

Ja bih volontirala da pomognem ovoj novoj vladi, samo ne znam kako cu kao Srbijanka.  Crna Gora - Page 15 1233199462
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Sep 10, 2020 1:54 pm

Citam, RTS, izmedju ostalih, zabranio pevacicu koja je hajkana poslednjih dana

_____

Uprava napolje!

Notxor

Post by Notxor Thu Sep 10, 2020 2:12 pm

Negde su važnije direktorske pozicije od ministarskih (policija, morsko dobro...) i biće zanimljivo gledati kako se ona popunjavaju, odnosno da li će se partijska pripadnost ili bliskost ministara preslikavati na pozicije ispod što nikako ne bi bilo dobro.
    disident

Post by disident Thu Sep 10, 2020 2:31 pm

ficfiric wrote:Citam, RTS, izmedju ostalih, zabranio pevacicu koja je hajkana poslednjih dana
    Nema labavo

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    plachkica

Post by plachkica Thu Sep 10, 2020 2:42 pm

a daj, ima najbolje prepeve

'ne može nam niko ništa, jači smo od srbije' (mislim da ovo nikad neću izbaciti iz glave Crna Gora - Page 15 3579118792 )

'da li će se opet sresti srbija i crna gora, ne! nema zbora!'

(ako su je stvarno zabranjena, sramota rts-a)

Post by 1088 Thu Sep 10, 2020 3:25 pm

plachkica wrote:(ako su je stvarno zabranjena, sramota rts-a)

Mondo wrote:SRPSKE TELEVIZIJE ZABRANILE JADRANKU BARJAKTAROVIĆ: Pink, Prva i RTS - "kod nas više neće pevati!"

Čelnici televizija s nacionalnom frekvencijom "zahvalili pevačici na saradnji"

Jadranka Barjaktarović našla na meti osuda zbog nastupa u Podgorici, kada je pesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa" otpevala sa izmenjenim tekstom, pa se holom gde je nastupala orilo "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".

Jadranka se ubrzo oglasila i poručila da "nikome neće da se izvinjava", obrisala sve objave sa svog Instagrama, ali se potom oglasila i rekla da joj je žao zbog svega što se desilo.

Prekasno.

Danima na društvenim mrežama traje pritisak javnosti da se Jadranki zabrani da nastupa u Srbiji, što su sada čelnici srpskih TV stanica i odlučili.
    Jadranka je sada zabranjena na televizijama Pink, Prva i Happy!

"Televizija Pink osuđuje antisrpsko ponašanje Jadranke Barjaktarović. Ona je za našu izdavačku kuću izdala samo jednu pesmu, ali na našoj televiziji više neće moći da se reklamira", stoji u saopštenju Pink televizije.

Javni servis Srbije je, takođe doneo ovu odluku:

"RTS će uvek biti kuća za umetnike koji su svojom muzikom i stavovima u javnoj sferi primer čovekoljublja. Muzika treba da nas zbližava, a ne da nas deli. Nastup Jadranke Barjaktarović više je bio, kao što kaže njena pesma, njena noć, a ne njena zora", rekla je urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević.

Urednik Happy televizije Milomir Marić "ne vidi svrhu" njenog pojavljivanja na ovoj televiziji:

"Ona ni ranije nije gostovala kod nas na televiziji, pa tek sad ne znam što bismo je zvali".

Sa Prve televizije takođe poručuju da u njihovoj programskoj šemi nema mesta za pevačicu:

"Vrata naše kuće uvek su otvorena za sve umetnike koji, bilo pesmom ili rečju šalju prave poruke, pre svega mira i saradnje. Svaka suprotna poruka, ideja ili gest, sigurno zatvara vrata".
    plachkica

Post by plachkica Thu Sep 10, 2020 3:38 pm

"RTS će uvek biti kuća za umetnike koji su svojom muzikom i stavovima u javnoj sferi primer čovekoljublja. Muzika treba da nas zbližava, a ne da nas deli. Nastup Jadranke Barjaktarović više je bio, kao što kaže njena pesma, njena noć, a ne njena zora", rekla je urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević.

ove ostale ne bih komentarisala, olivera kovačević nek jede govna
    disident

Post by disident Thu Sep 10, 2020 3:39 pm

Boze kakvu simulaciju predstave mi zivimo, nebitna pevljka je "kaznjena" tako sto je zabranjena na televizijama na kojima nije ni nastupala, u doba drustvenih mreza
      Crna Gora - Page 15 1727922752

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Margit Savović

Post by Margit Savović Thu Sep 10, 2020 3:53 pm

Vuciceva Srbija je jedna iskompleksirana jadnica ko i on.
    Sergen Yalçın

Post by Sergen Yalçın Thu Sep 10, 2020 4:05 pm

uvek bila

_____
    I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds
    plachkica

Post by plachkica Thu Sep 10, 2020 4:46 pm

ah, tu je i čomić

[img]Crna Gora - Page 15 PWGZZKx[/img]
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Thu Sep 10, 2020 4:49 pm

plachkica wrote:ah, tu je i čomić

[img]img]"

Шта она зна шта је мудро и добро.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 4:34 pm