retos cikica, drnda nesto u skladu sa mogucnostimaOvaj čovek u skladu sa svojim mogućnostima uči decu moralu i zanatu (jer je zidar) a tek na kraju tom nekom umetnošću.
uci decu moralu i zanatu jer je ---> zidar
retos cikica, drnda nesto u skladu sa mogucnostimaOvaj čovek u skladu sa svojim mogućnostima uči decu moralu i zanatu (jer je zidar) a tek na kraju tom nekom umetnošću.
disident wrote:I evo ga, zamenik Miroljuba Petrovica i lice ispred njegovog Teokratskog pokreta, ativaxer i generalno ljudska ustva trifun. Tu je i alic cisto da vladimir ne bude najbednija nakaza na svom statusu
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10223518586248002&id=1089541498
disident wrote:TajMarius Lăcătuș wrote:
ma cekaj jel ovaj vladimir onaj ex-dj koji je bio umesan u razne neke prevare i onda pobegao u svet miroljuba petrovica
Talason wrote:
ja bih sekao kurčeve i vešao po terazijama za svaki dokazan slučaj i a u pičku materinu
ficfiric wrote:
ćaća wrote:Ko je Katica Dorić Lešić? Ajde što ja ne znam, ali ne zna ni internet. I koliko uopšte ima godina?
У Вишем јавном тужилаштву у Београду саслушан осумњичени Мирослав Алексић. Осумњичени се терети, у периоду од 2008. до 2020. године, за извршење осам кривичних дела силовања и седам кривичних дела недозвољене полне радње на штету шест оштећених, од којих је једна малолетна, према осталим оштећенима су радње извршења предузете и док су биле малолетне и након пунолетства.
Приликом саслушања осумњичени је негирао извршење кривичних дела која му се стављају на терет, наводи се у саопштењу тужилаштва.
Након саслушања осумњиченог од стране Вишег јавног тужилаштва у Београду предложен је притвор. Одлука о притвору до сада није достављена тужилаштву.
Више јавно тужилаштво у Београду ће спровести даљу истрагу.
Из тужилаштва је саопштено да неће излазити у јавност са детаљима самог поступка, како због тежине кривичних дела која се осумњиченом стављају на терет, тако и због чињенице да је у питању особа која је уживала поверење целокупне српске јавности.
Mogla je da krene godinu dana ranije u skolu, pa bi isla sa 15stogodisnjacima.Sotir wrote:Он је изгледа једини који одговара опису. Не знам га.
Додуше није било 2019. него априла, и мислим да би требало да је имала више од 14 - са средњом се ишло на семинаре.
luftika.rs/zena-mike-aleksica/?utm_source=tw_page&utm_campaign=publer&utm_medium=LuftikaPored brojnih javnih ličnosti koji su pružili podršku mladoj glumici, koja je ispričala jezivu priču, oglasila se i rediteljka Jana Maričić.
Ona je objavom na svom Instagram profilu (čiji sadržaj je u međuvremenu postao nedostupan) otkrila tajne koje su dugo zataškavanje u prostorijama Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu:
– Nadam se da će Fakultet dramskih umetnosti propisno i adekvatno odreagovati u slučaju koji je obelodanila Milena Radulović. FDU sam upisala 2005. godine i u to vreme, profesorka Bilja Mašić je verbalno i psihički zlostavljala neke svoje studente, uglavnom devojke, i to one koje nisu prethodno pohađale njihovu školicu.
Pitali smo svoje drugarice zašto to tolerišu, ali su nam još tada objasnile da su nemoćne i da je to metoda na koju moraju da pristanu ako misle da ostanu na tada najprestižnijoj katedri za glumu u zemlji. Tada smo čuli i da je pokojni profesor Vladimir Jevtović zloupotrebljavao svoj položaj i seksualno iskorišćavao neke studentkinje.
Profesorka u penziji, Gordana Goca Marić je uzimala mito čak i od kandidata koje nije kasnije primala na svoju klasu. Lično poznajem roditelje koji su joj na ruke isplaćivali iznose od nekoliko hiljada evra, a da ona tu decu nije primila ni u uži izbor – navodi rediteljka i dodaje:
– Moje kolege sa klase i ja smo imale sreću da nam predaje profesor Slavenko Saletović, koji nam se nikada ni jednom ružnom rečju nije obratio, a da mu je asistirala Iva Milošević, jedna od najpažljivijih i najposvećenijih pedagoga koje znam. Danas ona predaje glumu na Akademiji umetnosti.
Fakultet dramskih umetnosti je institucija koja je ovim skandalom dobila šansu da odbrani i ponovo uspostavi svoj ugled, makar zbog izuzetnih umetnika, predavača i pedagoga koji su tamo predavali, ili predaju i dalje. Oni imaju dužnost da se ograde od nečega što je decenijama gajeno u toj instituciji od strane manjinskih, ali veoma manipulativnih pojedinaca – napisala je ona
novosti.rs/vesti/hronika/955801/oglasila-supruga-mike-aleksica-evo-sta-profesorka-biljana-masic-rekla-slucaju-koji-potresao-srbijuBILJANA Mašić, profesorka na FDU i supruga Miroslava Mike Aleksića koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao i uznemiravao polaznice njegove škole glume, oglasila se prvi put o ovom slučaju.
- Biće šta će biti. Nemam komentar - rekla je u prvom oglašavanju za medije Mikina supruga.