feminizam i prikljucenija
- Post n°551
Re: feminizam i prikljucenija
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°552
A tek jebeni Rusini!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°553
jao, ana jakšić vodi borbu. i check my coat...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°554
meni je ovo believable za milivojevica. samo me iritira sto je accuser nevidjeni attention seeker i slika i prilika feministickog profitera. stvarno ne bi voleo da ovo bude actual konstelacija skandala.
_____
Santa Dog's a Jesus Fetus
Has no presents
Has no presence
In the future
In the future
- Post n°555
kakva ce ovo ispasti meka za raznorazne nvo/propast likuse iz kc grada i tvitera koje jos nisu uspele da se negde uvale
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°556
Dejan Miš Govno vidim reukurentan kod Tarotkinje.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°557
Za Petnicu ovo kruži po mrežama, nigde nisam našao odakle je screenshot, a ni Google ga ne pronalazi.
- Post n°558
pogotovo je bilo toga na pravu i ekonomiji, znam par likova ovdje što im je najveća motivacija bila da se uguraju da budu asistenti da krešu studentkinje, što je najgore uopšte nisu neke incelčine i imali su neke solidne ribe i ovako ali valjda ima ljudi što ih seksualno uzbuđuje kad mogu da zloupotrebljavaju položajbemty wrote:
a drugih granicnih ponasanja je bilo na pretek. asistenti koji spavaju sa studentkinjama, a i profesori bogami. i vecini to nije bilo ok, ali valjda nisu postojali mehanizmi, ili se niko u opstem raspadu sistema nije oslanjao na mehanizme, i eto
- Post n°559
a jbt, znate za koga strepim da će u ovoj navali nešto da ispliva i za njega?
- Post n°561
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°562
_____
- Post n°563
pomenusmo danas milenkovica, i evo ga vladislav djordjevic
Случај „силоване глумице” је „Me Too“ на српски начин. Досад знам шест особа које нису подлегле тој медијској кретенизацији (Михаило Алић, Виктор Радун, Мирјана Ђорђевић, Драгана Миљанић, Милан Миленковић и Драгослав Дража Михаиловић). Будите Ви седма. Учланите се у клуб рационалних и трезвених људи. Подупирите рационализам и аргументованост, а не сензационализам и ирационализам. Гласајте за чињенице и доказе, а не за хистерију и оргазам. Будите на страни логике и критичности, а не спина и емоционализма. Употребите здраву памет, а не вибратор за мастурбирање. Учланите се у рационалистички „Ми ту” („Ја такође”).
http://xn--j1aat.xn--90a3ac/2021/01/19/vladislav-djordjevic-slucaj-silovane-glumice-mi-tu-na-srpski-nacin/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork&fbclid=IwAR1aYli09gJE_vcAMHZv9nKMjeZmh2zZu4_2cUFJgMF3A3y4GFUAmfGePd8
Случај „силоване глумице” је „Me Too“ на српски начин. Досад знам шест особа које нису подлегле тој медијској кретенизацији (Михаило Алић, Виктор Радун, Мирјана Ђорђевић, Драгана Миљанић, Милан Миленковић и Драгослав Дража Михаиловић). Будите Ви седма. Учланите се у клуб рационалних и трезвених људи. Подупирите рационализам и аргументованост, а не сензационализам и ирационализам. Гласајте за чињенице и доказе, а не за хистерију и оргазам. Будите на страни логике и критичности, а не спина и емоционализма. Употребите здраву памет, а не вибратор за мастурбирање. Учланите се у рационалистички „Ми ту” („Ја такође”).
http://xn--j1aat.xn--90a3ac/2021/01/19/vladislav-djordjevic-slucaj-silovane-glumice-mi-tu-na-srpski-nacin/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork&fbclid=IwAR1aYli09gJE_vcAMHZv9nKMjeZmh2zZu4_2cUFJgMF3A3y4GFUAmfGePd8
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°564
Rusenje detinjstva Srbiji pic.twitter.com/5lcaHrrGuy
— Lara ♔ As (@AtilijaDamaskin) January 19, 2021
- Post n°565
_____
- Post n°566
slabo joj je pipao butine kremom spf50
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°567
gde bre pronalazite ove spodobe sto kacite
misim ja ovakve ljude imam priliku da vidim kada greskom prodjem fazon kroz neku banju
misim ja ovakve ljude imam priliku da vidim kada greskom prodjem fazon kroz neku banju
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°568
plachkica wrote:a jbt, znate za koga strepim da će u ovoj navali nešto da ispliva i za njega?
za koga, za koga?
