feminizam i prikljucenija
- Post n°301
Re: feminizam i prikljucenija
Kakav raspad mozga.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°302
at Đakman
Upravo! Jebote, mučim se već pet minuta kako da to uguram u opis ispod avatara.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°303
"ovakve odluke roditelja neretko su motivisane homofobijom (bolje je i prihvatljivije imati trans ćerku koja bi bila „strejt“ nego gej sina) ili mizoginijom (devojčice se pod pritiskom društvene mizoginije ubeđuju da će im transovanje u muškarca olakšati život)."
Da ostane i na ovoj strani m21 objasnjenje
Da ostane i na ovoj strani m21 objasnjenje
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°304
Las Usurpadoras, feministički i rodno kritički dvojac iz Srbije.Летећи Полип wrote:at Đakman
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°305
O kome je reč?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°306
Ustvari, ne želim da znam.
_____
- Post n°307
ma smesno mi je disidente jer je referenca na antifeministicku telenovelu iz 1990-ih (mislim "antifeministicku telenovelu"... prosto sve telenovele su po defaultu antifeministicke)
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°308
na cemu je sad medenica?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°309
Nije on više u Marks21.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°310
njegov rukopis 101%
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°311
sklonili kadrove, al ostali odani ideji
nisam na sceni i voleo bih da znam kako se to siri. ne znam da li je medenica toliko harizmatican lider, al ono, po mom ofrljem uvidu, cast izuzecima, vecinski komad domaceg levog tviter-feminizma je aktivan il pasivan terf.
nisam na sceni i voleo bih da znam kako se to siri. ne znam da li je medenica toliko harizmatican lider, al ono, po mom ofrljem uvidu, cast izuzecima, vecinski komad domaceg levog tviter-feminizma je aktivan il pasivan terf.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°312
Zato sto to nema veze sa medenicom, koliko sa fondovima i strujama koje prate u inostranstvu. Dobro, i delom jer su upitanju osobe na intelektualno moralnom nivou mise vacica
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°313
Pre dve godine je na FAFu bio film "Girl" (https://m.imdb.com/title/tt8254556/), doduše igrani, a posle je igrao i u DKCu ako se dobro sećam. Nešto ne znam da je bilo ovakvih reakcija.
- Post n°314
pa to, ono terfovi zvanicno postoje 10 plus godina...
mozda i ima veze s medenicinom harizmom. anegdota: ima popularni domaci profil pod nikom @srecniprinc iliti jozef k. koji je doskora bila, barem sudeci po tviteru, nezainteresovana za ta pitanja, dok nije trigerovana napadima na medenicu postala glavni reply girl jk rowling i prakticar materijalisticke analize rodnih pitanja lol u stilu sajberwanderlust
mozda i ima veze s medenicinom harizmom. anegdota: ima popularni domaci profil pod nikom @srecniprinc iliti jozef k. koji je doskora bila, barem sudeci po tviteru, nezainteresovana za ta pitanja, dok nije trigerovana napadima na medenicu postala glavni reply girl jk rowling i prakticar materijalisticke analize rodnih pitanja lol u stilu sajberwanderlust
_____
ova zemlja to je to
- Post n°315
znamo je, nesudjena solusova
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°316
Ја не разумем ништа. Шта фали ТЕРФ-овима и њиховом ставу? Шта је Маркс21 рекао што не треба?
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°317
nalog sa ženinog laptopa wrote:znamo je, nesudjena solusova
misim ne pratim zenu, siguran sam da je okej i sve, samo sam putem twitter searcha slucajno video da je duboko investirana u fantazije iz dressed to kill.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°318
nalog sa ženinog laptopa wrote:znamo je, nesudjena solusova
De se toga seti...
_____
- Guest
- Post n°319
Neočekivani feminizam koji se iznenada pojavljuje i zbunjuje Takera (i sve ostale)
- Guest
- Post n°320
Možda ovde:
Grupa Ženska solidarnost je saopštila da je Institut za javno zdravlje dr Milan Jovanović Batut potvrdio da, prema podacima dostupnim u Zdravstveno-statističkom godišnjaku za 2019. godinu, broj prijavljenih prekida trudnoće iznosi 13.901, dok je registrovano 62.372 porođaja.
Ova grupa je saopštila da se odgovoru Instituta nalazi i informacija da su i privatne i državne zdravstvene ustanove dužne da izveštaje o izvršenim prekidima trudnoće dostave Institutu.
Grupa Ženska solidarnost je navela da je prethodno uputila dopis zahtevajući da Institut za javno zdravlje demantuje netačan podatak o 250.000 prekida trudnoće na godišnjem nivou u Srbiji.
"Ovaj zahtev uputile smo zato što je to dezinformacija koju iznova plasiraju i mediji i stručna medicinska javnost. Sprečavanje širenja netačnih informacija o abortusu, a time i moralne panike, sprečava širenje mržnje prema ženama", navela je u saopštenju Ženska solidarnost.
