Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

rumbeando

Virus - Page 16 Empty Re: Virus

Post by rumbeando Tue Jul 14, 2020 3:44 pm

rumbeando

Post by rumbeando Tue Jul 14, 2020 3:52 pm

344 novozaražene osobe (3,97% testiranih)
    8659 osoba testirano
    13 osoba preminulo
    170 osoba na respiratoru (+16, tj. +10,4%)
    4574 aktivna slučaja (+280, tj. +6,5%)
    Solus_Rex

Post by Solus_Rex Tue Jul 14, 2020 3:55 pm

Doomsurfing jbt bog

_____
    "Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
    A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža."  - Monsier K.
    rumbeando

Post by rumbeando Tue Jul 14, 2020 4:02 pm

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Jul 14, 2020 4:08 pm

rumbeando wrote:

Svako ko je mislio da ne.moze da primenjuje neke mere jer nema dovoljno para, prvo je dobio mrtve, a onda je svejedno morao da plati. Tako da ona konova prica - nemamo mi za nesto para...oh, ima da imate para, itekako, al aj bar da ne umre 10k ljudi. A pare cete morati da nadjete svejedno.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jul 14, 2020 4:14 pm

Izgleda da su odustali od obaveznih maski u celoj zemlji i potpune zabrane skupova.
    OK onda ću u gotovo potpunu samoizolaciju mesec dana. Račun ću ispostaviti Molotovljevim koktelom kad dođe vreme.
    rumbeando

Post by rumbeando Tue Jul 14, 2020 4:19 pm

Saša Milošević, bivši gradonačelnik Užica i direktor užičkog EPS-a preminuo je od posledica izazvanih korona virusom, potvrdio je direktor ZC Užice Miloš Božović.

Milošević je preminuo u užičkoj bolnici u 47. godini života, nije imao nikakve druge bolesti i sve se desilo za nekoliko dana.

Saša Milošević bio je na funkciji gradonačelnika Užica od 2012. do 2014. godine. Oženjen je i ima troje dece.
    https://zoomue.rs/preminuo-sasa-milosevic/
    Margit Savović

Post by Margit Savović Tue Jul 14, 2020 4:27 pm

Beograd je sada evropska prestonica korone.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Jul 14, 2020 4:28 pm

Margit Savović wrote:Beograd je sada evropska prestonica korone.

Ada je dupke puna
    Margit Savović

Post by Margit Savović Tue Jul 14, 2020 4:34 pm

Mi i dalje, cak i kad uzmes da malo vise lazu za broj umrlih, nemamo havariju koja je bila u IT, ESP, BEL i UK, ali udaren je maksimum zdravstvenog kapaciteta. 

Brat od mog prijatelja ima obostranu upalu i pravo mu je lose, ali su ga vratili kuci i dali mu da zvace hemomicin.
    plavaivy

Post by plavaivy Tue Jul 14, 2020 4:38 pm

jako je losa ideja dolaziti sada u Srbiju ne znam kakvi da su razlozi
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Jul 14, 2020 4:42 pm

Izgleda da su nase "bake i deke" stvarno shvatili ozbiljnije situaciju. Od nekih drugih, a i mnogo manje ljudi ima procentualno po starackim domovima. No, ako se ovako nastavi, matematika je neumoljiva, bice hiljade i hiljade mrtvih. 

Drugaa stvar, ipak se malo vise zna o virusu nego u martu kad je klepilo Italiju. Ne puno, ali verovatno dovoljno da korigovano i prilagodjenijr lecenje ponekom spasi zivot
    disident

Post by disident Tue Jul 14, 2020 4:50 pm

Inace mene je juce poceo da boli zub, sad hocu da umrem od bolova dok nimulid ne pocne da deluju. Privatnici ne primaju, ali je stomatolog u  domu zdravlja duzan da me primi ALI on ne zeli ni da cuje dok ne prodjem pregled u covid ambulanti(a i tad je pitanje).

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jul 14, 2020 5:18 pm

moja čera ima one proteze ko sue heck, a zubarka joj zatarabila još u martu

kaže da u srbiji nema uslove da radi do daljnjeg

pametna žena
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jul 14, 2020 5:19 pm

erős paprika wrote:danas se cujem sa jako dobrim drugarom s kojim se ne cujem koliko bih trebao/zeleo i to se cujemo zato sto nam je zajednicki prijatelj (s kojim opet nismo dugo u nekom kontaktu ali smo ga i dalje gotivili) umro od korone: 1974. godiste, dijabetis, preko 130 kg.

