feminizam i prikljucenija
- Post n°651
Re: feminizam i prikljucenija
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°652
Doživeo sam Mileninu izjavu kao poziv svima koji su silovani. Ja se tako osećam silovan. Moja karikatura je duboku u vezi sa ovim što nam se dešavalo - Petricic #utisak
— Do slobode! (@milosdjajic) January 24, 2021
- Post n°654
treba uzeti u obzir da mozda on nije covek iz drugacijeg doba, u kojem se nije ni od koga traizlo da osvesti koliko je privilegovan i slicno, nego da je prosto glup kao panj.buffalo bill wrote:Doživeo sam Mileninu izjavu kao poziv svima koji su silovani. Ja se tako osećam silovan. Moja karikatura je duboku u vezi sa ovim što nam se dešavalo - Petricic #utisak
_____
????
- Guest
- Post n°655
panjina bumerskabuffalo bill wrote:Doživeo sam Mileninu izjavu kao poziv svima koji su silovani. Ja se tako osećam silovan. Moja karikatura je duboku u vezi sa ovim što nam se dešavalo - Petricic #utisak
- Post n°656
Last edited by fikret hadžiabdić on Mon Jan 25, 2021 10:45 am; edited 1 time in total
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°657
- Post n°658
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°659
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°660
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°661
Erzsébet Biszak wrote:feministkinje ne daju da žene plaču!
Моли се неки феминиста да преузме дужност и одради то уместо Бемти.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°662
bemty wrote:ju kej vakcinisala 13% populacije preko 18 godina (smajli kome idu suze od olaksanja). vest od preksinoc. juce su sigurno bili sporiji nego inace jer je pao sneg, ali svaka castbojonhs
promasila sam temu!
_____
- Post n°663
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°664
- Guest
- Post n°665
Moj ujak je bio predator. Ja sam to saznala dosta kasno, u trenutku kad više nisam sa njim razgovarala i bio je već prestar. Ono što sam uvek znala je da se kretao u boemskim krugovima, bio je sa mnogim poznatim glumicama i družio se sa istim. Trošio je puno para na sve žive
— Mashen Moriartovna (@moriartovna) January 27, 2021
- Post n°666
https://mondo.rs/Info/Crna-hronika/a1428583/advokat-miroslava-aleksica-o-dokazima.html?utm_source=kurir&utm_medium=widget&utm_campaign=Kurir_saobracaj
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°667
Odbrana je očigledno odlučila da potrebe tabloida za novim i novim detaljima popuni lažima i poluistinama tako da onaj ko čita tabloide na kraju neće ni znati šta je istina.
Pouka: Đubre je za kante, a ne za čitanje
_____
- Post n°668
Erős Pista wrote:Krenula "druga strana"
Krenuli i klipovi po yt-u. Ovo je onaj rusofil sto se tukao kod Tese https://www.youtube.com/watch?v=0ZVZ1Q0EYHc
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°669
Na pinku i hepiju medijsko spinovanje mracnjaka traje od prosle subote u najmanju rukuficfiric wrote:Erős Pista wrote:Krenula "druga strana"
Krenuli i klipovi po yt-u. Ovo je onaj rusofil sto se tukao kod Tese https://www.youtube.com/watch?v=0ZVZ1Q0EYHc
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°670
ficfiric wrote:Erős Pista wrote:Krenula "druga strana"
Ovi je besramno, tupavo, i sasvim ocigledno naruceno (koristi informacije koje drugima tesko mogu da budu poznate).
_____
- Post n°671
buffalo bill wrote:Moj ujak je bio predator. Ja sam to saznala dosta kasno, u trenutku kad više nisam sa njim razgovarala i bio je već prestar. Ono što sam uvek znala je da se kretao u boemskim krugovima, bio je sa mnogim poznatim glumicama i družio se sa istim. Trošio je puno para na sve žive
— Mashen Moriartovna (@moriartovna) January 27, 2021
ups, ja znam ovu osobu.
_____
- Post n°672
Erős Pista wrote:Krenula "druga strana"
https://mondo.rs/Info/Crna-hronika/a1428583/advokat-miroslava-aleksica-o-dokazima.html?utm_source=kurir&utm_medium=widget&utm_campaign=Kurir_saobracaj
ja bih bila zabrinuta da moj advokat misli da se siluje prostatom. samo kazem.
_____
- Post n°673
Ovo mi je uvek bio najgluplji argument za abortus, ne znam zašto se ova promašena logika toliko ponavlja. Ne abortiraš svoje telo. Nije zabranjeno da sebe povrediš, problem je taj drugi život. Može li vozač da zakuca školski autobus u zid jer je “njegovo telo”? Njegov autobus? https://t.co/TnuZfrkfhx
— Tržišno rešenje (@trzisnoresenje) January 28, 2021
- Post n°674
_____