https://www.republika.rs/hronika/hronika/254157/uhapsen-mika-aleksic-silovao-glumice-neke-njih-maloletne
UHAPŠEN MIKA ALEKSIĆ! Silovao GLUMICE, neke od njih MALOLETNE!
IZVOR: Republika
subota, 16. 1. 2021.| 21:25
Poznati režiser, scenarista i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen je večeras u Beogradu zbog optužbe za silovanje.
Aleksića je za seksualno zlostavljanje optužila poznata mlada glumica Milena Radulović, ujedno dodavši da nije jedina već postoji još pet devojaka, neke su i maloletne, koje su ga prijavljivale policiji za isto zlodelo.
- Ovo je monstruozna mreža inteligentno sklopljena u najvišem krugu društva, od najranijih godina upakovana u najplemenitije forme umetnosti i religije čoveka koji korak po korak, zna šta radi i s predumišljajem dolazi do cilja - izjavila je Milena Radulović za "Blic".
Aleksić je decenijama poznat kao rasadnik glumački talenata iz svoje škole glume. Ispostavlja se da je radio nečasna dela iza kulisa koja su danas ugledala svetlost dana.
feminizam i prikljucenija
- Guest
- Post n°351
Re: feminizam i prikljucenija
- Guest
- Post n°352
Miloše, nekoliko intervjua je “nestalo” u roku od 15 min. Prvo sam ih čitao, i onda da ih nađem opet, da postavim neki izvod ovde, nema.
— Nikola Tomic (@TomiccNikola) January 16, 2021
- Post n°353
menjaju se i viki stranice glumaca koji su prošli kroz njegovu školu
- Post n°354
Ovo je monstruozna mreža inteligentno sklopljena u najvišem krugu društva, od najranijih godina upakovana u najplemenitije forme umetnosti i religije čoveka koji korak po korak, zna šta radi i s predumišljajem dolazi do cilja
wtf, ko bre priča ovako?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°355
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°356
Она мисица из Врања.Летећи Полип wrote:
wtf, ko bre priča ovako?
Шалу на страну, очигледно је дуго спремала шта да каже, озбиљна ствар. Не можеш само да нешто кажеш новинарима, после ће ко зна шта да испадне.
- Post n°357
vas dvojica ste iz celog teksta izabrali da prokomentarišete samo to?
- Post n°358
По хабитусу сам легалиста, чекам да макар он одговори, па све док се не заврши суђење. Не знам никог из те приче, па не могу ни да коментаришем.plachkica wrote:vas dvojica ste iz celog teksta izabrali da prokomentarišete samo to?
- Post n°359
plachkica wrote:vas dvojica ste iz celog teksta izabrali da prokomentarišete samo to?
Pa kad je glupavo sročeno...
Inače, ja čekam Lakatušev komentar. On je upućen u krugodvojkaško bludničenje.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°361
pitam se zašto
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°362
sećam se kad sam bio mali, svi sedimo i gledamo film, a u to vreme taj film se zvao petrijin venac
tada mi je na pamet pala ideja da više ne gledam domaće filmove i uglavnom sam je sproveo
tada mi je na pamet pala ideja da više ne gledam domaće filmove i uglavnom sam je sproveo
- Post n°363
Na žalost, čini se da je priča Milene Radulović skroz istina. Znam dosta ljudi koji su išli na tu dramsku grupu radio Beograda (tako se to nekad zvalo). Moj otac je uvek jako loše govorio i o Bati Miladinoviću, kao i nasledniku mu - Miki Aleksiću - da su primitvčine, da im nije tu mesto, da nemaju nikakve zasluge, da se kite tuđim perjem, da užasno driluju tu decu, ali potpuno bez ikakve svrhe. Zato me nikada nije dao u tu grupu, i ako je to tada bilo vrlo aktuelno.
Osim toga treba ispitati ulogu žene mu - Biljane Mašić u svemu tome. Te devojke su posle upisivale FDU, kurac bi on to dopustio, da ona nije ništa znala o tome. Moguće da je bilo i ucenjivanja i ko zna šta još.
edit - e, da - otac ove Milene Radulović je izgleda nekakav tajkun, Miki je dakle bolje da nikad ni ne izađe iz zatvora.
Takođe, Milena Radulović je u Rusiji, ima puno para i bez bavljenja glumom, nema apsolutno nikakav interes da laže.
Osim toga treba ispitati ulogu žene mu - Biljane Mašić u svemu tome. Te devojke su posle upisivale FDU, kurac bi on to dopustio, da ona nije ništa znala o tome. Moguće da je bilo i ucenjivanja i ko zna šta još.
edit - e, da - otac ove Milene Radulović je izgleda nekakav tajkun, Miki je dakle bolje da nikad ni ne izađe iz zatvora.
