Virus
- Guest
- Post n°276
Re: Virus
Latest DisneyWorld attraction: CovidSerbia ride, not for the faint of heart.
- Post n°277
Vasa Čokrljan wrote:Pantela na kzš u 15h.
JO VOS OPET MOOOLIM...
nervira me šaljenje sa ovom zločinkom. druga forma vučićpederizma.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°278
Da li je realno da se pristojnity našalim jednom u pola godine i da baš ja popijem kritiku za to. Molim te da imaš u vidu da sa Pantelom imam sasvim poseban, privatan odnos koji datira iz naših formativnih godina.
- Post n°279
pantela i ja. dobar naslov za autobiografiju.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°280
Boljense oseca, ali je blaza temperatura idakje tu, ceka rezultateerős paprika wrote:ukoliko je ova korona kao druge korone jasno je da re-inficirani verovatno imaju blazu klinicku sliku ALI koliko ja shvatam to ih ne sprecava da upljuju nekog drugog.
disi, kako ti je drugarica?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°281
ok. i ako je rona pregrmece ona sigurno to bez posledica.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°282
inace ja kapiram da se brnabicka sada obraca puku pucini zato sto svako vucicevo pojavljivanje daje ono 5000 ljudi vise na ulici.
Last edited by erős paprika on Mon Jul 13, 2020 2:00 pm; edited 1 time in total
_____
- Guest
- Post n°283
Ne znam...brine me ovo obraćanje, Brnaba je lately zadužena za objavu teških mera.
- Post n°284
erős paprika wrote:inace ja kapiram da se brnabicka sada obraca puku pucini zato sto svao vucicevo pojavljivanje daje ono 5000 ljudi vise na ulici.
isto razmisljamo.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°285
Vasa Čokrljan wrote:ajmo izveštaji sa terena.
u mom kraju se apsolutno poštuje naredba o maskama, koliko vidim svi koji ulaze u prodavnice nose maske.
Manje više je svi nose. Doduše, ne svi kako treba. Jebi ga, Srbi su orijentalna čeljad. Oni masku vide kao amajliju protiv uroka. Da se drži u džepu, novčaniku, ili tiho bišće u ruci, u vremenu introspekcije i molitve.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°286
Pa i to smanjuje kapljični prenos...bilo kakva maska je neuporedivo bolja od nikakve, ako svi prekrivaju usta i nos. Jebiga mora kovid feredža za sve. Ako naučimo da živimo sa time, imaćemo neke lepe stvari, tipa slobodu kretanja.
- Post n°287
Vasa Čokrljan wrote:Ne znam...brine me ovo obraćanje, Brnaba je lately zadužena za objavu teških mera.
pa moze da objavi i zatvaranje srbije i ukidanje javnog prevoza i da preti da ce da zavari vrata studentskog doma ali svaka buduca mera izazvace ponovo agresiju. ekipa koja se lema je potpuno frikovska: raspopi, otpaci dveri, deo neke vaninstitucionalne levice i anarhista, rackovic i skejteri a bonus na redove im daje podivljalo gradjanstvo i studenti. njih ce morati batinama da vracaju u kucu.
_____
- Post n°288
masku nosili dana starije dete i ja a mladje odbija te lize sanduk za sladoled kada ga ispustim iz vida.
_____
- Post n°289
Juče kad je rekao to za 20 dana, bilo je tačno 20 dana do početka regularnije nego ikada fudbalske lige od 20 klubova zato što ove godine po prvi put u novijoj istoriji niko nije ispao...
Zvezdin igrač sa brojem 20 zove se Njegoš (aluzija na litije), godina je 2020. i onda ovi iz lažne plaćeničke elite kažu numerologija bapska ezoterijska budalaština, nije nego.
Zvezdin igrač sa brojem 20 zove se Njegoš (aluzija na litije), godina je 2020. i onda ovi iz lažne plaćeničke elite kažu numerologija bapska ezoterijska budalaština, nije nego.
