Evo ljudi pa ko zeli moze da pomogne pic.twitter.com/qpHpjleYkY
— Jugoslovenka (@TvitovaPionirka) July 13, 2020
Virus
- Post n°376
Re: Virus
- Post n°377
344 novozaražene osobe (3,97% testiranih)
8659 osoba testirano
13 osoba preminulo
170 osoba na respiratoru (+16, tj. +10,4%)
4574 aktivna slučaja (+280, tj. +6,5%)
8659 osoba testirano
13 osoba preminulo
170 osoba na respiratoru (+16, tj. +10,4%)
4574 aktivna slučaja (+280, tj. +6,5%)
- Post n°378
Doomsurfing jbt bog
Laborantkinja Kovid ambulante u Beogradu skočila sa sprata https://t.co/MLA8P0Wz6b
— nova.rs (@novarsonline) July 14, 2020
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°379
#Covid19 14.07.2020.
— Slucajni prolaznik (@satirikon12) July 14, 2020
Nemacka: 15
Belgija: 74
Holandija: 53
Svajcarska: 70
Austrija: 73
Danska: 24
Ukupno: 309
Srbija: 344
- Post n°380
rumbeando wrote:#Covid19 14.07.2020.
— Slucajni prolaznik (@satirikon12) July 14, 2020
Nemacka: 15
Belgija: 74
Holandija: 53
Svajcarska: 70
Austrija: 73
Danska: 24
Ukupno: 309
Srbija: 344
Svako ko je mislio da ne.moze da primenjuje neke mere jer nema dovoljno para, prvo je dobio mrtve, a onda je svejedno morao da plati. Tako da ona konova prica - nemamo mi za nesto para...oh, ima da imate para, itekako, al aj bar da ne umre 10k ljudi. A pare cete morati da nadjete svejedno.
- Guest
- Post n°381
Izgleda da su odustali od obaveznih maski u celoj zemlji i potpune zabrane skupova.
OK onda ću u gotovo potpunu samoizolaciju mesec dana. Račun ću ispostaviti Molotovljevim koktelom kad dođe vreme.
OK onda ću u gotovo potpunu samoizolaciju mesec dana. Račun ću ispostaviti Molotovljevim koktelom kad dođe vreme.
- Post n°382
https://zoomue.rs/preminuo-sasa-milosevic/Saša Milošević, bivši gradonačelnik Užica i direktor užičkog EPS-a preminuo je od posledica izazvanih korona virusom, potvrdio je direktor ZC Užice Miloš Božović.
Milošević je preminuo u užičkoj bolnici u 47. godini života, nije imao nikakve druge bolesti i sve se desilo za nekoliko dana.
Saša Milošević bio je na funkciji gradonačelnika Užica od 2012. do 2014. godine. Oženjen je i ima troje dece.
- Post n°384
Margit Savović wrote:Beograd je sada evropska prestonica korone.
Ada je dupke puna
- Post n°385
Mi i dalje, cak i kad uzmes da malo vise lazu za broj umrlih, nemamo havariju koja je bila u IT, ESP, BEL i UK, ali udaren je maksimum zdravstvenog kapaciteta.
Brat od mog prijatelja ima obostranu upalu i pravo mu je lose, ali su ga vratili kuci i dali mu da zvace hemomicin.
Brat od mog prijatelja ima obostranu upalu i pravo mu je lose, ali su ga vratili kuci i dali mu da zvace hemomicin.
- Post n°386
jako je losa ideja dolaziti sada u Srbiju ne znam kakvi da su razlozi
- Post n°387
Izgleda da su nase "bake i deke" stvarno shvatili ozbiljnije situaciju. Od nekih drugih, a i mnogo manje ljudi ima procentualno po starackim domovima. No, ako se ovako nastavi, matematika je neumoljiva, bice hiljade i hiljade mrtvih.
Drugaa stvar, ipak se malo vise zna o virusu nego u martu kad je klepilo Italiju. Ne puno, ali verovatno dovoljno da korigovano i prilagodjenijr lecenje ponekom spasi zivot
Drugaa stvar, ipak se malo vise zna o virusu nego u martu kad je klepilo Italiju. Ne puno, ali verovatno dovoljno da korigovano i prilagodjenijr lecenje ponekom spasi zivot
- Post n°388
Inace mene je juce poceo da boli zub, sad hocu da umrem od bolova dok nimulid ne pocne da deluju. Privatnici ne primaju, ali je stomatolog u domu zdravlja duzan da me primi ALI on ne zeli ni da cuje dok ne prodjem pregled u covid ambulanti(a i tad je pitanje).
