krenuo sam da praznim zamrzivač pa danas za ručak bacam arbune na gril ploču a uveče mislim da u rernu stavim goveđi rep i goveđe obraze zajedno, pa šta mi bog da. ističe im vreme, kupio sam ih vakumirane 2.10 i rekli su mi da može 10 dana u frižideru tako, mada deluju sasvim zdravo. no moram da spremim jer sam prekjuče kupio još 2 obraza pa da razvučem na nedelju dana. inače u ovoj vukojebini rutinski ima da se kupe goveđi obrazi, najukusnije meso ikada, nešto što nikada nisam video u srbiji u mesari. sve zajedno u sač, moram samo krumpir da kupim da mogu pire da spremim. qrčenje.
Na trpezi
- Post n°276
Re: Na trpezi
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°277
pojeo sam burek prazan, probudio me iz sna, prožeo do dna, užitak neiskazan, to je burek prazan
sad jedem piškote i pijem čaja
sad jedem piškote i pijem čaja
- Post n°281
divlji zeko (dosta mali, cenim ni kilo) i domaća kokoška, isto mala a matora - jedva sam je savladao u rerni. ali ukusno, sasvim druga dimenzija karnivorske prehrane.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°282
„Матора кока, добра супа“ - скоро да сам најебо док сам објашњавао госпоји да се реченица не односи само на секс.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°283
super cena
https://www.mascom.rs/sr/kuvari/knjiga/entoni-bordejn-komplet-srednje-pecen-kuvareva-turneja-pid-28448.1.143.html
https://www.mascom.rs/sr/kuvari/knjiga/entoni-bordejn-komplet-srednje-pecen-kuvareva-turneja-pid-28448.1.143.html
- Post n°284
mascomu mogu samo debelu kurčinu da dam da je oglođu
_____
#FreeFacu
- Post n°286
skaj vikler je jedini covek u ovom gradu koji je imo lepu rec za loku. da ja znam.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°287
Ovaj Vikler? Ima on većih problema.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°289
Valjda i Dule Glavonja ako se racuna u covika
- Post n°290
Da prijavim da je restoran Kultura dobar ulov. Turski. Corba od sociva, pide, lahmacun, beyti kebap, hunkar begendi (patlidzan, junetina), baklave, kunefe. Sveee
- Post n°292
900. Ali da, moglo bi jevtinije. Ima drugih solidnih kombinacia tipabpiletina na 100 nacina 600-700, corba od sociva 350, wrapovi mislim 500 ali bas veliki
- Post n°293
Inace vidim da su cene po bg restoranima skocile dosta. Isppd 2.000 mozes da jedes al cevape I kuvana jela
- Guest
- Post n°294
Jesu skočile, cena rada se jako uvećala jer nema ljudi, a i nabavka je otišla nebu pod oblake
- Post n°295
То је сад птање, а где су људи? До пре две-три године је незапосленост била проблем.
Или је напросто 20 година пљачке и либералног капитализма 101 спиздило културу рада. Кад их научиш да се не исплати радити јер више од минималца добити неће, ако и то, ко сад да ти ради?
Или је напросто 20 година пљачке и либералног капитализма 101 спиздило културу рада. Кад их научиш да се не исплати радити јер више од минималца добити неће, ако и то, ко сад да ти ради?
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°296
Otišli da rade nešto drugo, već 20 meseci imaju jako nesigurne prihode.
Isto kao što su kamiondžije u Evropi otišle da rade nešto drugo jer im se smučilo da ne mogu da izlaze iz kabina, uz sve ostale korona komplikacije. I potom su beogradski taksisti otišli da voze kamione i sada u BG ima samo 3.500 taksija koje je moguće dobiti samo u najmirnijim delovima dana i kad ni slučajno nema kiše.