- Post n°290
jel neko čitao skrobonjine poklade? radi se o svetu gde svi nose maske i veliki je tabu skinuti ih
osećam se kao da smo ušli u tu priču
radila sam dve nedelje sa nekim malim srednjoškolkama koje su baš bile ozbiljne po pitanju nošenja maski. da ih vidim sada bez njih ne bih ih prepoznala
osećam se kao da smo ušli u tu priču
radila sam dve nedelje sa nekim malim srednjoškolkama koje su baš bile ozbiljne po pitanju nošenja maski. da ih vidim sada bez njih ne bih ih prepoznala
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°291
meni se javljaju neki ljudi ja im manem rukom i nasmejem se ispod maske
_____
- Post n°293
Od uzoraka za korona virus uzetih u Valjevu u poslednjih 12 dana ogromna većina još nije obrađena, a pozitivna je skoro polovina obrađenih.
https://www.kolubarske.rs/sr/vesti/valjevo/9800/?fbclid=IwAR1_I2v-fqDS4P_emmkWuA09w0-f77DT49QF_6ZAR99AP70HwLVsdXAWBUg
13.07.2020, 06:42
KASNE REZULTATI 625 UZORAKA
U bazi COVID-19 registrovana je po jedna osoba iz Valjeva i Uba pozitivna na novi koronavirus, dok za ostale opštine Kolubarskog okruga u bazu nisu uneti podaci 12. jula.
Kako je saopšteno iz Zavoda za javno zdravlje Valjevo još uvek nisu poznati rezultati 625 uzorka uzetih u prethodnih 12 dana u Domu zdravlja, Zavodu za javno zdravlje i u Opštoj bolnici Valjevo.
U periodu 1. do 12. jula uzeto je 1025 uzoraka na PCR testiranje (922 sumnje na kovid infekciju), obrađeno je samo 400 uzoraka. Novih pozitivnih rezutata je 186 (46,5 posto pozitvnosti u odnosu na broj obrađenih uzoraka).
Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u Valjevu je od početka pandemije do 12. jula zaraženo 410 osoba, dok je u Kolubarskom okrugu 558 lica pozitivno na COVID.-19.
U ovom trenutku na infektivnom odeljenju Opšte bolnice Valjevo hospitalizovano je 16 pacijenata i to dvet iz Valjeva, četvoro iz Uba, dva iz Ljiga i jedan iz Lajkovca, dok je u kućnoj izolaciji 198 zaraženih iz Valjeva.
U Valjevu je od početka pandemije do danas preminula 21 osoba, dok je u Kolubarskom okrugu ukupan broj preminulih 30.
https://www.kolubarske.rs/sr/vesti/valjevo/9800/?fbclid=IwAR1_I2v-fqDS4P_emmkWuA09w0-f77DT49QF_6ZAR99AP70HwLVsdXAWBUg
Last edited by rumbeando on Mon Jul 13, 2020 2:21 pm; edited 2 times in total
- Guest
- Post n°294
Ja sam skroz za teške mere, karantini, zabrane itd. Jbg.
Istina da mi posao ne zavisi od toga pa sam slobodan da smatram, a za psihu kako nam bude.
Istina da mi posao ne zavisi od toga pa sam slobodan da smatram, a za psihu kako nam bude.
- Post n°296
Bem ti, kad je i Vuja poceo da daje ovakve izjave, znaci da se bas presla granica
Veselin Vujović: Vučiću, nisi ti vlasnik mog života
Bivši rukometaš Veslin Vujović je rekao da će biti prvi koji neće prihvatiti nove policijske časove i karantine.
„Onog dana kada je predsednik (Aleksandar) Vučić nagovestio ponovo karantine i policijske časove, ja sam puko i rekao sam ‘alo bre, nisi ti vlasnik mog života!“ rekao je Vujović za portal Direktno.rs.
On je istakao da je demokrata po ubeđenju i da se trudi da neutralno posmatra politička dešavanja u Srbiji, ali zbog epidemije koronavirusa ima mnogo zamerki na račun aktuelne vlasti i predsednika Srbije.
„Ako Vučić uvede diktaturu, biće kažnjen od građana“, kazao je Vujović.