Takođe, Milena Radulović je u Rusiji, ima puno para i bez bavljenja glumom, nema apsolutno nikakav interes da laže.
- Post n°364
Tamo neko pitao:
Ovo je taj Mika:
https://www.imdb.com/name/nm0017991/
A evo podatka o svadbi.
Po IMDB-u samo jedan Miroslav Aleksić se bavio režijom, upravo ovaj.
Da li je to čovek koji je bio šef propagandnog štaba Stranke srpskog jedinstva i njihov kandidat za poslanika 1993. godine, i koji je režirao svadbu Cece i Arkana?
Ovo je taj Mika:
https://www.imdb.com/name/nm0017991/
A evo podatka o svadbi.
alo.rs/vip/estrada/na-danasnji-dan-vencali-su-se-ceca-i-arkan-video/96332/vestSnimanje svadbe organizovao je režiser Miroslav Aleksić, svojevremeno nagrađivani režiser državne televizije koji se nekoliko godina ranije upoznao s Arkanom. Aleksić je ceo tok svadbe snimao s pet pokretnih kamera. Ukupno je snimljeno oko 30 sati materijala od koga je kasnije sačinjena kaseta u trajanju od 90 minuta.
Po IMDB-u samo jedan Miroslav Aleksić se bavio režijom, upravo ovaj.
- Post n°365
Da, da to je taj. Ma šta reći na to da je vodio tu dramsku sekciju "u pravoslavnom duhu", budaletina istripovana.
- Post n°366
Hvala na potvrdi.
A evo i liste iz 1993. za Beograd:
http://arhiva.rik.parlament.gov.rs/doc/arhiva/poslanici/1993/lat/1%201993%20Zbirna%20izborna%20lista%201%20-%20Beograd%20LAT.doc
Na IMDB-u piše da je Mika 1952. godište pa se i tako poklapa.
A evo i liste iz 1993. za Beograd:
http://arhiva.rik.parlament.gov.rs/doc/arhiva/poslanici/1993/lat/1%201993%20Zbirna%20izborna%20lista%201%20-%20Beograd%20LAT.doc
Na IMDB-u piše da je Mika 1952. godište pa se i tako poklapa.
Last edited by rumbeando on Sun Jan 17, 2021 12:02 pm; edited 1 time in total
- Post n°367
bolesniku koji je zloupotrebljavao maloljetne djevojke prišivati što je režirao arkanovu i cecinu svadbu je isto kao i serijskom ubici dodavati u optužnicu što je prelazio ulicu van pješačkog
- Post n°368
Da ti malo nacrtam, ne prišiva se ništa nego se malo skida napadala prašina s toga ko je zapravo taj naš "ugledni" građanin za koga se sad gomila ljudi zgražava i ne veruje žrtvama da je tako nešto uopšte moguće.
Na listi je i "ugledni" privrednik Milija Babović (Victoria Group, Fashion company, ex Verano motors).
http://klubprivrednik.rs/clanovi/milija-babovic/
Na listi je i "ugledni" privrednik Milija Babović (Victoria Group, Fashion company, ex Verano motors).
http://klubprivrednik.rs/clanovi/milija-babovic/
- Post n°369
Inače, mnogi ovi mlađi glumci (Miloš Biković, Vuk Kostić, npr), koji sad jedu govna s hrišćanstvom su bili kod njega na grupi.
edit - počinjao je časove s brojanicama i s "oče naš", kretenčina.
edit - počinjao je časove s brojanicama i s "oče naš", kretenčina.
- Post n°370
Gledam sad dok o Epstinu, pre toga onu seriju o NXIVMu, potpuno isti metod. Malo self-help, malo life coaching, malo nekakav religijjaki mumbo-jumbo, malo divljenje velikom coveku i kult licnosti i na kraju seksualno zlostavljanje koje svi prikrivaju.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°371
Hocu da kazem, religija tu nije slucajno, nego je neophodan deo rituala kojim se gradi jedan mali kult. Sad u Americi je taj kult sagradjen oko nekih nju ejdz budalstina, ovde oko slatkog pravoslavlja, ali sadrzaj je manje bitan, bitni su rituali.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°373
opa, milija babovic, a posle ga zeljkovi naslednici strpali u gepekrumbeando wrote:
jos jedan sinronicitet, imal nesto vece od sinhroniciteta??Erős Pista wrote:Gledam sad dok o Epstinu
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°374
Dva sinhroniciteta, ofkors.
_____
- Post n°375
1 cecu za gospodina
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk