feminizam i prikljucenija
- Post n°576
Re: feminizam i prikljucenija
И што је њено име малим словима.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°577
a kapiram sad, da je tekst bio o lažnoj represiji nad crncima stavio bi sliku kako je zagrlio crnca
- Post n°578
buffalo bill wrote:Kako "Novosti" saznaju, od trenutka kada je saopšteno da je on uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno napastvovao svojih šest učenica, još 20 devojaka je podnelo prijavu policiji, tvrdeći da su i one bile njegove žrtve.
https://www.novosti.rs/vesti/hronika/956369/novosti-saznaju-aleksica-prijavilo-jos-20-ucenica
koliko god da je sve ovo strasno, ja i dalje osecam nevericu koliko su se stvari pomakle u drustvu. ako ga je prijavilo jos 20 ucenica, to znaci da je jos 20 mladih zena osetilo dovoljno podrske okoline. (i dovoljno poverenja u policiju!!) verovatno je dobar broj njih i razgovarao sa roditeljima u medjuvremenu.
inace bas vidim kako je neko pitao jednu prijateljicu psihologicu koja je pre mnogo godina radila u obdanistu, kako je to bilo kad bi branko kockica dolazio da snima. ona je rekla da su prekinuli snimanje i izbacili ga jer je maltretirao decu. i ranije sam cula da ljudi kazu za njega da je sirovina, a i druzio se s mojim tecom sto prakticno garantuje da je taj opis tacan. al nekako pretpostavljam da ce u javnost izaci prica o Pegadoskim Metodama a ne nesto pedofilskog sadrzaja. vidli bumo.
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°579
a i druzio se s mojim tecom sto prakticno garantuje da je taj opis tacan.
- Post n°580
Poznat je kao veliki drkadžija, a sad da li je i s decom takav, ne znam.bemty wrote:buffalo bill wrote:Kako "Novosti" saznaju, od trenutka kada je saopšteno da je on uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno napastvovao svojih šest učenica, još 20 devojaka je podnelo prijavu policiji, tvrdeći da su i one bile njegove žrtve.
https://www.novosti.rs/vesti/hronika/956369/novosti-saznaju-aleksica-prijavilo-jos-20-ucenica
koliko god da je sve ovo strasno, ja i dalje osecam nevericu koliko su se stvari pomakle u drustvu. ako ga je prijavilo jos 20 ucenica, to znaci da je jos 20 mladih zena osetilo dovoljno podrske okoline. (i dovoljno poverenja u policiju!!) verovatno je dobar broj njih i razgovarao sa roditeljima u medjuvremenu.
inace bas vidim kako je neko pitao jednu prijateljicu psihologicu koja je pre mnogo godina radila u obdanistu, kako je to bilo kad bi branko kockica dolazio da snima. ona je rekla da su prekinuli snimanje i izbacili ga jer je maltretirao decu. i ranije sam cula da ljudi kazu za njega da je sirovina, a i druzio se s mojim tecom sto prakticno garantuje da je taj opis tacan. al nekako pretpostavljam da ce u javnost izaci prica o Pegadoskim Metodama a ne nesto pedofilskog sadrzaja. vidli bumo.
- Post n°581
pitanje je dana a možda i sata kada će u tabloide dospeti i leka, što će imati i političku konotaciju.
pominje se i ristovski ali je moguće da će ga SNS zaštititi mada ne znam kako, ako ga žrtva optuži.
pominje se i ristovski ali je moguće da će ga SNS zaštititi mada ne znam kako, ako ga žrtva optuži.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°582
SILOVANJEEEEEEEEE!
_____
- Post n°583
Somlói Galuska wrote:Poznat je kao veliki drkadžija, a sad da li je i s decom takav, ne znam.bemty wrote:..., kako je to bilo kad bi branko kockica dolazio da snima. ona je rekla da su prekinuli snimanje i izbacili ga jer je maltretirao decu. i ranije sam cula da ljudi kazu za njega da je sirovina, a i druzio se s mojim tecom sto prakticno garantuje da je taj opis tacan. al nekako pretpostavljam da ce u javnost izaci prica o Pegadoskim Metodama a ne nesto pedofilskog sadrzaja. vidli bumo.
Ма не, ово за коцкицу се знало још пре 25-30 година, није то никаква новост.
bemty wrote:SILOVANJEEEEEEEEE!
Како беше онај виц, "силиција! миловање!"
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°584
Види се да је опис "me too" сасвим прикладан за обу ситуацију.bemty wrote:buffalo bill wrote:Kako "Novosti" saznaju, od trenutka kada je saopšteno da je on uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno napastvovao svojih šest učenica, još 20 devojaka je podnelo prijavu policiji, tvrdeći da su i one bile njegove žrtve.
koliko god da je sve ovo strasno, ja i dalje osecam nevericu koliko su se stvari pomakle u drustvu. ako ga je prijavilo jos 20 ucenica, to znaci da je jos 20 mladih zena osetilo dovoljno podrske okoline. (i dovoljno poverenja u policiju!!) verovatno je dobar broj njih i razgovarao sa roditeljima u medjuvremenu. .