i on mi kaze da je i jedan njegov kolega s posla u areni. oni rade od kuce i on se javio u stilu 'e par dana ne mogu da dezuram nemaju komp u areni'. dakle nista ono pas kroz rosu fazon ALI on je dobio od zene koja takodje nije imala neke simptome ALI njena sestra, koja takodje nije imala neke simptome, je prenela svojoj kevi koju je ono ubila korona za 3-4 dana. slagvort je to sto je zena dobila koronu na SEOSKOJ SVADBI. ono satra, trube, zena na trapezu. odmah sam se setio talasona. 

znam da sam gibak, ali što te ja podsećam na ženu na trapezu?
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jul 14, 2020 5:23 pm

btw, danas sam bio do jednog magacina, da instaliram neku tinting mašinu, od ekipe tamo, najpametniji magacioner, lokalac iz dobanovaca

kaže kod nas u selu se nose maske, da ga jebem treba ti osnovna pismenost da pročitaš na ulazu u pekaru - maske obavezne - i šta sad, ja treba da maltretiram one žene unutra, pa nisam toliki idiot, stavim masku i boli me kurac, a da li maska radi ili ne radi, da sam o tome hteo da razmišljam, završio bih više od osnovne škole
    disident

Post by disident Tue Jul 14, 2020 5:28 pm

Znate ko je kod mene najpametniji od musterija? Lokalni krimos bez osnovne skole, dete ulice. Kaze nosi masku baju, moras sebe da cuvas, sta ces.

_____
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jul 14, 2020 5:28 pm

rumbeando wrote:Virus - Page 16 U6f6ola

blic.rs/vesti/drustvo/crvene-zone-srbije-zabrinjavajuce-je-koliko-je-gradova-zarista-korone-u-nasoj-zemlji/q4g4pmc

Crvena transverzala
    disident

Post by disident Tue Jul 14, 2020 5:29 pm

Vasa Čokrljan wrote:Javljaj ako šta treba Disi
    Hvala na podrsci, i ako neciju poruku nisam video, prilicno sam umoran , nije namerno
    Virus - Page 16 2439132509 Virus - Page 16 2439132509 Virus - Page 16 2439132509

_____
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jul 14, 2020 5:36 pm

Амбасадори земаља чланица Европске уније скинули су Србију са листе безбедних земља за чије грађане важи препорука да могу да пређу преко спољних граница Шенгена, јавља дописник агенције Танјуг из Брисела.

Србија је, заједно са Црном Гором, скинута са листе Савета ЕУ због погоршане епидемилолошке ситуације у земљи.

Одлука ће важити најмање две недеље, пошто ће се о могућности поновног отварања спољних грабица ЕУ за грађане Србије разговарати поново за 14 дана.

Листа коју су ажурирали амбасадори ЕУ представља препоруку за земље чланице приликом одлучивања о томе за које треће земље ће бити отворене њихове границе.

У Савету ЕУ наглашавају да препорука "нема законски карактер", а да су земље чланице "одговорне за примену садржаја преопруке".
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jul 14, 2020 5:46 pm

nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Tue Jul 14, 2020 6:46 pm

Virus - Page 16 Scree172

_____
    THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at 
    speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and 
    sun. People have visited the moon, we have sent space probes to 
    all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are 
    picked up by children in the nursery.
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Tue Jul 14, 2020 7:13 pm

Talason wrote:btw, danas sam bio do jednog magacina, da instaliram neku tinting mašinu, od ekipe tamo, najpametniji magacioner, lokalac iz dobanovaca

kaže kod nas u selu se nose maske, da ga jebem treba ti osnovna pismenost da pročitaš na ulazu u pekaru - maske obavezne - i šta sad, ja treba da maltretiram one žene unutra, pa nisam toliki idiot, stavim masku i boli me kurac, a da li maska radi ili ne radi, da sam o tome hteo da razmišljam, završio bih više od osnovne škole

Pa lako je njemu da ne razmislja mnogo kad nema fejsbuk.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    паће

Post by паће Tue Jul 14, 2020 7:22 pm

Немам ни ја (не основну него фејса), нити нешто верујем да маска нешто јако штити. Ал' ајде, смањује вероватноћу, а људи кад те виде са маском рачунају то као знак добре воље & чојства, позитивно бројање, па се за нијансу боље осећају. Људи који се боље осећају су за толико и здравији.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    kapetanm

Post by kapetanm Tue Jul 14, 2020 7:24 pm

disident wrote:Inace mene je juce poceo da boli zub, sad hocu da umrem od bolova dok nimulid ne pocne da deluju. Privatnici ne primaju, ali je stomatolog u  domu zdravlja duzan da me primi ALI on ne zeli ni da cuje dok ne prodjem pregled u covid ambulanti(a i tad je pitanje).
    Keke moj zubar redovno radi. Smatra da korona ne postoji

Post by Sponsored content

Similar topics

-
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 8:59 am