— Samovristeca (@vristeca) July 12, 2020
Protesti
- Post n°727
Re: Protesti
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°728
Dodatno, misliti da je svako ko ima drugačije ideje, namere i ponašanje od nas takav zato što je glumac u Vučićevom pozorištu - pokazuje tužno nemirenje sa činjenicom da postoje i neki drugi ljudi, makar oni bili i nasilni desničari. Taj problem morate da rešite sami sa sobom.
— Aleksandar Sekulić (@amstelaca) July 11, 2020
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°730
zvezda je zivot wrote:sta u nacelu mislimo o ovakvom stavu?Dodatno, misliti da je svako ko ima drugačije ideje, namere i ponašanje od nas takav zato što je glumac u Vučićevom pozorištu - pokazuje tužno nemirenje sa činjenicom da postoje i neki drugi ljudi, makar oni bili i nasilni desničari. Taj problem morate da rešite sami sa sobom.
ja mislim da nije bitno da li je tačan
jednog jutra sam se probudio i odlučio da su mi svi policajci neprijatelji
20 godina kasnije i dalje to mislim, nije mi se ništa dogodilo u međuvremenu da me demantuje
tako je i sa mišljenjima, neka ih, ja volim da sve pojednostavim zbog funkcionalnosti
i to obično radi
- Guest
- Post n°732
Овде су се више чула мишљења да а) насилни десничари дабоме постоје, али б) неизоставно раде за Вучића, и то тако што се крвнички туку са његовом полицијом.zvezda je zivot wrote:sta u nacelu mislimo o ovakvom stavu?Dodatno, misliti da je svako ko ima drugačije ideje, namere i ponašanje od nas takav zato što je glumac u Vučićevom pozorištu - pokazuje tužno nemirenje sa činjenicom da postoje i neki drugi ljudi, makar oni bili i nasilni desničari. Taj problem morate da rešite sami sa sobom.
Беш га, колико год је косовски мит замађијао сиротињу рају, и последично потпуно пресекао саму могућност демократије у Србији, толико је мит о ДБ-у сјебао српску интелигенцију. Било која расправа о било чему се заврши тиме што се ови који су in the know мудро намрште и загледају у даљину.
- Post n°736
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°738
Летећи Полип wrote:Dugo si ti bio u Kenjadi, prijatelju. U Srbiji, danas, sasvim uobičajen prizor.
Stvarno?
- Post n°739
- Post n°741
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°743
Jedan je u padinskoj skeli, drugi je u cz-u, osuđeni su na 30 dana.
— Moll Flanders 1917 (@JelenaLalatovic) July 12, 2020
- Post n°745
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°746
- Post n°747
Mladić iz Zrenjanina tvrdi da mu je policija ušla u kuću i lupala šamare jer je preko svog Jutjub kanala pethodne večeri prenosio program televizije N1 i komentarisao događanja https://t.co/gNWSPhQjVU
— TV N1 Beograd (@N1infoBG) July 12, 2020
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°748
- Guest
- Post n°749
Za reči na transparentu "Ne može suzavac da spere vašu brutalnost" lanci i 30 dana zatvora.#slobodazaigora pic.twitter.com/PxjT5MK9af
— Đorđija Aksentijević (@djordjija7) July 12, 2020
- Guest
- Post n°750
Да фак? Разумем да је некаква духовитост у покушају, но слабо налазим конекцију... са било чим. Whatever.Bendegúz Somogyi wrote:Evo NC, država zatvorom kažnjava povike policiji "idite na Kosovo", živimo tvoj vlažni san.
Иначе, полиција итекако васпоставља сопствени понешто нарушени наратив: бију крвнички, са и без разлога. То је сад већ она полиција које се сећам. Прекршајни судија тоже.