- Post n°585
srbljanović veoma vešto i temeljno brani fdu
- Post n°586
koko propo biki
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°587
fizicki
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°588
I faza: Vučić i njegova vlast upadljivo počinju da se ignorišu. Sve više se udara opoziciona javnost, svetina sa društvenih mreža, donekadašnji prijatelji i saveznici.
II faza: Pravi se neki sitan kompromis, na koji svi podozrivo reaguju. (Perin baner, spomenik, koalicija na lokalu). Kreće pravdanje. To se čini radi višeg cilja, i konačno u "našem" interesu. I dalje su oni naravno protiv Vučića, ali upadljivo se uvijaju da ga ozbiljno ne iskritikuju.
III faza: Vučić je manje zlo. Jeste on loš i to, ali i ne baš toliko. U svakom slučaju stvari idu u dobrom pravcu. Bolje nego da idu u suprotnom. Opoziciona javnost preterano sere. Prekida se sav kontakt sa njima.
IV faza: Full kolaboracija i otvoreno, besramno, samoponižavajuće botovanje. Vučić je snaga reda i razuma koju mračnjaci i šarlatani žele da unište. Gostovanje po komandi, u paketu sa sa ostalim Judama drugih političkih ubeđenja. Vučić nemislosrdno naplaćuje svaki uloženi dinar, i troši im lični integritet do poslednje kapi. Neke sigurno uvlači i u neki kriminal da bi ih lakše kontrolisao. Neki su već i bili u kriminalu, a ima im dosije u fijoci. Vidno postaju neurotični i fizički propadaju.
Mišel Fuko - Istorija ludila u doba klasicizma
Pa da.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°589
a ja mislim da smo davnih dana apsolvirali na burundiju
he he apsolvirali
da fdu treba zapaliti
he he apsolvirali
da fdu treba zapaliti
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°590
Летећи Полип wrote:I faza: Vučić i njegova vlast upadljivo počinju da se ignorišu. Sve više se udara opoziciona javnost, svetina sa društvenih mreža, donekadašnji prijatelji i saveznici.
II faza: Pravi se neki sitan kompromis, na koji svi podozrivo reaguju. (Perin baner, spomenik, koalicija na lokalu). Kreće pravdanje. To se čini radi višeg cilja, i konačno u "našem" interesu. I dalje su oni naravno protiv Vučića, ali upadljivo se uvijaju da ga ozbiljno ne iskritikuju.
III faza: Vučić je manje zlo. Jeste on loš i to, ali i ne baš toliko. U svakom slučaju stvari idu u dobrom pravcu. Bolje nego da idu u suprotnom. Opoziciona javnost preterano sere. Prekida se sav kontakt sa njima.
IV faza: Full kolaboracija i otvoreno, besramno, samoponižavajuće botovanje. Vučić je snaga reda i razuma koju mračnjaci i šarlatani žele da unište. Gostovanje po komandi, u paketu sa sa ostalim Judama drugih političkih ubeđenja. Vučić nemislosrdno naplaćuje svaki uloženi dinar, i troši im lični integritet do poslednje kapi. Neke sigurno uvlači i u neki kriminal da bi ih lakše kontrolisao. Neki su već i bili u kriminalu, a ima im dosije u fijoci. Vidno postaju neurotični i fizički propadaju.Mišel Fuko - Istorija ludila u doba klasicizmaPa da.
_____
Santa Dog's a Jesus Fetus
Has no presents
Has no presence
In the future
In the future
- Post n°591
Uvek je zabavno, mada ovde je u pitanju nešto prostije od kolaboracije. FDU je njena firma bio je njena firma i pre Vučića.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°592
Свежа меметика...
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°593
Ne da je bitno ali se na trećoj slici lepo vidi prozor stana na sredini zgrade u kome sam stanovao tri meseca. Hladnija od groba.
- Post n°594
Solus_Rex wrote:Ne da je bitno ali se na trećoj slici lepo vidi prozor stana na sredini zgrade u kome sam stanovao tri meseca. Hladnija od groba.
Ко не воли
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Guest
- Post n°595
Ova skandalozna odredba je delo Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu.
— Pavle Grbovic (@PavleGrbovic) January 20, 2021
Član 120.https://t.co/YHgoX7VWrb pic.twitter.com/Knr4R8hEy0
- Post n°596
wow
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°598
suptilno.
_____
- Post n°599
Najgori fakultet, bez prave konkurencije
- Post n°600
Овде треба један Ратко Марковић да каже "а може се тумачити и као..." пошто уопште није јасно шта су хтели да кажу.