Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

feminizam i prikljucenija

паће

feminizam i prikljucenija - Page 24 Empty Re: feminizam i prikljucenija

Post by паће Wed Jan 20, 2021 10:12 am

И што је њено име малим словима.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...

Post by MNE Wed Jan 20, 2021 10:49 am

a kapiram sad, da je tekst bio o lažnoj represiji nad crncima stavio bi sliku kako je zagrlio crnca
    bemty

Post by bemty Wed Jan 20, 2021 11:12 am

buffalo bill wrote:Kako "Novosti" saznaju, od trenutka kada je saopšteno da je on uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno napastvovao svojih šest učenica, još 20 devojaka je podnelo prijavu policiji, tvrdeći da su i one bile njegove žrtve.

https://www.novosti.rs/vesti/hronika/956369/novosti-saznaju-aleksica-prijavilo-jos-20-ucenica

koliko god da je sve ovo strasno, ja i dalje osecam nevericu koliko su se stvari pomakle u drustvu. ako ga je prijavilo jos 20 ucenica, to znaci da je jos 20 mladih zena osetilo dovoljno podrske okoline. (i dovoljno poverenja u policiju!!) verovatno je dobar broj njih i razgovarao sa roditeljima u medjuvremenu. 

inace bas vidim kako je neko pitao jednu prijateljicu psihologicu koja je pre mnogo godina radila u obdanistu, kako je to bilo kad bi branko kockica dolazio da snima. ona je rekla da su prekinuli snimanje i izbacili ga jer je maltretirao decu. i ranije sam cula da ljudi kazu za njega da je sirovina, a i druzio se s mojim tecom sto prakticno garantuje da je taj opis tacan. al nekako pretpostavljam da ce u javnost izaci prica o Pegadoskim Metodama a ne nesto pedofilskog sadrzaja. vidli bumo.

_____
    Warning: may contain irony.

Post by MNE Wed Jan 20, 2021 11:19 am

a i druzio se s mojim tecom sto prakticno garantuje da je taj opis tacan.

feminizam i prikljucenija - Page 24 3579118792
    Somlói Galuska

Post by Somlói Galuska Wed Jan 20, 2021 1:15 pm

bemty wrote:
    buffalo bill wrote:Kako "Novosti" saznaju, od trenutka kada je saopšteno da je on uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno napastvovao svojih šest učenica, još 20 devojaka je podnelo prijavu policiji, tvrdeći da su i one bile njegove žrtve.

https://www.novosti.rs/vesti/hronika/956369/novosti-saznaju-aleksica-prijavilo-jos-20-ucenica

koliko god da je sve ovo strasno, ja i dalje osecam nevericu koliko su se stvari pomakle u drustvu. ako ga je prijavilo jos 20 ucenica, to znaci da je jos 20 mladih zena osetilo dovoljno podrske okoline. (i dovoljno poverenja u policiju!!) verovatno je dobar broj njih i razgovarao sa roditeljima u medjuvremenu. 

inace bas vidim kako je neko pitao jednu prijateljicu psihologicu koja je pre mnogo godina radila u obdanistu, kako je to bilo kad bi branko kockica dolazio da snima. ona je rekla da su prekinuli snimanje i izbacili ga jer je maltretirao decu. i ranije sam cula da ljudi kazu za njega da je sirovina, a i druzio se s mojim tecom sto prakticno garantuje da je taj opis tacan. al nekako pretpostavljam da ce u javnost izaci prica o Pegadoskim Metodama a ne nesto pedofilskog sadrzaja. vidli bumo.
    Poznat je kao veliki drkadžija, a sad da li je i s decom takav, ne znam.
    kondo

Post by kondo Wed Jan 20, 2021 1:20 pm

pitanje je dana a možda i sata kada će u tabloide dospeti i leka, što će imati i političku konotaciju. 

pominje se i ristovski ali je moguće da će ga SNS zaštititi mada ne znam kako, ako ga žrtva optuži.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    bemty

Post by bemty Wed Jan 20, 2021 1:34 pm

SILOVANJEEEEEEEEE!

_____
    паће

Post by паће Wed Jan 20, 2021 1:52 pm

Somlói Galuska wrote:
    bemty wrote:..., kako je to bilo kad bi branko kockica dolazio da snima. ona je rekla da su prekinuli snimanje i izbacili ga jer je maltretirao decu. i ranije sam cula da ljudi kazu za njega da je sirovina, a i druzio se s mojim tecom sto prakticno garantuje da je taj opis tacan. al nekako pretpostavljam da ce u javnost izaci prica o Pegadoskim Metodama a ne nesto pedofilskog sadrzaja. vidli bumo.
    Poznat je kao veliki drkadžija, a sad da li je i s decom takav, ne znam.

Ма не, ово за коцкицу се знало још пре 25-30 година, није то никаква новост.

bemty wrote:SILOVANJEEEEEEEEE!

Како беше онај виц, "силиција! миловање!" feminizam i prikljucenija - Page 24 2348298330

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Sotir

Post by Sotir Wed Jan 20, 2021 1:58 pm

bemty wrote:

koliko god da je sve ovo strasno, ja i dalje osecam nevericu koliko su se stvari pomakle u drustvu. ako ga je prijavilo jos 20 ucenica, to znaci da je jos 20 mladih zena osetilo dovoljno podrske okoline. (i dovoljno poverenja u policiju!!) verovatno je dobar broj njih i razgovarao sa roditeljima u medjuvremenu. .
    Види се да је опис "me too" сасвим прикладан за обу ситуацију.
    plachkica

Post by plachkica Wed Jan 20, 2021 2:02 pm

srbljanović veoma vešto i temeljno brani fdu

Mr.Pink

Post by Mr.Pink Wed Jan 20, 2021 2:15 pm

koko propo biki

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Wed Jan 20, 2021 2:15 pm

fizicki

_____

smrk kod dijane hrk
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Wed Jan 20, 2021 2:20 pm

I faza: Vučić i njegova vlast upadljivo počinju da se ignorišu. Sve više se udara opoziciona javnost, svetina sa društvenih mreža, donekadašnji prijatelji i saveznici.