„Tražio si od mene da držim socijalnu distancu – držao sam je, da od četvrtka do ponedeljka ne izlazim iz kuće – poštovao sam, policija mi nije dala da odem do vikendice po lekove, a istovremeno su ljudi nekog sumnjivog karaktera imali dozvolu da se kreću po gradu. Onda je odjednom ukinut policijski čas i sve preventivne mere. Kad su prošli izbori narod je okrivljen za eskalaciju epidemije korona virusa. E, pa ja ću biti prvi koji neće prihvatiti nove policijske časove i karantine“, poručio je Vujović.
Dodao je da je Srbija bila jedina zemlja u Evropi gde je bilo dozvoljeno da stadioni budu puni, organizovana je predizborna kampanja, a „kada su izbori završeni pobedom“ odjednom su građani postali krivi za eskalaciju epidemije.
Komentarišući proteste na ulicama u nekoliko gradova u Srbiji on je rekao da mu ne deluju ubedljivo.
„Nikad nije bilo niti će ikada biti da se građani samoinicijativno organizuju. Uvek mora da postoji pokretačka snaga koja bi trebalo da proteste organizuje i vodi. Kao prosečan građanin koji sve to gleda nije mu jasno zašto i zbog čega se protestuje. Da li je zbog mera koje se uvode zbog korone ili zbog izbornih rezultata? Policija prvog dana preteruje u brutalnosti, a drugog dana dopušta da demonstranti rade šta hoće?! Ljudi pričaju da je to sve organizovala SNS sa svojim ljudima, a kada čujete ove iz SNS oni kažu da su u sve upletene strane tajne službe, čak su i hapšeni građani sa stranim pasošem. Tako da mi koji gledamo sa strane vidimo da je totalno haotična situacija i u svemu tome čovek ne razume šta se dešava“, ocenio je Vujović.
Dodao je da je da je predsednik Srbije odgovoran za gušenje slobode medija, za manjak vladavine prava i borbe protiv korupcije, ali da „on nema kome da odgovara u ovoj našoj zemlji“.
„Najsmešnije mi je bilo kada je video da mu neće proći nove mere, karantin, izbacivanje studenata iz studentskih domova, onda je odmah promenio retoriku i izjavio ‘ja sam bio za te oštre mere, ali Kon i Brnabićka mi ne daju. Koga, bre, ti pitaš u državi za neko mišljenje?! Tako da mi ponekad vredja inteligenciju tim svojim nastupima, ali u Srbiji ima toliki broj ljudi koji mu veruju, glasali su za njega, i ja moram da poštujem izborne rezultate. Ponekad pomislim da li sam ja budala koja razmišlja drugačije“, rekao je Vujović.
On je istakao da građani Srbije zaslužuju boljeg predsednika i da se ne slaže „s ovim načinom vođenja države“.
„Ja sam često odsutan iz zemlje i smatram da ljudi koji ovde jedu hleb treba da odlučuju o svojoj sudbini. Treba im omogućiti slobodne i fer izbore. Želim da sva deca, naravno i moja deca, imaju svoju budućnost u Srbiji. Za takvu stvar se zalažem“, rekao je Vujović za Direktno.rs.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°297
Ljudi koji kukaju na popuštanje mera sada su za njihovu - popuštenost.
Zato što smo sluđeni ludacima na vlasti, a refleks prema njima guši sve ostalo.
Pukli smo baš duboko.
Pukli smo baš duboko.
- Post n°298
Bendegúz Somogyi wrote:Ja sam skroz za teške mere, karantini, zabrane itd. Jbg.
meni samo da rade notari da zavrsim ovu prodaju stana pa mozemo da se zakljucavamo.
da se razumemo jedini nacin da se sada uvedu neke stroze mere je da se formira tehnicka vlada i vucic oroci mandat.
_____
- Post n°299
Bendegúz Somogyi wrote:Ljudi koji kukaju na popuštanje mera sada su za njihovu - popuštenost.
Pukli smo baš duboko.
pa da ali ljudi takodje razumeju da ce poostravanje mera prekriti razloge njihovog ponovnog uvodjenja.
_____