(pretpostavljam da nije za ovoga sto mu ruse kucu od cokolade? ili jeste?)
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°569
rumbe, to je to, bilo je pre nekoliko strana ovde. ne nalazim ni ja na guglu, ali stiglo je do petnicana. iskrena da budem, meni deluje autenticno. besno, nemocno. i bez ikakve licne dobiti, jer je covek mrtav.
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°570
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°571
Kako "Novosti" saznaju, od trenutka kada je saopšteno da je on uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno napastvovao svojih šest učenica, još 20 devojaka je podnelo prijavu policiji, tvrdeći da su i one bile njegove žrtve.
https://www.novosti.rs/vesti/hronika/956369/novosti-saznaju-aleksica-prijavilo-jos-20-ucenica
https://www.novosti.rs/vesti/hronika/956369/novosti-saznaju-aleksica-prijavilo-jos-20-ucenica
- Post n°572
[size=33]Pretpostavka nevinosti u slučaju Miroslava A.[/size]
Ne ulazim u pitanje nečije krivice ili nevinosti.
[size=12]Piše: Nenad Petrović
O konkretnom slučaju ništa više ne znam osim onoga što se piše i čuje, a to nije dovoljno, nije ni pouzdano.
Ne kažem ni da je kriv niti da nije.
To ostaje za sud.
Ipak, nezakonito je objavljivanje punog imena i prezimena pa čak i fotografija osobe koja je tek privedena zbog neke sumnje odn. prijave za krivično delo.
To se u pravu zove „pretpostavka nevinosti“.
Ovde je pak na delu inkvizicioni sistem pretpostavke krivice.
Po zakonu se do pravosnažne presude podrazumeva nevinost okrivljenog.
U praksi kod nas redovno već prvog dana po privođenju mediji pišu o privedenom kao zločincu i to je gotova stvar.
Svi dnevni listovi objavili su na naslovnim stranama pune lične podatke Miroslava A.: fotografiju, puni identitet, okolnosti pod kojima je kako oštećena/oštećene navode počinio delikt.
Tabloidi u ime naroda već prvog dana traže skalp.
Svi se zgražavaju nad krivicom koju su eto novinari već dokazali i presudili.
Ponavljam, prema zakonu se za maloletnika objavljuju inicijali a za punoletno lice ime i inicijal prezimena a u zagradi godine života.
Fotografije se ne smeju objavljivati, eventualno one na kojima se identitet ne može razotkriti.
To se u Srbiji ne poštuje kako od tabloida tako i od ozbiljnih medija.
Na Radio Beogradu je u nedelju u vestima najpre pročitano saopštenje policije gde se navodi kako je „M. A.“ priveden, da bi odmah potom usledila saopštenja iz nekih ministarstava u kojima se otkriva puni identitet osumnjičenog a potom i pun identitet njegove navodne žrtve koja ga tereti.
Pa gde je tu zakonitost, gde je tu elementarno poštenje i čast?
Mnogi su se zaleteli, mnoge ličnosti iz branše.
Ono, istina je da oni kao insajderi dobro znaju kako stvari stoje unutar te profesije, iznuđivanje seksa je poprilično rasprostranjeno u tom (polu)svetu.
Tako se bar priča po čaršiji.
Konačno, i veliki Hičkok je ucenjivao neke glumice da bi im dodelio uloge koje će ih proslaviti, ali to ne znači da je takvo ponašanje prihvatljivo.
Trebalo bi da se svi zapitamo a šta ako je ovo probni balon?