Isto kao što su kamiondžije u Evropi otišle da rade nešto drugo jer im se smučilo da ne mogu da izlaze iz kabina, uz sve ostale korona komplikacije. I potom su beogradski taksisti otišli da voze kamione i sada u BG ima samo 3.500 taksija koje je moguće dobiti samo u najmirnijim delovima dana i kad ni slučajno nema kiše.
- Post n°297
I prosječni ćevapi su sad sedam, osam, devet maraka. Do '03. su bili tri-četiri, onda se popelo na pet-šest i tako ustalilo narednih petnaestak godina.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°298
Онда сам ја још на добром, средња је и даље 230 у оба, а кило ћевапа до 900, на оба места (само Обеликс у Барањској и Боб у Првомајској, Вању не рачунам - пише „задовољство при првом залогају“ а о осталим залогајима не сме да зуцне).
_____
- Post n°299
Skupo brate. Ja sam se nameračila probati pizzu od 85kn (1330 dinara ako je vjerovat guglu) jer me svi uvjeravaju da je najnaj i da apsolutno vrijedi svaku kunu,
Što se tiče radnika - nema ih. Ugostitelji tvrde kako ih ne mogu platiti adekvatno te zahtijevaju porezno progledavanje kroz prste, a ponekad su skloni drami, zapravo uvijek, pa vole naglasiti da su pritisnuti poreznom presijom!!!! Kad su im bili smanjili poreze, nisu povećali plaće radnicima niti su smanjili cijene kave, hrane, itd nego su valjda uređivali tarace.
Što se tiče radnika - nema ih. Ugostitelji tvrde kako ih ne mogu platiti adekvatno te zahtijevaju porezno progledavanje kroz prste, a ponekad su skloni drami, zapravo uvijek, pa vole naglasiti da su pritisnuti poreznom presijom!!!! Kad su im bili smanjili poreze, nisu povećali plaće radnicima niti su smanjili cijene kave, hrane, itd nego su valjda uređivali tarace.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°300
e zabole me kurac. em me zabole em ce ga dobiti od mene. danas sa zenom obidjem selo u kome nismo bili neko vreme, zus ga zna, tsimandria. sednemo u dnevni kafenio (uvece im radi mesna ispostava), zena naruci uzo i meze, ja narucim cetvrt crnog i meze.
za meze dobijemo tanjiric mesane sveze salate, tanjiric fave sa jednom slanom srdelom, tanjiric pomfrita sa 4 cufte sa mentom i korpu hleba sa grilovanim sirom preko. to i uzo 3 evra, to i vino 4 evra, jos jedna tura mezea 1.5e (pritom sam dobio skroz drugaciju turu - melizanosalata, ruska salata sa piletinom (ima neko ime na grckom al jbga) i svinjske kocke u vinu sa pomfritom. racun za sve 9.5e.
qrac u kome je beograd je bas ruzan, sluzav i mlohav. kad se u ponedeljak budem vratio u beograd (na kratko) vozicu bajs i jesti uglavnom mahunarke koje cu doneti sa ostrva, meso samo iz porodicne nabavke. ne ulazim kolo bolesne ekonomije i inflacije...
za meze dobijemo tanjiric mesane sveze salate, tanjiric fave sa jednom slanom srdelom, tanjiric pomfrita sa 4 cufte sa mentom i korpu hleba sa grilovanim sirom preko. to i uzo 3 evra, to i vino 4 evra, jos jedna tura mezea 1.5e (pritom sam dobio skroz drugaciju turu - melizanosalata, ruska salata sa piletinom (ima neko ime na grckom al jbga) i svinjske kocke u vinu sa pomfritom. racun za sve 9.5e.
qrac u kome je beograd je bas ruzan, sluzav i mlohav. kad se u ponedeljak budem vratio u beograd (na kratko) vozicu bajs i jesti uglavnom mahunarke koje cu doneti sa ostrva, meso samo iz porodicne nabavke. ne ulazim kolo bolesne ekonomije i inflacije...
_____
#FreeFacu