feminizam i prikljucenija
- Post n°526
Re: feminizam i prikljucenija
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°527
JBT
kakav će ovo spektakl da bude, sve ukupno
kakav će ovo spektakl da bude, sve ukupno
- Post n°528
auuuuuu. al ce vilijam da casti kafanu
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°529
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°530
Auh
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°531
uh, imam problem što ovo ide preko tarot_bejb, žena je prodavala kristale za sreću,
na gledanju u tarot zarađivala novac kad je napustila vice i otišla u preduzetnice.
imam problem da poverujem u to da je njen motiv da ovo preuzme na sebe opšte dobro.
na gledanju u tarot zarađivala novac kad je napustila vice i otišla u preduzetnice.
imam problem da poverujem u to da je njen motiv da ovo preuzme na sebe opšte dobro.
- Post n°532
Sad onaj politicar-pedofil gleda i ne veruje kako su na kraju popadali svi osim njega
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°533
Mislim, iskreno, nisam mislio da je od tih likova, samo da je kreten. Sad mi je baš muka.
Edit:libertarijancima je motiv uvek opšte dobro!
Edit:libertarijancima je motiv uvek opšte dobro!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°534
plachkica wrote:uh, imam problem što ovo ide preko tarot_bejb, žena je prodavala kristale za sreću,
Mislim sad ozbiljno, mislim da je njen motiv manje bitan (mada mislim da bar oko ovoga njeni motivi jesu iskreni).
Ja imam problem sa anonimnim prijavama ove vrste jer su one baš opasne i veoma su drugačije od toga kada osobe imenom i prezimenom iznesu optužbe ove vrste. Naprosto mu možda neko podmeće. One #MeToo liste (kojima je ovo inspirisano pretpostavljam) su bile prilično problematične i svašta se na njih trpalo.
Ako ostane na ovome, sklon sam da ne poverujem, ili da posumnjam da mu neko smešta iz drugih razloga (naprosto je kreten sa gomilom neprijatelja). Ali ako krenu i druge (ne anonimne) prijave...
_____
- Post n°535
ja se ponadala, krenula i po kokice, al sad ispada da je too good to be true? pih.
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°536
Ma šta znam, kao trudim se da ne budem biased...
_____
- Guest
- Post n°537
meji nije teško da poverujem, tokom studija sam znao bar za 5-6 asistenata ili profesora koji su gazili liniju
meni uopšte nije silovanje granični slučaj, nego svaki neprimeren komentar
posle studija sam radio po raznim firmama, prvi posao mi je bio van beograda, u firmi gde su se jebali po vagonima za bonove za topli obrok
nemam nikakve iluzije ko su i šta su ljudi kada imaju bar neku moć, ponekad i žene nažalost
meni uopšte nije silovanje granični slučaj, nego svaki neprimeren komentar
posle studija sam radio po raznim firmama, prvi posao mi je bio van beograda, u firmi gde su se jebali po vagonima za bonove za topli obrok
nemam nikakve iluzije ko su i šta su ljudi kada imaju bar neku moć, ponekad i žene nažalost
- Post n°538
A iskreno, i zvuči mi malo previše strašno.
_____
- Post n°539
Mhm. Sudeći po svim ovim pričama, čovek bi zaključio da nam društvom upravlja tajni kabal pedofila.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°540
Milivojević mi je svojevremeno rekao da će mi deca sigurno biti delikventi jer ih ne tučem,
— Biljana Lukić (@BiljanaLuki) January 19, 2021
a TV emisiju, u kojoj smo gostovali zajedno, zapričali se pa izgubio živce (spala mu maska),
nekom šemom na RTS, uspeo je da spreči da se ikad emituje. https://t.co/zZeKr4Y1uZ
_____
- Guest
- Post n°541
samo još nešto da izjavim za medije, pa idem
ako progovori unutrašnjost, beograd više neće biti interesantan
- Post n°542
Летећи Полип wrote:Mhm. Sudeći po svim ovim pričama, čovek bi zaključio da nam društvom upravlja tajni kabal pedofila.
Pazi, ali većina ovih stvari nije ni blizu pedofilije (još manje govori o tome da su počinioci pedofili). Ovo je na kontinuumu sa "normalnim" zloputrebama moći kojima se do pre dvadesetak godina, otvoreno hvalilo na sav glas u kafani, uz svinjski grohot.
_____
- Post n°543
Erős Pista wrote:Ma šta znam, kao trudim se da ne budem biased...
BWAAAHAHAHAHAHAHAHAAAA!
(hi hi...)
_____
- Post n°544
Talason wrote:samo još nešto da izjavim za medije, pa idem
Pa unutrašnjost je par puta progovarala i vrlo malo toga je ispalo, iz više razloga, od kojih je najvažniji taj što to medijima naprosto nije dovoljno zaninmljivo, žrtve nemaju dovoljno jak "glas", odnosno društveni kapital, i javnost u suštini boli kurac.
Razlog zašto je ovo odjeknulo je u tome što su svi ovi ljudi jako poznati i imaju pristup medijima.
_____
- Post n°545
ja sam jednom cekala zarka koraca prekrstenih ruku u hodniku na psihologiji pa je on kad je dosao do mene rekao 'kazite, koleginice' i na trenutak spustio ruku na moju, ali tako da mi je malo dirnuo grudi kroz majicu. kao skroz naivno, kao sta zna matori sta su zenske grudi, kao izraz topline.
a drugih granicnih ponasanja je bilo na pretek. asistenti koji spavaju sa studentkinjama, a i profesori bogami. i vecini to nije bilo ok, ali valjda nisu postojali mehanizmi, ili se niko u opstem raspadu sistema nije oslanjao na mehanizme, i eto
a drugih granicnih ponasanja je bilo na pretek. asistenti koji spavaju sa studentkinjama, a i profesori bogami. i vecini to nije bilo ok, ali valjda nisu postojali mehanizmi, ili se niko u opstem raspadu sistema nije oslanjao na mehanizme, i eto
_____
- Post n°546
prisutni su i djoko vlah i vladimir ilic sociolog na nalogu tarot dame
tesko mi da poverujem za djoka
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Guest
- Post n°547
Erős Pista wrote:Летећи Полип wrote:Mhm. Sudeći po svim ovim pričama, čovek bi zaključio da nam društvom upravlja tajni kabal pedofila.
Pazi, ali većina ovih stvari nije ni blizu pedofilije (još manje govori o tome da su počinioci pedofili). Ovo je na kontinuumu sa "normalnim" zloputrebama moći kojima se do pre dvadesetak godina, otvoreno hvalilo na sav glas u kafani, uz svinjski grohot.
99% svega što se dešava je igra moći, ako i bude pedofilije, to je sekundarno u većini slučajeva
moć i uglavnom samo moć
- Post n°548
a sto se tice milivojevica, moram da kazem da mi se nazalost to ne uklapa u sliku o njemu kao skotini jedne druge vrste. ali bilo bi savrseno da nisam u pravu.
_____
- Post n°549
Talason wrote:Erős Pista wrote:
99% svega što se dešava je igra moći, ako i bude pedofilije, to je sekundarno u većini slučajeva
moć i uglavnom samo moć
Upravo tako. Zato me i nervira to buncanje o PeDoFiliMa. (Ne mislim na Polipa, on se zajebava)
_____
- Guest
- Post n°550
nalog sa ženinog laptopa wrote:prisutni su i djoko vlah i vladimir ilic sociolog na nalogu tarot dame
jao, ne pominji mi vlahe, tek tu bih imao šta da kažem
nije još vreme