Priča o nekom „političaru“, „članu svih vlada“.
Šta ako je to samo fora, pripremanje terena.
Šta ćemo reći ako se sutradan dve-tri žene koje su nekada profesionalno imale kontakt sa nekim od sadašnjih opozicionih političara budu setile kako ih je dotični silovao pre 10-15 godina?
Hoćemo li poverovati?
Hoće li im sudsko veće poverovati na golu reč?
Tabloidi će sigurno poverovati, u to ne treba sumnjati.
Ali tako se ne stiže do uređenog pravnog sistema i pravne sigurnosti za sve.
Autor je književnik i publicista[/size]
danas se baš istakao
Ne ulazim u pitanje nečije krivice ili nevinosti.
[size=12]Piše: Nenad Petrović
O konkretnom slučaju ništa više ne znam osim onoga što se piše i čuje, a to nije dovoljno, nije ni pouzdano.
Ne kažem ni da je kriv niti da nije.
To ostaje za sud.
Ipak, nezakonito je objavljivanje punog imena i prezimena pa čak i fotografija osobe koja je tek privedena zbog neke sumnje odn. prijave za krivično delo.
To se u pravu zove „pretpostavka nevinosti“.
Ovde je pak na delu inkvizicioni sistem pretpostavke krivice.
Po zakonu se do pravosnažne presude podrazumeva nevinost okrivljenog.
U praksi kod nas redovno već prvog dana po privođenju mediji pišu o privedenom kao zločincu i to je gotova stvar.
Svi dnevni listovi objavili su na naslovnim stranama pune lične podatke Miroslava A.: fotografiju, puni identitet, okolnosti pod kojima je kako oštećena/oštećene navode počinio delikt.
Tabloidi u ime naroda već prvog dana traže skalp.
Svi se zgražavaju nad krivicom koju su eto novinari već dokazali i presudili.
Ponavljam, prema zakonu se za maloletnika objavljuju inicijali a za punoletno lice ime i inicijal prezimena a u zagradi godine života.
Fotografije se ne smeju objavljivati, eventualno one na kojima se identitet ne može razotkriti.
To se u Srbiji ne poštuje kako od tabloida tako i od ozbiljnih medija.
Na Radio Beogradu je u nedelju u vestima najpre pročitano saopštenje policije gde se navodi kako je „M. A.“ priveden, da bi odmah potom usledila saopštenja iz nekih ministarstava u kojima se otkriva puni identitet osumnjičenog a potom i pun identitet njegove navodne žrtve koja ga tereti.
Pa gde je tu zakonitost, gde je tu elementarno poštenje i čast?
Mnogi su se zaleteli, mnoge ličnosti iz branše.
Ono, istina je da oni kao insajderi dobro znaju kako stvari stoje unutar te profesije, iznuđivanje seksa je poprilično rasprostranjeno u tom (polu)svetu.
Tako se bar priča po čaršiji.
Konačno, i veliki Hičkok je ucenjivao neke glumice da bi im dodelio uloge koje će ih proslaviti, ali to ne znači da je takvo ponašanje prihvatljivo.
Trebalo bi da se svi zapitamo a šta ako je ovo probni balon?
Priča o nekom „političaru“, „članu svih vlada“.
Šta ako je to samo fora, pripremanje terena.
Šta ćemo reći ako se sutradan dve-tri žene koje su nekada profesionalno imale kontakt sa nekim od sadašnjih opozicionih političara budu setile kako ih je dotični silovao pre 10-15 godina?
Hoćemo li poverovati?
Hoće li im sudsko veće poverovati na golu reč?
Tabloidi će sigurno poverovati, u to ne treba sumnjati.
Ali tako se ne stiže do uređenog pravnog sistema i pravne sigurnosti za sve.
Autor je književnik i publicista[/size]
danas se baš istakao
- Guest
- Post n°573
Pretpostavka nevinosti je takođe stvar (samo) za sud a društvo će ispirati usta slučajem kako ono hoće.
- Post n°574
- Post n°575
_____