- Guest
- Post n°321
Maša Gesen o protestima u Poljskoj
Još uvek se poteže glupava priča o tome ko je evropljanin a ko anti-evropljanin.
Ovako kako ona opisuje anti-abortus ekipu je onako kako su "liberali" opisivali svoje protivnike devedesetih i kasnije.
Mladi lepi pametni naputovani protiv matorihkomunjara mizoginista koji ne znaju strane jezike i mrze "svet".
Još uvek se poteže glupava priča o tome ko je evropljanin a ko anti-evropljanin.
Lempart ovde misli na uverenje, prilično rašireno među poljskim intelektualcima, da su decenije sovjetskog režima proizvele neku vrstu autoritarne ličnosti, osobu nesposobnu za samostalnu akciju i misao. Olga Tokarčuk, dobitnica Nobelove nagrade za književnost, u komunikaciji mejlom iz poljske unutrašnjosti, kaže mi da i ona vidi proteste kao „civilizacijsku promenu“. Učesnici rođeni posle pada komunizma „prva su generacija u Poljskoj koja je članica Evropske unije i uživaju sve prednosti koje to donosi. Školovali su se po svetu i putovali slobodno, znaju kako da žive u inostranstvu. Oni govore strane jezike i dobro znaju šta ljudska i građanska prava znače u 21. veku.“
Ovako kako ona opisuje anti-abortus ekipu je onako kako su "liberali" opisivali svoje protivnike devedesetih i kasnije.
Mladi lepi pametni naputovani protiv matorih
- Post n°322
Таква слика се види и кад се погледа мало са стране.
Губитни транзиције и они који не профитирају од ЕУ против оних који активно користе благодети ЕУ.
Многи евроскептици, суверенисти, фанатични католици, ниско образовани, сиротиња која не маже ЕУ на хлеб а на летовање путује сваке 3 године, која аргатује за 500 евра месечно ломећи кичму негде као ђубретар у Британији, итд.
Са контра стране средња интелектуална класа је процветала. Потребан је ипак неки почетни капитал да би се искористиле предности ЕУ, неко парче земље да би се добиле издашне субвенције, неки врло повољан кредит за бизнис, нека диплома медицине или фармације да би могло да се ради у Немачкој. Од нуле нема ништа.
Међутим, нема дилеме што се тиче НАТО, само болестан и ментално дефицитаран човек би тражио излазак Пољске из НАТО или Западног блока.
Губитни транзиције и они који не профитирају од ЕУ против оних који активно користе благодети ЕУ.
Многи евроскептици, суверенисти, фанатични католици, ниско образовани, сиротиња која не маже ЕУ на хлеб а на летовање путује сваке 3 године, која аргатује за 500 евра месечно ломећи кичму негде као ђубретар у Британији, итд.
Са контра стране средња интелектуална класа је процветала. Потребан је ипак неки почетни капитал да би се искористиле предности ЕУ, неко парче земље да би се добиле издашне субвенције, неки врло повољан кредит за бизнис, нека диплома медицине или фармације да би могло да се ради у Немачкој. Од нуле нема ништа.
Међутим, нема дилеме што се тиче НАТО, само болестан и ментално дефицитаран човек би тражио излазак Пољске из НАТО или Западног блока.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°323
Јанош Винету wrote:Потребан је ипак неки почетни капитал да би се искористиле предности ЕУ, неко парче земље да би се добиле издашне субвенције, неки врло повољан кредит за бизнис, нека диплома медицине или фармације да би могло да се ради у Немачкој. Од нуле нема ништа.
Kako da ti kažem, seljaci su kod nas i u doba socijalizma prodavali zemlju da bi školovali decu. Ni tad od nule nije bilo ništa.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°324
tacno
nekada si od baste od par ari mogao da iskolujes decu
danas ti za to treba PKB
nekada si od baste od par ari mogao da iskolujes decu
danas ti za to treba PKB
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°325
Nije tacno, postoji visedecenijsko istraživanje todora kulića na temu klasa i klasne pokretljivosti.Vilmos Tehenészfiú wrote:Јанош Винету wrote:Потребан је ипак неки почетни капитал да би се искористиле предности ЕУ, неко парче земље да би се добиле издашне субвенције, неки врло повољан кредит за бизнис, нека диплома медицине или фармације да би могло да се ради у Немачкој. Од нуле нема ништа.
Kako da ti kažem, seljaci su kod nas i u doba socijalizma prodavali zemlju da bi školovali decu. Ni tad od nule nije bilo ništa.
A mozes uzeti i danasnje statistike za beogradski univerzitet, radnicka a posebno seljacka deca su tu zastupljena u procentima, ovi drugi vrv u promilima
_____
Pristalica krvne osvete