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°389
moja čera ima one proteze ko sue heck, a zubarka joj zatarabila još u martu
kaže da u srbiji nema uslove da radi do daljnjeg
pametna žena
kaže da u srbiji nema uslove da radi do daljnjeg
pametna žena
- Guest
- Post n°390
erős paprika wrote:danas se cujem sa jako dobrim drugarom s kojim se ne cujem koliko bih trebao/zeleo i to se cujemo zato sto nam je zajednicki prijatelj (s kojim opet nismo dugo u nekom kontaktu ali smo ga i dalje gotivili) umro od korone: 1974. godiste, dijabetis, preko 130 kg.
i on mi kaze da je i jedan njegov kolega s posla u areni. oni rade od kuce i on se javio u stilu 'e par dana ne mogu da dezuram nemaju komp u areni'. dakle nista ono pas kroz rosu fazon ALI on je dobio od zene koja takodje nije imala neke simptome ALI njena sestra, koja takodje nije imala neke simptome, je prenela svojoj kevi koju je ono ubila korona za 3-4 dana. slagvort je to sto je zena dobila koronu na SEOSKOJ SVADBI. ono satra, trube, zena na trapezu. odmah sam se setio talasona.
znam da sam gibak, ali što te ja podsećam na ženu na trapezu?
- Guest
- Post n°391
btw, danas sam bio do jednog magacina, da instaliram neku tinting mašinu, od ekipe tamo, najpametniji magacioner, lokalac iz dobanovaca
kaže kod nas u selu se nose maske, da ga jebem treba ti osnovna pismenost da pročitaš na ulazu u pekaru - maske obavezne - i šta sad, ja treba da maltretiram one žene unutra, pa nisam toliki idiot, stavim masku i boli me kurac, a da li maska radi ili ne radi, da sam o tome hteo da razmišljam, završio bih više od osnovne škole
kaže kod nas u selu se nose maske, da ga jebem treba ti osnovna pismenost da pročitaš na ulazu u pekaru - maske obavezne - i šta sad, ja treba da maltretiram one žene unutra, pa nisam toliki idiot, stavim masku i boli me kurac, a da li maska radi ili ne radi, da sam o tome hteo da razmišljam, završio bih više od osnovne škole
- Post n°392
Znate ko je kod mene najpametniji od musterija? Lokalni krimos bez osnovne skole, dete ulice. Kaze nosi masku baju, moras sebe da cuvas, sta ces.
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°393
rumbeando wrote:
blic.rs/vesti/drustvo/crvene-zone-srbije-zabrinjavajuce-je-koliko-je-gradova-zarista-korone-u-nasoj-zemlji/q4g4pmc
Crvena transverzala
- Post n°394
Hvala na podrsci, i ako neciju poruku nisam video, prilicno sam umoran , nije namernoVasa Čokrljan wrote:Javljaj ako šta treba Disi
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°395
Амбасадори земаља чланица Европске уније скинули су Србију са листе безбедних земља за чије грађане важи препорука да могу да пређу преко спољних граница Шенгена, јавља дописник агенције Танјуг из Брисела.
Србија је, заједно са Црном Гором, скинута са листе Савета ЕУ због погоршане епидемилолошке ситуације у земљи.
Одлука ће важити најмање две недеље, пошто ће се о могућности поновног отварања спољних грабица ЕУ за грађане Србије разговарати поново за 14 дана.
Листа коју су ажурирали амбасадори ЕУ представља препоруку за земље чланице приликом одлучивања о томе за које треће земље ће бити отворене њихове границе.
У Савету ЕУ наглашавају да препорука "нема законски карактер", а да су земље чланице "одговорне за примену садржаја преопруке".
- Guest
- Post n°396
Moje Covid iskustvo. Ne verujte im ništa, max preventiva. pic.twitter.com/9DBCZt0Vd0
— Dušan Čavić (@sedamdeseti) July 14, 2020
- Post n°397
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°398
Talason wrote:btw, danas sam bio do jednog magacina, da instaliram neku tinting mašinu, od ekipe tamo, najpametniji magacioner, lokalac iz dobanovaca
Pa lako je njemu da ne razmislja mnogo kad nema fejsbuk.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°399
Немам ни ја (не основну него фејса), нити нешто верујем да маска нешто јако штити. Ал' ајде, смањује вероватноћу, а људи кад те виде са маском рачунају то као знак добре воље & чојства, позитивно бројање, па се за нијансу боље осећају. Људи који се боље осећају су за толико и здравији.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°400
Keke moj zubar redovno radi. Smatra da korona ne postojidisident wrote:Inace mene je juce poceo da boli zub, sad hocu da umrem od bolova dok nimulid ne pocne da deluju. Privatnici ne primaju, ali je stomatolog u domu zdravlja duzan da me primi ALI on ne zeli ni da cuje dok ne prodjem pregled u covid ambulanti(a i tad je pitanje).