II faza: Pravi se neki sitan kompromis, na koji svi podozrivo reaguju. (Perin baner, spomenik, koalicija na lokalu). Kreće pravdanje. To se čini radi višeg cilja, i konačno u "našem" interesu. I dalje su oni naravno protiv Vučića, ali upadljivo se uvijaju da ga ozbiljno ne iskritikuju.

III faza: Vučić je manje zlo. Jeste on loš i to, ali i ne baš toliko. U svakom slučaju stvari idu u dobrom pravcu. Bolje nego da idu u suprotnom. Opoziciona javnost preterano sere. Prekida se sav kontakt sa njima.

IV faza: Full kolaboracija i otvoreno, besramno, samoponižavajuće botovanje. Vučić je snaga reda i razuma koju mračnjaci i šarlatani žele da unište. Gostovanje po komandi, u paketu sa sa ostalim Judama drugih političkih ubeđenja. Vučić nemislosrdno naplaćuje svaki uloženi dinar, i troši im lični integritet do poslednje kapi. Neke sigurno uvlači i u neki kriminal da bi ih lakše kontrolisao. Neki su već i bili u kriminalu, a ima im dosije u fijoci. Vidno postaju neurotični i fizički propadaju.
    Mišel Fuko - Istorija ludila u doba klasicizma

Pa da.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Wed Jan 20, 2021 2:21 pm

a ja mislim da smo davnih dana apsolvirali na burundiju

he he apsolvirali 

da fdu treba zapaliti

_____

smrk kod dijane hrk
    Joó János

Post by Joó János Wed Jan 20, 2021 2:47 pm

Летећи Полип wrote:
    I faza: Vučić i njegova vlast upadljivo počinju da se ignorišu. Sve više se udara opoziciona javnost, svetina sa društvenih mreža, donekadašnji prijatelji i saveznici.

II faza: Pravi se neki sitan kompromis, na koji svi podozrivo reaguju. (Perin baner, spomenik, koalicija na lokalu). Kreće pravdanje. To se čini radi višeg cilja, i konačno u "našem" interesu. I dalje su oni naravno protiv Vučića, ali upadljivo se uvijaju da ga ozbiljno ne iskritikuju.

III faza: Vučić je manje zlo. Jeste on loš i to, ali i ne baš toliko. U svakom slučaju stvari idu u dobrom pravcu. Bolje nego da idu u suprotnom. Opoziciona javnost preterano sere. Prekida se sav kontakt sa njima.

IV faza: Full kolaboracija i otvoreno, besramno, samoponižavajuće botovanje. Vučić je snaga reda i razuma koju mračnjaci i šarlatani žele da unište. Gostovanje po komandi, u paketu sa sa ostalim Judama drugih političkih ubeđenja. Vučić nemislosrdno naplaćuje svaki uloženi dinar, i troši im lični integritet do poslednje kapi. Neke sigurno uvlači i u neki kriminal da bi ih lakše kontrolisao. Neki su već i bili u kriminalu, a ima im dosije u fijoci. Vidno postaju neurotični i fizički propadaju.
    Mišel Fuko - Istorija ludila u doba klasicizma

Pa da.
    feminizam i prikljucenija - Page 24 3579118792

_____
    Santa Dog's a Jesus Fetus
    Has no presents
    Has no presence
    In the future
    In the future
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Jan 20, 2021 2:50 pm

Uvek je zabavno, mada ovde je u pitanju nešto prostije od kolaboracije. FDU je njena firma bio je njena firma i pre Vučića.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Wed Jan 20, 2021 3:05 pm

feminizam i prikljucenija - Page 24 140588357_849591912278505_583026985749271385_o.jpg?_nc_cat=111&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=HkMYt8flW58AX8nXrBZ&_nc_ht=scontent.fpoz4-1
    feminizam i prikljucenija - Page 24 141069108_863154747853530_8394589763102109266_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=2&_nc_sid=340051&_nc_ohc=2r9dUXITAE8AX-J_ahZ&_nc_ht=scontent.fpoz4-1

Свежа меметика...

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Solus_Rex

Post by Solus_Rex Wed Jan 20, 2021 3:16 pm

Ne da je bitno ali se na trećoj slici lepo vidi prozor stana na sredini zgrade u kome sam stanovao tri meseca. Hladnija od groba.
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Wed Jan 20, 2021 3:34 pm

Solus_Rex wrote:Ne da je bitno ali se na trećoj slici lepo vidi prozor stana na sredini zgrade u kome sam stanovao tri meseca. Hladnija od groba.

Ко не воли каранфиле Нови Београд не треба да живи!

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Jan 20, 2021 10:14 pm

bela maca

Post by bela maca Wed Jan 20, 2021 10:22 pm

wow

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    kapetanm

Post by kapetanm Wed Jan 20, 2021 10:28 pm

Opa! Ovo Pravni?
    bemty

Post by bemty Wed Jan 20, 2021 10:32 pm

suptilno.

_____
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Jan 20, 2021 10:41 pm

Najgori fakultet, bez prave konkurencije
    Sotir

Post by Sotir Wed Jan 20, 2021 10:43 pm

Овде треба један Ратко Марковић да каже "а може се тумачити и као..." пошто уопште није јасно шта су хтели да кажу.

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 1:31 pm